Modele diverse BMW M în diferite culori în formaţie V

BMW INDIVIDUAL.

STILUL UNIC ÎN CONTRAST CU TOT CEEA CE ESTE BANAL.

Alegi un stil original, nu unul convenţional. Şi iubeşti imprevizibilul la fel de mult ca unicitatea. Ce ar fi să arăţi asta? Cu modelul BMW care se potriveşte perfect cu preferinţele tale. Cu BMW Individual te bucuri de mai multă originalitate într-un mod exclusiv. Fie printr-o culoare fascinantă, o tapiţerie din piele impresionantă, fie prin detaliile de calitate superioară perfect armonizate. Fii diferit prin stilul personal şi alege accente individuale la exterior şi la interior care atrag instantaneu privirile. În cele din urmă, stilul este şi o chestiune de caracter.

Citeşte în continuare
BMW INDIVIDUAL.STILUL UNIC ÎN CONTRAST CU TOT CEEA CE ESTE BANAL.

LIBERTATEA DESIGNULUI ARE UN NUME.

Modul exclusiv de a afişa caracterul: experimentează lucrări de artă fascinante, ediţii perfecte şi caracteristici ale echipării BMW Individual care inspiră - şi descoperă numeroasele şi variatele posibilităţi ale BMW Individual prin exemple selectate.

Citeşte în continuare
Imagine cu trei sferturi BMW M3 Sedan G80 2021, BMW Individual Verde Mantis şi faţă în faţă cu imagine BMW M3 Sedan G80 2021, BMW Individual Verde Mint tăiată în prim plan, cu perspectivă de sus

CULORILE BMW INDIVIDUAL: O EXPRESIE VERSATILĂ A PERSONALITĂŢII TALE.

Dă frâu creativităţii tale: cu BMW Individual poţi alege din peste 100 de culori fascinante - pentru designul exclusiv al automobilului tău BMW. De la Albastru Macau la Gri Lime Rock. De la Portocaliu Fire la Negru Frozen. Indiferent dacă sunt mate sau metalice, impresionante sau lucioase - toate finisajele inspiră prin strălucirea lor perfectă şi profunzimea spectaculoasă a culorii. Prin urmare, calitatea de primă clasă a vopselelor noastre atrage atenţia asupra automobilului tău din orice unghi. Indiferent dacă este în faţa casei tale, pe drumurile sinuoase ale Alpilor sau pe bulevardele mărginite de palmieri ale Rivierei. În orice situaţie, stilul şi caracterul sunt asigurate.

STIL METALIZAT UNIC.

 Imagine cu trei sferturi din partea frontală a BMW M4 Competition Coupé G82 2021, BMW Individual Thundernight în secţiune, în prim plan privit de susoupé

Accente originale pentru o performanţă remarcabilă. Culorile metalizate de la BMW Individual scot în evidenţă perfect contururile distincte ale automobilului tău BMW, refractând lumina, mai ales în soare. În acelaşi timp, poţi fi uimit şi de efectele sclipitoare create de lumina care cade în combinaţie cu spectaculosul luciu intens. Numeroasele culori expresive conferă automobilului tău BMW acel caracter diferit - în armonie cu propriul stil personal.

ASPECT MAT FASCINANT.

Imagine din partea frontală a BMW M4 Competition Coupé G82 2021 Gri Frozen Dark Imagine staţionând, în secţiune, în prim plan, privit de sus

Transformă automobilul tău BMW într-unul şi mai atrăgător: cu culorile mate de la BMW Individual. Acestea scot în evidenţă exprimarea designului sportiv şi puternic al automobilului tău, conferindu-i în acelaşi timp un aspect ultra-modern. Şi partea cea mai bună: culorile mate subliniază jocul captivant dintre suprafeţele precis definite în aproape toate condiţiile de lumină - permiţând astfel expresia cea mai buna a fiecărui detaliu.

BMW Individual este gama de personalizare exclusivă de la BMW M care îţi permite să obţii un efect independent surprinzător în acelaşi timp cu o expresie maximă
Markus Flasch, Director General Executiv, BMW M GmbH

CULORILE BMW INDIVIDUAL PENTRU MODELELE BMW X.

Patru modele diferite de BMW X în formaţie bloc pe un drum de ţară

Cu vopselele exclusive şi de calitate superioară ale BMW Individual îi poţi conferi modelului X un aspect special. Fie că alegi culorile în special luminoase Atlantis, Albastru Le Mans sau Verde Java, fie că preferi matul fascinant al culorilor Negru Frozen sau Albastru Frozen Marina Bay, doar adaptează exteriorul sportiv preferinţelor tale individuale - şi oferă-i automobilului tău SAC sau SAV un aspect şi mai personal, dinamic sau exclusiv. Ţi-am trezit interesul? Vizualizatorul BMW Individual îţi permite să îţi faci o primă impresie informativă.

BMW M4 Competition Ediţia x KITH cu tapiţerie completă din piele Merino în negru şi scaune M Carbon ergonomice în tricolor M pentru BMW Individual

TAPIŢERIA DIN PIELE BMW INDIVIDUAL: VALORI INTERIOARE REMARCABILE.

Exprimă-ţi stilul. Şi fă asta cu eleganţă. Alege pielea Merino imaculata cu textură fină BMW Individual. Interiorul automobilului tău BMW se transformă într-o declaraţie de exclusivitate şi personalitate în aceeaşi măsură. Iar cea mai bună parte dintre toate este că BMW Individual îţi oferă o gamă impresionant de largă de materiale, culori şi combinaţii.
De la caracterul deosebit de sportiv, precum şi elegant şi luxos agil, printr-o singură culoare sau bicolor, cu cusături contrastante discrete sau o cusătură exclusivă de contrast până la combinaţii cu Alcantara de cea mai bună calitate. Această selecţie variată de opţiuni pentru tapiţeria din piele exclusivă îţi permite să proiectezi automobilul tău BMW până la cele mai mici detalii, în deplină concordanţă cu preferinţele tale.

BMW Individual dă posibilitatea clienţilor noştri să fie diferiţi prin stilul original şi să se ridice deasupra standardelor actuale, exprimându-şi în acelaşi timp caracterul propriu.
Lothar Schupet, Şef Consultanţă Clienţi, BMW M Brand Management
Ornamente BMW Individual din lemn fin Fineline, negru, cu inserţii de aluminiu, prim plan

ORNAMENTE INTERIOARE BMW INDIVIDUAL: FINISAREA PERFECTĂ.

Atrage toate privirile dincolo de aparenţe: cu finisajele impresionante ale ornamentelor interioare BMW Individual creezi accente exclusive, sportive sau de lux în interiorul automobilului tău BMW. În perfectă armonie cu gusturile tale şi caracterul automobilului tău. În acelaşi timp, toate ornamentele au un lucru în comun: Toate provin din cele mai bune materiale, sunt supuse unei prelucrări suplimentare perfecte şi inspiră printr-o finisare excelentă a suprafeţei. Din plasă de aluminiu, din carbon sau din lemn fin - creezi contraste incitante în interiorul automobilului tău BMW sau obţii efecte de potrivire atât între finisajele de interior, cât şi ornamentele de accent şi tapiţeria din piele.

Imagine din partea frontală a BMW M4 Competition Coupé G82 2021, BMW Individual Verde Signal, staţionând în poartă

PROIECTEAZĂ ACUM AUTOMOBILUL TĂU CU ECHIPAMENTELE BMW INDIVIDUAL.

Cu vizualizatorul BMW Individual poţi avea o imagine exactă despre cum va arăta automobilul BMW pe care ţi l-ai imaginat. Creează designul tău de vis, inclusiv culorile, tapiţeria, benzile ornamentale şi jantele din aliaj uşor. Lasă-te inspirat - BMW Individual face totul posibil.
Imagine în prim plan cu farurile BMW Individual M Shadow Line
Imagine în prim plan cu pragurile portierelor BMW Individual, BMW M Town
Grila frontală a BMW M5 Sedan M, pachetul M Shadow Line lucios

COORDONAREA PERFECTĂ A DETALIILOR.

Conferă-i automobilului tău BMW o notă foarte personală. Cu elementele de design exclusiv de la BMW Individual. De exemplu, cu jante expresive din aliaj uşor cu accente de culoare sau praguri personalizate şi tetiere brodate, cu tapiţerie luxoasă bicoloră sau tricoloră sau un volan Alcantara cu aderenţa sa fermă şi aspectul elegant. Sau poţi alege detalii în negru lucios, perfect coordonate cu vopseaua automobilului de la pachetul M Shadow Line lucios - cum ar fi cadrul grilei frontale, capacele oglinzilor exterioare sau spoilerul spate. Luminile pachetului M Shadow Line sunt atât spectaculoase cât şi inconfundabile având elementele cromate ale principalelor faruri finisate în negru. Orice ai alege, opţiunile de echipare speciale de înaltă calitate BMW Individual aduc accente inedite şi completează în mod ideal aspectul personalizat al automobilului tău BMW.

EXCLUSIVE BMW M EDIŢII SPECIALE.

BMW M4 Competition x KITH şi BMW M2 Edition proiectate de FUTURA 2000 reprezintă două modele speciale BMW M create într-o ediţie strict limitată care au impresionat în egală măsură atât experţii internaţionali, cât şi publicul. Deşi ambele ediţii au fost vândute integral într-un timp record, merită totuşi explorat rolul jucat de BMW Individual în realizarea lor.

Citeşte în continuare
Imagine de sus a BMW M4 Competition Ediţia x KITH G82 2020, BMW Individual, Negru Frozen, pe fundal gri

EDIŢIA x KITH - STĂPÂNEŞTE STRĂZILE.

Moda întâlneşte înalta performanţă. Marca de modă Kith din New York la întâlnire cu BMW M. Rezultatul impresionant este BMW M4 Competition x KITH. Automobilul inconfundabil care combină, cu cel mai bun efect posibil, designul şi dinamica, reputaţia şi puterea pe stradă , precum şi pasiunea şi performanţa ridicată. Detaliile speciale de la exterior constau în logoul proeminent Kith precum şi în cele trei culori BMW Individual disponibile pentru automobil: Negru Frozen, Argintiu Frozen Dark şi Alb Frozen Brilliant. La interior, privirile vor fi atrase de scaunele M Carbon stilizate perfect, tricolore, în combinaţia caracteristică de culori M formată din negru, albastru deschis şi roşu.
Imagine cu trei sferturi din partea frontală a Ediţiei BMW M2 proiectată de FUTURA 2000 F87 2020, BMW Individual Negru Frozen, spoiler faţă pictat manual, prim plan

EDIŢIA FUTURA 2000 – STRADĂ. ART.

Artă pătrunzătoare care nu te lasă indiferent: Ediţia BMW M2 proiectată de FUTURA 2000 este strict limitată şi excelează mai ales prin opţiunile de echipare proiectate manual de artist. Artistul stabilit în New York FUTURA 2000 este celebru pentru folosirea caracteristică de culori, forme concentrice şi compoziţii cinetice. Pentru această ediţie, artistul stradal renumit internaţional a stilizat pe larg automobilul sport compact atât la interior cât şi la exterior - prin aceasta scoţând în evidenţă într-o manieră unică caracterul rebel al acestuia. O atenţie specială merită acordată benzilor ornamentale BMW Individual de pe panoul de instrumente şi consola centrală. Acestea au fost pictate manual de către artist, transformând astfel orice automobil într-o creaţie unică.
Imagine cu trei sferturi a BMW M3 Competition Sedan G80 2021, BMW Individual Verde Isle of Man rulând într-o curbă

DESCOPERĂ PUTERNICELE MODELE BMW M.

Dinamica încărcată cu adrenalină în formă maximă: automobilele performante de la BMW M. Personalizate pentru un aspect individual cu elementele de design exclusiv BMW Individual. Lasă-te inspirat de abundenţa fascinantului talent sportiv.
Imagine din partea laterală a BMW M4 CS G82 2021 cu accesoriile M Performance

GAMA DE ACCESORII BMW M PERFORMANCE.

Individualitatea sportivă la nivel maxim: accesoriile BMW M Performance sunt fără excepţie derivate din sporturile cu motor şi îţi oferă calitate fără compromisuri, o estetică specială şi dinamică la perfecţie. Acestea îţi permit să adaugi caracter autentic motorsport automobilului tău BMW.
Imagine cu trei sferturi din partea laterală a BMW M760Li xDrive Sedan G11 G12 2019, Argintiu Frozen Dark, în peisaj urban

UNIC: CLASA BMW LUXURY.

Experimentează automobilele exclusive la perfecţiune - cu design progresiv, performanţă expresivă şi dinamică de condus agilă într-o ambianţă sportivă şi elegantă. Descoperă clasa BMW Luxury.
Imagine de sus cu două modele ale Ediţiei BMW M2 proiectată FUTURA 2000 F87 2020 în formaţie V pe suprafaţă gri

CALEA MODERNĂ DE PROMOVARE A ARTEI.

Descoperă totul despre implicarea culturală importantă a Grupului BMW în materie de artă modernă şi contemporană, jazz şi muzică clasica, precum şi arhitectură şi design.

Consum de combustibil şi emisii de СО₂.

BMW M2 Competition:
Consum mixt de combustibil, în l/100 km: ---
Emisii medii de CO2, în g/km: ---


BMW M3 Sedan:
Consum mixt de combustibil, în l/100 km: 9,8
Emisii medii de CO2, în g/km: 223 – 224

BMW M3 Competition Sedan:
Consum mixt de combustibil, în l/100 km: 10,0 – 10,2
Emisii medii de CO2, în g/km: 227 – 231

BMW M4 Coupé:
Consum mixt de combustibil, în l/100 km: 9,9 – 10,1
Emisii medii de CO2, în g/km: 226 – 230

BMW M4 Competition Coupé:
Consum mixt de combustibil, în l/100 km: 9,8
Emisii medii de CO2, în g/km: 223 – 224

BMW M5 Competition:
Consum mixt de combustibil, în l/100 km: 11,1 – 11,3
Emisii medii de CO2, în g/km: 253 – 259

BMW M8 Competition Coupé:
Consum mixt de combustibil, în l/100 km: 11,0 – 11,4
Emisii medii de CO2, în g/km: 251 – 260

BMW M8 Competition Cabriolet:
Consum mixt de combustibil, în l/100 km: 11,2 – 11,6
Emisii medii de CO2, în g/km: 255 – 264

BMW X6 M:
Consum mixt de combustibil, în l/100 km: 13,1 – 13,3
Emisii medii de CO2, în g/km: 299 – 305

BMW X6 M Competition:
Consum mixt de combustibil, în l/100 km: 13,1 – 13,3
Emisii medii de CO2, în g/km: 299 – 305

BMW M340i xDrive Sedan:
Consum mixt de combustibil, în l/100 km: 7,5 – 8,2
Emisii medii de CO2, în g/km: 172 – 188

BMW Z4 M40i Roadster:
Consum mixt de combustibil, în l/100 km: 7,8 – 8,0
Emisii medii de CO2, în g/km: 177 – 182

BMW M760Li xDrive Sedan:
Consum mixt de combustibil, în l/100 km: 12,4 – 12,5
Emisii medii de CO2, în g/km: 282 – 285

BMW M850i xDrive Coupé:
Consum mixt de combustibil, în l/100 km: 10,6 – 10,8
Emisii medii de CO2, în g/km: 242 – 247

BMW M850i xDrive Cabriolet:
Consum mixt de combustibil, în l/100 km: 10,8 – 10,9
Emisii medii de CO2, în g/km: 246 – 248

BMW X7 M50i:
Consum mixt de combustibil, în l/100 km: 12,3 – 12,8
Emisii medii de CO2, în g/km: 280 – 292

Datele oficiale despre consumul de combustibil şi emisiile de CO2 au fost determinate în conformitate cu procedura de măsurare obligatorie şi respectă Regulamentul (UE) 715/2007 valabil la momentul aprobării acestora. Cifrele WLTP iau în considerare orice echipamente opţionale în cazul autonomiei. Pentru automobilele de tip nou testate începând cu 01.01.2021, nu mai există date oficiale conform NEDC, ci doar conform WLTP.  Pentru mai multe informaţii despre procedurile de măsurare WLTP, vizualizaţi www.bmw.de/wltp.

Pentru mai multe informaţii despre consumul oficial de combustibil şi despre emisiile oficiale de CO2 ale noilor automobile pentru pasageri consultă „Ghidul consumului de combustibil, emisiilor de CO2 şi al consumului de electricitate ale noilor automobile pentru pasageri”, care este disponibil gratuit la toate punctele de vânzare, Deutsche AutomobilTreuhand GmbH (DAT), Hellmuth-Hirth-Str. 1, 73760 Ostfildern- Scharnhausen, şi la https://www.dat.de/co2.

Citeşte în continuare

Consum de combustibil şi emisii de СО₂.

 • BMW M3 Sedan:
  Consum mixt de combustibil, în l/100 km: 9,8
  Emisii medii de CO2, în g/km: 223 – 224

  BMW M3 Competition Sedan:
  Consum mixt de combustibil, în l/100 km: 10,0 – 10,2
  Emisii medii de CO2, în g/km: 227 – 231

  BMW M4 Coupé:
  Consum mixt de combustibil, în l/100 km: 9,9 – 10,1
  Emisii medii de CO2, în g/km: 226 – 230

  BMW M4 Competition Coupé:
  Consum mixt de combustibil, în l/100 km: 9,8
  Emisii medii de CO2, în g/km: 223 – 224

  BMW M5 Competition:
  Consum mixt de combustibil, în l/100 km: 11,1 – 11,3
  Emisii medii de CO2, în g/km: 253 – 259

  BMW M8 Competition Coupé:
  Consum mixt de combustibil, în l/100 km: 11,0 – 11,4
  Emisii medii de CO2, în g/km: 251 – 260

  BMW M8 Competition Cabriolet:
  Consum mixt de combustibil, în l/100 km: 11,2 – 11,6
  Emisii medii de CO2, în g/km: 255 – 264

  BMW X6 M:
  Consum mixt de combustibil, în l/100 km: 13,1 – 13,3
  Emisii medii de CO2, în g/km: 299 – 305

  BMW X6 M Competition:
  Consum mixt de combustibil, în l/100 km: 13,1 – 13,3
  Emisii medii de CO2, în g/km: 299 – 305

  BMW M340i xDrive Sedan:
  Consum mixt de combustibil, în l/100 km: 7,5 – 8,2
  Emisii medii de CO2, în g/km: 172 – 188

  BMW Z4 M40i Roadster:
  Consum mixt de combustibil, în l/100 km: 7,8 – 8,0
  Emisii medii de CO2, în g/km: 177 – 182

  BMW M760Li xDrive Sedan:
  Consum mixt de combustibil, în l/100 km: 12,4 – 12,5
  Emisii medii de CO2, în g/km: 282 – 285

  BMW M850i xDrive Coupé:
  Consum mixt de combustibil, în l/100 km: 10,6 – 10,8
  Emisii medii de CO2, în g/km: 242 – 247

  BMW M850i xDrive Cabriolet:
  Consum mixt de combustibil, în l/100 km: 10,8 – 10,9
  Emisii medii de CO2, în g/km: 246 – 248

  BMW X7 M50i:
  Consum mixt de combustibil, în l/100 km: 12,3 – 12,8
  Emisii medii de CO2, în g/km: 280 – 292

  Datele oficiale despre consumul de combustibil şi emisiile de CO2 au fost determinate în conformitate cu procedura de măsurare obligatorie şi respectă Regulamentul (UE) 715/2007 valabil la momentul aprobării acestora. Cifrele WLTP iau în considerare orice echipamente opţionale în cazul autonomiei. Pentru automobilele de tip nou testate începând cu 01.01.2021, nu mai există date oficiale conform NEDC, ci doar conform WLTP. Pentru mai multe informaţii despre procedurile de măsurare WLTP, vizualizaţi www.bmw.de/wltp.

  Pentru mai multe informaţii despre consumul oficial de combustibil şi despre emisiile oficiale de CO2 ale noilor automobile pentru pasageri consultă „Ghidul consumului de combustibil, emisiilor de CO2 şi al consumului de electricitate ale noilor automobile pentru pasageri”, care este disponibil gratuit la toate punctele de vânzare, Deutsche AutomobilTreuhand GmbH (DAT), Hellmuth-Hirth-Str. 1, 73760 Ostfildern- Scharnhausen, şi la https://www.dat.de/co2.