PROGRAMAREA DORITĂ: RAPIDĂ, UŞOR DE REALIZAT, ÎN ORICE MOMENT.

Programat online. Imediat pe mâini bune. Sistemul BMW de programări online la service.

Programarea dorită: rapidă, uşor de realizat, în orice moment.Programat online. Imediat pe mâini bune. Sistemul BMW de programări online la service.

Programările pot fi făcute mai uşor ca niciodată: cu sistemul BMW de programări online, îţi poţi face o programare la atelierul de service cu doar câteva click-uri, la orice oră, pe website-ul partenerului tău de service BMW – cât de rapid posibil, oricând îţi doreşti. Fie că este vorba de înlocuirea plăcuţelor de frână, schimbarea uleiului sau reparaţii: service-ul de calitate începe online.

Citeşte în continuare

AVANTAJELE TALE.

Rapid.
Cu serviciul BMW de programări online, îţi poţi face noua programare la service mai rapid ca niciodată: selectează dintr-o listă tipul de service dorit şi găseşte datele disponibile.

Simplu.
Operarea sistemului online este intuitivă. Folosirea sistemului printr-un cont personal este şi mai benefică. Pentru a doua programare, nu mai trebuie să introduci din nou informaţiile pe care le-ai salvat prima dată. Poţi crea un cont personal prin câteva click-uri.

Oricând.
Poţi face programări la orice oră – oricând îţi doreşti. După stabilirea unei programări, vei primi o confirmare prin e-mail sau prin SMS. De asemenea, poţi descărca o intrare automată în calendarul de pe smartphone-ul tău, pentru a nu uita de programarea făcută.

Citeşte în continuare