BMW INDIVIDUAL.

Expresia personalităţii tale.

BMW Individual a reprezentat întotdeauna devotamentul faţă de detalii şi de exclusivitatea autentică: pentru opţiuni de echipare care ies în evidenţă prin detalii perfecte realizate manual şi care subliniază caracterul personal prin unicitatea lor. Colecţia BMW Individual prezintă materiale de cea mai înaltă calitate şi combinaţii fascinante de culori – astfel ai libertate deplină atunci când vine vorba de preferinţe şi de viziunea ta privind designul.

Descoperă numeroasele posibilităţi oferite de BMW Individual şi creează un automobil BMW care să se potrivească perfect personalităţii tale.

Citeşte în continuare
BMW INDIVIDUAL.Expresia personalităţii tale.

FĂRĂ LIMITE.

Opţiuni diverse de personalizare pentru exterior.

O multitudine de culori: BMW Individual te aşteaptă cu peste 100 de culori exterioare, în cele mai impresionante nuanţe. Culorile exterioare mate accentuează stilul puternic, iar culorile exterioare metalizate oferă o strălucire profundă. În plus, poţi crea vopsele bicolore captivante sau îţi poţi crea propria nuanţă, cu ajutorul designerilor noştri – pentru individualitate maximă şi stil care îţi reflectă personalitatea.

Citeşte în continuare

FĂRĂ LIMITE.

Opţiuni diverse de personalizare pentru exterior.

MAT VERSUS METALIZAT.

Culorile exterioare mate de la BMW Individual subliniază designul îndrăzneţ al fiecărui automobil BMW. Fascinanta legătură dintre suprafeţele perfect sculptate este pusă în evidenţă de jocul de lumini şi umbre. Prin contrast, culorile exterioare metalizate de la BMW individual permit fiecărui automobil să-şi reflecte stilul. Datorită efectelor strălucitoare unice, a refracţiei individuale a luminii şi a luciului intens, acestea creează impresie de durată.

ATENŢIA LA DETALII.

Asortarea culorilor exterioare cu elemente precum grila clasică a radiatorului BMW, elementul decorativ „Air Breather“, inserţiile de pe mânerele portierelor sau de pe banda ornamentală din spate creează aspect perfect individualizat. Indiferent dacă este în negru sau în alte culori exterioare, BMW Individual permite fiecărui detaliu să devină accentul exclusivist al unei compoziţii asortate în mod armonios, ori un contrast introdus cu precizie.

„BMW Individual Manufaktur este la dispoziţia clienţilor noştri: un instrument care permite ca dorinţele acestora în materie de automobile să devină realitate.”
Lothar Schupet, Director Sales Management Regions & Marketing la BMW M GmbH

PORTOFOLIU DE MATERIALE.

Opţiuni diverse de personalizare pentru interior.

Bucură-te de libertatea pe care ţi-o oferă BMW Individual pentru a proiecta interiorul automobilului tău. Îmbină pielea, mătasea, Alcantara, lemnul şi multe alte materiale preţioase pentru a crea cu precizie interiorul pe care ţi l-ai imaginat dintotdeauna. Ideile tale nu au limite: BMW Individual Manufaktur îţi îndeplineşte orice dorinţă, indiferent cât de neobişnuită ar fi. Iar atât timp cât aceasta nu contravine normelor de siguranţă sau trăsăturilor caracteristice ale mărcii, totul este posibil.

Citeşte în continuare

PORTOFOLIU DE MATERIALE.

Opţiuni diverse de personalizare pentru interior.

TUŞA FINALĂ.

Decoraţii artistice cu inserţii delicate şi diamante încastrate care atrag toate privirile: ornamentele interioare de la BMW Individual realizate din cele mai preţioase materiale din lume sunt incomparabile. Poţi, de exemplu, să transformi lemnul unui copac ce reprezintă ceva special pentru tine, într-un element decorativ deosebit sau să oferi o notă de exclusivitate interiorului cu elementele de design din argint veritabil.

INCONFUNDABIL.

BMW Individual îţi oferă libertate deplină în crearea detaliilor interioare din piele Merino impecabilă cu granulaţie fină. Totul este posibil – de la alegerea culorilor până la îmbinarea suprafeţelor îmbrăcate în piele bicoloră. Cusăturile contrastante realizate cu măiestrie oferă automobilului caracter exclusivist, iar emblemele personalizate şi monogramele reprezintă detalii individuale importante.

CONTACTUL TĂU BMW INDIVIDUAL.

Pentru mai multe informaţii sau solicitări cu privire la BMW Individual, te rugăm contactezi dealerul tău BMW. Vom fi încântaţi să-ţi oferim răspunsuri prompte şi detaliate la toate cererile speciale pe care le ai în legătură cu BMW Individual Manufaktur.

Contactează-ne la: infobmw@bmw.ro

25 DE ANI DE PERFECŢIUNE REALIZATĂ MANUAL.

BMW Individual îşi sărbătoreşte aniversarea.

Astăzi, BMW Individual susţine exprimarea personalităţii – aşa cum a făcut şi în urmă cu 25 de ani. Prin aplicarea principiului perfecţiunii realizate manual şi al exclusivităţii autentice, totul se concentrează în jurul clienţilor şi pe caracterul lor unic. Datorită acestei aspiraţii, ultimul sfert de secol a fost martor la crearea modelelor BMW Individual cu aspect extraordinar şi fascinaţie clasică.

Pentru a marca aniversarea de 25 de ani, BMW Individual prezintă o capodoperă deosebită: BMW Individual M760Li xDrive inspirat de Nautor’s Swan. Acest model unic creat în colaborare cu Nautor, constructorul finlandez de iahturi tradiţionale Swan, reprezintă o odă adusă luxului şi măiestriei: lemnul de tec defineşte interiorul şi simbolizează dorinţa de perfecţiune în contextul elementelor apă şi aer.

În următorii 25 de ani, un lucru este deja sigur – BMW Individual va rămâne fidel convingerilor sale şi va face tot posibilul pentru a se asigura că fiecare persoană va putea conduce automobilul BMW care se potriveşte cu propria personalitate.

Citeşte în continuare

25 DE ANI DE PERFECŢIUNE REALIZATĂ MANUAL.

BMW Individual îşi sărbătoreşte aniversarea.

SURSE DE INSPIRAŢIE.

Aplicaţiile BMW Individual.

Descoperă lumea exclusivistă BMW Individual în toate aspectele sale – în mod interactiv, pe smartphone sau pe tabletă. Aplicaţiile noastre intuitive arată diversitatea colecţiei BMW Individual şi opţiunile nelimitate ale BMW Individual Manufaktur.

Citeşte în continuare

Expresia personalităţii tale.

Această aplicaţie transformă emoţia BMW Individual într-o experienţă interactivă. Funcţiile intuitive îţi arată diversitatea colecţiei BMW Individual şi opţiunile unice de design ale BMW Individual Manufaktur. Echipamentele exclusiviste pentru interior şi exterior pot fi vizualizate pe automobile, astfel îţi creează o impresie realistă asupra acestora. Fii inspirat şi creează automobilul BMW care se potriveşte perfect personalităţii tale.
Citeşte în continuare

Redescoperă diversitatea.

BMW Seria 7 reprezintă simbioza perfectă dintre estetică, dinamică şi confort. Este un model al inovaţiei şi al luxului contemporan, care beneficiază de opţiuni de echipare exclusiviste de la BMW Individual. Aplicaţia „BMW Individual Seria 7 în realitate augmentată” transformă emoţia într-o experienţă interactivă. Descoperă diversitatea incomparabilă a colecţiei BMW Individual şi personalizează aceste modele sedan după preferinţele tale – în mod comod şi intuitiv, de pe smartphone sau de pe tabletă. Un detaliu special: poţi analiza din fiecare unghi automobilul visat şi de aproape, datorită realităţii augumentate.
Citeşte în continuare

Consum de combustibil şi emisii de CO₂.

 • BMW M440i xDrive Coupé:
  Consum mixt de combustibil, în l/100 km: -
  Emisii medii de CO2, în g/km: -

  BMW 540i Sedan:
  Consum mixt de combustibil, în l/100 km: 7,6
  Emisii medii de CO2, în g/km: 172

  BMW M760Li xDrive şi BMW M760Li xDrive Model V12 Excellence:
  Consum mixt de combustibil, în l/100 km: 13,5
  Emisii medii de CO2, în g/km: 307

  Valorile pentru consumul de combustibil, emisiile de CO2 şi consumul de energie sunt determinate în concordanţă cu Reglementările Europene (CE) 715/2007, în versiunea aplicabilă în momentul omologării. Aceste cifre se referă la automobile cu configuraţie de bază în Germania, iar autonomia este calculată în funcţie de echipamentele opţionale şi de dimensiunile jantelor şi anvelopelor disponibile pe modelul selectat.

  Valorile sunt bazate pe reglementările WLTP („Worldwide Harmonized Light Vehicles Test Procedure”, trad. „Proceduri de testare armonizate la nivel global pentru automobile uşoare”). În ceea ce priveşte taxele auto sau alte obligaţii referitoare la emisiile de CO2 (cel puţin printre altele), valorile emisiilor de CO2 pot fi diferite faţă de valorile indicate aici.

  Informaţii suplimentare despre consumul de combustibil şi despre emisiile oficiale de CO2 pot fi obţinute consultând reglementările referitoare la consumul de combustibil şi emisiile de CO2 ale automobilelor noi. Acestea pot fi obţinute gratuit de la dealerul tău BMW.