BMW 520d Touring

VREAU ACEASTĂ CONFIGURAŢIE

BMW 520d Touring

BMW 520d Touring - Konfigurieren

THE NEW

5

NOUL BMW SERIA 5 TOURING.

BMW 520d Touring: Consum de combustibil, cumulat (WLTP) în l/100 km: 5,3 - 5,9; emisii CO₂, cumulate WLTP în g/km: 140 - 154

 

CONFORT LA VOLAN.

Noul BMW Seria 5 Touring are tot ce-i trebuie pentru a-ți face ziua mai confortabilă. Între 570–1700 litri de spațiu pentru bagaje pentru tot ceea ce vrei să iei cu tine, inclusiv biciclete sau cărucioare. Chiar și călătoriile lungi se simt confortabil. Acest lucru se datorează interiorului spaţios, cu elemente digitale, cum ar fi ecranul mare BMW Curved Display. Iar puterea motorului 145 kW (197 CP) face ca fiecare zi să fie o zi captivantă. Descoperă variantele de model, precum și opțiunile de echipare și datele tehnice.

DATE TEHNICE

MODELE.

   BMW 520d Touring
   BMW 520d Touring

   Putere

   145 kW (197 CP)

   Cuplu

   400 Nm

   0-100 km/h

   7,5 s

   Vmax

   220 km/h

   BMW 520d Touring: Consum de combustibil, cumulat (WLTP) în l/100 km: 5,3 - 5,9; emisii CO₂, cumulate WLTP în g/km: 140 - 154

   NOUL TĂU MODEL BMW SERIA 5 TOURING.

    Substituent conţinut InfoI

    DESIGN INTERIOR

    ELEGANT ŞI SPAŢIOS.

    Mult spațiu pentru planurile tale. Depozitează-ți gențile de golf, valizele sau chiar bicicletele în portbagajul spaţios. Compartimentele practice, cârligele și inelele de ancorare simplifică încărcarea.

    PRACTIC, CONFORTABIL ȘI DISTRACTIV.

    STREAMING VIDEO COMPLET INTEGRAT.

    Poţi viziona comod filme şi seriale TV pe display-ul central al modelului tău BMW. Videoclipurile de înaltă rezoluție reduc timpii de așteptare și oferă cel mai bun divertisment[1].

    DESIGN EXTERIOR

    SUPERLATIV DIN TOATE UNGHIURILE.

    Sustenabilitate BMW 520d Touring

    SUSTENABILITATE.

    În calitate de companie globală, BMW Group înțelege că este o parte importantă a societății și își asumă responsabilitatea în ceea ce privește sustenabilitatea. Află mai multe despre principiul economiei circulare și despre măsurile pe care le luăm pentru a reduce emisiile de CO₂ și pentru a conserva resursele.

    DINAMICĂ DE CONDUS

    O NOUĂ DIMENSIUNE A PLĂCERII DE A CONDUCE.

    Confortabil, sportiv şi spațios: Noul BMW Seria 5 Touring este şi partenerul perfect în călătoriile lungi.

    TEHNOLOGII

    SISTEME DE ASISTENȚĂ INTELIGENTE.

    Întotdeauna pe banda corectă şi la o distanţă potrivită.

    Driving Assistant Professional menține automobilul în siguranță pe banda corectă și păstrează distanța la viteze de până la 210 km/h. Un avantaj suplimentar – mai ales în traficul cu opriri și pornire frecvente. În cazul unei urgențe, automobilul tău BMW va frâna până la staționare și va porni automat din nou.

    BMW-ul tău se parchează singur.

    Parchează fără să stai în vehicul. Asistentul de parcare Parking Assistant Professional parchează și scoate automat BMW-ul din spațiile de parcare. Efectuează o singură dată manevra pe o distanță de până la 200 m și apoi salveaz-o.

    Vezi mai mult decât drumul.

    Ajungi la destinaţie cu mai multă precizie. BMW Head-Up Display proiectează navigația și informații relevante pentru condus direct în câmpul tău vizual. Funcția cameră cu perspectivă în realitate augmentată afișează informații de ghidare traseu prin imagini video live pe display-ul central sau în panoul de bord.

    Mai mult decât o simplă cheie.

    Cu BMW Digital Key Plus, poţi utiliza smartphone-ul tău ca cheie pentru automobil, pe care o poţi partaja digital cu până la 5 persoane. De îndată ce te apropii de modelul tău BMW, acesta se deschide automat şi te întâmpină cu o proiecţie luminoasă. Iar interiorul automobilului este adaptat la preferinţele tale, în funcţie de setările personalizate selectate.

    ÎNGRIJIRE PROACTIVĂ ÎN NOUL BMW SERIA 5 TOURING.

    Service – exact atunci când ai nevoie.

    Întotdeauna cu un pas înainte. Indiferent dacă este timpul pentru o revizie sau anvelopele sunt uzate: te contactăm în timp util. Poţi stabili o programare direct prin mesaj din aplicaţia My BMW. Iar apoi te poţi relaxa în timp ce îţi continui călătoria.

    ÎNTREBĂRI FRECVENTE DESPRE NOUL BMW SERIA 5 TOURING.

    Consum de combustibil şi emisii de CO₂.

    BMW 520d Touring: Consum de combustibil, cumulat (WLTP) în l/100 km: 5,3 - 5,9; emisii CO₂, cumulate WLTP în g/km: 140 - 154

     

    [2] Este posibil ca serviciile și caracteristicile prezentate să nu fie disponibile pe toate piețele și în toate limbile și să necesite abonamente separate

     

    Datele de performanţă ale motoarelor pe benzină se aplică automobilelor care utilizează combustibil cu cifră octanică de 98. Datele privind consumul de combustibil se aplică automobilelor care utilizează combustibili de referinţă în conformitate cu Regulamentul UE 715/2007. De asemenea, poate fi utilizată benzină fără plumb cu cifra octanică de 91 şi mai mult, cu un conţinut maxim de etanol de 10% (E10). BMW recomandă combustibil cu cifra octanică de 95. Pentru maşinile de înaltă performanţă, BMW recomandă combustibil cu cifra octanică de 98.

     

    Datele oficiale cu privire la consumul de combustibil, emisiile de CO₂, consumul de energie electrică şi autonomia electrică au fost stabilite în conformitate cu procedura de măsurare prescrisă şi respectă versiunea în vigoare a Regulamentului (UE) 715/2007. Pentru autonomie, datele determinate conform WLTP iau în considerare orice echipamente opţionale (disponibile în acest caz pe piaţa din Germania). Pentru automobilele care au fost nou aprobate ca tip începând cu 1 ianuarie 2021, există doar datele oficiale conform WLTP. În plus, valorile NEDC sunt şterse din certificatele de conformitate începând cu 1 ianuarie 2023 conform Regulamentului UE 195/2022. Pentru mai multe informaţii despre procedurile de măsurare WLTP, accesează www.bmw.com/wltp