BMW i5 M60 xDrive Touring

VREAU ACEASTĂ CONFIGURAŢIE

BMW i5 M60 xDrive Touring

BMW i5 M60 xDrive Touring

THE NEW

i5

BMW M

BMW i5 M60 xDRIVE TOURING.

100% ELECTRIC.

BMW i5 M60 xDrive Touring[1]: Consum de energie (mixt, WLTP), în kWh/100 km: 18.3 - 20.8; autonomie electrică, WLTP în km: 445 - 506

[1] Autonomia depinde de diverşi factori, în special: stilul individual de a conduce, caracteristicile rutei, temperatura exterioară, încălzire/sistemul de climatizare, sistemul de precondiţionare.

PLĂCEREA DE A CONDUCE.

Mult spațiu pentru spontaneitate. Și - așa cum te aștepți de la modelele BMW M - o dinamică de condus captivantă. Descoperă noul BMW i5 M60 xDrive Touring, opțiunile de echipare și datele tehnice, precum și soluţiile de finanţare.

DATE TEHNICE

MODELE.

   BMW i5 M60 xDrive Touring
   BMW i5 M60 xDrive Touring

   Putere

   442 kW (601 cp)

   0-100 km/h

   3,9 s

   Vmax

   230 km/h

   Autonomie (până la)[1]

   506 km

   BMW i5 M60 xDrive Touring[1]: Consum de energie (mixt, WLTP), în kWh/100 km: 18.3 - 20.8; autonomie electrică, WLTP în km: 445 - 506

    

   [1] Autonomia depinde de diverşi factori, în special: stilul individual de a conduce, caracteristicile rutei, temperatura exterioară, încălzire/sistemul de climatizare, sistemul de precondiţionare.

   BMW i5 M60 xDrive Touring G61 MP BEV exterior

   PUTERNIC ŞI SPAŢIOS.

   Noul BMW i5 M60 xDrive Touring lasă o impresie puternică: cu o dinamică de condus în stil M, propulsia integral electrică cu o putere de 442 kW (601 CP) generează un val de adrenalină, dar fără emisii locale. Suspensia adaptivă M Professional și direcția activă integrală optimizează stabilitatea și manevrabilitatea. Detaliile sale vizuale, precum şi frânele M Sport de culoare roșie, sunt la fel de atrăgătoare. Iar cu o capacitate a portbagajului de 570 - 1700 de litri, ai spaţiul necesar pentru tot ceea ce este important pentru tine.

   BMW i5 M60 xDrive Touring[1]: Consum de energie (mixt, WLTP), în kWh/100 km: 18.3 - 20.8; autonomie electrică, WLTP în km: 445 - 506

   [1] Autonomia depinde de diverşi factori, în special: stilul individual de a conduce, caracteristicile rutei, temperatura exterioară, încălzire/sistemul de climatizare, sistemul de precondiţionare.

   CONFIGUREAZĂ

   BMW i5 M60 xDRIVE TOURING.

    Substituent conţinut InfoI

    PERFORMANŢĂ

    SE DEPLASEAZĂ CA UN M.

    Motor puternic și dinamică de condus sportivă: noul BMW i5 M60 xDrive Touring oferă performanța tipică a unui BMW M - cu un sistem de propulsie intregral electric. Videoclipul prezintă valori provizorii.

    DINAMICĂ DE CONDUS OPTIMĂ ÎN ORICE SITUAȚIE.

    Suspensia adaptivă M Professional răspunde la situațiile de condus cu viteza luminii. De la foarte confortabil la foarte sportiv.

    DESIGN

    CARACTERUL UNUI MODEL M.

    Mult spațiu pentru planurile tale. Depozitează-ți gențile de golf, bagajele sau chiar bicicletele în portbagajul spaţios pentru bagaje. Compartimentele practice, inelele de ancorare și cârligele simplifică încărcarea.

    DESIGN EXTERIOR

    ARATĂ CA UN M.

    INCONFUNDABIL M. CHIAR ȘI NOAPTEA.

    Pachetul exterior BMW Iconic Glow oferă efecte vizuale spectaculoase. Grila radiatorului este iluminată, iar un covor luminos dinamic vă te întâmpină sub portiere.

    DESIGN INTERIOR

    SE CONDUCE CA UN M.

    CONFORTABIL. SPORTIV. INDIVIDUAL.

    Scaunele sport din față susțin corpul și sunt perfect mulate pe forma acestuia. Cu o multitudine de reglaje, acestea garantează o experiență de conducere intensă.

    AUTONOMIE ŞI ÎNCĂRCARE

    INTEGRAL ELECTRIC.

    Uşor de încărcat. Oricând şi oriunde. Cu soluţiile de la BMW Charging pentru noulBMW i5 M60 xDrive Touring.

    AJUNGI LA DESTINAŢIE ÎN SIGURANŢĂ: DEPLASARE ŞI ÎNCĂRCARE CU MODELUL BMW i5 M60 xDRIVE TOURING.

    Află mai multe

    Exemplu de rută.

    exemple suplimentare de rute
     Oprire (opriri)

     Opriri necesare pentru încărcare

     Acesta este numărul probabil de opriri pentru încărcare de care vei avea nevoie pe traseu.

      

     Sunt luate în considerare doar punctele de încărcare existente (începând cu 25 aprilie 2023) cu rute alternative cât mai scurte şi un nivel iniţial de încărcare de 100%.

      

     Sunt preferate staţiile de încărcare de mare putere deoarece acestea încarcă automobilul tău cu capacitatea maximă.

     Cum au fost calculate aceste valori?

     Exemplele de rute oferă o estimare a duratei prevăzute a călătoriei, inclusiv orice pauze de încărcare necesare, la un nivel iniţial de încărcare de 100%. Acestea pleacă de la presupunerea că punctele de încărcare sunt libere şi funcţionează şi arată cea mai rapidă opţiune de rută fără blocaje de trafic sau alte întârzieri. Informaţiile referitoare la pauzele de încărcare şi durata acestora presupun că aceste pauze sunt luate cu un nivel de încărcare rezidual de minim 10%.

      

     Alte informaţii importante: Capacitatea de încărcare depinde de nivelul încărcării, temperatura ambientală, profilul individual de condus şi de utilizarea dispozitivelor auxiliare. Durata de încărcare se aplică pentru o temperatură ambientală de 23 °C după o călătorie anterioară şi poate varia în funcţie de caracteristicile de utilizare.

     ore

     Durată de încărcare totală

     Acesta este timpul total probabil necesar pentru încărcare de-a lungul traseului. Sunt luate în considerare doar punctele de încărcare existente (începând cu 25 aprilie 2023) cu rute alternative cât mai scurte şi un nivel iniţial de încărcare de 100%.

      

     Sunt preferate staţiile de încărcare de mare putere deoarece acestea încarcă automobilul tău cu capacitatea maximă.

     ore

     Durată de încărcare totală

     Durata călătoriei indicată este suma duratei de deplasare estimate plus durata de încărcare dacă este nevoie de pauze de încărcare pe traseu.

      

     Se ia in considerare călătoria pe cea mai rapidă rută, fără blocaje de trafic sau alte întârzieri.

     Capacitatea de încărcare depinde de nivelul de încărcare, temperatura ambientală, profilul individual de conducere și utilizarea dispozitivelor auxiliare, precum și de vehiculul selectat efectiv. Timpurile de încărcare se aplică la temperaturi ambiantale de 23 °C după o călătorie anterioară și pot varia în funcție de caracteristicile de utilizare. Valorile afișate sunt exemple pentru configurația de bază a modelului selectat. Valorile pot varia dacă același vehicul are diferite opțiuni de echipare.

      

     Cu aplicația My BMW, rămâi la curent cu autonomia și starea de încărcare în orice moment și de oriunde. Planifică cu ușurință rute optimizate pentru încărcare și trimite-le către vehiculul tău. Descarcă acum aplicația și experimentează-o în modul demo.

     Află mai multe

     Durată de încărcare pentru

     Încărcare la staţii publice

     Staţie de încărcare de mare putere

     Poţi încărca automobilul tău foarte rapid la o staţie de încărcare de mare putere. Curentul continuu (c.c) furnizat la aceste staţii oferă capacităţi de încărcare semnificativ mai mari decât curentul alternativ (c.a.), cum ar fi cel furnizat de o priză casnică. Acesta este motivul pentru care staţiile de încărcare de mare putere cum ar fi acestea sunt potrivite în special pentru încărcarea din timpul călătoriilor. Pe ecran, poţi vedea durata minimă necesară pentru încărcare de la 10% la 80% din nivelul de încărcare a bateriei cu capacitatea maximă de încărcare a automobilului. În acest interval, încărcarea este cea mai rapidă şi, de asemenea, conservă bateria. Harta îţi arată toate staţiile de încărcare de mare putere din reţeaua BMW Charging. (Valabil de la 22/03/2023)

     Staţie de încărcare rapidă

     Dacă te grăbeşti în oraş sau în timpul călătoriei, o staţie de încărcare rapidă este alegerea potrivită. Acest lucru se datorează curentului continuu (c.c.) furnizat la aceste staţii care oferă capacităţi de încărcare semnificativ mai mari decât curentul alternativ (c.a.), cum ar fi cel furnizat de o priză casnică. Acesta este motivul pentru care staţiile de încărcare rapidă cum ar fi acestea sunt potrivite în special pentru încărcarea din timpul călătoriilor. Pe ecran, poţi vedea durata minimă necesară pentru încărcare de la 10% la 80% din nivelul de încărcare a bateriei cu o putere de până la 50 kW. În acest interval, încărcarea este cea mai rapidă şi, de asemenea, conservă bateria. Harta îţi arată toate staţiile de încărcare rapidă din reţeaua BMW Charging. (Valabil de la 22/03/2023)

     Staţie de încărcare c.a.

     Poţi găsi staţii publice de încărcare cu curent alternativ (c.a.) aproape peste tot. Acestea sunt potrivite în special pentru încărcare regulată pe perioade mai lungi de timp - cum ar fi peste noapte sau în timp ce eşti la serviciu. Pe ecran, poţi vedea durata minimă necesară pentru încărcare de la 0% la 100% din nivelul de încărcare a bateriei cu o putere maximă de 22 kW. Performanţa de încărcare depinde de opţiunile de echipare ale automobilului. Aruncă o privire pe hartă şi descoperă toate staţiile de încărcare cu curent alternativ din reţeaua BMW Charging. (Valabil de la 22/03/2023)

     Încărcare acasă

     Wallbox/Flexible Fast Charger

     Când eşti acasă, poţi încărca automobilul tău cu Wallbox sau Flexible Fast Charger. Ambele folosesc curent alternativ (c.a.). În funcţie de model, echipamente speciale şi reprezentanţă, Wallbox oferă o putere maximă de încărcare de 22 kW, iar Flexible Fast Charger de maximum 11 kW. Pe ecran, poţi vedea durata minimă necesară pentru încărcare de la 0% la 100% din nivelul de încărcare a bateriei cu o putere de 11 kW.

     Capacitatea de încărcare depinde de nivelul de încărcare, temperatura ambientală, profilul individual de conducere și utilizarea dispozitivelor auxiliare, precum și de vehiculul selectat efectiv. Timpurile de încărcare se aplică la temperaturi ambiantale de 23 °C după o călătorie anterioară și pot varia în funcție de caracteristicile de utilizare. Valorile afișate sunt exemple pentru configurația de bază a modelului selectat. Valorile pot varia dacă același vehicul are diferite opțiuni de echipare.

      

     Cu aplicația My BMW, rămâi la curent cu autonomia și starea de încărcare în orice moment și de oriunde. Planifică cu ușurință rute optimizate pentru încărcare și trimite-le către vehiculul tău. Descarcă acum aplicația și experimentează-o în modul demo.

      

     OPŢIUNI DE ÎNCĂRCARE.

     Sustenabilitate BMW i5 M60 xDrive Touring G61

     SUSTENABILITATE.

     În calitate de companie globală, BMW Group înțelege că este o parte importantă a societății și își asumă responsabilitatea în ceea ce privește sustenabilitatea. Află mai multe despre principiul economiei circulare și despre măsurile pe care le luăm pentru a reduce emisiile de CO₂ și pentru a conserva resursele.

     TEHNOLOGII

     SISTEME DE ASISTENŢĂ INTELIGENTE.

     Întotdeauna pe banda corectă şi la o distanţă potrivită.

     Driving Assistant Professional îți menține automobilul în siguranță pe banda corectă și păstrează distanța față de vehiculul din față la viteze de până la 210 km/h. Un avantaj suplimentar – mai ales în traficul cu opriri și pornire frecvente. În cazul unei urgenţe, automobilul tău BMW va frâna până la staţionare – şi va porni automat din nou.

     Modelul tău BMW parchează singur.

     Parchează fără să stai în vehicul. Asistentul de parcare Parking Assistant Professional parchează și scoate automat BMW-ul din spațiile de parcare. Efectuează o singură dată manevra pe o distanță de până la 200 m și apoi salveaz-o.

     RECOMANDĂRI ŞI SERVICII

     ÎNGRIJIRE PROACTIVĂ ÎN NOUL MODEL BMW i5 M60 xDRIVE TOURING.

     Service – exact atunci când ai nevoie.

     Întotdeauna cu un pas înainte. Indiferent dacă este timpul pentru o revizie sau anvelopele sunt uzate: te contactăm în timp util. Poţi stabili o programare direct prin mesaj din aplicaţia My BMW. Iar apoi te poţi relaxa în timp ce îţi continui călătoria.

     ÎNTREBĂRI FRECVENTE DESPRE BMW i5 M60 xDRIVE TOURING.

     Consum şi emisii CO₂.

     BMW i5 M60 xDrive Touring[1]: Consum de energie (mixt, WLTP), în kWh/100 km: 18.3 - 20.8; autonomie electrică, WLTP în km: 445 - 506

     [1] Autonomia depinde de diverşi factori, în special: stilul individual de a conduce, caracteristicile rutei, temperatura exterioară, încălzire/sistemul de climatizare, sistemul de precondiţionare.

     Datele oficiale cu privire la consumul de combustibil, emisiile de CO₂, consumul de energie electrică şi autonomia electrică au fost stabilite în conformitate cu procedura de măsurare prescrisă şi respectă versiunea în vigoare a Regulamentului (UE) 715/2007. Pentru autonomie, datele determinate conform WLTP iau în considerare orice echipamente opţionale (disponibile în acest caz pe piaţa din Germania). Pentru automobilele care au fost nou aprobate ca tip începând cu 1 ianuarie 2021, există doar datele oficiale conform WLTP. În plus, valorile NEDC sunt şterse din certificatele de conformitate începând cu 1 ianuarie 2023 conform Regulamentului UE 195/2022. Pentru mai multe informaţii despre procedurile de măsurare WLTP, accesează www.bmw.com/wltp