Şase modele BMW M cu vopsea BMW Individual

BMW INDIVIDUAL.

STILUL UNIC ÎN CONTRAST CU TOT CEEA CE ESTE BANAL.

Alegi un stil original, nu unul convenţional. Şi iubeşti imprevizibilul la fel de mult ca unicitatea. Ce ar fi să arăţi asta? Cu modelul BMW care se potriveşte perfect cu preferinţele tale. Cu BMW Individual te bucuri de mai multă originalitate într-un mod exclusiv. Fie printr-o culoare fascinantă, o tapiţerie din piele impresionantă, fie prin detaliile de calitate superioară perfect armonizate. Fii diferit prin stilul personal şi alege accente individuale la exterior şi la interior care atrag instantaneu privirile. În cele din urmă, stilul este şi o chestiune de caracter.

Citeşte în continuare
BMW INDIVIDUAL.STILUL UNIC ÎN CONTRAST CU TOT CEEA CE ESTE BANAL.

LIBERTATEA DESIGNULUI ARE UN NUME.

Modul exclusiv de a afişa caracterul: experimentează lucrări de artă fascinante, ediţii perfecte şi caracteristici ale echipării BMW Individual care inspiră - şi descoperă numeroasele şi variatele posibilităţi ale BMW Individual prin exemple selectate.

Citeşte în continuare
Imagine cu trei sferturi BMW M3 Sedan G80 2021, BMW Individual Verde Mantis şi faţă în faţă cu imagine BMW M3 Sedan G80 2021, BMW Individual Verde Mint tăiată în prim plan, cu perspectivă de sus

CULORILE BMW INDIVIDUAL: O EXPRESIE VERSATILĂ A PERSONALITĂŢII TALE.

Dă frâu creativităţii tale: cu BMW Individual poţi alege din peste 150 de tipuri de vopsele fascinante – pentru un design exclusivist al automobilului tău BMW. De la Albastru Macao la Gri Lime Rock. De la Portocaliu Fire la Negru Frozen. Indiferent dacă sunt mate sau metalice, elegante sau lucioase – toate finisajele inspiră prin strălucirea lor perfectă şi profunzimea spectaculoasă a culorii. Prin urmare, calitatea de primă clasă a vopselelor noastre atrage atenţia asupra automobilului tău din orice unghi. Indiferent dacă este în faţa casei tale, pe drumurile sinuoase ale Alpilor sau pe bulevardele mărginite de palmieri ale Rivierei. Vei avea mereu parte de stil şi multă personalitate.

UN CARACTER PUTERNIC, DEFINIT PRIN CALITATE SUPERIOARĂ.

 BMW M3 Competition xDrive M Touring - BMW Individual Verde Ermes - logo BMW - grilă frontală BMW'

Accentuează-ţi propriul caracter cu exclusivism autentic: exact la acest lucru aspiră BMW Individual. Prin intermediul unui automobil care corespunde perfect cerinţelor tale în ceea ce priveşte efectul, culoarea, calitatea fără compromisuri şi perfecţiunea artizanală. Acesta este motivul pentru care numeroase tipuri de vopsele sunt create manual în mod meticulos, fiecare piesă individuală fiind evaluată separat pentru a ne asigura că îndeplineşte criteriile la nivel de calitate superioară.

BMW M3 Sedan:
Consum mixt de combustibil, în l/100 km: 10,0 – 10,1
Emisii medii de CO2, în g/km: 227 – 231
 

BMW X7 M60i xDrive:
Consum mixt de combustibil, în l/100 km: 12,1 – 12,9
Emisii medii de CO2, în g/km: 274 – 292
 

BMW XM[1]:
Consum mixt de combustibil, în l/100 km: 1,4 – 1,6
Emisii medii de CO2, în g/km: 32 – 36
 

BMW M8 Competition Coupé:
Consum mixt de combustibil, în l/100 km: 11,2 – 11,6
Emisii medii de CO2, în g/km: 255 – 264
 

BMW M4 Competition Coupé:
Consum mixt de combustibil, în l/100 km: 9,8 – 10,1
Emisii medii de CO2, în g/km: 223 – 230
 

BMW M3 Competition xDrive M Touring:
Consum mixt de combustibil, în l/100 km: 10,1 – 10,4 
Emisii medii de CO2, în g/km: 229 – 235
 

BMW M5 Competition Sedan:
Consum mixt de combustibil, în l/100 km: 11,1 – 11,3 
Emisii medii de CO2, în g/km: 253 – 259
 

Datele oficiale despre consumul de combustibil şi emisiile de CO2 au fost determinate în conformitate cu procedura de măsurare obligatorie şi respectă Regulamentul (UE) 715/2007 valabil la momentul aprobării acestora. Cifrele WLTP iau în considerare orice echipamente opţionale în cazul autonomiei. Pentru automobilele de tip nou testate începând cu 01.01.2021, nu mai există date oficiale conform NEDC, ci doar conform WLTP. Pentru mai multe informaţii despre procedurile de măsurare WLTP, accesează www.bmw.de/wltp.

 

Mai multe informaţii despre consumul de combustibil şi despre emisiile oficiale de CO2 în funcţie de model ale noilor automobile pentru pasageri consultă „Ghidul consumului de combustibil, emisiilor de CO2 şi al consumului de electricitate ale noilor automobile pentru pasageri”, disponibil gratuit la toate punctele de vânzare, Deutsche Automobil Treuhand GmbH (DAT), Hellmuth-Hirth-Str. 1, 73760 Ostfildern-Scharnhausen, Germany, şi la https://www.dat.de/co2/.

Citeşte în continuare
BMW Seria 7, BMW Individual Liquid Copper

VOPSEAUA EXCLUSIVĂ ÎN DOUĂ TONURI A EDIŢIEI.

Porneşte cu modelul tău BMW Seria 7 într-o călătorie plină de culoare. Vopseaua de înaltă calitate în două tonuri îţi oferă şi mai multă libertate atunci când stilizezi modelul tău BMW Seria 7. Alege-ţi culoarea preferată pentru partea inferioară a caroseriei din numeroasele variantele de vopsele şi combin-o cu una dintre cele două culori contrastante oferite pentru partea superioară a automobilului, pentru a crea un aspect foarte special şi individual. Linia Coach poziţionată cu precizie acţionează ca o semnătură complexă, separând cele două culori. Calitatea specială vopselei în două tonuri este conferită de elementele artizanale meticuloase, cum ar fi operaţiunile manuale de mascare şi lustruire care contribuie la obţinerea unui finisaj perfect.

STIL METALIZAT UNIC.

 Imagine cu trei sferturi din partea frontală a BMW M4 Competition Coupé G82 2021, BMW Individual Thundernight în secţiune, în prim plan privit de susoupé

Accente originale pentru o performanţă remarcabilă. Culorile metalizate de la BMW Individual scot în evidenţă perfect contururile distincte ale automobilului tău BMW, refractând lumina, mai ales în soare. În acelaşi timp, poţi fi uimit şi de efectele sclipitoare create de lumina care cade în combinaţie cu spectaculosul luciu intens. Numeroasele culori expresive conferă automobilului tău BMW acel caracter diferit - în armonie cu propriul stil personal.

ASPECT MAT FASCINANT.

Imagine din partea frontală a BMW M4 Competition Coupé G82 2021 Gri Frozen Dark Imagine staţionând, în secţiune, în prim plan, privit de sus

Transformă automobilul tău BMW într-unul şi mai atrăgător: cu culorile mate de la BMW Individual. Acestea scot în evidenţă exprimarea designului sportiv şi puternic al automobilului tău, conferindu-i în acelaşi timp un aspect ultra-modern. Şi partea cea mai bună: culorile mate subliniază jocul captivant dintre suprafeţele precis definite în aproape toate condiţiile de lumină - permiţând astfel expresia cea mai buna a fiecărui detaliu.

CULORILE BMW INDIVIDUAL PENTRU MODELELE BMW X.

Familia BMW X

Cu vopselele exclusive şi de calitate superioară ale BMW Individual îi poţi conferi modelului X un aspect special. Fie că preferi culori deosebit de luminoase precum Atlantis, Albastru Le Mans sau Verde Signal sau matul fascinant al culorilor Negru Frozen sau Albastru Frozen Marina Bay, poţi personaliza exteriorul sportiv în conformitate cu preferinţele tale şi îi poţi conferi automobilului tău SAC sau SAV un aspect şi mai personal, dinamic sau exclusivist. Te interesează? Vizualizatorul BMW Individual îţi permite să îţi faci o primă impresie informativă.

BMW XM cu interior din piele Merino BMW Individual cu conţinut exclusiv

TAPIŢERII BMW INDIVIDUAL: VALORI INTERIOARE REMARCABILE.

Exprimă-ţi stilul personal. Cu imaculata piele Merino BMW Individual cu textură fină. Interiorul automobilului tău BMW se transformă într-o declaraţie de exclusivitate şi personalitate în aceeaşi măsură. Iar partea cea mai bună este că BMW Individual îţi oferă o selecţie impresionant de variată de materiale, culori şi combinaţii. De la variante deosebit de sportive, elegante şi luxoase, la opţiuni monocolore sau bicolore, cu îmbinări discrete şi contrastante sau cusături contrastante pline de caracter. Această selecţie variată de opţiuni de tapiţerie îţi permite să personalizezi modelul tău BMW până la cel mai mic detaliu, în deplină concordanţă cu preferinţele tale.

PIELE MERINO ELEGANTĂ CU GRANULAŢIE FINĂ.

BMW M4 Cabrio cu scaune M Carbon în roşu/negru Fiona

Excelenţa este la ea acasă: calitatea înaltă a pielii Merino BMW Individual cu granulaţie fină începe cu selecţia materialelor. Doar materialele naturale de calitate superioară ajung să fie folosite în operaţiunile de prelucrare ulterioare. Culoarea este obţinută cu ajutorul procesului de pigmentare în butoi, care tratează materialul cu o atenţie deosebită. Spre deosebire de vopsirea superficială a pielii, acest proces durează mai multe ore şi tratează materialul în întregime. Prin urmare, pielea rămâne moale şi suplă. Datorită caracterului respirabil al pielii, este ideală pentru a spori aspectul interiorului modelului tău BMW.

CAŞMIR PREŢIOS.

BMW Seria 7 scaune faţă în Alb Smoke/Gri Light

O caracteristică unică: experimentează confortul pur prezent doar în modelul BMW Seria 7 cu combinaţia luxoasă BMW Individual formată din piele Merino/caşmir-lână cu caracteristici exclusiviste. Amestecul luxos de caşmir şi lână este un punct de atracţie fascinant, nu numai datorită moliciunii sale excepţionale. Graţie proprietăţilor sale rezistente şi durabile, este ideal pentru utilizarea în interiorul modelului tău BMW. Respirabil şi termoizolant, asigură o temperatură plăcută pentru interior în condiţii extreme de căldură şi frig. Parfumul natural şi plăcut completează pachetul, transformând această tapiţerie într-o opţiune valoroasă şi confortabilă pentru toate simţurile.

Ornamente interioare BMW Individual din aluminiu, lucioase

ORNAMENTE INTERIOARE BMW INDIVIDUAL: FINISAREA PERFECTĂ.

Atragi toate privirile dincolo de aparenţe: cu ajutorul finisajelor ornamentelor interioare impresionante BMW Individual, creezi accente exclusiviste, sportive sau luxoase în interiorul modelului tău BMW. Poţi alege dintr-o gamă vastă şi variată pentru a găsi exact ceea ce se potriveşte gusturilor tale şi caracterului automobilului tău. Mai mult, toate ornamentele au un lucru în comun: toate provin din cele mai bune materiale, sunt supuse unei prelucrări suplimentare fără egal şi inspiră printr-o finisare excelentă a suprafeţei. Poţi alege între plasă de aluminiu, carbon sau lemn fin pentru a crea contraste spectaculoase în interiorul modelului tău BMW. Modul în care ornamentele interioare şi de accent interacţionează cu o tapiţerie din piele îţi permite să creezi o atmosferă uimitoare.

Imagine din partea frontală a BMW M4 Competition Coupé G82 2021, BMW Individual Verde Signal, staţionând în poartă

PROIECTEAZĂ ACUM AUTOMOBILUL TĂU CU VOPSELELE BMW INDIVIDUAL.

Cu vizualizatorul BMW Individual poţi avea o imagine exactă despre cum va arăta automobilul BMW pe care ţi l-ai imaginat. Alege-ţi vopseaua perfectă sau inspiră-te - BMW Individual face acest lucru posibil.
Imagine în prim plan cu farurile BMW Individual M Shadow Line
Imagine în prim plan cu pragurile portierelor BMW Individual, BMW M Town
Grila frontală a BMW M5 Sedan M, pachetul M Shadow Line lucios

COORDONAREA PERFECTĂ A DETALIILOR.

Conferă-i automobilului tău BMW o notă foarte personală. Cu elementele de design exclusiv de la BMW Individual. De exemplu, cu jante expresive din aliaj uşor cu accente de culoare sau praguri personalizate şi tetiere brodate, cu tapiţerie luxoasă bicoloră sau tricoloră sau un volan Alcantara cu aderenţa sa fermă şi aspectul elegant. Sau poţi alege detalii în negru lucios, perfect coordonate cu vopseaua automobilului de la pachetul M Shadow Line lucios - cum ar fi cadrul grilei frontale, capacele oglinzilor exterioare sau spoilerul spate. Luminile pachetului M Shadow Line sunt atât spectaculoase cât şi inconfundabile având elementele cromate ale principalelor faruri finisate în negru. Orice ai alege, opţiunile de echipare speciale de înaltă calitate BMW Individual aduc accente inedite şi completează în mod ideal aspectul personalizat al automobilului tău BMW.

EXCLUSIVE BMW M EDIŢII SPECIALE.

BMW M4 Competition x KITH şi BMW M2 Edition proiectate de FUTURA 2000 reprezintă două modele speciale BMW M create într-o ediţie strict limitată care au impresionat în egală măsură atât experţii internaţionali, cât şi publicul. Deşi ambele ediţii au fost vândute integral într-un timp record, merită totuşi explorat rolul jucat de BMW Individual în realizarea lor.

Citeşte în continuare

 

BMW M850i xDrive Coupé:
Consum mixt de combustibil, în l/100 km: 10,5 – 10,8 
Emisii medii de CO2, în g/km: 239 – 245
 

BMW M4 Competition Coupé:
Consum mixt de combustibil, în l/100 km: 9,8 – 10,1
Emisii medii de CO2, în g/km: 223 – 230
 

BMW i4 M50 Gran Coupé:
Consum de energie (mixt, WLTP), în kWh/100 km: 18,1 – 22,5
Autonomie electrică (WLTP) în km[2]: 520 – 414

Datele oficiale despre consumul de combustibil şi emisiile de CO2 au fost determinate în conformitate cu procedura de măsurare obligatorie şi respectă Regulamentul (UE) 715/2007 valabil la momentul aprobării acestora. Cifrele WLTP iau în considerare orice echipamente opţionale în cazul autonomiei. Pentru automobilele de tip nou testate începând cu 01.01.2021, nu mai există date oficiale conform NEDC, ci doar conform WLTP. Pentru mai multe informaţii despre procedurile de măsurare WLTP, accesează www.bmw.de/wltp.

 

Mai multe informaţii despre consumul de combustibil şi despre emisiile oficiale de CO2 în funcţie de model ale noilor automobile pentru pasageri consultă „Ghidul consumului de combustibil, emisiilor de CO2 şi al consumului de electricitate ale noilor automobile pentru pasageri”, disponibil gratuit la toate punctele de vânzare, Deutsche Automobil Treuhand GmbH (DAT), Hellmuth-Hirth-Str. 1, 73760 Ostfildern-Scharnhausen, Germany, şi la https://www.dat.de/co2/.

Citeşte în continuare
Imagine cu trei sferturi a BMW M3 Competition Sedan G80 2021, BMW Individual Verde Isle of Man rulând într-o curbă

DESCOPERĂ PUTERNICELE MODELE BMW M.

Dinamica încărcată cu adrenalină în formă maximă: automobilele performante de la BMW M. Personalizate pentru un aspect individual cu elementele de design exclusiv BMW Individual. Lasă-te inspirat de abundenţa fascinantului talent sportiv.
Imagine din partea laterală a BMW M4 CS G82 2021 cu accesoriile M Performance

GAMA DE ACCESORII BMW M PERFORMANCE.

Individualitatea sportivă la nivel maxim: accesoriile BMW M Performance sunt fără excepţie derivate din sporturile cu motor şi îţi oferă calitate fără compromisuri, o estetică specială şi dinamică la perfecţie. Acestea îţi permit să adaugi caracter autentic motorsport automobilului tău BMW.
Imagine cu trei sferturi din partea laterală a BMW M760Li xDrive Sedan G11 G12 2019, Argintiu Frozen Dark, în peisaj urban

UNIC: CLASA BMW LUXURY.

Experimentează automobilele exclusive la perfecţiune - cu design progresiv, performanţă expresivă şi dinamică de condus agilă într-o ambianţă sportivă şi elegantă. Descoperă clasa BMW Luxury.
Imagine de sus cu două modele ale Ediţiei BMW M2 proiectată FUTURA 2000 F87 2020 în formaţie V pe suprafaţă gri

CALEA MODERNĂ DE PROMOVARE A ARTEI.

Descoperă totul despre implicarea culturală importantă a Grupului BMW în materie de artă modernă şi contemporană, jazz şi muzică clasica, precum şi arhitectură şi design.

Consum de combustibil şi emisii de СО₂.

BMW M2 Coupé:
Consum mixt de combustibil, în l/100 km: 9,6 – 10,2
Emisii medii de CO2, în g/km: 218 – 230
 

BMW M3 Sedan:
Consum mixt de combustibil, în l/100 km: 10,0 – 10,1
Emisii medii de CO2, în g/km: 227 – 231
 

BMW M3 Competition Sedan:
Consum mixt de combustibil, în l/100 km: 9,8 – 10,1
Emisii medii de CO2, în g/km: 223 – 230

BMW M3 Competition xDrive M Touring:
Consum mixt de combustibil, în l/100 km: 10,1 – 10,4
Emisii medii de CO2, în g/km: 229 – 235

 

BMW M4 Coupé:
Consum mixt de combustibil, în l/100 km: 9,9 – 10,1
Emisii medii de CO2, în g/km: 226 – 230
 

BMW M4 Competition Coupé:
Consum mixt de combustibil, în l/100 km: 9,8 – 10,1
Emisii medii de CO2, în g/km: 223 – 230
 

BMW M5 Competition:
Consum mixt de combustibil, în l/100 km: 11,1 – 11,3
Emisii medii de CO2, în g/km: 253 – 259
 

BMW M8 Competition Coupé:
Consum mixt de combustibil, în l/100 km: 11,0 – 11,4
Emisii medii de CO2, în g/km: 251 – 260
 

BMW M8 Competition Cabriolet:
Consum mixt de combustibil, în l/100 km: 11,2 – 11,6
Emisii medii de CO2, în g/km: 157 – 166

BMW X3 M Competition:
Kraftstoffverbrauch in l/100 km (kombiniert): 10,6 – 11,0
CO2-Emissionen in g/km (kombiniert): 241 – 250

BMW X4 M Competition:
Kraftstoffverbrauch in l/100 km (kombiniert): 10,5 – 10,8
CO2-Emissionen in g/km (kombiniert): 238 – 247

BMW X5 M Competition:
Consum mixt de combustibil, în l/100 km: 12,8 – 13,1
Emisii medii de CO2, în g/km: 288 – 296
 

BMW X6:
Consum mixt de combustibil, în l/100 km: 13,1 – 13,3
Emisii medii de CO2, în g/km: 299 – 305


BMW XM[1]:
Consum mixt de combustibil, în l/100 km: 1,4 – 1,6
Emisii medii de CO2, în g/km: 32 – 36
 

BMW M340i xDrive Sedan:
Consum mixt de combustibil, în l/100 km: 7,8 – 8,5
Emisii medii de CO2, în g/km: 177 – 192
 

BMW Z4 M40i Roadster:
Consum mixt de combustibil, în l/100 km: 7,9 – 8,1
Emisii medii de CO2, în g/km: 179 – 184

BMW i7 M70 xDrive Sedan[3]:
Consum de energie (mixt, WLTP), în kWh/100 km: 20,8–23,8
Autonomie electrică (WLTP) în km[2]: 488–560
 

BMW M850i xDrive Coupé:
Consum mixt de combustibil, în l/100 km: 10,5 – 10,8
Emisii medii de CO2, în g/km:  239 – 245
 

BMW M850i xDrive Cabriolet:
Consum mixt de combustibil, în l/100 km: 10,7 – 11,0
Emisii medii de CO2, în g/km: 243 – 249

BMW X5 M60i xDrive:
Consum mixt de combustibil, în l/100 km: 11,5 – 12,5
Emisii medii de CO2, în g/km: 261 – 283


BMW X6 M60i xDrive:
Consum mixt de combustibil, în l/100 km: 11,4 – 13,3
Emisii medii de CO2, în g/km: 258 – 279

BMW X7 M60i xDrive:
Consum mixt de combustibil, în l/100 km: 12,1 – 12,9
Emisii medii de CO2, în g/km: 274 – 292


BMW i4 M50 Gran Coupé:
Consum de energie (mixt, WLTP), în kWh/100 km: 18,1 – 22,5
Autonomie electrică (WLTP) în km[2]: 414–520 

 

BMW X7 M50i:
Consum mixt de combustibil, în l/100 km: 12,3 – 12,8
Emisii medii de CO2, în g/km: 280 – 292

 

Datele oficiale despre consumul de combustibil şi emisiile de CO2 au fost determinate în conformitate cu procedura de măsurare obligatorie şi respectă Regulamentul (UE) 715/2007 valabil la momentul aprobării acestora. Cifrele WLTP iau în considerare orice echipamente opţionale în cazul autonomiei. Pentru automobilele de tip nou testate începând cu 01.01.2021, nu mai există date oficiale conform NEDC, ci doar conform WLTP. Pentru mai multe informaţii despre procedurile de măsurare WLTP, accesează www.bmw.de/wltp.

 

Mai multe informaţii despre consumul de combustibil şi despre emisiile oficiale de CO2 în funcţie de model ale noilor automobile pentru pasageri consultă „Ghidul consumului de combustibil, emisiilor de CO2 şi al consumului de electricitate ale noilor automobile pentru pasageri”, disponibil gratuit la toate punctele de vânzare, Deutsche Automobil Treuhand GmbH (DAT), Hellmuth-Hirth-Str. 1, 73760 Ostfildern-Scharnhausen, Germany, şi la https://www.dat.de/co2/.

 

 

Citeşte în continuare

Consum de combustibil şi emisii de СО₂.

 • BMW M3 Sedan:
  Consum mixt de combustibil, în l/100 km: 9,8
  Emisii medii de CO2, în g/km: 223 – 224

  BMW M3 Competition Sedan:
  Consum mixt de combustibil, în l/100 km: 10,0 – 10,2
  Emisii medii de CO2, în g/km: 227 – 231

  BMW M4 Coupé:
  Consum mixt de combustibil, în l/100 km: 9,9 – 10,1
  Emisii medii de CO2, în g/km: 226 – 230

  BMW M4 Competition Coupé:
  Consum mixt de combustibil, în l/100 km: 9,8
  Emisii medii de CO2, în g/km: 223 – 224

  BMW M5 Competition:
  Consum mixt de combustibil, în l/100 km: 11,1 – 11,3
  Emisii medii de CO2, în g/km: 253 – 259

  BMW M8 Competition Coupé:
  Consum mixt de combustibil, în l/100 km: 11,0 – 11,4
  Emisii medii de CO2, în g/km: 251 – 260

  BMW M8 Competition Cabriolet:
  Consum mixt de combustibil, în l/100 km: 11,2 – 11,6
  Emisii medii de CO2, în g/km: 255 – 264

  BMW X6 M:
  Consum mixt de combustibil, în l/100 km: 13,1 – 13,3
  Emisii medii de CO2, în g/km: 299 – 305

  BMW X6 M Competition:
  Consum mixt de combustibil, în l/100 km: 13,1 – 13,3
  Emisii medii de CO2, în g/km: 299 – 305

  BMW M340i xDrive Sedan:
  Consum mixt de combustibil, în l/100 km: 7,5 – 8,2
  Emisii medii de CO2, în g/km: 172 – 188

  BMW Z4 M40i Roadster:
  Consum mixt de combustibil, în l/100 km: 7,8 – 8,0
  Emisii medii de CO2, în g/km: 177 – 182

  BMW M760Li xDrive Sedan:
  Consum mixt de combustibil, în l/100 km: 12,4 – 12,5
  Emisii medii de CO2, în g/km: 282 – 285

  BMW M850i xDrive Coupé:
  Consum mixt de combustibil, în l/100 km: 10,6 – 10,8
  Emisii medii de CO2, în g/km: 242 – 247

  BMW M850i xDrive Cabriolet:
  Consum mixt de combustibil, în l/100 km: 10,8 – 10,9
  Emisii medii de CO2, în g/km: 246 – 248

  BMW X7 M50i:
  Consum mixt de combustibil, în l/100 km: 12,3 – 12,8
  Emisii medii de CO2, în g/km: 280 – 292

  Datele oficiale despre consumul de combustibil şi emisiile de CO2 au fost determinate în conformitate cu procedura de măsurare obligatorie şi respectă Regulamentul (UE) 715/2007 valabil la momentul aprobării acestora. Cifrele WLTP iau în considerare orice echipamente opţionale în cazul autonomiei. Pentru automobilele de tip nou testate începând cu 01.01.2021, nu mai există date oficiale conform NEDC, ci doar conform WLTP. Pentru mai multe informaţii despre procedurile de măsurare WLTP, vizualizaţi www.bmw.de/wltp.

  Pentru mai multe informaţii despre consumul oficial de combustibil şi despre emisiile oficiale de CO2 ale noilor automobile pentru pasageri consultă „Ghidul consumului de combustibil, emisiilor de CO2 şi al consumului de electricitate ale noilor automobile pentru pasageri”, care este disponibil gratuit la toate punctele de vânzare, Deutsche AutomobilTreuhand GmbH (DAT), Hellmuth-Hirth-Str. 1, 73760 Ostfildern- Scharnhausen, şi la https://www.dat.de/co2.