THE NEW

4

NOUL BMW SERIA 4 GRAN COUPÉ.

BMW 430i xDrive Gran Coupé[1]: Consum de combustibil, cumulat (WLTP) în l/100 km:  7,1 - 7,9; emisii CO₂, cumulat WLTP in g/km: 162 - 179


[1] Cifrele sunt provizorii; cifrele lipsă nu erau disponibile la data publicării.

PLĂCEREA DE A CONDUCE.

Noul BMW Seria 4 Gran Coupé combină performanța sportivă cu un design elegant și o experiență de condus dinamică. Printre elementele de design modern, se numără grila frontală mare BMW cu model geometric tip plasă și stopurile cu un nou aspect sportiv. Bucură-te de tehnologia inovatoare, tapițeria elegantă și confortul excepțional al interiorului. Descoperă toate variantele de model ale noului BMW Seria 4 Gran Coupé, precum și opțiunile de echipare și datele tehnice.

DATE TEHNICE

VARIANTE.

   BMW 430i Gran Coupé
   BMW 430i Gran Coupé

   Putere[1]

   180 kW (245 CP)

   Cuplu[1]

   400 Nm

   0-100 km/h[1]

   6,2 s

   Vmax[1]

   250 km/h

   BMW 430i xDrive Gran Coupé[1]: Consum de combustibil, cumulat (WLTP) în l/100 km: 7,1 - 7,9; emisii CO₂, cumulat WLTP in g/km: 162 - 179


   [1] Cifrele sunt provizorii; cifrele lipsă nu erau disponibile la data publicării.

   Exterior în limbajul formelor BMW Seria 4 Gran Coupé (G26)

   UN ASPECT STILAT. O IMPRESIE DE DURATĂ.

   Linia amplă a plafonului accentuează aspectul elegant al noului BMW Seria 4 Gran Coupé. Liniile clare impresionante ale exteriorului sunt accentuate de grila radiator dublă încadrată în crom mat, de optica precisă stopurilor și de ornamentele rotunde ale țevilor de eșapament. La interior, cockpitul cu design nou, cu volan cu două spițe și fantele de ventilare tip fagure de miere vor impresiona negreșit. Conducerea dinamică a BMW 430i xDrive Gran Coupé garantează momente de neuitat în fiecare călătorie.

   NOUL TĂU BMW SERIA 4 GRAN COUPÉ.

    Substituent conţinut InfoI

    DESIGN EXTERIOR

    DINAMIC ÎN ORICE PRIVINȚĂ.

    Ornamente M Shadow Line lucioase BMW Seria 4 Gran Coupé (G26)

    UN PIC MAI ÎNTUNECAT. O NOTĂ MAI SOFISTICATĂ.

    Ornamentele exterioare M Shadow Line lucioase se asortează cu orice vopsea pe care o alegi pentru BMW-ul tău. Negrul din jurul geamurilor și oglinzilor îi subliniază silueta.

    DESIGN INTERIOR

    O COMBINAȚIE DE CONFORT ȘI ELEGANȚĂ.

    Design nou habitaclu și tablou de bord BMW Seria 4 Gran Coupé (G26)

    MAI MULTĂ PUTERE, MAI MULTE CARACTERISTICI, MAI MULTĂ CLARITATE.

    Intră și relaxează-te. Combinația dintre fantele de ventilare tip fagure de miere și tabloul de bord sculptat creează spațiu pentru o experiență de condus unică. Bucură-te de atmosfera creată de sistemul de iluminare, cu o difuzare dinamică a luminii în cascadă.

    TEHNOLOGII

    ASISTENȚĂ INTELIGENTĂ.

    BMW Seria 4 Gran Coupé (G26) BMW iDrive OS 8.5

    ACCES FACIL LA TOATE FUNCȚIILE.

    Un nou ecran de start cu acces rapid. Cu sistemul de operare BMW 8.5, sistemul audio și contactele sunt doar la o atingere distanță.

    SISTEME DE ASISTENŢĂ ŞI CONECTIVITATE.

    Întotdeauna pe banda corectă şi la o distanţă potrivită.

    Driving Assistant Professional menţine automobilul tău în siguranţă pe banda corectă şi păstrează distanţa la viteze de până la 210 km/h. Un avantaj suplimentar – mai ales în traficul aglomerat. În cazul unei urgenţe, automobilul tău BMW va frâna până la staţionare – şi va porni automat din nou.

    Mai multe camere pentru o parcare mai uşoară.

    Asistentul la parcare Plus oferă o imagine de ansamblu extinsă atunci când parchezi. Camerele suplimentare transmit o imagine 3D a zonei înconjurătoare a automobilului direct către display-ul central. Pentru ca tu să poţi vedea imediat cât spaţiu de manevrare ai la dispoziţie.

    Farurile de fază lungă în orice moment.

    BMW se asigură automat că ceilalți participanți la trafic nu sunt orbiți de fasciculul de lumină cu asistentul BMW de fază lungă fără efect de orbire. Nu trebuie să aprinzi farurile manual. Și vei avea întotdeauna o vedere optimă a drumului din față.

    Lasă-ți cheile mașinii acasă.

    Dispozitivele mobile compatibile devin BMW Digital Key. Poți debloca și porni BMW-ul tău cu ajutorul smartphone-ului sau al ceasului inteligent. De asemenea, poți partaja Digital Key cu până la cinci persoane.

    Vezi mai multe dintr-o privire.

    BMW Head-Up Display proiectează navigaţia şi informaţii pentru condus direct în câmpul tău vizual. Funcția cameră cu perspectivă în realitate augmentată afișează informații de ghidare traseu prin imagini video live pe display-ul central și în panoul de bord.

    ÎNTREBĂRI FRECVENTE DESPRE BMW SERIA 4 GRAN COUPÉ.

    Consum de combustibil şi emisii de CO₂.

    BMW 430i xDrive Gran Coupé[1]: Consum de combustibil, cumulat (WLTP) în l/100 km: 7,1 - 7,9; emisii CO₂, cumulat WLTP in g/km: 162 - 179


    [1] Cifrele sunt provizorii; cifrele lipsă nu erau disponibile la data publicării.

    Informaţiile privind performanţele motoarelor pe benzină se referă la funcţionarea cu combustibil cu cifra octanică de 98. Informaţiile privind consumul se referă la funcţionarea cu combustibil de referinţă în conformitate cu Regulamentul (UE) 715/2007. Este permisă utilizarea benzinei fără plumb cu cifra octanică de 91 şi mai mare, cu un conţinut maxim de etanol de 10 % (E10). BMW recomandă combustibil cu cifra octanică de 95. Pentru maşinile de înaltă performanţă, BMW recomandă combustibil cu cifra octanică de 98.

    Datele oficiale cu privire la consumul de combustibil, emisiile de CO₂, consumul de energie electrică şi autonomia electrică au fost stabilite în conformitate cu procedura de măsurare prescrisă şi respectă versiunea în vigoare a Regulamentului (UE) 715/2007. Pentru autonomie, datele determinate conform WLTP iau în considerare orice echipamente opţionale (disponibile în acest caz pe piaţa din Germania). Pentru automobilele care au fost nou aprobate ca tip începând cu 1 ianuarie 2021, există doar datele oficiale conform WLTP. În plus, valorile NEDC sunt şterse din certificatele de conformitate începând cu 1 ianuarie 2023 conform Regulamentului UE 195/2022. Pentru mai multe informaţii despre procedurile de măsurare WLTP, accesează www.bmw.com/wltp


    Mai multe informaţii despre consumul de combustibil şi despre emisiile oficiale de CO₂ în funcţie de model ale noilor automobile pentru pasageri consultă „Ghidul consumului de combustibil, emisiilor de CO₂ şi al consumului de electricitate ale noilor automobile pentru pasageri”, disponibil gratuit la toate punctele de vânzare, Deutsche Automobil Treuhand GmbH (DAT), Hellmuth-Hirth-Str. 1, 73760 Ostfildern-Scharnhausen, Germany, şi la https://www.dat.de/co2/.