BMW Seria 3 Touring

330i xDrive Touring

VREAU ACEASTĂ CONFIGURAŢIE

330i xDrive Touring

BMW 3 Series Touring G21

THE NEW

3

NOUL BMW SERIA 3 TOURING.

330i xDrive Touring[1]: Consum de combustibil, cumulat (WLTP) în l/100 km: 8,1 - 7,3; emisii CO₂, cumulat WLTP in g/km: 182 - 164

[1] Cifrele sunt provizorii; cifrele lipsă nu erau disponibile la data publicării.

PLĂCEREA DE A CONDUCE.

Noul BMW Seria 3 Touring combină versatilitatea și caracterul practic al condusului de zi cu zi al unui Touring cu dinamica de condus sportivă și confortul bine conceput. Exteriorul are un aspect sportiv și elegant. Volumul mare al portbagajului, tehnologiile inovatoare și sistemele inteligente de asistență a șoferului îl fac perfect și pentru călătorii mai lungi. Descoperă toate variantele de model ale noului BMW Seria 3 Touring, opțiunile de echipare și datele tehnice, precum și numeroasele opțiuni de leasing și finanțare.

DATE TEHNICE

VARIANTE.

   330i xDrive Touring
   330i xDrive Touring

   Putere[1]

   180 kW (245 CP)

   Cuplu[1]

   400 Nm

   0-100 km/h[1]

   6 s

   Vmax[1]

   250 km/h

   330i xDrive Touring[1]: Consum de combustibil, cumulat (WLTP) în l/100 km: 8,1 - 7,3; emisii CO₂, cumulat WLTP in g/km: 182 - 164

   [1] Cifrele sunt provizorii; cifrele lipsă nu erau disponibile la data publicării.

   NOUL TĂU MODEL BMW SERIA 3 TOURING.

    Substituent conţinut InfoI

    DESIGN

    DESIGN INTERIOR.

    Portbagajul BMW Seria 3 Touring

    MULT SPAȚIU PENTRU PLANURILE TALE.

    Poți fi complet flexibil în condusul de zi cu zi și în călătoriile mai lungi, cu un volum al portbagajului de 500 - 1510 litri[3]. Automobilul oferă astfel suficient spațiu pentru cumpărăturile și bagajele tale. Pur și simplu, rabatează bancheta din spate pentru și mai mult spațiu de depozitare.

    DESIGN EXTERIOR.

    TEHNOLOGII

    CONECTAT PENTRU MAI MULTĂ PLĂCERE DE A CONDUCE.

    ALĂTURI DE TINE ÎN MOD INTELIGENT.

    Întotdeauna pe banda corectă şi la o distanţă potrivită.

    Driving Assistant Professional menține automobilul în siguranță pe banda corectă și păstrează distanța la viteze de până la 210 km/h. Un avantaj suplimentar – mai ales în traficul aglomerat. În cazul unei urgențe, automobilul tău BMW va frâna până la staționare – și va porni automat din nou.

    Mersul în marșarier, simplificat.

    Asistentul pentru mersul în marșarier te ajută în timpul manevrelor, de exemplu, pe alei înguste. Înregistrează distanța de rulare înainte cu până la 50 m. Dacă dorești, automobilul tău BMW poate apoi conduce înapoi pe același traseu în mod independent.

    Lasă-ți cheile mașinii acasă.

    Smartphone-ul va fi suficient, devenind cheia ta digitală BMW. Este suficient să îl ții în dreptul mânerului ușii și poți intra. Pentru a porni automobilul BMW, pune-l în compartimentul dedicat.

    Vezi mai multe dintr-o privire.

    BMW Head-Up Display proiectează navigaţia şi informaţii pentru condus direct în câmpul tău vizual. Funcția Augmented View afișează informații de ghidare traseu prin imagini video live pe display-ul central sau în panoul de instrumente.

    DINAMICĂ DE CONDUS

    COMBINĂ PLĂCEREA DE A CONDUCE ȘI CONFORTUL.

    RECOMANDĂRI ŞI SERVICII

    PROACTIVE CARE ÎN NOUL BMW SERIA 3 TOURING.

    Service – exact atunci când ai nevoie.

    Întotdeauna cu un pas înainte. Indiferent dacă este timpul pentru o revizie sau anvelopele sunt uzate: te contactăm în timp util. Poţi stabili o programare direct prin mesaj din aplicaţia My BMW. Iar apoi te poţi relaxa în timp ce îţi continui călătoria.

    ÎNTREBĂRI FRECVENTE DESPRE BMW SERIA 3 TOURING.

    Consum de combustibil şi emisii de CO₂.

    330i xDrive Touring[1]: Consum de combustibil, cumulat (WLTP) în l/100 km: 8,1 - 7,3; emisii CO₂, cumulat WLTP in g/km: 182 - 164

    [1] Cifrele sunt provizorii; cifrele lipsă nu erau disponibile la data publicării.

    Datele de performanţă ale motoarelor pe benzină se aplică automobilelor care utilizează combustibil cu cifră octanică de 98. Datele privind consumul de combustibil se aplică automobilelor care utilizează combustibili de referinţă în conformitate cu Regulamentul UE 715/2007. De asemenea, poate fi utilizată benzină fără plumb cu cifra octanică de 91 şi mai mult, cu un conţinut maxim de etanol de 10% (E10). BMW recomandă combustibil cu cifra octanică de 95. Pentru maşinile de înaltă performanţă, BMW recomandă combustibil cu cifra octanică de 98.

    Datele oficiale cu privire la consumul de combustibil, emisiile de CO₂, consumul de energie electrică şi autonomia electrică au fost stabilite în conformitate cu procedura de măsurare prescrisă şi respectă versiunea în vigoare a Regulamentului (UE) 715/2007. Pentru autonomie, datele determinate conform WLTP iau în considerare orice echipamente opţionale (disponibile în acest caz pe piaţa din Germania). Pentru automobilele care au fost nou aprobate ca tip începând cu 1 ianuarie 2021, există doar datele oficiale conform WLTP. În plus, valorile NEDC sunt şterse din certificatele de conformitate începând cu 1 ianuarie 2023 conform Regulamentului UE 195/2022. Pentru mai multe informaţii despre procedurile de măsurare WLTP, accesează www.bmw.com/wltp

    Mai multe informaţii despre consumul de combustibil şi despre emisiile oficiale de CO₂ în funcţie de model ale noilor automobile pentru pasageri consultă „Ghidul consumului de combustibil, emisiilor de CO₂ şi al consumului de electricitate ale noilor automobile pentru pasageri”, disponibil gratuit la toate punctele de vânzare, Deutsche Automobil Treuhand GmbH (DAT), Hellmuth-Hirth-Str. 1, 73760 Ostfildern-Scharnhausen, Germany, şi la https://www.dat.de/co2/.