Modele diverse BMW M în diferite culori în formaţie V

BMW INDIVIDUAL.

STILUL UNIC ÎN CONTRAST CU TOT CEEA CE ESTE BANAL.

Alegi un stil original, nu unul convenţional. Şi iubeşti imprevizibilul la fel de mult ca unicitatea. Ce ar fi să arăţi asta? Cu modelul BMW care se potriveşte perfect cu preferinţele tale. Cu BMW Individual te bucuri de mai multă originalitate într-un mod exclusiv. Fie printr-o culoare fascinantă, o tapiţerie din piele impresionantă, fie prin detaliile de calitate superioară perfect armonizate. Fii diferit prin stilul personal şi alege accente individuale la exterior şi la interior care atrag instantaneu privirile. În cele din urmă, stilul este şi o chestiune de caracter.

Citeşte în continuare
BMW INDIVIDUAL.STILUL UNIC ÎN CONTRAST CU TOT CEEA CE ESTE BANAL.

LIBERTATEA DESIGNULUI ARE UN NUME.

Modul exclusiv de a afişa caracterul: experimentează lucrări de artă fascinante, ediţii perfecte şi caracteristici ale echipării BMW Individual care inspiră - şi descoperă numeroasele şi variatele posibilităţi ale BMW Individual prin exemple selectate.

Citeşte în continuare
Imagine cu trei sferturi BMW M3 Sedan G80 2021, BMW Individual Verde Mantis şi faţă în faţă cu imagine BMW M3 Sedan G80 2021, BMW Individual Verde Mint tăiată în prim plan, cu perspectivă de sus

CULORILE BMW INDIVIDUAL: O EXPRESIE VERSATILĂ A PERSONALITĂŢII TALE.

Dă frâu creativităţii tale: cu BMW Individual poţi alege din peste 100 de culori fascinante - pentru designul exclusiv al automobilului tău BMW. De la Albastru Macau la Gri Lime Rock. De la Portocaliu Fire la Negru Frozen. Indiferent dacă sunt mate sau metalice, impresionante sau lucioase - toate finisajele inspiră prin strălucirea lor perfectă şi profunzimea spectaculoasă a culorii. Prin urmare, calitatea de primă clasă a vopselelor noastre atrage atenţia asupra automobilului tău din orice unghi. Indiferent dacă este în faţa casei tale, pe drumurile sinuoase ale Alpilor sau pe bulevardele mărginite de palmieri ale Rivierei. În orice situaţie, stilul şi caracterul sunt asigurate.

STIL METALIZAT UNIC.

 Imagine cu trei sferturi din partea frontală a BMW M4 Competition Coupé G82 2021, BMW Individual Thundernight în secţiune, în prim plan privit de susoupé

Accente originale pentru o performanţă remarcabilă. Culorile metalizate de la BMW Individual scot în evidenţă perfect contururile distincte ale automobilului tău BMW, refractând lumina, mai ales în soare. În acelaşi timp, poţi fi uimit şi de efectele sclipitoare create de lumina care cade în combinaţie cu spectaculosul luciu intens. Numeroasele culori expresive conferă automobilului tău BMW acel caracter diferit - în armonie cu propriul stil personal.

ASPECT MAT FASCINANT.

Imagine din partea frontală a BMW M4 Competition Coupé G82 2021 Gri Frozen Dark Imagine staţionând, în secţiune, în prim plan, privit de sus

Transformă automobilul tău BMW într-unul şi mai atrăgător: cu culorile mate de la BMW Individual. Acestea scot în evidenţă exprimarea designului sportiv şi puternic al automobilului tău, conferindu-i în acelaşi timp un aspect ultra-modern. Şi partea cea mai bună: culorile mate subliniază jocul captivant dintre suprafeţele precis definite în aproape toate condiţiile de lumină - permiţând astfel expresia cea mai buna a fiecărui detaliu.

BMW Individual este gama de personalizare exclusivă de la BMW M care îţi permite să obţii un efect independent surprinzător în acelaşi timp cu o expresie maximă
Markus Flasch, Director General Executiv, BMW M GmbH

CULORILE BMW INDIVIDUAL PENTRU MODELELE BMW X.

Patru modele diferite de BMW X în formaţie bloc pe un drum de ţară

Cu vopselele exclusive şi de calitate superioară ale BMW Individual îi poţi conferi modelului X un aspect special. Fie că alegi culorile în special luminoase Atlantis, Albastru Le Mans sau Verde Java, fie că preferi matul fascinant al culorilor Negru Frozen sau Albastru Frozen Marina Bay, doar adaptează exteriorul sportiv preferinţelor tale individuale - şi oferă-i automobilului tău SAC sau SAV un aspect şi mai personal, dinamic sau exclusiv. Ţi-am trezit interesul? Vizualizatorul BMW Individual îţi permite să îţi faci o primă impresie informativă.

BMW M4 Competition Ediţia x KITH cu tapiţerie completă din piele Merino în negru şi scaune M Carbon ergonomice în tricolor M pentru BMW Individual

TAPIŢERIA DIN PIELE BMW INDIVIDUAL: VALORI INTERIOARE REMARCABILE.

Exprimă-ţi stilul. Şi fă asta cu eleganţă. Alege pielea Merino imaculata cu textură fină BMW Individual. Interiorul automobilului tău BMW se transformă într-o declaraţie de exclusivitate şi personalitate în aceeaşi măsură. Iar cea mai bună parte dintre toate este că BMW Individual îţi oferă o gamă impresionant de largă de materiale, culori şi combinaţii.
De la caracterul deosebit de sportiv, precum şi elegant şi luxos agil, printr-o singură culoare sau bicolor, cu cusături contrastante discrete sau o cusătură exclusivă de contrast până la combinaţii cu Alcantara de cea mai bună calitate. Această selecţie variată de opţiuni pentru tapiţeria din piele exclusivă îţi permite să proiectezi automobilul tău BMW până la cele mai mici detalii, în deplină concordanţă cu preferinţele tale.

BMW Individual dă posibilitatea clienţilor noştri să fie diferiţi prin stilul original şi să se ridice deasupra standardelor actuale, exprimându-şi în acelaşi timp caracterul propriu.
Lothar Schupet, Şef Consultanţă Clienţi, BMW M Brand Management
Ornamente BMW Individual din lemn fin Fineline, negru, cu inserţii de aluminiu, prim plan

ORNAMENTE INTERIOARE BMW INDIVIDUAL: FINISAREA PERFECTĂ.

Atrage toate privirile dincolo de aparenţe: cu finisajele impresionante ale ornamentelor interioare BMW Individual creezi accente exclusive, sportive sau de lux în interiorul automobilului tău BMW. În perfectă armonie cu gusturile tale şi caracterul automobilului tău. În acelaşi timp, toate ornamentele au un lucru în comun: Toate provin din cele mai bune materiale, sunt supuse unei prelucrări suplimentare perfecte şi inspiră printr-o finisare excelentă a suprafeţei. Din plasă de aluminiu, din carbon sau din lemn fin - creezi contraste incitante în interiorul automobilului tău BMW sau obţii efecte de potrivire atât între finisajele de interior, cât şi ornamentele de accent şi tapiţeria din piele.

Imagine din partea frontală a BMW M4 Competition Coupé G82 2021, BMW Individual Verde Signal, staţionând în poartă

PROIECTEAZĂ ACUM AUTOMOBILUL TĂU CU ECHIPAMENTELE BMW INDIVIDUAL.

Cu vizualizatorul BMW Individual poţi avea o imagine exactă despre cum va arăta automobilul BMW pe care ţi l-ai imaginat. Creează designul tău de vis, inclusiv culorile, tapiţeria, benzile ornamentale şi jantele din aliaj uşor. Lasă-te inspirat - BMW Individual face totul posibil.