VREAU ACEASTĂ CONFIGURAŢIE

M135 xDrive

M135 xDrive

THE NEW

1

BMW M

NOUL BMW M135 xDRIVE.

BMW M135 xDrive[1]: Consum de combustibil, cumulat (WLTP) în l/100 km: 8,1 - 7,6; emisii CO₂, cumulate WLTP în g/km: 184 - 173

[1] Cifrele sunt provizorii; cifrele lipsă nu erau disponibile la data publicării.

PLĂCEREA DE A CONDUCE.

Un motor sportiv combinat cu un design dinamic și caracteristici inovatoare la interior. Descoperă modelul BMW M135 xDrive M, opțiunile de echipare și datele tehnice, precum și numeroasele opțiuni de leasing și finanțare.

DATE TEHNICE

VARIANTE.

   M135 xDrive
   M135 xDrive

   Putere

   221 kW (300 CP)

   Cuplu

   400 Nm

   0-100 km/h

   4,9 s

   Vmax

   250 km/h

   BMW M135 xDrive[1]: Consum de combustibil, cumulat (WLTP) în l/100 km: 8,1 - 7,6; emisii CO₂, cumulate WLTP în g/km: 184 - 173

   [1] Cifrele sunt provizorii; cifrele lipsă nu erau disponibile la data publicării.

   Statistici de design și performanță BMW M135

   COMPACT. FĂRĂ COMPROMISURI. COMPLET M.

   Designul noului BMW M135 xDrive evidențiază clar câtă putere are la bord. Patru tobe de eșapament, grila radiator M, oglinzi M și spoiler M spate. Acest aspect inconfundabil subliniază impunător motorul său puternic de 221 kW (300 CP). Cu sistemul de frânare M Sport și suspensia M adaptivă, noul BMW M135 xDrive face o declarație îndrăzneață pe șosea.[1]

   NOUL TĂU BMW M135 xDRIVE.

    Substituent conţinut InfoI

    PERFORMANŢĂ

    SE DEPLASEAZĂ CA UN M.

    0:00
    0:00 /  0:00

    Putere impresionantă și plăcere dinamică a condusului. Experimentează motorul puternic și dinamica de condus sportivă a noului BMW M135 xDrive.

    UN CARACTER PUTERNIC.

    Sistemul de frânare M Sport în roșu lucios, cu logo-ul M, arată la exterior din ce este făcut. Discurile mai mari, ventilate intern, sunt extrem de performante.

    DESIGN

    ARATĂ CA UN M.

    PUTERE PE CARE O POȚI VEDEA ȘI AUZI.

    Instalația de eșapament M furnizează un sunet bogat al motorului. Țevile de eșapament duble, cu câte două orificii de evacuare în spate reprezintă o declarație clară despre dinamica noului BMW M135 xDrive.

    SE SIMTE CA UN M.

    SUPORT OPTIM ÎN FIECARE CURBĂ.

    Scaunele M sport asigură o poziție ideală a scaunului, cu tetiere integrate și sigla M iluminată.

    TEHNOLOGII

    INTELIGENTE ŞI INOVATOARE.

    Asistentul tău atent.

    Driving Assistant Professional te menține în mod activ pe banda de rulare la o viteză de până la 210 km/h și la o distanță de siguranță. Dacă este necesar, automobilul tău BMW va frâna până la staţionare – și va porni automat din nou. Un real ajutor mai ales în traficul cu opriri și porniri frecvente.

    BMW-ul tău se parchează singur și lasă și locuri de parcare.

    BMW-ul tău găsește automat locul de parcare cu ajutorul asistentului de parcare Professional. Tot ce trebuie să faci este să efectuezi o singură dată manevra, care poate avea o lungime de până la 200 de metri. Apoi, la cerere, BMW-ul tău va parca și va părăsi în mod independent locurile de parcare, în timp ce tu monitorizezi totul în apropiere pe smartphone-ul tău.

    Faruri de fază lungă în orice moment.

    Modelul tău BMW îi protejează automat pe ceilalţi participanţi la trafic de conul de lumină cu ajutorul sistemului de asistenţă pentru fază lungă. Nu este nevoie să comuți între luminile de fază lungă și cele de fază scurtă. Cu toate acestea, conduci întotdeauna pe străzi perfect luminate.

    Vezi mai multe dintr-o privire.

    BMW Head-Up Display proiectează navigaţia și informaţii pentru condus direct în câmpul tău vizual. Camera cu perspectivă în realitate augmentată afişează informaţii de ghidare traseu prin imagini video live pe display-ul central.

    Mai mult decât o simplă cheie.

    Cu BMW Digital Key Plus, puteți utiliza dispozitivele mobile compatibile pe post de cheie a autovehiculului. Și să o partajați digital cu până la cinci persoane. De îndată ce te apropii de BMW-ul tău, acesta se deschide automat însoțit de efecte luminoase.

    CELE MAI IMPORTANTE ELEMENTE DIGITALE.

    test

    EXPERIENȚĂ DIGITALĂ PREMIUM BMW ÎN DEPLASARE.

    Un singur pachet, o mulțime de funcții. Serviciile îmbunătățite de navigație și de parcare, cu informații în timp real despre trafic, îți ușurează călătoria. Timpii de așteptare vor zbura pe nesimțite cu divertismentul exclusiv din automobil. Traficul de date pentru toate aplicațiile este inclus, bineînțeles. O multitudine de opțiuni de personalizare înseamnă că BMW-ul tău poate fi mai individual ca niciodată.

    RECOMANDĂRI ŞI SERVICII

    ÎNGRIJIRE PROACTIVĂ ÎN NOUL BMW M135 xDRIVE.

    Service – exact atunci când ai nevoie.

    Întotdeauna cu un pas înainte. Dacă este timpul pentru o revizie sau dacă anvelopele sunt uzate. Poţi stabili o programare direct prin mesaj din aplicaţia My BMW. Te contactăm în timp util.

    ÎNTREBĂRI FRECVENTE DESPRE BMW M135 xDRIVE.

    ALTE OPȚIUNI DE DOTARE

    S-AR PUTEA SĂ TE INTERESEZE ȘI…

    Consum de combustibil și emisii de CO₂.

    BMW M135 xDrive[1]: Consum de combustibil, cumulat (WLTP) în l/100 km: 8,1 - 7,6; emisii CO₂, cumulate WLTP în g/km: 184 - 173
    [1] Cifrele sunt provizorii; cifrele lipsă nu erau disponibile la data publicării.

    [2] Se preconizează că pachetul M Technology II va fi disponibil la comandă în septembrie 2024.

    [3] Logo-urile, imaginile și mărcile comerciale "Who Wants To Be A Millionaire?" sunt licențiate de Sony Pictures Television.

    [4] Se preconizează că noul BMW M135 xDrive va fi disponibil în BMW Individual Visualizer în septembrie 2024.    Datele de performanţă ale motoarelor pe benzină se aplică automobilelor care utilizează combustibil cu cifră octanică de 98. Datele privind consumul de combustibil se aplică automobilelor care utilizează combustibili de referinţă în conformitate cu Regulamentul UE 715/2007. De asemenea, poate fi utilizată benzină fără plumb cu cifra octanică de 91 și mai mult, cu un conţinut maxim de etanol de 10% (E10). BMW recomandă combustibil cu cifra octanică de 95. Pentru maşinile de înaltă performanţă, BMW recomandă combustibil cu cifra octanică de 98.


    Datele oficiale cu privire la consumul de combustibil, emisiile de CO₂, consumul de energie electrică și autonomia electrică au fost stabilite în conformitate cu procedura de măsurare prescrisă și respectă versiunea în vigoare a Regulamentului (UE) 715/2007. Pentru autonomie, datele determinate conform WLTP iau în considerare orice echipamente opţionale (disponibile în acest caz pe piaţa din Germania). Pentru automobilele care au fost nou aprobate ca tip începând cu 1 ianuarie 2021, există doar datele oficiale conform WLTP. În plus, valorile NEDC sunt şterse din certificatele de conformitate începând cu 1 ianuarie 2023 conform Regulamentului UE 195/2022. Pentru mai multe informaţii despre procedurile de măsurare WLTP, accesează www.bmw.com/wltp


    Mai multe informaţii despre consumul de combustibil și despre emisiile oficiale de CO₂ în funcţie de model ale noilor automobile pentru pasageri consultă „Ghidul consumului de combustibil, emisiilor de CO₂ și al consumului de electricitate ale noilor automobile pentru pasageri”, disponibil gratuit la toate punctele de vânzare, Deutsche Automobil Treuhand GmbH (DAT), Hellmuth-Hirth-Str. 1, 73760 Ostfildern-Scharnhausen, Germany, și la https://www.dat.de/co2/.