VREAU ACEASTĂ CONFIGURAŢIE

120

120

THE NEW

1

NOUL BMW SERIA 1.

309€* + TVA

PE LUNĂ

BMW 120[1]: Consum de combustibil, cumulat (WLTP) în l/100 km: 5,9 - 5,4; emisii CO₂, cumulate WLTP în g/km: 134 - 121

[1] Cifrele sunt provizorii; cifrele lipsă nu erau disponibile la data publicării.

*Oferta de leasing financiar exprimată în EURO, prin UniCredit Leasing S.A, este destinată persoanelor juridice, pe o perioadă de 60 de luni, cu avans de 25%, și valoare reziduală 20%. Oferta nu include TVA. Oferta este disponibilă doar la dealerii BMW participanți, este supusă unor termene și condiții, și este valabilă până la 30.09.2024, dar poate fi modificată, retrasă sau prelungită în orice moment. Aprobarea clienților se va face condiționat de respectarea criteriilor interne ale UniCredit Leasing S.A.

PLĂCEREA DE A CONDUCE.

Noul BMW Seria 1 combină o dinamică de condus captivantă și un design sportiv cu o tehnologie inovatoare. Interiorul său este modern și simplu. Detaliile de design caracteristice și funcțiile digitale creează repere vizuale și funcționale. Grila radiator și partea din spate cu design nou adaugă o prezență inconfundabilă la exterior. Descoperă toate variantele noului model BMW Seria 1, opțiunile de echipare și datele tehnice, precum și o mulțime de opțiuni de leasing și finanțare.

DATE TEHNICE

VARIANTE.

 • Modele
  • Benzină • Diesel
 • Modele MBMW M
   120
   120

   Putere

   125 kW (170 CP)

   Cuplu

   280 Nm

   0-100 km/h

   7,8 s

   Vmax

   226 km/h

   BMW 120[1]: Consum de combustibil, cumulat (WLTP) în l/100 km: 5,9 - 5,4; emisii CO₂, cumulate WLTP în g/km: 134 - 121

   [1] Cifrele sunt provizorii; cifrele lipsă nu erau disponibile la data publicării.

   Tehnologii moderne BMW Seria 1

   ATUNCI CÂND CLASA COMPACT PREIA CONDUCEREA.

   Noul BMW Seria 1 este inovator, individual și inteligent. Bucură-te de o experiență și mai bogată datorită tehnologiilor moderne din interior, inclusiv combinația dintre un ecran mare BMW Curved Display și BMW Head-up Display. Împreună cu cel mai recent sistem de operare BMW 9, poți gestiona acum muzica și navigația într-un mod mai convenabil. Exteriorul impresionează, de asemenea, prin grila radiator BMW reinterpretată și prin partea din spate uluitoare, care conferă noului BMW Seria 1 un stil incitant și inconfundabil. Sistemele inteligente de asistență pentru conducătorul auto sporesc și mai mult confortul, în timp ce o putere de 125 kW (170 CP) garantează o experiență de condus sportivă pe șosea.[1]

   NOUL TĂU MODEL BMW SERIA 1.

    Substituent conţinut InfoI
    M SPORT DESIGN

    NOUL 1

    M SPORT DESIGN

    Descoperă libertatea de mișcare cu noul BMW Seria 1 M Sport Design. Experimentează designul impresionant. De la barele de protecție M Sport surprinzătoare până la jantele sportive din aliaj de 18” Gri Midnight. Vei face impresie pe șosea.

    *Noul BMW 116 cu M Sport Design va fi disponibil la comandă la finalul anului 2024.

    DESIGN EXTERIOR

    UN ASPECT ÎNDRĂZNEȚ PENTRU O IMPRESIE DE DURATĂ.

    Elementele de design de pe părțile laterale și luminile din spate moderne conferă părții din spate un aspect dinamic și accentuează aspectul lat al noului BMW Seria 1.

    0:00
    0:00 /  0:00

    UN SINGUR PLAFON. NUMEROASE COMBINAȚII DE CULORI.

    Pentru un aspect mai personalizat și chiar mai sportiv. Ca un contrast îndrăzneț sau ca un detaliu subtil. Plafonul negru creează un efect diferit în funcție de vopseaua BMW-ului tău.

    DESIGN INTERIOR

    INOVATOARE ÎN MATERIE DE SPAȚIU.

    Interiorul este minimalist și perfect amenajat. Accentul este pus pe tehnologia din habitaclu, oferind șoferului o imagine de ansamblu ideală în orice moment. Combinația dintre ecranul curbat BMW și ecranul superior BMW îmbunătățește experiența de condus cu servicii digitale inovatoare.

    TE INFORMEAZĂ ÎN TIMP CE CONDUCI. TE DISTREAZĂ ÎN TIMPUL PAUZELOR.

    BMW Digital Premium BMW Seria 1

    EXPERIENȚĂ DIGITALĂ
    PREMIUM BMW ÎN DEPLASARE.

    Un singur pachet, o mulțime de funcții. Serviciile îmbunătățite de navigație și de parcare, cu informații în timp real despre trafic, îți ușurează călătoria. Timpii de așteptare vor zbura pe nesimțite cu divertismentul exclusiv din automobil. Traficul de date pentru toate aplicațiile este inclus, bineînțeles. O multitudine de opțiuni de personalizare înseamnă că BMW-ul tău poate fi mai individual ca niciodată.

    TEHNOLOGII

    ALĂTURI DE TINE ÎN MOD INTELIGENT.

    Asistentul tău atent.

    Sistemul Driving Assistant Professional te menține în mod activ pe banda de rulare la o viteză de până la 210 km/h și la o distanță de siguranță. Dacă este necesar, automobilul tău BMW va frâna până la staţionare – și va porni automat din nou. Un real ajutor mai ales în traficul cu opriri și porniri frecvente.

    BMW-ul tău parchează și iese din parcare sub monitorizarea ta.

    BMW-ul tău găsește automat locul de parcare cu ajutorul asistentului de parcare Professional. Tot ce trebuie să faci este să efectuezi o singură dată manevra, care poate avea o lungime de până la 200 de metri. Apoi, la cerere, BMW-ul tău va parca și va părăsi locurile de parcare, în timp ce tu monitorizezi totul.

    Faruri de fază lungă în orice moment.

    Modelul tău BMW îi protejează automat pe ceilalţi participanţi la trafic de conul de lumină cu ajutorul sistemului de asistenţă pentru fază lungă. Nu este nevoie să comuți între luminile de fază lungă și cele de fază scurtă. Cu toate acestea, conduci întotdeauna pe străzi perfect luminate.

    Vezi mai multe dintr-o privire.

    BMW Head-Up Display proiectează navigaţia și informaţii pentru condus direct în câmpul tău vizual. Funcția cameră cu perspectivă în realitate augmentată afișează informații de ghidare traseu prin imagini video live pe display-ul central și în panoul de bord.

    Mai mult decât o simplă cheie.

    Cu BMW Digital Key Plus, puteți utiliza dispozitivele mobile compatibile pe post de cheie a autovehiculului. Și să o partajați digital cu până la cinci persoane. De îndată ce te apropii de BMW-ul tău, acesta se deschide automat însoțit de efecte luminoase.

    RECOMANDĂRI ŞI SERVICII

    ÎNGRIJIRE PROACTIVĂ ÎN NOUL BMW SERIA 1.

    Service – exact atunci când ai nevoie.

    Întotdeauna cu un pas înainte. Dacă este timpul pentru o revizie sau dacă anvelopele sunt uzate. Poţi stabili o programare direct prin mesaj din aplicaţia My BMW. Te contactăm în timp util.

    ÎNTREBĂRI FRECVENTE DESPRE BMW SERIA 1.

    ALTE OPȚIUNI DE DOTARE

    S-AR PUTEA SĂ TE INTERESEZE ȘI…

    Consum de combustibil și emisii de CO₂.

    BMW 120[1]: Consum de combustibil, cumulat (WLTP) în l/100 km: 5,9 - 5,4; emisii CO₂, cumulate WLTP în g/km: 134 - 121

    [1] Cifrele sunt provizorii; cifrele lipsă nu erau disponibile la data publicării.

    [2] Logo-urile, imaginile și mărcile comerciale "Who Wants To Be A Millionaire?" sunt licențiate de Sony Pictures Television.

    Datele de performanţă ale motoarelor pe benzină se aplică automobilelor care utilizează combustibil cu cifră octanică de 98. Datele privind consumul de combustibil se aplică automobilelor care utilizează combustibili de referinţă în conformitate cu Regulamentul UE 715/2007. De asemenea, poate fi utilizată benzină fără plumb cu cifra octanică de 91 și mai mult, cu un conţinut maxim de etanol de 10% (E10). BMW recomandă combustibil cu cifra octanică de 95. Pentru maşinile de înaltă performanţă, BMW recomandă combustibil cu cifra octanică de 98.

    Datele oficiale cu privire la consumul de combustibil, emisiile de CO₂, consumul de energie electrică și autonomia electrică au fost stabilite în conformitate cu procedura de măsurare prescrisă și respectă versiunea în vigoare a Regulamentului (UE) 715/2007. Pentru autonomie, datele determinate conform WLTP iau în considerare orice echipamente opţionale (disponibile în acest caz pe piaţa din Germania). Pentru automobilele care au fost nou aprobate ca tip începând cu 1 ianuarie 2021, există doar datele oficiale conform WLTP. În plus, valorile NEDC sunt şterse din certificatele de conformitate începând cu 1 ianuarie 2023 conform Regulamentului UE 195/2022. Pentru mai multe informaţii despre procedurile de măsurare WLTP, accesează www.bmw.com/wltp

    Mai multe informaţii despre consumul de combustibil și despre emisiile oficiale de CO₂ în funcţie de model ale noilor automobile pentru pasageri consultă „Ghidul consumului de combustibil, emisiilor de CO₂ și al consumului de electricitate ale noilor automobile pentru pasageri”, disponibil gratuit la toate punctele de vânzare, Deutsche Automobil Treuhand GmbH (DAT), Hellmuth-Hirth-Str. 1, 73760 Ostfildern-Scharnhausen, Germany, și la https://www.dat.de/co2/.