BMW Seria 2 Gran Coupé F44
M235i xDrive Gran Coupé
Shop The Look
Preț (cu TVA)33.082 €
Consum mixt de combustibil6.5–7.3 l/100 km
Motorizare şi tip de combustibilBenzinăDiesel

THE 2

BMW SERIA 2 GRAN COUPÉ.

Preț (cu TVA)33.082 €
Consum mixt de combustibil6.5–7.3 l/100 km
Motorizare şi tip de combustibilBenzinăDiesel
THE 2BMW SERIA 2 GRAN COUPÉ.

Primul BMW Seria 2 Gran Coupé introduce o nouă formă de autoritate cu un caracter îndrăzneţ în clasa compactă. Mai presus de toate, este vorba de estetica fără compromisuri, orientată spre performanţă, care îşi dezvăluie în mod inconfundabil ambiţiile. În pas cu tehnologiile de ultimă generaţie şi caracteristicile dinamicii de condus perfect reglate, BMW Seria 2 Gran Coupé se distinge cu uşurinţă din mulţime şi îşi urmează propriul drum.

Citeşte în continuare

CONFIGURAŢII SUGERATE PENTRU BMW SERIA 2 GRAN COUPÉ.

BMW 218i Gran Coupé

AVANTAJE

BMW 220i Gran Coupé

PACHET SPORT LINE

BMW M135i xDrive

EDIŢIA COLOR VISION

CONFIGURAŢII SUGERATE PENTRU BMW SERIA 2 GRAN COUPÉ.

218i Gran Coupé

AVANTAJE

advantage
36.827
 • Sistem de fixare ISOFIX pentru scaun copil i-Size
 • Senzori de parcare (PDC față/spate)
 • Pilot automat cu funcție de frânare

220i Gran Coupé

PACHET SPORT LINE

M Sport
45.200
 • Suspensie M Sport
 • Faruri ceață cu tehnologie LED
 • Suspensie M Sport

220d Gran Coupé

EDIŢIA COLOR VISION

sport line
50.588
 • Centuri de siguranță M
 • Spoiler M spate
 • Pachet M Sport Pro

DESIGN EXTERIOR ŞI INTERIOR BMW SERIA 2 GRAN COUPÉ.

Primul BMW Seria 2 Gran Coupé are o prezenţă puternică datorită roţilor de până la 19” mărime. Grila frontală BMW distinctă, farurile cu LED şi stopurile, portierele fără cadru, linia puternică şi spatele sportiv - autoritate pură care este reflectată şi la interior. Împreună cu ornamentele interioare iluminate şi scaunele sport opţionale, habitaclul centrat pe şofer creează o ambianţă exclusivă şi dinamică în aceeaşi măsură. În acelaşi timp, cele două afişaje de 10,25″ cu Live Cockpit Professional şi BMW Head-Up Display te ţin la curent cu toate informaţiile.
BMW Seria 2 Gran Coupé în Albastru Snapper Rocks
Grila frontală BMW cu design Mesh a BMW Seria 2 Gran Coupé în Albastru Snapper Rocks

Grila frontală BMW cu design Mesh.

Grila frontală BMW cu design Mesh este finisată complet în Gri Cerium şi are un grilaj cu design elaborat în interior. Această structură de grilă, inspirată de cursele de viteză, oferă adâncime şi valoare părţii frontale şi creează un accent dinamic şi de înaltă calitate în detalii.
Portierele fără cadru ale BMW Seria 2 Gran Coupé în Albastru Snapper Rocks

Portiere fără cadru.

Portierele elegante fără cadru accentuează liniile elegante ale automobilului şi subliniază caracterul sportiv al acestuia.

Ornamentele pentru ţevile de eşapament ale BMW Seria 2 Gran Coupé în Albastru Snapper Rocks

Ornamente pentru ţevile de eşapament.

Ornamentele pentru ţeava de eşapament atrag privirile tuturor prin diametrul de 90 de mm şi conferă automobilului un aspect şi mai sportiv.
BMW Seria 2 Gran Coupé, scaune sport

Scaune Sport pentru conducătorul auto şi pasagerul din faţă.

Scaunele sport pentru conducătorul auto şi pasagerul faţă au dimensiuni mai mari şi au protecţii mai largi pentru spătar, care sunt mai mari decât cele ale scaunelor standard şi, împreună cu suportul reglabil pentru coapse, oferă ergonomie excelentă şi suport în părţile laterale, chiar şi atunci când conducătorul auto intră cu viteză în viraje. Pe lângă adâncimea scaunului (ajustabilă mecanic), lăţimea spătarului (ajustabilă electric) poate fi reglată de pe scaunul conducătorului auto.
Interiorul BMW Seria 2 Gran Coupé cu ornamentele interioare Illuminated Brooklyn

Ornamente interioare Illuminated Brooklyn.

Ornamentele interioare „Illuminated Brooklyn” cu detalii „Triangle” pe panoul de bord şi pe ornamentele portierelor conferă interiorului o ambianţă modernă şi exclusivistă. Modelul ornamentelor luminate discret din fundal creează o atmosferă atractivă şi plăcută în interiorul automobilului.
Plafonul panoramic din sticlă al BMW Seria 2 Gran Coupé

Plafon panoramic din sticlă.

Atunci când este deschis, plafonul panoramică asigură pătrunderea în interior a unei cantităţi însemnate de aer proaspăt, iar atunci când este închis, creează o atmosferă luminoasă în habitaclu. Se închide şi se deschide automat prin apăsarea unui buton sau prin intermediul cheii automobilului şi este echipat cu funcţii de glisare şi de ridicare precum şi cu parasolar şi deflector de vânt.

NOUL BMW SERIA 2 GRAN COUPÉ EDIŢIA COLOR VISION.

Ediţia ColorVision oferă, printre altele, următoarele caracteristici:

 • Pachetul M Sport cu volan M îmbrăcat în piele.
 • Culori de calitate superioară.
 • Design Edition pentru jante din aliaj uşor de 18”.
BMW Seria 2 Gran Coupé, ediţia ColorVision, roşu Melbourne
Design frontal BMW Seria 2 Gran Coupé, ediţia ColorVision

Design frontal.

Grila frontală BMW în ediţia ColorVision are un aspect îndrăzneţ cu elementul masiv combinat cu marginile înclinate către farurile BMW emblematice.

Design spate BMW Seria 2 Gran Coupé, ediţia ColorVision

Design spate.

Spatele noului BMW Seria 2 Gran Coupé are un aspect distinctiv şi sportiv. Interacţionând cu statura larg sculptată, plată, stopurile în formă de L subliniază postura sigură îndrăzneaţă pe drumurile publice.

Jante M din aliaj uşor de 18”, bicolore, BMW Seria 2 Gran Coupé, ediţia ColorVision

Jante M din aliaj uşor de 18”, bicolore.

Prin designul exclusivist în două culori, jantele M din aliaj uşor de 18”, lucioase, în Y-spoke tip 553 M, bicolore oferă modelului BMW Seria 2 Gran Coupé din ediţia ColorVision un aspect deosebit de dinamic.

Scaune M Sport în design specific ediţiei BMW Seria 2 Gran Coupé, ediţia ColorVision

Scaune M Sport în design specific ediţiei.

Cu materialele luxoase şi designul în două culori, scaunele M sport în piele Dakota Negru/Roşu Magma sau Negru/Alb Ivory oferă propriul fler sportiv. Logourile „Edition” brodate în tetiere accentuează caracterul exclusivist şi de calitate superioară al finisajelor.

Covoraşe specifice ediţiei BMW Seria 2 Gran Coupé, ediţia ColorVision

Covoraşe specifice ediţiei.

Aspectul captivant şi finisajele de calitate superioară ale modelului BMW Seria 2 Gran Coupé din ediţia ColorVision sunt vizibile până la cel mai fin detaliu. Covoraşele specifice ediţiei cu contur din piele sintetică în negru subliniază această abordare.

Exklusive Einstiegsleisten BMW 2er Gran Coupé F44 Edition ColorVision

Praguri portiere exclusive.

De le intrare, BMW Seria 2 Gran Coupé din ediţia ColorVision îşi dezvăluie accentele exclusiviste. Pragurile portierelor cu logo Edition integrat şi efecte fluorescente la contactul cu lumina produc acest efect.

DINAMICA DE CONDUS A BMW SERIA 2 GRAN COUPÉ.

Tehnologiile motorului, trenului de rulare şi ale şasiului disponibile pentru BMW Seria 2 Gran Coupé.

Cu echiparea dinamică precum suspensia adaptivă, transmisia cu ambreiaj dublu şi tracţiunea integrală xDrive, BMW Seria 2 Gran Coupé îşi asumă un rol de lider în segmentul său în materie de agilitate. În combinaţie cu puternicele şi extrem de eficientele motoare TwinPower Turbo pe benzină şi diesel, acesta se distinge cu uşurinţă şi oferă siguranţă remarcabilă pe orice traseu.
Direcţia M Sport cu Servotronic a BMW Seria 2 Gran Coupé

Direcţia M Sport.

Direcţia M Sport cu Servotronic oferă un răspuns direct şi agil şi reduce efortul fizic necesar la virare. Automobilul tău poate fi direcţionat mai precis, oferind caracteristici de manevrabilitate deosebit de atletice, în special pe drumuri sinuoase.
Transmisia Steptronic Sport cu 8 trepte a BMW Seria 2 Gran Coupé

Transmisie Steptronic Sport cu 8 trepte de viteză.

Transmisia Steptronic Sport cu 8 trepte asigură o schimbare foarte sportivă a treptelor de viteză. Aceasta este disponibilă în versiune automată sau manuală, cu padele sau schimbător de viteze – pentru condus confortabil sau foarte dinamic. În modul SPORT şi cu schimbătorul de viteze în poziţia S/M din stânga, acţiunea de schimbare a treptelor este configurată pentru a oferi cea mai bună performanţă.
BMW Seria 2 Gran Coupé cu BMW xDrive

BMW xDrive.

Sistemul inteligent de tracţiune integrală BMW xDrive distribuie variabil şi eficient puterea pe roţile din faţă şi din spate pentru tracţiune, dinamică de condus şi siguranţă maxime în orice situaţie care poate fi întâlnită pe traseu. Pentru o agilitate îmbunătăţită, distribuţia puterii controlată electronic contracarează subvirarea sau supravirarea.
Suspensia M Sport a BMW Seria 2 Gran Coupé

Suspensie M Sport.

Suspensia M Sport reduce înălţimea automobilului cu aproximativ zece milimetri. Aceasta dispune de arcuri mai scurte şi de presetări pentru o cursă mai mică a amortizoarelor şi pentru întărirea stabilizatoarelor. Împreună, acestea determină un răspuns mai direct al suspensiei cu design sportiv şi asigură un stil dinamic de condus.

SISTEME DE ASISTENŢĂ ŞI FUNCŢII CONFORT PENTRU BMW SERIA 2 GRAN COUPÉ.

BMW Seria 2 Gran Coupé etalează progresul tehnic până la cel mai fin detaliu. Sistemele inteligente de asistenţă inovative, cum ar fi Asistentul pentru mersul în marşarier, te ajută în timpul călătoriei, în timp ce BMW Intelligent Personal Assistant oferă un nivel superior al comunicării dintre conducătorul auto şi automobil, iar BMW Digital Key asigură mai multă comoditate prin închiderea şi deschiderea portierelor cu ajutorul smartphone-ului.