PROGRAMAREA DORITĂ:
RAPIDĂ, UŞOR DE REALIZAT, ÎN ORICE MOMENT.

Programat online. Imediat pe mâini bune. Sistemul BMW de programări online la service.

Programările pot fi făcute mai uşor ca niciodată: cu sistemul BMW de programări online, îţi poţi face o programare la atelierul de service cu doar câteva click-uri, la orice oră, pe website-ul partenerului tău de service BMW – cât de rapid posibil, oricând îţi doreşti. Fie că este vorba de înlocuirea plăcuţelor de frână, schimbarea uleiului sau reparaţii: service-ul de calitate începe online.

Citeşte în continuare
Programarea dorită: <br/> rapidă, uşor de realizat, în orice moment.Programat online. Imediat pe mâini bune. Sistemul BMW de programări online la service.

AVANTAJELE TALE.

Rapid.
Cu serviciul BMW de programări online, îţi poţi face noua programare la service mai rapid ca niciodată: selectează dintr-o listă tipul de service dorit şi găseşte datele disponibile.

Simplu.
Operarea sistemului online este intuitivă. Folosirea sistemului printr-un cont personal este şi mai benefică. Pentru a doua programare, nu mai trebuie să introduci din nou informaţiile pe care le-ai salvat prima dată. Poţi crea un cont personal prin câteva click-uri.

Oricând.
Poţi face programări la orice oră – oricând îţi doreşti. După stabilirea unei programări, vei primi o confirmare prin e-mail sau prin SMS. De asemenea, poţi descărca o intrare automată în calendarul de pe smartphone-ul tău, pentru a nu uita de programarea făcută.

Citeşte în continuare