BMW M Gmbh

PASIUNE INTENSĂ.

BMW M

Nimic nu este mai reconfortant
decât sentimentul de control perfect.

Prin ce se distinge un conducător auto experimentat faţă de ceilalţi? Mai presus de orice, prin capacitatea pronunţată de a percepe toţi factorii importanţi implicaţi şi prin conştientizarea faptului că pot apărea erori de condus. La urma urmei, doar persoanele care îşi recunosc propriile puncte forte sau slabe sunt capabile să se autoperfecţioneze. Învaţă să îţi ascuţi şi să îţi stimulezi simţurile şi vei fi în măsură să reacţionezi în mod sigur şi deţinând controlul în orice situaţie de condus. Iar astfel te vei bucura de şi mai multă plăcere de a conduce.

Citeşte în continuare
PASIUNE INTENSĂ.Nimic nu este mai reconfortant <br> decât sentimentul de control perfect.

BMW DRIVING EXPERIENCE: PLĂCERE INTENSĂ DE A CONDUCE.

Adaugă elemente suplimentare de siguranţă la condus în călătoriile tale de zi cu zi, forţează-ţi propriile limite pe pista de curse ori pregăteşte-te pentru condiţiile rutiere din timpul iernii. BMW M GmbH oferă cursuri de formare pentru începători, pentru piloţi de curse, pentru conducători auto – şi pentru oricine care doreşte să se bucure de plăcere intensă de a conduce în orice moment al călătoriei.

Programul nostru de training te ajută să îţi perfecţionezi îndemânarea în scaunul conducătorului auto într-un mod care se potriveşte perfect cu nevoile tale – de la programul de bază privind siguranţa până la excursii pline de aventuri în deşertul Namib. Poţi să-ţi forţezi limitele şi să înveţi să te autocunoşti în cadrul programelor de formare pe piste în competiţii Grand Prix sau Nordschleife din Nürburgring. Şi este de la sine înţeles că toate acestea au loc la volanul unui automobil M.

PREGĂTIT PENTRU ORICE PROVOCARE.

BMW Driving Experience îţi oferă o varietate largă de modele de pregătire, care te vor ajuta să îţi îmbunătăţeşti abilităţile de condus aşa cum doreşti. Indiferent de cursul pe care îl alegi, plăcerea de a conduce este garantată.

Citeşte în continuare