Pasiunea câştigă: cu mai multă putere, mai multă eficienţă şi mai mult stil - BMW Seria 3 Sedan aduce ispiraţie în fiecare călătorie. Spre deosebire de orice alt model, acesta întrupează conceptul sedan sport. Aflat la a şasea generaţie, acest model aduce îţi oferă mai multă putere, dar şi eficienţă şi individualitate sporite. Motoarele puternice pe benzină şi diesel cu 6 cilindri în linie, respectiv 4 cilindri, dezvoltate cu sprijin din partea tehnologiilor BMW EfficientDynamics, asigură puterea remarcabilă de propulsie şi impun standarde noi în ceea ce priveşte eficienţa: BMW 320d Ediţie EfficientDynamics şi BMW 330e iPerformance cu sistem specific hibridelor „plug-in”, care îmbină motorul cu 4 cilindri pe benzină şi tehnologia BMW eDrive. În plus, sistemul de tracţiune integrală BMW xDrive asigură plăcere de a conduce pe orice tip de suprafaţă şi teren, în fiecare curbă sau situaţie de condus.

 

BMW Seria 3 Touring te invită să descoperi lumea: acest model îmbină versatilitatea şi tehnologiile inovatoare - este un model sportiv conceput cu măiestrie. Iar împreună cu motorul BMW 320d performant şi eficient în ceea ce priveşte consumul de combustibil, orice călătorie devine posibilă. Datorită pachetului de tehnologii BMW EfficientDynamics poţi parcurge până la 1.200 km cu un singur rezervor de combustibil. În plus, sistemul de tracţiune integrală BMW xDrive asigură plăcere de a conduce pe orice tip de suprafaţă şi teren, în fiecare curbă sau situaţie de condus.

 

Interacţiunea perfectă între formă şi spaţiu, atât în interiorul cât şi în exteriorul BMW Seria 3 Gran Tursimo creează eleganţa în stil coupé, cu aspect puternic şi dinamic şi impresia de spaţiu generos. Toate aceste atuuri fac ca amprenta pe care o lasă acest model să fie unică şi inconfundabilă. În plus, cu pachetul M Sport sau cu BMW Lines Modern, Luxury şi Sport, acest model devine şi mai deosebit.

 

BMW ActiveHybrid 3 este primul sedan sport compact din segmentul premium din lume care are propulsie integral hibridă. Şi după cum îi este caracteristic tradiţiei îndelungate BMW Seria 3, BMW ActiveHybrid 3 are aspect modern şi puternic. Acesta poate fi personalizat suplimentar cu echipamente din cadrul pachetelor BMW Lines Sport, Luxury şi Modern, în funcţie de preferinţele individuale.

 

Indiferent dacă eşti în căutarea unui automobil BMW Seria 3 nou sau rulat – găseşti aici toate informaţiile, rezultatele testelor şi ofertele de finanţare şi de leasing pentru modelele BMW Seria 3 actuale, precum şi – bineînţeles – un dealer pentru a programa un drive test.