BMW Seria 3 Sedan

BMW 330i xDrive Sedan

VREAU ACEASTĂ CONFIGURAŢIE

BMW 330i xDrive Sedan

BMW 3 Series Sedan G20

THE NEW

3

NOUL BMW SERIA 3 SEDAN.

BMW 330i xDrive Sedan[1]: Consum de combustibil, cumulat (WLTP) în l/100 km: 7,8 - 7; emisii CO2, cumulat WLTP in g/km: 176 - 158

[1] Cifrele sunt provizorii; cifrele lipsă nu erau disponibile la data publicării.

PLĂCEREA DE A CONDUCE.

Noile modele BMW Seria 3 Sedan combină o senzație dinamică de condus cu un interior modern. Tehnologiile inovative și sistemele de asistență cu șofer inteligent transformă fiecare călătorie într-o experiență de neuitat. Exteriorul autoturismului BMW Seria 3 Sedan este sportiv și elegant. Actualizarea design-ului interior oferă un confort deplin și asigură operarea intuitivă. Descoperă toate variantele de model ale noului BMW Seria 3 Sedan, opțiunile de echipare și datele tehnice, precum și numeroasele opțiuni de leasing și finanțare.

DATE TEHNICE

VARIANTE.

   BMW 330i xDrive Sedan
   BMW 330i xDrive Sedan

   Putere[1]

   180 kW (245 CP)

   Cuplu[1]

   400 Nm

   0-100 km/h[1]

   5,7 s

   Vmax[1]

   250 km/h

   BMW 330i xDrive Sedan[1]: Consum de combustibil, cumulat (WLTP) în l/100 km: 7,8 - 7; emisii CO2, cumulat WLTP in g/km: 176 - 158

   [1] Cifrele sunt provizorii; cifrele lipsă nu erau disponibile la data publicării.

   NOUL MODEL BMW SERIA 3 SEDAN.

    Substituent conţinut InfoI

    DESIGN

    DESIGN EXTERIOR.

    DESIGN INTERIOR.

    TEHNOLOGII

    CONECTAT PENTRU MAI MULTĂ PLĂCERE DE A CONDUCE.

    ALĂTURI DE TINE ÎN MOD INTELIGENT.

    Întotdeauna pe banda corectă şi la o distanţă potrivită.

    Sistemul Driving Assistant Professional ajută șoferul să mențină automobilul în cadrul benzii. Un pachet complet pentru siguranță și confort în timpul călătoriilor.

    Mersul în marșarier, simplificat.

    Asistentul pentru mersul în marșarier te ajută în timpul manevrelor, de exemplu, pe alei înguste. Înregistrează distanța de rulare înainte cu până la 50 m. Dacă dorești, automobilul tău BMW poate apoi conduce înapoi, pe același traseu, sub supravegherea ta.

    Lasă-ți cheile mașinii acasă.

    Dispozitivele mobile compatibile devin BMW Digital Key. Deblochează și pornește BMW-ul tău cu ajutorul smartphone-ului sau al ceasului inteligent. Cheia digitală poate fi partajată între maxim cinci persoane.

    Vezi mai multe dintr-o privire.

    BMW Head-Up Display proiectează navigaţia şi informaţii pentru condus direct în câmpul tău vizual. Funcția Augmented View afișează informații de ghidare traseu prin imagini video live pe display-ul central sau în panoul de instrumente.

    DINAMICĂ DE CONDUS

    COMBINĂ PLĂCEREA DE A CONDUCE ȘI CONFORTUL.

    RECOMANDĂRI ŞI SERVICII

    ÎNGRIJIRE PROACTIVĂ ÎN NOUL BMW SERIA 3 SEDAN.

    Service – exact atunci când ai nevoie.

    Întotdeauna cu un pas înainte. Dacă este timpul pentru o revizie sau dacă anvelopele sunt uzate. Poţi stabili o programare direct prin mesaj din aplicaţia My BMW. Te contactăm în timp util.

    ÎNTREBĂRI FRECVENTE DESPRE BMW SERIA 3 SEDAN.

    Consum de combustibil şi emisii de CO₂.

    BMW 330i xDrive Sedan[1]: Consum de combustibil, cumulat (WLTP) în l/100 km: 7,8 - 7; emisii CO2, cumulat WLTP in g/km: 176 - 158

     

    [1] Cifrele sunt provizorii; cifrele lipsă nu erau disponibile la data publicării.

    Datele de performanţă ale motoarelor pe benzină se aplică automobilelor care utilizează combustibil cu cifră octanică de 98. Datele privind consumul de combustibil se aplică automobilelor care utilizează combustibili de referinţă în conformitate cu Regulamentul UE 715/2007. De asemenea, poate fi utilizată benzină fără plumb cu cifra octanică de 91 şi mai mult, cu un conţinut maxim de etanol de 10% (E10). BMW recomandă combustibil cu cifra octanică de 95. Pentru maşinile de înaltă performanţă, BMW recomandă combustibil cu cifra octanică de 98.

     

    Datele oficiale cu privire la consumul de combustibil, emisiile de CO2, consumul de energie electrică şi autonomia electrică au fost stabilite în conformitate cu procedura de măsurare prescrisă şi respectă versiunea în vigoare a Regulamentului (UE) 715/2007. Pentru autonomie, datele determinate conform WLTP iau în considerare orice echipamente opţionale (disponibile în acest caz pe piaţa din Germania). Pentru automobilele care au fost nou aprobate ca tip începând cu 1 ianuarie 2021, există doar datele oficiale conform WLTP. În plus, valorile NEDC sunt şterse din certificatele de conformitate începând cu 1 ianuarie 2023 conform Regulamentului UE 195/2022. Pentru mai multe informaţii despre procedurile de măsurare WLTP, accesează www.bmw.com/wltp

     

    Mai multe informaţii despre consumul de combustibil şi despre emisiile oficiale de CO2 în funcţie de model ale noilor automobile pentru pasageri consultă „Ghidul consumului de combustibil, emisiilor de CO2 şi al consumului de electricitate ale noilor automobile pentru pasageri”, disponibil gratuit la toate punctele de vânzare, Deutsche Automobil Treuhand GmbH (DAT), Hellmuth-Hirth-Str. 1, 73760 Ostfildern-Scharnhausen, Germany, şi la https://www.dat.de/co2/.