VREAU ACEASTĂ CONFIGURAŢIE

BMW i5 eDrive40

BMW i5 Sedan G60E

THE

i5

BMW i

BMW i5. 100% ELECTRIC.

DOBÂNDĂ FIXĂ 2,99%.*

BMW i5 : Consum de energie (mixt, WLTP), în kWh/100 km: 15,9 – 18,9; Autonomie electrică (WLTP) în km: 498 – 582

[1] Autonomia depinde de diverşi factori, în special: stilul individual de a conduce, caracteristicile rutei, temperatura exterioară, încălzire/sistemul de climatizare, sistemul de precondiţionare. Impuls temporar <10 secunde comparativ cu valoarea nominală.

BMW i5 eDrive40

Putere [1]

250 kW (340 cp)

0-100 km/h

6 s

Vmax

193 km/h

Autonomie

până la 582 km

BMW i5 : Consum de energie (mixt, WLTP), în kWh/100 km: 15,9 – 18,9; Autonomie electrică (WLTP) în km: 498 – 582

[1] Autonomia depinde de diverşi factori, în special: stilul individual de a conduce, caracteristicile rutei, temperatura exterioară, încălzire/sistemul de climatizare, sistemul de precondiţionare. 

MODELUL TĂU BMW i5 SEDAN.

  InfoI content placeholder

  TEHNOLOGII

  BMW i5: ASISTENŢĂ PENTRU CONDUCĂTORUL AUTO ÎN DEPLASARE.

  SISTEME DE ASISTENŢĂ ŞI CONECTIVITATE

  0:00
  0:00 /  0:00
  BMW i5 Sedan, rută optimizată pentru încărcare
  Antifurt BMW i5 Sedan

  Întotdeauna pe banda corectă şi la o distanţă potrivită.

  Driving Assistant Professional menţine automobilul tău în siguranţă pe banda corectă şi păstrează distanţa la viteze de până la 210 km/h. Un avantaj suplimentar – mai ales în traficul aglomerat. În cazul unei urgenţe, automobilul tău BMW va frâna până la staţionare – şi va porni automat din nou.

  Service – exact atunci când ai nevoie.

  Întotdeauna cu un pas înainte. Indiferent dacă este timpul pentru o revizie sau anvelopele sunt uzate: te contactăm în timp util. Poţi stabili o programare direct prin mesaj din aplicaţia My BMW. Iar apoi te poţi relaxa în timp ce îţi continui călătoria.

  Încărcare fără ocoliri.

  Rutele optimizate pentru încărcare îţi sugerează cele mai bune opţiuni de încărcare de pe traseu. Fie prin BMW Maps, fie prin aplicaţia My BMW. Şi aproape de restaurantul tău favorit, dacă vrei.

  Martorul tău ocular din interiorul maşinii.

  De asemenea, supraveghează modelul tău BMW i5 de la distanţă. Camerele din exterior şi interior vor înregistra incidentul în cazul unei spargeri. Vei fi notificat automat în caz de urgenţă.

  Vezi mai mult decât ceea ce se află în faţa ta.

  BMW Live Cockpit Professional proiectează cele mai importante informaţii direct în câmpul tău vizual, fără a fi nevoie să pierzi atenţia de la drum. Funcţia Augmented View completează imaginea drumului din faţa ta oferind semnale grafice pentru a facilita navigarea.

  Mai mult decât o cheie.

  Cu BMW Digital Key Plus, poţi utiliza smartphone-ul tău ca o cheie pentru automobil, pe care o poţi partaja digital cu până la 5 persoane. De îndată ce te apropii de modelul tău BMW, acesta se deschide automat şi te întâmpină cu un afişaj luminos. În funcţie de profilul personal selectat, interiorul se adaptează la preferinţele tale.

  ALEGE-ŢI CONFIGURAŢIA PENTRU BMW i5.

  BMW i5 eDrive40
  BMW i5 eDrive40
  BMW i5 eDrive40

  BMW i5 eDrive40

  SIGNATURE • M Sport Pro • 6.0 s de la 0-100 km/h • 250 kW (340 CP)

  +61
  De la
  92.909,00 LEI

  BMW i5 eDrive40

  ESSENCE • Maximum Range • 6.0 s de la 0-100 km/h • 250 kW (340 CP)

  +32
  De la
  92.634,00 LEI

  BMW i5 eDrive40

  BALANCE • M Sport • 6.0 s de la 0-100 km/h • 250 kW (340 CP)

  +49
  De la
  92.634,00 LEI

  AUTONOMIE ŞI ÎNCĂRCARE

  DEPLASAREA ELECTRICĂ ÎN BMW i5.

  AJUNGI LA DESTINAŢIE RELAXAT: DEPLASARE ŞI ÎNCĂRCARE CU MODELUL BMW i5.

  Află mai multe

  Autonomia pentru

  Opriri necesare pentru încărcare

  Acesta este numărul probabil de opriri pentru încărcare de care vei avea nevoie pe traseu.

  Sunt luate în considerare doar punctele de încărcare existente (începând cu 25 aprilie 2023) cu rute alternative cât mai scurte şi un nivel iniţial de încărcare de 100%.

  Sunt preferate staţiile de încărcare de mare putere deoarece acestea încarcă automobilul tău cu capacitatea maximă.

  Durată de încărcare totală

  Acesta este timpul total probabil necesar pentru încărcare de-a lungul traseului. Sunt luate în considerare doar punctele de încărcare existente (începând cu 25 aprilie 2023) cu rute alternative cât mai scurte şi un nivel iniţial de încărcare de 100%.

  Sunt preferate staţiile de încărcare de mare putere deoarece acestea încarcă automobilul tău cu capacitatea maximă.

  Nivelul rămas de încărcare a bateriei

  Cifra indicată este nivelul rămas de încărcare a bateriei la sosire după parcurgerea distanţei, cu un nivel de încărcare a bateriei la începutul călătoriei de 100%.

  Durată totală a călătoriei inclusiv încărcare

  Durata călătoriei indicată este suma duratei de deplasare estimate plus durata de încărcare dacă este nevoie de pauze de încărcare pe traseu.

  Se ia in considerare călătoria pe cea mai rapidă rută, fără blocaje de trafic sau alte întârzieri.

  Durată totală a călătoriei

  Durata călătoriei indicată este suma duratei de deplasare estimate plus durata de încărcare dacă este nevoie de pauze de încărcare pe traseu.

  Se ia in considerare călătoria pe cea mai rapidă rută, fără blocaje de trafic sau alte întârzieri.

  Capacitatea de încărcare depinde de nivelul încărcării, temperatura ambientală, profilul individual de condus şi de utilizarea dispozitivelor auxiliare, precum şi de automobilul selectat. Durata de încărcare se aplică pentru o temperatură ambientală de 23 °C după o călătorie anterioară şi poate varia în funcţie de caracteristicile de utilizare. Valorile afişate sunt exemple pentru configuraţia de bază a modelului selectat. Valorile pot varia dacă acelaşi automobil are opţiuni de echipare diferite.

  Cu aplicaţia My BMW, rămâi la curent cu autonomia şi starea încărcării în orice moment şi de oriunde. Poţi planifica cu uşurinţă rute optimizate pentru încărcare şi le poţi trimite către automobilul tău. Descarcă aplicaţia acum şi experimentează în modul demonstrativ.

  Află mai multe

  Durată de încărcare

  Durată de încărcare pentru

  Încărcare la staţii publice

  Staţie de încărcare de mare putere

  Poţi încărca modelul tău BMW i5 tău foarte rapid la o staţie de încărcare de mare putere. Curentul continuu (c.c) furnizat la aceste staţii oferă capacităţi de încărcare semnificativ mai mari decât curentul alternativ (c.a.), cum ar fi cel furnizat de o priză casnică. Acesta este motivul pentru care staţiile de încărcare de mare putere cum ar fi acestea sunt potrivite în special pentru încărcarea din timpul călătoriilor.

  Pe ecran, poţi vedea durata minimă necesară pentru încărcare de la 10% la 80% din nivelul de încărcare a bateriei cu capacitatea maximă de încărcare a automobilului. În acest interval, încărcarea este cea mai rapidă şi, de asemenea, conservă bateria.

  Harta îţi arată toate staţiile de încărcare de mare putere din reţeaua BMW Charging. (Valabil de la 22/03/2023)

  Staţie de încărcare rapidă

  Dacă te grăbeşti în oraş sau în timpul călătoriei, o staţie de încărcare rapidă este alegerea potrivită. Acest lucru se datorează curentului continuu (c.c.) furnizat la aceste staţii care oferă capacităţi de încărcare semnificativ mai mari decât curentul alternativ (c.a.), cum ar fi cel furnizat de o priză casnică. Acesta este motivul pentru care staţiile de încărcare rapidă cum ar fi acestea sunt potrivite în special pentru încărcarea din timpul călătoriilor.

   

  Pe ecran, poţi vedea durata minimă necesară pentru încărcare de la 10% la 80% din nivelul de încărcare a bateriei cu o putere de până la 50 kW. În acest interval, încărcarea este cea mai rapidă şi, de asemenea, conservă bateria.

   

  Harta îţi arată toate staţiile de încărcare rapidă din reţeaua BMW Charging. (Valabil de la 22/03/2023)

  Staţie de încărcare c.a.

  Poţi găsi staţii publice de încărcare cu curent alternativ (c.a.) aproape peste tot. Acestea sunt potrivite în special pentru încărcare regulată pe perioade mai lungi de timp - cum ar fi peste noapte sau în timp ce eşti la serviciu. Pe ecran, poţi vedea durata minimă necesară pentru încărcare de la 0% la 100% din nivelul de încărcare a bateriei cu o putere maximă de 22 kW. Performanţa de încărcare depinde de opţiunile de echipare ale automobilului.

   

  Aruncă o privire pe hartă şi descoperă toate staţiile de încărcare cu curent alternativ din reţeaua BMW Charging. (Valabil de la 22/03/2023)

  Încărcare acasă

  Wallbox/Flexible Fast Charger

  Când eşti acasă, poţi încărca modelul tău BMW i5 cu Wallbox sau Flexible Fast Charger.

  Ambele folosesc curent alternativ (c.a.). În funcţie de model, echipamente speciale şi reprezentanţă, Wallbox oferă o putere maximă de încărcare de 22 kW, iar Flexible Fast Charger de maximum 11 kW.

  Pe ecran, poţi vedea durata minimă necesară pentru încărcare de la 0% la 100% din nivelul de încărcare a bateriei cu o putere de 11 kW.

  Filtru staţii de încărcare

  Capacitatea de încărcare depinde de nivelul încărcării, temperatura ambientală, profilul individual de condus şi de utilizarea dispozitivelor auxiliare, precum şi de automobilul selectat. Durata de încărcare se aplică pentru o temperatură ambientală de 23 °C după o călătorie anterioară şi poate varia în funcţie de caracteristicile de utilizare.­

   

  Utilizează aplicaţia My BMW pentru a găsi staţii de încărcare, dar şi pentru a planifica, verifica şi gestiona operaţiunile de încărcare – atât acasă, cât şi atunci când călătoreşti. Experimentează întreaga gamă de funcţii din aplicaţia My BMW în modul demonstrativ.

  OPŢIUNI DE ÎNCĂRCARE.

  SUSTENABILITATE.

  BMW i5 își aduce, de asemenea, contribuția la realizarea unui viitor mai sustenabil. Folosind materiale secundare și utilizând electricitate din surse de energie regenerabilă în procesul de fabricație, optimizăm amprenta de CO₂ a BMW i5 chiar înainte ca acesta să vă fie predat. În timpul călătoriei, tehnologiile inovatoare ale EfficientDynamics asigură echilibrul perfect între eficiență și performanță. În plus, BMW i5 oferă pentru prima dată opțiunea unui interior vegan.

  AMPRENTA AUTOMOBILULUI BMW

  NE DORIM TRANSPARENŢĂ.

  Amprenta automobilului BMW îţi oferă informaţii de-a lungul întregului ciclu de viaţă al unui BMW. Pe baza unor factori cheie determinanţi, oferă astfel o vedere generală asupra impactului climatic şi social al automobilului tău. Te ajută astfel să iei decizii în cunoştinţă de cauză.

  Design

  DETALII EXTERIOARE.

  DESIGN INTERIOR.

  DETALII INTERIOARE.

  RECOMANDĂRI ŞI SERVICII

  ÎNTREBĂRI FRECVENTE DESPRE BMW i5.

  OFERTA DE FINANŢARE

  *Oferta este valabilă pentru finanțările în EURO cu dobândă fixă 2,99% pe o perioadă maximă de 36 de luni și valoare reziduală 1%. Această ofertă este disponibilă la dealerii BMW participanți și este emisă de către UniCredit Leasing Corporation IFN SA. Oferta este valabilă până la 30.09.2023, dar poate fi modificată, retrasă sau prelungită în orice moment.

   

  *Oferta este destinată exclusiv persoanelor juridice și este supusă unor termene și condiții disponibile la dealerii participanți. Finanțarea este condiționată de aprobarea dosarului de finanțare depus de client și va fi decisă în urma analizei financiare de către UniCredit Leasing Corporation IFN SA.