BMW Seria 2 Gran Coupé F44
M235i xDrive Gran Coupé
Shop The Look
Preț (cu TVA)34.213 €
Consum mixt de combustibil6.5–7.3 l/100 km
Motorizare şi sistem de propulsieBenzinăDiesel

THE 2

BMW SERIA 2 GRAN COUPÉ.

Preț (cu TVA)34.213 €
Consum mixt de combustibil6.5–7.3 l/100 km
Motorizare şi sistem de propulsieBenzinăDiesel
THE 2BMW SERIA 2 GRAN COUPÉ.

Primul BMW Seria 2 Gran Coupé introduce o nouă formă de autoritate cu un caracter îndrăzneţ în clasa compactă. Mai presus de toate, este vorba de estetica fără compromisuri, orientată spre performanţă, care îşi dezvăluie în mod inconfundabil ambiţiile. În pas cu tehnologiile de ultimă generaţie şi caracteristicile dinamicii de condus perfect reglate, BMW Seria 2 Gran Coupé se distinge cu uşurinţă din mulţime şi îşi urmează propriul drum.

Citeşte în continuare

CONFIGURAŢII SUGERATE PENTRU BMW SERIA 2 GRAN COUPÉ.

BMW 218i Gran Coupé

AVANTAJE

BMW 220i Gran Coupé

PACHET SPORT LINE

BMW M135i xDrive

EDIŢIA COLOR VISION

CONFIGURAŢII SUGERATE PENTRU BMW SERIA 2 GRAN COUPÉ.

218i Gran Coupé

AVANTAJE

advantage
37.434
 • Sistem de fixare ISOFIX pentru scaun copil i-Size
 • Senzori de parcare (PDC față/spate)
 • Pilot automat cu funcție de frânare

220i Gran Coupé

PACHET SPORT LINE

M Sport
45.926
 • Suspensie M Sport
 • Faruri ceață cu tehnologie LED
 • Suspensie M Sport

DESIGN EXTERIOR ŞI INTERIOR BMW SERIA 2 GRAN COUPÉ.

Primul BMW Seria 2 Gran Coupé are o prezenţă puternică datorită roţilor de până la 19” mărime. Grila frontală BMW distinctă, farurile cu LED şi stopurile, portierele fără cadru, linia puternică şi spatele sportiv - autoritate pură care este reflectată şi la interior. Împreună cu ornamentele interioare iluminate şi scaunele sport opţionale, habitaclul centrat pe şofer creează o ambianţă exclusivă şi dinamică în aceeaşi măsură. În acelaşi timp, cele două afişaje de 10,25″ cu Live Cockpit Professional şi BMW Head-Up Display te ţin la curent cu toate informaţiile.
BMW Seria 2 Gran Coupé în Albastru Snapper Rocks
Grila frontală BMW cu design Mesh a BMW Seria 2 Gran Coupé în Albastru Snapper Rocks

Grila frontală BMW cu design Mesh.

Grila frontală BMW cu design Mesh este finisată complet în Gri Cerium şi are un grilaj cu design elaborat în interior. Această structură de grilă, inspirată de cursele de viteză, oferă adâncime şi valoare părţii frontale şi creează un accent dinamic şi de înaltă calitate în detalii.
Portierele fără cadru ale BMW Seria 2 Gran Coupé în Albastru Snapper Rocks

Portiere fără cadru.

Portierele elegante fără cadru accentuează liniile elegante ale automobilului şi subliniază caracterul sportiv al acestuia.

Ornamentele pentru ţevile de eşapament ale BMW Seria 2 Gran Coupé în Albastru Snapper Rocks

Ornamente pentru ţevile de eşapament.

Ornamentele pentru ţeava de eşapament atrag privirile tuturor prin diametrul de 90 de mm şi conferă automobilului un aspect şi mai sportiv.
BMW Seria 2 Gran Coupé, scaune sport

Scaune Sport pentru conducătorul auto şi pasagerul din faţă.

Scaunele sport pentru conducătorul auto şi pasagerul faţă au dimensiuni mai mari şi au protecţii mai largi pentru spătar, care sunt mai mari decât cele ale scaunelor standard şi, împreună cu suportul reglabil pentru coapse, oferă ergonomie excelentă şi suport în părţile laterale, chiar şi atunci când conducătorul auto intră cu viteză în viraje. Pe lângă adâncimea scaunului (ajustabilă mecanic), lăţimea spătarului (ajustabilă electric) poate fi reglată de pe scaunul conducătorului auto.
Interiorul BMW Seria 2 Gran Coupé cu ornamentele interioare Illuminated Brooklyn

Ornamente interioare Illuminated Brooklyn.

Ornamentele interioare „Illuminated Brooklyn” cu detalii „Triangle” pe panoul de bord şi pe ornamentele portierelor conferă interiorului o ambianţă modernă şi exclusivistă. Modelul ornamentelor luminate discret din fundal creează o atmosferă atractivă şi plăcută în interiorul automobilului.
Plafonul panoramic din sticlă al BMW Seria 2 Gran Coupé

Plafon panoramic din sticlă.

Atunci când este deschis, plafonul panoramică asigură pătrunderea în interior a unei cantităţi însemnate de aer proaspăt, iar atunci când este închis, creează o atmosferă luminoasă în habitaclu. Se închide şi se deschide automat prin apăsarea unui buton sau prin intermediul cheii automobilului şi este echipat cu funcţii de glisare şi de ridicare precum şi cu parasolar şi deflector de vânt.

NOUL BMW SERIA 2 GRAN COUPÉ EDIŢIA COLOR VISION.

Ediţia ColorVision oferă, printre altele, următoarele caracteristici:

 • Pachetul M Sport cu volan M turnat prin injecţie.
 • Culori de calitate superioară.
 • Design Edition pentru jante din aliaj uşor de 18”.
BMW Seria 2 Gran Coupé, ediţia ColorVision, roşu Melbourne
Design frontal BMW Seria 2 Gran Coupé, ediţia ColorVision

Design frontal.

Grila frontală BMW în ediţia ColorVision are un aspect îndrăzneţ cu elementul masiv combinat cu marginile înclinate către farurile BMW emblematice.

Design spate BMW Seria 2 Gran Coupé, ediţia ColorVision

Design spate.

Spatele noului BMW Seria 2 Gran Coupé are un aspect distinctiv şi sportiv. Interacţionând cu statura larg sculptată, plată, stopurile în formă de L subliniază postura sigură îndrăzneaţă pe drumurile publice.

Jante M din aliaj uşor de 18”, bicolore, BMW Seria 2 Gran Coupé, ediţia ColorVision

Jante M din aliaj uşor de 18”, bicolore.

Prin designul exclusivist în două culori, jantele M din aliaj uşor de 18”, lucioase, în Y-spoke tip 553 M, bicolore oferă modelului BMW Seria 2 Gran Coupé din ediţia ColorVision un aspect deosebit de dinamic.

Scaune M Sport în design specific ediţiei BMW Seria 2 Gran Coupé, ediţia ColorVision

Scaune M Sport în design specific ediţiei.

Cu materialele luxoase şi designul în două culori, scaunele M sport în piele Dakota Negru/Roşu Magma sau Negru/Alb Ivory oferă propriul fler sportiv. Logourile „Edition” brodate în tetiere accentuează caracterul exclusivist şi de calitate superioară al finisajelor.

Covoraşe specifice ediţiei BMW Seria 2 Gran Coupé, ediţia ColorVision

Covoraşe specifice ediţiei.

Aspectul captivant şi finisajele de calitate superioară ale modelului BMW Seria 2 Gran Coupé din ediţia ColorVision sunt vizibile până la cel mai fin detaliu. Covoraşele specifice ediţiei cu contur din piele sintetică în negru subliniază această abordare.

Exklusive Einstiegsleisten BMW 2er Gran Coupé F44 Edition ColorVision

Praguri portiere exclusive.

De le intrare, BMW Seria 2 Gran Coupé din ediţia ColorVision îşi dezvăluie accentele exclusiviste. Pragurile portierelor cu logo Edition integrat şi efecte fluorescente la contactul cu lumina produc acest efect.

DINAMICA DE CONDUS A BMW SERIA 2 GRAN COUPÉ.

Tehnologiile motorului, trenului de rulare şi ale şasiului disponibile pentru BMW Seria 2 Gran Coupé.

Cu echiparea dinamică precum suspensia adaptivă, transmisia cu ambreiaj dublu şi tracţiunea integrală xDrive, BMW Seria 2 Gran Coupé îşi asumă un rol de lider în segmentul său în materie de agilitate. În combinaţie cu puternicele şi extrem de eficientele motoare TwinPower Turbo pe benzină şi diesel, acesta se distinge cu uşurinţă şi oferă siguranţă remarcabilă pe orice traseu.
Direcţia M Sport cu Servotronic a BMW Seria 2 Gran Coupé

Direcţia M Sport.

Direcţia M Sport cu Servotronic oferă un răspuns direct şi agil şi reduce efortul fizic necesar la virare. Automobilul tău poate fi direcţionat mai precis, oferind caracteristici de manevrabilitate deosebit de atletice, în special pe drumuri sinuoase.
Transmisia Steptronic Sport cu 8 trepte a BMW Seria 2 Gran Coupé

Transmisie Steptronic Sport cu 8 trepte de viteză.

Transmisia Steptronic Sport cu 8 trepte asigură o schimbare foarte sportivă a treptelor de viteză. Aceasta este disponibilă în versiune automată sau manuală, cu padele sau schimbător de viteze – pentru condus confortabil sau foarte dinamic. În modul SPORT şi cu schimbătorul de viteze în poziţia S/M din stânga, acţiunea de schimbare a treptelor este configurată pentru a oferi cea mai bună performanţă.
BMW Seria 2 Gran Coupé cu BMW xDrive

BMW xDrive.

Sistemul inteligent de tracţiune integrală BMW xDrive distribuie variabil şi eficient puterea pe roţile din faţă şi din spate pentru tracţiune, dinamică de condus şi siguranţă maxime în orice situaţie care poate fi întâlnită pe traseu. Pentru o agilitate îmbunătăţită, distribuţia puterii controlată electronic contracarează subvirarea sau supravirarea.
Suspensia M Sport a BMW Seria 2 Gran Coupé

Suspensie M Sport.

Suspensia M Sport reduce înălţimea automobilului cu aproximativ zece milimetri. Aceasta dispune de arcuri mai scurte şi de presetări pentru o cursă mai mică a amortizoarelor şi pentru întărirea stabilizatoarelor. Împreună, acestea determină un răspuns mai direct al suspensiei cu design sportiv şi asigură un stil dinamic de condus.

SISTEME DE ASISTENŢĂ ŞI FUNCŢII CONFORT PENTRU BMW SERIA 2 GRAN COUPÉ.

BMW Seria 2 Gran Coupé etalează progresul tehnic până la cel mai fin detaliu. Sistemele inteligente de asistenţă inovative, cum ar fi Asistentul pentru mersul în marşarier, te ajută în timpul călătoriei, în timp ce BMW Intelligent Personal Assistant oferă un nivel superior al comunicării dintre conducătorul auto şi automobil, iar BMW Digital Key asigură mai multă comoditate prin închiderea şi deschiderea portierelor cu ajutorul smartphone-ului.
Interiorul BMW Seria 2 Gran Coupé cu pachetul de siguranţă Driving Assistant

Driving Assistant.

Pachetul de siguranţă Driving Assistant are sisteme bazate pe camere video, precum sistem de Avertizare de coliziune frontală cu funcţie de frânare în caz de urgenţă, sistem de asistenţă privind limita de viteză, Speed Limit Info cu indicator de interzicere a depăşirii şi previzualizare, precum şi Avertizare la părăsirea benzii de circulaţie. În plus, echipamentul bazat pe radar are sistem de Avertizare de trafic în partea spate, Avertizare la schimbarea benzii de circulaţie şi Avertizare de coliziune în partea spate.
Interiorul BMW Seria 2 Gran Coupé cu Asistentul la parcare

Asistentul la parcare.

Asistentul la parcare îţi permite să parchezi şi să manevrezi automobilul cu uşurinţă. Camera video cu perspectivă spate îţi oferă vizibilitate optimă asupra zonei din spatele automobilului. Sistemul activ de asistenţă la parcare asigură mai multă protecţie împotriva avariilor produse în timpul parcării. Asistentul la parcare realizează automat parcarea automobilului în spaţii laterale sau perpendiculare şi poate de asemenea ieşi din spaţiile de parcare laterale. Asistentul pentru mersul cu spatele te ajută în timpul mersului în marşarier, de exemplu, pe benzile înguste.
Pilotul automat cu funcţie Stop&Go al BMW Seria 2 Gran Coupé

Pilot automat.

Pilotul automat cu funcţie Stop & Go menţine automat distanţa selectată faţă de automobilul din faţă la o viteză între 30 şi 160 km/h şi include funcţia de oprire şi pornire în ambuteiaje. Sistemul Speed Limit Assist permite adoptarea limitei de viteză cu ajutorul pilotului automat. Sistemul de Avertizare de coliziune frontală cu funcţie de frânare în caz de urgenţă recunoaşte automobilele staţionate, pietonii şi bicicliştii.
Interiorul BMW Seria 2 Gran Coupé cu BMW Live Cockpit Professional

BMW Live Cockpit Professional.

BMW Live Cockpit Professional cu funcţie de navigaţie include două ecrane de afişare de înaltă calitate, care au un Control Display de 10,25” de înaltă rezoluţie cu operare tactilă şi un afişaj de instrumente complet digital de 10,25”. Sistemul de operare BMW 7 poate fi operat şi prin intermediul controlerului iDrive Touch.
Interiorul BMW Seria 2 Gran Coupé cu BMW Intelligent Personal Assistant

BMW Intelligent Personal Assistant.

„Hei, BMW, mi-e foame.” BMW Intelligent Personal Assistant va găsi cel mai apropiat restaurant şi va planifica imediat ruta. Dar poate să facă şi mai multe. BMW Intelligent Personal Assistant te va asista la utilizarea funcţiilor automobilului. Şi explică în mod clar funcţii utile. Te ajută să manevrezi modelul tău BMW simplu şi intuitiv.

Interiorul BMW Seria 2 Gran Coupé cu Remote Software Upgrade

Remote Software Upgrade.

Acesta păstrează modelul tău BMW actualizat. Actualizările Remote Software Upgrade pot fi descărcate prin intermediul aplicaţiei My BMW sau în automobil, apoi pot fi instalate.

Sistemul de integrare pentru smartphone al BMW Seria 2 Gran Coupé

Sistem de integrare pentru smartphone.

De ce să pleci la drum fără funcţiile smartphone-ului în modelul tău BMW, când le poţi gestiona ca de obicei? Sistemul de integrare pentru smartphone conectează smartphone-ul wireless la automobilul tău prin Apple CarPlay şi Android Auto. Acest lucru îţi permite să foloseşti funcţiile cunoscute şi numeroase aplicaţii cu ajutorul Control Display-ului.

BMW Seria 2, BMW Digital Key

BMW Digital Key.

BMW Digital Key transformă smartphone-ul* tău compatibil într-o cheie de automobil. Pentru a descuia portierele trebuie doar să ţii smartphone-ul în dreptul mânerului; înainte de a porni motorul automobilului tău BMW, pune telefonul în suportul pentru smartphone. În plus, poţi trimite o cheie BMW Digital Key către până la cinci prieteni şi poţi chiar să limitezi viteza maximă, de exemplu – ideal pentru şoferii începători.

 

 

*BMW Digital Key este compatibilă doar cu anumite modele de smartphone. O listă a tuturor modelelor de smartphone compatibile este disponibilă accesând: bmw.com/digitalkey. Pentru folosirea BMW Digital Key sunt necesare echipamentele Teleservices.

MODELE BMW SERIA 2 GRAN COUPÉ.

Model Advantage.

Modelul Advantage oferă opţiuni de echipare funcţională variate care măresc confortul şi siguranţa, atât la interior cât şi la exterior.
 • Sistem de asistenţă la parcare (PDC – „Park Distance Control”).
 • Pachet pentru spaţii de depozitare.
 • Pilot automat cu funcţie de frânare.
BMW Seria 2 Gran Coupé Model Advantage în Alb Mineral

Model Sport Line.

Modelul Sport Line face automobilul să pară mai dinamic. Elementele de design impresionante în negru lucios conferă un aspect deosebit de sportiv. Scaunele Sport pentru şofer şi pasagerul din faţă oferă confort maxim şi susţinere optimă. Conţinutul modelului Advantage, precum şi pachetul de lumini completează oferta.
 • Grilă frontală BMW cu cadru grilă frontală în crom lucios şi bare verticale negre lucioase cu design exclusivist.
 • Pachet M Shadow Line lucios.
 • Scaune sport pentru şofer şi pasagerul din faţă din material textil/Sensatec Antracit cu detalii gri; există şi alte variante de tapiţerie disponibile.
 • Volan sport turnat prin injecţie.
BMW Seria 2 Gran Coupé Model Sport Line în Roşu Melbourne

Model M Sport.

Modelul M Sport conferă automobilului o notă şi mai sportivă. În plus faţă de aspectul îmbunătăţit al exteriorului şi al interiorului, modelul M Sport garantează şi mai multă plăcere de a conduce. Suspensia M Sport, direcţia M Sport şi pachetul M Aerodinamic optimizează dinamica de condus. Conţinutul modelului Advantage şi farurile de ceaţă cu LED completează gama.
 • Jante M din aliaj uşor Double-spoke de 18”, tip 819 M, Bicolor; există şi alte variante de jante disponibile.
 • Suspensie M Sport cu direcţie M Sport; există şi alte variante de suspensie disponibile.
 • Scaune sport pentru şofer şi pasagerul din faţă din material textil Sensatec Trigon Negru; există şi alte variante de tapiţerie disponibile.
 • Volan M turnat prin injecţie.
BMW Seria 2 Gran Coupé Model M Sport în Albastru Misano
 • Model Advantage.
 • Model Sport Line.
 • Model M Sport.

ACCESORII ORIGINALE BMW.

Sentimentul de bine, familiar.

Toţi utilizatorii BMW se bucură de plăcerea de a conduce ca standard. Accesorii originale BMW sunt disponibile pentru preferinţele tale. Oferim o vastă selecţie de accesorii individuale şi opţionale care se potrivesc perfect cu automobilul tău în ceea ce priveşte calitatea, designul şi performanţa, oferindu-ţi o valoare adăugată maximă pentru orice îţi doreşti.
Jante M Performance din aliaj uşor Double-spoke de 19”, tip 555 M Bicolor ale BMW Seria 2 Gran Coupé F44, albastru Snapper Rocks

Jante M Performance din aliaj uşor Double-spoke de 19”, tip 555 M bicolore.

Jantele M Performance de înaltă calitate, optimizate din punct de vedere al greutăţii, din aliaj uşor Double-spoke de 19”, tip 555 M, sunt vopsite în Jet Black Bicolor mat, lucioase cu o răsucire inversă a spiţelor şi accentuează sportivitatea până la ultimul detaliu. Disponibile în set complet de vară cu TPMS (sistem de monitorizare a presiunii din anvelope), 8 J x 19, 235/35 R19 91Y XL.
Spre produs
Suport pentru plăci de surf BMW cu montare pe plafon pentru BMW Seria 2 Gran Coupé F44, albastru Snapper Rocks

Suport pentru plăci de surf BMW cu montare pe plafon

Suportul fixează în siguranţă placa de surfing şi tija pe toate sistemele suport pentru plafon BMW. Include un sistem de prindere inovator care este impresionant datorită uşurinţei de manevrare.
Spre produs
Proiectoare cu LED pentru uşă pentru BMW Seria 2 Gran Coupé F44, albastru Snapper Rocks

Proiectoare BMW pentru portiere cu tehnologie LED.

Noile proiectoare BMW pentru portiere cu tehnologie LED cu o calitate îmbunătăţită a proiecţiei şi o durată de viaţă peste medie fac din intrarea şi ieşirea din automobil o experienţă unică. Acestea se activează automat atunci când portierele se deschid şi luminează zona de intrare într-o manieră cu totul individuală prin proiectarea unei imagini pe suprafaţa din dreptul automobilului. Conducătorul auto poate selecta personal imaginea proiectată folosind slidere interschimbabile şi poate alege între logo-ul BMW sau logo-ul BMW M.
Spre produs
Covoraşe BMW pentru toate anotimpurile pentru locurile din faţă pentru BMW Seria 2 Gran Coupé F44, albastru Snapper Rocks

Covoraşe BMW pentru orice vreme.

Covoraşele pentru toate anotimpurile rezistente, care se potrivesc perfect şi includ o margine ridicată şi design elegant protejează zona picioarelor împotriva umezelii şi a murdăriei. Sunt negre.
Spre produs
Încărcare wireless în BMW Seria 2 Coupé F44

Staţie de încărcare universală wireless BMW.

Încărcare wireless, oricând şi oriunde: Datorită sistemului de încărcare wireless BMW, smartphone-ul poate fi încărcat confortabil şi eficient fără cablu în automobil. Telefonul este păstrat într-un mod stabil şi sigur. Deosebit de inteligent: sursa de alimentare integrată poate fi scoasă şi permite încărcarea wireless chiar şi în afara automobilului.
Spre produs
Covoraş BMW pentru portbagaj, BMW Seria 2 Gran Coupé F44, albastru Snapper Rocks

Covoraş BMW pentru compartimentul de bagaje.

Covoraşul anti-alunecare rezistent şi care se potriveşte perfect, cu borduri înălţate pe toate laturile, protejează compartimentul de bagaje de murdărie şi umezeală. Este negru.
Spre produs

DATELE TEHNICE ALE BMW SERIA 2 GRAN COUPÉ.

BMW 220i xDrive.

Putere maximă în CP (kW):  

178 (131)

Acceleraţie 0 – 100 km/h, în sec.:

7,1

Consum mixt de combustibil, în l/100 km:

6,5 – 7,3

Emisii medii de CO₂, în g/km:

149 – 165

BMW Seria 2 Gran Coupé în Albastru Snapper Rocks

BMW FINANCIAL SERVICES PENTRU BMW SERIA 2 GRAN COUPÉ.

BMW Seria 2 Gran Coupé în Albastru Snapper Rocks

Produsele financiare personalizate de la BMW Financial Services te ajută să ajungi rapid şi flexibil la destinaţie. Fie pentru finanţare, fie pentru leasing – fiecare dintre ofertele noastre este individual adaptată nevoilor şi dorinţelor tale. Află mai multe despre soluţii de finanţare atractive sau cea mai potrivită ofertă de leasing pentru noul tău BMW Seria 2 Gran Coupé la dealerul tău BMW.

SERVICII BMW.

No text

Serviciile BMW îţi asigură plăcerea de a conduce complet fără griji:

  • Cu BMW Service Inclusive, te bucuri de transparenţă 100% prin servicii precum verificarea automobilului, a microfiltrului sau a lichidului de frână la preţuri fixe.
  • Teleservices de la BMW ConnectedDrive transmit partenerului tău de service BMW toate informaţiile relevante despre automobil, atunci când este necesară o intervenţie în service.
  • Asistenţa furnizată de serviciile BMW Breakdown and Accident este disponibilă gratuit, non-stop, timp de 365 de zile pe an.
  No text

  DOREŞTI O OFERTĂ PERSONALIZATĂ?

  Dacă ai întrebări, ai nevoie de informaţii suplimentare sau doreşti oferte personalizate pentru BMW Seria 2 Gran Coupé, te rugăm să contactezi partenerul BMW cel mai apropiat. Personalul nostru de service BMW va fi încântat să îţi ofere sfaturi individuale prin telefon sau la faţa locului.

  Consum de combustibil şi emisii de CO₂.

  BMW M235i xDrive Gran Coupé:
  Consum mixt de combustibil, în l/100 km: 7,1 – 7,8
  Emisii medii de CO₂, în g/km: 162 – 177

  BMW 220i xDrive:
  Consum mixt de combustibil, în l/100 km: 6,5 – 7,3
  Emisii medii de CO₂, în g/km: 149 – 165

  Datele oficiale cu privire la consumul de combustibil, emisiile de CO₂, consumul de energie electrică şi autonomia electrică au fost stabilite în conformitate cu procedura de măsurare prescrisă şi respectă versiunea în vigoare a Regulamentului (UE) 715/2007. Pentru autonomie, datele determinate conform WLTP iau în considerare orice echipamente opţionale (disponibile în acest caz pe piaţa din Germania). Pentru automobilele care au fost nou aprobate ca tip începând cu 1 ianuarie 2021, există doar datele oficiale conform WLTP. În plus, valorile NEDC sunt şterse din certificatele de conformitate începând cu 1 ianuarie 2023 conform Regulamentului UE 195/2022.

  Pentru mai multe informaţii despre procedurile de măsurare WLTP, accesează www.bmw.com/wltp

  Pentru mai multe informaţii despre consumul de combustibil şi despre emisiile oficiale de CO₂ în funcţie de model ale noilor automobile pentru pasageri consultă „Ghidul consumului de combustibil, emisiilor de CO₂ şi al consumului de electricitate ale noilor automobile pentru pasageri”, disponibil gratuit la toate punctele de vânzare, la Deutsche Automobil Treuhand GmbH (DAT), Hellmuth-Hirth-Str. 1, 73760 Ostfildern-Scharnhausen, Germany, şi la https://www.dat.de/co2/.

  Citeşte în continuare

  Consum de combustibil şi emisii de CO₂.

  • BMW M235i xDrive Gran Coupé:
   Consum mixt de combustibil, în l/100 km: 7,1 – 7,8
   Emisii medii de CO2, în g/km: 162 – 177

   BMW 220i xDrive:
   Consum mixt de combustibil, în l/100 km: 6,5 – 7,3
   Emisii medii de CO2, în g/km: 149 – 165

   Datele oficiale despre consumul de combustibil, emisiile de CO2, consumul de electricitate şi autonomia electrică au fost determinate în conformitate cu procedura de măsurare obligatorie şi respectă Regulamentul (UE) 715/2007 valabil la momentul aprobării acestora. Cifrele WLTP iau în considerare orice echipamente opţionale în cazul autonomiei. Pentru automobilele de tip nou testate începând cu 01.01.2021, nu mai există date oficiale conform NEDC, ci doar conform WLTP. Mai multe informaţii despre metodele de măsurare WLTP sunt disponibile la adresa www.bmw.de/wltp.