i5 eDrive40 Sedan
BMW i5 Sedan G60E

VREAU ACEASTĂ CONFIGURAŢIE

i5 eDrive40 Sedan

BMW i5 Sedan G60EBMW i5 Sedan G60EBMW i5 Sedan G60E

THE NEW

i5

BMW i

PRIMUL BMW i5. 100% ELECTRIC.

DOBÂNDĂ FIXĂ 2,99%.*

BMW i5: Consum de energie (mixt, WLTP), în kWh/100 km: 15,9 – 19,5; Autonomie electrică (WLTP) în km: 582 – 477

i5 eDrive40 Sedan

Putere [1]

250 kW (340 cp)

0-100 km/h

6 s

Vmax

193 km/h

Autonomie

până la 582 km

BMW i5: Consum de energie (mixt, WLTP), în kWh/100 km: 15,9 – 19,5; Autonomie electrică (WLTP) în km: 582 – 477

 

Creştere temporară <10 secunde peste valoarea nominală specificată

CONFIGUREAZĂ

NOUL TĂU BMW i5 SEDAN.

  InfoI content placeholder

  [1] Culoarea Roşu Fire se aşteaptă să fie disponibilă începând cu 11/23.

  Vreau această configuraţie

  ALEGE-ŢI CONFIGURAŢIA PENTRU BMW i5.

  i5 eDrive40 Sedan
  i5 eDrive40 Sedan
  i5 eDrive40 Sedan

  i5 eDrive40 Sedan

  SIGNATURE • M Sport Pro • 6.0 s de la 0-100 km/h • 250 kW (340 CP)

  +60
  De la
  92.634,00 LEI

  i5 eDrive40 Sedan

  ESSENCE • Maximum Range • 6.0 s de la 0-100 km/h • 250 kW (340 CP)

  +32
  De la
  92.634,00 LEI

  i5 eDrive40 Sedan

  BALANCE • M Sport • 6.0 s de la 0-100 km/h • 250 kW (340 CP)

  +49
  De la
  92.634,00 LEI

  AUTONOMIE ŞI ÎNCĂRCARE

  DEPLASAREA ELECTRICĂ ÎN NOUL BMW i5.

  AJUNGI LA DESTINAŢIE RELAXAT: DEPLASARE ŞI ÎNCĂRCARE CU MODELUL BMW i5.

  Exemplu de rută

  exemple suplimentare de rute
   Oprire (opriri)

   Opriri necesare pentru încărcare

   Acesta este numărul probabil de opriri pentru încărcare de care vei avea nevoie pe traseu.

   Sunt luate în considerare doar punctele de încărcare existente (începând cu 25 aprilie 2023) cu rute alternative cât mai scurte şi un nivel iniţial de încărcare de 100%.

   Sunt preferate staţiile de încărcare de mare putere deoarece acestea încarcă automobilul tău cu capacitatea maximă.

   Nivelul rămas de încărcare a bateriei

   Cifra indicată este nivelul rămas de încărcare a bateriei la sosire după parcurgerea distanţei, cu un nivel de încărcare a bateriei la începutul călătoriei de 100%.

   ore

   Durată de încărcare totală

   Acesta este timpul total probabil necesar pentru încărcare de-a lungul traseului. Sunt luate în considerare doar punctele de încărcare existente (începând cu 25 aprilie 2023) cu rute alternative cât mai scurte şi un nivel iniţial de încărcare de 100%.

   Sunt preferate staţiile de încărcare de mare putere deoarece acestea încarcă automobilul tău cu capacitatea maximă.

   ore

   Durată totală a călătoriei inclusiv încărcare

   Durata călătoriei indicată este suma duratei de deplasare estimate plus durata de încărcare dacă este nevoie de pauze de încărcare pe traseu.

   Se ia in considerare călătoria pe cea mai rapidă rută, fără blocaje de trafic sau alte întârzieri.

   Capacitatea de încărcare depinde de nivelul încărcării, temperatura ambientală, profilul individual de condus şi de utilizarea dispozitivelor auxiliare, precum şi de automobilul selectat. Durata de încărcare se aplică pentru o temperatură ambientală de 23 °C după o călătorie anterioară şi poate varia în funcţie de caracteristicile de utilizare. Valorile afişate sunt exemple pentru configuraţia de bază a modelului selectat. Valorile pot varia dacă acelaşi automobil are opţiuni de echipare diferite.

   Cu aplicaţia My BMW, rămâi la curent cu autonomia şi starea încărcării în orice moment şi de oriunde. Poţi planifica cu uşurinţă rute optimizate pentru încărcare şi le poţi trimite către automobilul tău. Descarcă aplicaţia acum şi experimentează în modul demonstrativ.

   Durată de încărcare pentru

   Încărcare la staţii publice

   Staţie de încărcare de mare putere

   Poţi încărca automobilul tău foarte rapid la o staţie de încărcare de mare putere. Curentul continuu (c.c) furnizat la aceste staţii oferă capacităţi de încărcare semnificativ mai mari decât curentul alternativ (c.a.), cum ar fi cel furnizat de o priză casnică. Acesta este motivul pentru care staţiile de încărcare de mare putere cum ar fi acestea sunt potrivite în special pentru încărcarea din timpul călătoriilor.

    

   Pe ecran, poţi vedea durata minimă necesară pentru încărcare de la 10% la 80% din nivelul de încărcare a bateriei cu capacitatea maximă de încărcare a automobilului. În acest interval, încărcarea este cea mai rapidă şi, de asemenea, conservă bateria.

   Harta îţi arată toate staţiile de încărcare de mare putere din reţeaua BMW Charging. (Valabil de la 22/03/2023)

   Staţie de încărcare rapidă

   Dacă te grăbeşti în oraş sau în timpul călătoriei, o staţie de încărcare rapidă este alegerea potrivită. Acest lucru se datorează curentului continuu (c.c.) furnizat la aceste staţii care oferă capacităţi de încărcare semnificativ mai mari decât curentul alternativ (c.a.), cum ar fi cel furnizat de o priză casnică. Acesta este motivul pentru care staţiile de încărcare rapidă cum ar fi acestea sunt potrivite în special pentru încărcarea din timpul călătoriilor.

    

   Pe ecran, poţi vedea durata minimă necesară pentru încărcare de la 10% la 80% din nivelul de încărcare a bateriei cu o putere de până la 50 kW. În acest interval, încărcarea este cea mai rapidă şi, de asemenea, conservă bateria.

    

   Harta îţi arată toate staţiile de încărcare rapidă din reţeaua BMW Charging. (Valabil de la 22/03/2023)

   Staţie de încărcare c.a.

   Poţi găsi staţii publice de încărcare cu curent alternativ (c.a.) aproape peste tot. Acestea sunt potrivite în special pentru încărcare regulată pe perioade mai lungi de timp - cum ar fi peste noapte sau în timp ce eşti la serviciu. Pe ecran, poţi vedea durata minimă necesară pentru încărcare de la 0% la 100% din nivelul de încărcare a bateriei cu o putere maximă de 22 kW. Performanţa de încărcare depinde de opţiunile de echipare ale automobilului.

    

   Aruncă o privire pe hartă şi descoperă toate staţiile de încărcare cu curent alternativ din reţeaua BMW Charging. (Valabil de la 22/03/2023)

   Încărcare acasă

   Wallbox/Flexible Fast Charger

   Când eşti acasă, poţi încărca automobilul tău cu Wallbox sau Flexible Fast Charger.

    

   Ambele folosesc curent alternativ (c.a.). În funcţie de model, echipamente speciale şi reprezentanţă, Wallbox oferă o putere maximă de încărcare de 22 kW, iar Flexible Fast Charger de maximum 11 kW.

    

   Pe ecran, poţi vedea durata minimă necesară pentru încărcare de la 0% la 100% din nivelul de încărcare a bateriei cu o putere de 11 kW.

   Capacitatea de încărcare depinde de nivelul încărcării, temperatura ambientală, profilul individual de condus şi de utilizarea dispozitivelor auxiliare, precum şi de automobilul selectat. Durata de încărcare se aplică pentru o temperatură ambientală de 23 °C după o călătorie anterioară şi poate varia în funcţie de caracteristicile de utilizare.­

    

   Utilizează aplicaţia My BMW pentru a găsi staţii de încărcare, dar şi pentru a planifica, verifica şi gestiona operaţiunile de încărcare – atât acasă, cât şi atunci când călătoreşti. Experimentează întreaga gamă de funcţii din aplicaţia My BMW în modul demonstrativ.

   OPŢIUNI DE ÎNCĂRCARE.

   SUSTENABILITATE.

   Modelul BMW i5 îşi aduce, de asemenea, contribuţia la un viitor mai durabil. Prin utilizarea de materiale secundare şi de energie verde în procesul de fabricaţie, optimizăm deja amprenta de CO₂ a modelului BMW i5, chiar înainte ca acesta să fie predat către tine. Pe parcursul călătoriei, tehnologiile inovatoare ale EfficientDynamics asigură echilibrul perfect între eficienţă şi performanţă. În plus, BMW i5 oferă pentru prima dată opţiunea unui interior vegan.

   Design

   DETALII EXTERIOARE.

   DESIGN INTERIOR.

   DETALII INTERIOARE.

   Tehnologii

   SISTEME DE ASISTENŢĂ ŞI CONECTIVITATE

   RECOMANDĂRI ŞI SERVICII

   ÎNGRIJIRE PROACTIVĂ ÎN NOUL BMW i5.

   ÎNTREBĂRI FRECVENTE DESPRE NOUL BMW i5.

   OFERTA DE FINANŢARE

   *Oferta este valabilă pentru finanțările în EURO cu dobândă fixă 2,99% pe o perioadă maximă de 36 de luni și valoare reziduală 1%. Această ofertă este disponibilă la dealerii BMW participanți și este emisă de către UniCredit Leasing Corporation IFN SA. Oferta este valabilă până la 30.09.2023, dar poate fi modificată, retrasă sau prelungită în orice moment.

    

   *Oferta este destinată exclusiv persoanelor juridice și este supusă unor termene și condiții disponibile la dealerii participanți. Finanțarea este condiționată de aprobarea dosarului de finanțare depus de client și va fi decisă în urma analizei financiare de către UniCredit Leasing Corporation IFN SA.