THE NEW

i4

BMW i

NOUL BMW i4 GRAN COUPÉ.

i4 eDrive40 Gran Coupe[1][2]: Consum de energie (mixt, WLTP), în kWh/100 km: 18,6 - 15,4; autonomie electrică, WLTP în km: 491 - 600

 

[1] Autonomia depinde de diverşi factori, în special: stilul individual de a conduce, caracteristicile rutei, temperatura exterioară, încălzire/sistemul de climatizare, sistemul de precondiţionare.

 

[2] Cifrele sunt provizorii; cifrele lipsă nu erau disponibile la data publicării.

PLĂCEREA DE A CONDUCE.

Cu noul BMW i4 Gran Coupé vei porni la drum cu un aspect sportiv și cu o putere a bateriei 100%. Lasă o impresie de durată, nu emisii. Partea din față cu un design nou accentuează natura atletică a vehiculului. Stopurile elegante oferă o estetică plăcută în partea din spate. O atmosferă contemporană este transmisă de noul design al volanului și de iluminarea ambientală în cascadă din interior. Descoperă toate variantele de model ale noului BMW Seria 4 Gran Coupé, opțiunile de echipare și datele tehnice, precum și numeroasele opțiuni de leasing și finanțare.

Date tehnice

VARIANTE.

   i4 eDrive40 Gran Coupe
   i4 eDrive40 Gran Coupe

   Putere[2]

   250 kW (340 CP)

   0-100 km/h[2]

   5,6 s

   Vmax[2]

   190 km/h

   Autonomie[1][2]

   491 - 600 km

   i4 eDrive40 Gran Coupe[1][2]: Consum de energie (mixt, WLTP), în kWh/100 km: 18,6 - 15,4; autonomie electrică, WLTP în km: 491 - 600

    

   [1] Autonomia depinde de diverşi factori, în special: stilul individual de a conduce, caracteristicile rutei, temperatura exterioară, încălzire/sistemul de climatizare, sistemul de precondiţionare.

    

   [2] Cifrele sunt provizorii; cifrele lipsă nu erau disponibile la data publicării.

   Exterior în limbajul formelor BMW i4 Gran Coupé

   ELECTRIC. UNIC. ELEGANT.

   Fiecare fațetă a noului i4 eDrive40 Gran Coupe dezvăluie caracterul său sportiv. Acționarea sa electrică puternică accelerează de la 0 la 100 km/h în 5,6 secunde[2]. Iar autonomia sa de 491 - 600 km te duce la destinație în condiții de confort[1] [2]. Designul jantelor în două tonuri și farurile frontale subțiri îl fac remarcat. La interior, scaunele M PerformTex sport de culoare neagră asigură suport, în timp ce prizele de aer cu design nou mențin atmosfera plăcută și proaspătă. Rămâi conectat în timp ce ești în mișcare cu serviciile digitale, cum ar fi BMW Intelligent Personal Assistant.

   i4 eDrive40 Gran Coupe[1] [2]: Consum de energie (mixt, WLTP), în kWh/100 km: 18,6 - 15,4; autonomie electrică, WLTP în km: 491 - 600

    

   [1] Autonomia depinde de diverşi factori, în special: stilul individual de a conduce, caracteristicile rutei, temperatura exterioară, încălzire/sistemul de climatizare, sistemul de precondiţionare.

    

   [2]  Cifrele sunt provizorii; cifrele lipsă nu erau disponibile la data publicării.

   NOUL TĂU BMW i4 GRAN COUPÉ.

   UȘOR DE ÎNCĂRCAT. ORICÂND.

   Află mai multe

   Exemplu de rută.

   exemple suplimentare de rute
    Oprire (opriri)

    OPRIRI NECESARE PENTRU ÎNCĂRCARE

    Acesta este numărul probabil de opriri pentru încărcare de care vei avea nevoie pe traseu.

     

    Sunt luate în considerare doar punctele de încărcare existente (începând cu 25 aprilie 2023) cu rute alternative cât mai scurte şi un nivel iniţial de încărcare de 100%.

     

    Sunt preferate staţiile de încărcare de mare putere deoarece acestea încarcă automobilul tău cu capacitatea maximă.

    Cum au fost calculate aceste valori?

    Exemplele de rute oferă o estimare a duratei prevăzute a călătoriei, inclusiv orice pauze de încărcare necesare, la un nivel iniţial de încărcare de 100%. Acestea pleacă de la presupunerea că punctele de încărcare sunt libere şi funcţionează şi arată cea mai rapidă opţiune de rută fără blocaje de trafic sau alte întârzieri. Informaţiile referitoare la pauzele de încărcare şi durata acestora presupun că aceste pauze sunt luate cu un nivel de încărcare rezidual de minim 10%.

     

    Alte informaţii importante: Capacitatea de încărcare depinde de nivelul încărcării, temperatura ambientală, profilul individual de condus şi de utilizarea dispozitivelor auxiliare. Durata de încărcare se aplică pentru o temperatură ambientală de 23 °C după o călătorie anterioară şi poate varia în funcţie de caracteristicile de utilizare.

    ore

    Durată de încărcare totală

    Acesta este timpul total probabil necesar pentru încărcare de-a lungul traseului. Sunt luate în considerare doar punctele de încărcare existente (începând cu 25 aprilie 2023) cu rute alternative cât mai scurte şi un nivel iniţial de încărcare de 100%.

     

    Sunt preferate staţiile de încărcare de mare putere deoarece acestea încarcă automobilul tău cu capacitatea maximă.

    ore

    Durată de călătorie totală incl. încărcare

    Durata călătoriei indicată este suma duratei de deplasare estimate plus durata de încărcare dacă este nevoie de pauze de încărcare pe traseu.

     

    Se ia in considerare călătoria pe cea mai rapidă rută, fără blocaje de trafic sau alte întârzieri.

    Capacitatea de încărcare depinde de nivelul încărcării, temperatura ambientală, profilul individual de condus şi de utilizarea dispozitivelor auxiliare, precum şi de automobilul selectat. Durata de încărcare se aplică pentru o temperatură ambientală de 23°C după o călătorie anterioară şi poate varia în funcţie de caracteristicile de utilizare. Valorile afişate sunt exemple pentru configuraţia de bază a modelului selectat. Valorile pot varia dacă acelaşi automobil are opţiuni de echipare diferite.

     

    Cu aplicaţia My BMW rămâi la curent cu autonomia şi starea încărcării în orice moment şi de oriunde. Poţi planifica cu uşurinţă rute optimizate pentru încărcare şi le poţi trimite către automobilul tău. Descarcă aplicaţia acum şi experimentează în modul demonstrativ.

    Află mai multe

    Loading Time

    Durată de încărcare pentru

    Încărcare la staţii publice

    Staţie de încărcare de mare putere

    Poți încărca automobilul tău BMW i4 Gran Coupé deosebit de rapid la o stație de încărcare de mare putere (de ex. precum cele din rețeaua IONITY). Curentul continuu (c.c) furnizat la aceste staţii oferă capacităţi de încărcare semnificativ mai mari decât curentul alternativ (c.a.), cum ar fi cel furnizat de o priză casnică. Acesta este motivul pentru care staţiile de încărcare de mare putere cum ar fi acestea sunt potrivite în special pentru încărcarea din timpul călătoriilor. Pe ecran, poţi vedea durata minimă necesară pentru încărcare de la 10% la 80% din nivelul de încărcare a bateriei cu capacitatea maximă de încărcare a automobilului. În acest interval, încărcarea este cea mai rapidă şi, de asemenea, conservă bateria. Harta îţi arată toate staţiile de încărcare de mare putere din reţeaua BMW Charging. (Valabil de la 22/03/2023) (Valabil de la 22/03/2023)

    Staţie de încărcare rapidă

    Dacă te grăbeşti în oraş sau în timpul călătoriei, o staţie de încărcare rapidă este alegerea potrivită. Acest lucru se datorează curentului continuu (c.c.) furnizat la aceste staţii care oferă capacităţi de încărcare semnificativ mai mari decât curentul alternativ (c.a.), cum ar fi cel furnizat de o priză casnică. Acesta este motivul pentru care staţiile de încărcare rapidă cum ar fi acestea sunt potrivite în special pentru încărcarea din timpul călătoriilor.

     

    Pe ecran, poţi vedea durata minimă necesară pentru încărcare de la 10% la 80% din nivelul de încărcare a bateriei cu o putere de până la 50 kW. În acest interval, încărcarea este cea mai rapidă şi, de asemenea, conservă bateria. Harta îţi arată toate staţiile de încărcare rapidă din reţeaua BMW Charging. (Valabil de la 22/03/2023)

    Staţie de încărcare c.a.

    Poți găsi stații publice de încărcare cu curent alternativ (c.a.) aproape peste tot. Acestea sunt potrivite în special pentru încărcare regulată pe perioade mai lungi de timp - cum ar fi peste noapte sau în timp ce ești la serviciu. Diagrama prezintă timpul minim de încărcare a bateriei de la 0 la 100% cu o putere maximă de 11 kW. Aruncă o privire pe hartă și descoperă toate stațiile de încărcare cu curent alternativ din rețeaua BMW Charging. (stare la 22.03.2023)

    Încărcare acasă

    Wallbox/Flexible Fast Charger

    Acasă, poți încărca convenabil automobilul tău BMW i4 Gran Coupé cu un Wallbox sau cu Flexible Fast Charger (Mod 2). Ambele utilizează curent alternativ (AC). Wallbox oferă o putere maximă de încărcare de 22 kW, în funcție de vehicul, de dotarea specială și de piață, iar Flexible Fast Charger (Mod 2) oferă o putere maximă de 11 kW. Diagrama prezintă timpul minim de încărcare a bateriei de la 0 la 100% cu o putere de 11 kW.

    Filter charging stations

    Puterea de încărcare depinde de starea de încărcare, de temperatura ambiantă, de profilul individual de deplasare, de utilizarea consumatorilor auxiliari și de vehiculul ales. Timpii de încărcare se aplică la o temperatură ambiantă de 23° C, după o deplasare anterioară și pot diferi în funcție de comportamentul de utilizare. Cifrele prezentate reprezintă cifrele sugerate pentru configurația de bază a modelului selectat. Aceste cifre pot fi diferite în cazul vehiculelor cu o variantă de dotare diferită.

     

    Aplicația My BMW îți indică autonomia și starea de încărcare oricând, oriunde și dintr-o privire. De asemenea, poți planifica cu ușurință rute optimizate pentru încărcare și le poți trimite către vehiculul tău. Descarcă aplicația acum și încearcă-o în modul demo.

    ÎNCARCĂ. ORICUM ŞI ORIUNDE DOREŞTI.

    DESIGN EXTERIOR

    DINAMIC ÎN ORICE PRIVINȚĂ.

    Pachet M Sport BMW i4 Gran Coupé

    O MULTITUDINE DE DOTĂRI. NUMEROASE CARACTERISTICI M.

    Pachetul M Sport îi conferă BMW-ului tău un aspect mai sportiv și, de asemenea, mai multă precizie la condus. Acesta combină pachetul M Aerodynamics cu dotări M cu caracter sportiv distinct.

    DESIGN INTERIOR

    MAI MULT STIL LA INTERIOR.

    0:00
    0:00 /  0:00
    Hayon și portbagaj BMW i4 Gran Coupé

    ORGANIZARE CLARĂ PENTRU O BUNĂ PERSPECTIVĂ DE ANSAMBLU.

    Totul este depozitat și la îndemână. Adăugarea inovatoare a compartimentelor de depozitare în portbagaj face ca acesta să fie perfect pentru depozitarea accesoriilor. Cu o structură atât de ordonată, nu vei mai pierde niciodată nimic.

    TEHNOLOGII

    ASISTENȚĂ INOVATOARE.

    BMW i4 Gran Coupé BMW iDrive OS 8.5

    ACCES FACIL LA TOATE FUNCȚIILE.

    Un nou ecran de start cu acces rapid. Cu sistemul de operare BMW 8.5, sistemul audio și contactele sunt doar la o atingere distanță.

    MAI BINE CONECTAT.

    Întotdeauna pe banda corectă şi la o distanţă potrivită.

    Driving Assistant Professional menţine automobilul tău în siguranţă pe banda corectă şi păstrează distanţa la viteze de până la 190 km/h. Un avantaj suplimentar – mai ales în traficul aglomerat. În cazul unei urgenţe, automobilul tău BMW va frâna până la staţionare – şi va porni automat din nou.

    Mai multe camere pentru o parcare mai uşoară.

    Asistentul la parcare Plus oferă o imagine de ansamblu extinsă atunci când parchezi. Camerele suplimentare transmit o imagine 3D a zonei înconjurătoare a automobilului direct către display-ul central. Pentru ca tu să poţi vedea imediat cât spaţiu de manevrare ai la dispoziţie.

    Farurile de fază lungă în orice moment.

    BMW se asigură automat că ceilalți participanți la trafic nu sunt orbiți de fasciculul de lumină cu asistentul BMW de fază lungă fără efect de orbire. Nu trebuie să aprinzi farurile manual. Și vei avea întotdeauna o vedere optimă a drumului din față.

    Lasă-ți cheile mașinii acasă.

    Dispozitivele mobile compatibile devin BMW Digital Key. Poți debloca și porni BMW-ul tău cu ajutorul smartphone-ului sau al ceasului inteligent. De asemenea, poți partaja Digital Key cu până la cinci persoane.

    Vezi mai multe dintr-o privire.

    BMW Head-Up Display proiectează navigaţia şi informaţii pentru condus direct în câmpul tău vizual. Funcția cameră cu perspectivă în realitate augmentată afișează informații de ghidare traseu prin imagini video live pe display-ul central și în panoul de bord.

    ÎNTREBĂRI FRECVENTE DESPRE BMW i4.

    Consum şi emisii CO₂.

    i4 eDrive40 Gran Coupe[1][2]: Consum de energie (mixt, WLTP), în kWh/100 km: 18,6 - 15,4; autonomie electrică, WLTP în km: 491 - 600

     

    [1] Autonomia depinde de diverşi factori, în special: stilul individual de a conduce, caracteristicile rutei, temperatura exterioară, încălzire/sistemul de climatizare, sistemul de precondiţionare.

    [2] Cifrele sunt provizorii; cifrele lipsă nu erau disponibile la data publicării.

    [3] Performanţele de încărcare depind de starea încărcării, temperatura ambientală, profilul individual de condus şi de utilizarea consumatorilor auxiliari. Intervalele de autonomie prezentate au la bază condiţiile optime WLTP. Durata de încărcare se aplică pentru o temperatură ambientală de 23 de grade Celsius după o călătorie şi poate diferi în funcţie de comportamentul de utilizare.

     

    Datele oficiale cu privire la consumul de combustibil, emisiile de CO₂, consumul de energie electrică şi autonomia electrică au fost stabilite în conformitate cu procedura de măsurare prescrisă şi respectă versiunea în vigoare a Regulamentului (UE) 715/2007. Pentru autonomie, datele determinate conform WLTP iau în considerare orice echipamente opţionale (disponibile în acest caz pe piaţa din Germania). Pentru automobilele care au fost nou aprobate ca tip începând cu 1 ianuarie 2021, există doar datele oficiale conform WLTP. În plus, valorile NEDC sunt şterse din certificatele de conformitate începând cu 1 ianuarie 2023 conform Regulamentului UE 195/2022. Pentru mai multe informaţii despre procedurile de măsurare WLTP, accesează www.bmw.com/wltp

     

    Mai multe informaţii despre consumul de combustibil şi despre emisiile oficiale de CO2 în funcţie de model ale noilor automobile pentru pasageri consultă „Ghidul consumului de combustibil, emisiilor de CO2 şi al consumului de electricitate ale noilor automobile pentru pasageri”, disponibil gratuit la toate punctele de vânzare, Deutsche Automobil Treuhand GmbH (DAT), Hellmuth-Hirth-Str. 1, 73760 Ostfildern-Scharnhausen, Germany, şi la https://www.dat.de/co2/.