THE NEW

i5

BMW i

PRIMUL BMW i5. 100% ELECTRIC.

BMW i5: Consum de energie (mixt, WLTP), în kWh/100 km: 15,9 – 19,5; Autonomie electrică (WLTP) în km: 582 – 477

DATE TEHNICE

VARIANTE.

Modele

Optional Label
  Optional Label

   Modele M

   BMW M
   Optional Label
    Optional Label
     BMW i5 eDrive40
     Putere [1]
     250 kW (340 cp)
     0-100 km/h
     6 s
     Vmax
     193 km/h
     Autonomie
     până la 582 km

     BMW i5: Consum de energie (mixt, WLTP), în kWh/100 km: 15,9 – 19,5; Autonomie electrică (WLTP) în km: 582 – 477

      

     Creştere temporară <10 secunde peste valoarea nominală specificată

     CONFIGUREAZĂ

     NOUL TĂU BMW i5 SEDAN.

      InfoI content placeholder
      [1] Culoarea Roşu Fire se aşteaptă să fie disponibilă începând cu 11/23.

      AUTONOMIE ŞI ÎNCĂRCARE

      DEPLASAREA ELECTRICĂ ÎN NOUL BMW i5.

      AJUNGI LA DESTINAŢIE RELAXAT: DEPLASARE ŞI ÎNCĂRCARE CU MODELUL BMW i5.

      Durată de încărcare pentru

      Încărcare la staţii publice

      Staţie de încărcare de mare putere

      Poţi încărca automobilul tău foarte rapid la o staţie de încărcare de mare putere. Curentul continuu (c.c) furnizat la aceste staţii oferă capacităţi de încărcare semnificativ mai mari decât curentul alternativ (c.a.), cum ar fi cel furnizat de o priză casnică. Acesta este motivul pentru care staţiile de încărcare de mare putere cum ar fi acestea sunt potrivite în special pentru încărcarea din timpul călătoriilor.

       

      Pe ecran, poţi vedea durata minimă necesară pentru încărcare de la 10% la 80% din nivelul de încărcare a bateriei cu capacitatea maximă de încărcare a automobilului. În acest interval, încărcarea este cea mai rapidă şi, de asemenea, conservă bateria.

      Harta îţi arată toate staţiile de încărcare de mare putere din reţeaua BMW Charging. (Valabil de la 22/03/2023)

      Staţie de încărcare rapidă

      Dacă te grăbeşti în oraş sau în timpul călătoriei, o staţie de încărcare rapidă este alegerea potrivită. Acest lucru se datorează curentului continuu (c.c.) furnizat la aceste staţii care oferă capacităţi de încărcare semnificativ mai mari decât curentul alternativ (c.a.), cum ar fi cel furnizat de o priză casnică. Acesta este motivul pentru care staţiile de încărcare rapidă cum ar fi acestea sunt potrivite în special pentru încărcarea din timpul călătoriilor.

       

      Pe ecran, poţi vedea durata minimă necesară pentru încărcare de la 10% la 80% din nivelul de încărcare a bateriei cu o putere de până la 50 kW. În acest interval, încărcarea este cea mai rapidă şi, de asemenea, conservă bateria.

       

      Harta îţi arată toate staţiile de încărcare rapidă din reţeaua BMW Charging. (Valabil de la 22/03/2023)

      Staţie de încărcare c.a.

      Poţi găsi staţii publice de încărcare cu curent alternativ (c.a.) aproape peste tot. Acestea sunt potrivite în special pentru încărcare regulată pe perioade mai lungi de timp - cum ar fi peste noapte sau în timp ce eşti la serviciu. Pe ecran, poţi vedea durata minimă necesară pentru încărcare de la 0% la 100% din nivelul de încărcare a bateriei cu o putere maximă de 22 kW. Performanţa de încărcare depinde de opţiunile de echipare ale automobilului.

       

      Aruncă o privire pe hartă şi descoperă toate staţiile de încărcare cu curent alternativ din reţeaua BMW Charging. (Valabil de la 22/03/2023)

      Încărcare acasă

      Wallbox/Flexible Fast Charger

      Când eşti acasă, poţi încărca automobilul tău cu Wallbox sau Flexible Fast Charger.

       

      Ambele folosesc curent alternativ (c.a.). În funcţie de model, echipamente speciale şi reprezentanţă, Wallbox oferă o putere maximă de încărcare de 22 kW, iar Flexible Fast Charger de maximum 11 kW.

       

      Pe ecran, poţi vedea durata minimă necesară pentru încărcare de la 0% la 100% din nivelul de încărcare a bateriei cu o putere de 11 kW.

      Capacitatea de încărcare depinde de nivelul încărcării, temperatura ambientală, profilul individual de condus şi de utilizarea dispozitivelor auxiliare, precum şi de automobilul selectat. Durata de încărcare se aplică pentru o temperatură ambientală de 23 °C după o călătorie anterioară şi poate varia în funcţie de caracteristicile de utilizare.­

       

      Utilizează aplicaţia My BMW pentru a găsi staţii de încărcare, dar şi pentru a planifica, verifica şi gestiona operaţiunile de încărcare – atât acasă, cât şi atunci când călătoreşti. Experimentează întreaga gamă de funcţii din aplicaţia My BMW în modul demonstrativ.

      OPŢIUNI DE ÎNCĂRCARE.

      SUSTENABILITATE.

      Modelul BMW i5 îşi aduce, de asemenea, contribuţia la un viitor mai durabil. Prin utilizarea de materiale secundare şi de energie verde în procesul de fabricaţie, optimizăm deja amprenta de CO₂ a modelului BMW i5, chiar înainte ca acesta să fie predat către tine. Pe parcursul călătoriei, tehnologiile inovatoare ale EfficientDynamics asigură echilibrul perfect între eficienţă şi performanţă. În plus, BMW i5 oferă pentru prima dată opţiunea unui interior vegan.

      Design

      DETALII EXTERIOARE.

      DESIGN INTERIOR.

      DETALII INTERIOARE.

      Tehnologii

      SISTEME DE ASISTENŢĂ ŞI CONECTIVITATE

      RECOMANDĂRI ŞI SERVICII

      ÎNGRIJIRE PROACTIVĂ ÎN NOUL BMW i5.

      ÎNTREBĂRI FRECVENTE DESPRE NOUL BMW i5.