BMW Seria 4 Gran Coupé

BMW SERIA 4 GRAN COUPÉ.

Detaliile, echipamentele şi datele tehnice.

BMW SERIA 4 GRAN COUPÉ.Detaliile, echipamentele şi datele tehnice.

DIVERSITATE.

Variantele şi echipamentele disponibile pentru BMW Seria 4 Gran Coupé.

Model M Sport

Modelul M Sport oferă automobilului un caracter şi mai sportiv. Pe lângă aspectul accentuat atât la exterior, cât şi în interior, modelul M Sport garantează multă plăcere de a conduce. Suspensia M Sport şi pachetul M Aerodinamic, de exemplu, optimizează dinamica de condus.

Model M Sport, BMW Seria 4 Gran Coupé

Modelul M Sport oferă automobilului un caracter şi mai sportiv. Pe lângă aspectul accentuat atât la exterior, cât şi în interior, modelul M Sport garantează multă plăcere de a conduce. Suspensia M Sport şi pachetul M Aerodinamic, de exemplu, optimizează dinamica de condus.

 • Exterior

 • Interior

Model Luxury Line

Modelul Luxury Line scoate în evidenţă partea stilată a automobilului. Elementele de design elegante, cromate lucioase, conferă exteriorului exclusivitate. Aspectul elegant este prezent şi în interior: aici, tapiţeria din piele de cea mai înaltă calitate şi finisajele interioare definesc luxul.

BMW Seria 4 Gran Coupé, Model Luxury Line

Modelul Luxury Line scoate în evidenţă partea stilată a automobilului. Elementele de design elegante, cromate lucioase, conferă exteriorului exclusivitate. Aspectul elegant este prezent şi în interior: aici, tapiţeria din piele de cea mai înaltă calitate şi finisajele interioare definesc luxul.

 • Exterior

 • Interior

Model Sport Line

Modelul Sport Line evidenţiază caracterul dinamic al automobilului tău. Detaliile exterioare şi interioare negre lucioase îi asigură un aspect foarte sportiv. Scaunele sport pentru conducătorul auto şi pasagerul faţă oferă suport optim.

BMW Seria 4 Gran Coupé, Model Sport Line

Modelul Sport Line evidenţiază caracterul dinamic al automobilului tău. Detaliile exterioare şi interioare negre lucioase îi asigură un aspect foarte sportiv. Scaunele sport pentru conducătorul auto şi pasagerul faţă oferă suport optim.

 • Exterior

 • Interior

MOTOARE PUTERNICE.

Motoarele BMW Seria 4 Gran Coupé.

Motorul BMW Seria 4 Gran Coupé pe benzină cu 6 cilindri în linie

Motorul BMW TwinPower Turbo pe benzină cu 6 cilindri în linie.

Puterea impresionantă, rularea foarte lină şi sunetul captivant sunt elementele centrale ale motorului BMW TwinPower Turbo pe benzină cu 6 cilindri în linie din portofoliul de motoare BMW EfficientDynamics de ultimă generaţie. Cu sistem sistem Vanos dublu, Valvetronic, sistem High Precision Injection şi turbocompresor TwinScroll, acesta generează putere de 240 kW (326 CP) şi are valori medii ale consumului de combustibil de la 7,2 până la 8,0 litri per 100 km.

Citeşte în continuare
Motorul BMW Seria 4 Gran Coupé pe benzină cu 4 cilindri

Motor BMW TwinPower Turbo pe benzină cu 4 cilindri.

Motorul BMW TwinPower Turbo pe benzină cu 4 cilindri de ultimă generaţie şi capacitate de 2.0 litri oferă plăcere maximă de a conduce. Acesta se remarcă prin distribuţia agilă a puterii şi prin răspunsul impresionat chiar şi la turaţii mici ale motorului, iar în acelaşi timp are consum de combustibil şi emisii de noxe foarte mici.

Citeşte în continuare
Motorul BMW Seria 4 Gran Coupé diesel cu 6 cilindri

Motor BMW TwinPower Turbo diesel cu 6 cilindri în linie.

Noua generaţie de motoare BMW TwinPower Turbo diesel cu 6 cilindri în linie oferă distribuţie agilă a puterii şi asigură consum mic de combustibil, datorită tehnologiilor inovatoare precum turbocompresorul cu geometrie variabilă a turbinei şi sistem de injecţie directă Common Rail. Motorul oferă putere maximă de la 190 kW (258 CP) până la 230 kW (313 CP) şi cuplu maxim impresionant de la 560 până la 630 Nm.

Citeşte în continuare
Motorul BMW Seria 4 Gran Coupé diesel cu 4 cilindri

Motor BMW TwinPower Turbo diesel cu 4 cilindri.

Motoarele BMW TwinPower Turbo diesel cu 4 cilindri de ultimă generaţie şi capacitate de 2.0 litri oferă putere impresionantă şi răspuns excelent, chiar şi la turaţii mici ale motorului. Tehnologia bazată pe turbocompresorul cu geometrie variabilă a turbinei şi sistemul de injecţie directă Common Rail demonstrează că aceste motoare sunt foarte eficiente din punct de vedere al consumului de combustibil şi al emisiilor de noxe.

Citeşte în continuare

DINAMICĂ IMPRESIONANTĂ.

Dinamica de condus şi eficienţa BMW Seria 4 Gran Coupé.

Încă de la început, BMW Seria 4 Gran Coupé îţi face cunoscute ambiţiile sale: caracterul sportiv, manevrarea precisă şi confortul optim în timpul condusului oferă conducătorului auto performanţă şi aderenţă perfectă în viraje. Împreună cu tehnica de construcţie uşoară inteligentă, rezultatul este un automobil sport elegant cu 4 uşi, care îţi oferă dinamică şi agilitate.
BMW Seria 4 Gran Coupé
Transmisie Steptronic Sport a BMW Seria 4 Gran Coupé

Transmisie Steptronic Sport.

Transmisia automată Steptronic Sport cu 8 trepte permite selectarea automată a vitezelor, dar şi selectarea manuală, prin folosirea schimbătorului de viteze sau a padelelor de pe volan. Orice este posibil, de la rulare confortabilă până la condus foarte dinamic cu activarea opţională a funcţiei „Launch Control”, dacă se doreşte acest lucru. În modul „SPORT+” schimbările de viteză sunt configurate pentru performanţă maximă.
Distribuţia greutăţii pe punţi în raport 50:50 pe BMW Seria 4 Gran Coupé

Distribuţia greutăţii pe punţi în raport 50:50.

Distribuţia ideală a greutăţii pe punţi în raport 50:50 asigură stabilitate direcţională optimă, manevrare agilă şi răspuns precis din partea direcţiei. Iar în acelaşi timp, centrul de greutate coborât şi consolele mai scurte îmbunătăţesc caracteristicile de condus.
Suspensia M adaptivă a BMW Seria 4 Gran Coupé

Suspensia M adaptivă.

Suspensia M adaptivă poate fi reglată electronic în orice moment, pentru a se potrivi cu condiţiile de drum şi cu situaţia de condus. De asemenea, conducătorul auto poate ajusta caracteristicile suspensiei prin intermediul sistemului „Driving Experience Control”, pentru a alege stilul de condus preferat în momentul respectiv: de la unul confortabil până la unul foarte sportiv, cu manevrabilitate precisă şi agilitate.
Direcţia sport variabilă a BMW Seria 4 Gran Coupé

Direcţia sport variabilă.

Direcţia sport variabilă cu Servotronic oferă răspuns direct şi agil, cu efort fizic redus la virare. Aceasta reacţionează la unghiul volanului cu diverse proporţii de direcţie. Acest lucru oferă manevrabilitate îmbunătăţită în timpul condusului dinamic şi scade efortul fizic necesar la virare atunci când parchezi sau manevrezi automobilul. Modul „SPORT+” reprezintă un avantaj suplimentar al acestui pachet.
„Driving Experience Control” în BMW Seria 4 Gran Coupé

„Driving Experience Control”.

Sistemul „Driving Experience Control” îţi oferă posibilitatea de a alege modul „COMFORT” standard, modul „ECO PRO” orientat spre eficienţă sau modurile „SPORT” şi „SPORT+” pentru condus mai dinamic. Modul „ECO PRO” reglează caracteristicile acceleraţiei, ale transmisiei Steptronic şi setările aerului condiţionat pentru a face condusul cât mai eficient din punctul de vedere al consumului de combustibil.
Funcţia Start Stop motor automată a BMW Seria 4 Gran Coupé

Funcţia Start Stop motor automată.

Funcţia Start Stop motor automată opreşte motorul atunci când automobilul se opreşte temporar (de exemplu, la semafor sau în trafic aglomerat), pentru a scădea consumul de combustibil. Atunci când apeşi ambreiajul (în cazul transmisiei manuale) sau iei piciorul de pe frână (în cazul transmisiei Steptronic), motorul reporneşte automat, într-o fracţiune de secundă.

CONECTIVITATE ŞI SISTEME DE ASISTARE A CONDUCĂTORULUI AUTO.

Conectivitatea şi sistemele de asistare a conducătorului auto în BMW Seria 4 Gran Coupé.

Atunci când conduci un automobil BMW Seria 4 Gran Coupé te bucuri de conectivitate datorită unei game numeroase de inovaţii tehnologice, care variază de la funcţii de navigaţie şi divertisment până la utilizarea aplicaţiilor pentru smartphone: toate acestea te asigură că vei ajunge la destinaţie în siguranţă şi că te vei bucura de cel mai înalt nivel de confort.
BMW Seria 4 Gran Coupé
Pregătirea pentru „Apple CarPlay®” a BMW Seria 4 Gran Coupé

Pregătirea pentru „Apple CarPlay®”.

De ce să pleci la drum fără funcţiile iPhone-ului tău în automobilul tău BMW, unde le poţi gestiona ca de obicei? Pregătirea pentru „Apple CarPlay®” îţi oferă acces de la distanţă la funcţiile de telefonie şi la aplicaţii precum iMessage, WhatsApp, TuneIn, Spotify şi Apple Music. Poţi utiliza butonul pentru comanda vocală de pe volan pentru a accesa Siri, sistemul de asistenţă vocală de la Apple.
Află mai multe
Sistemul wireless de încărcare telefon mobil al BMW Seria 4 Gran Coupé

Sistemul wireless de încărcare telefon mobil.

Sistemul wireless de încărcare telefon mobil are un sistem de andocare pentru încărcare wireless şi porturi USB suplimentare. Antena de plafon conectată îmbunătăţeşte semnalul pentru telefonul mobil. Prin Bluetooth pot fi conectate simultan două telefoane mobile şi un player audio. În pachet este inclusă şi funcţia Bluetooth Office.
Află mai multe
Sistemul de navigaţie „Professional” al BMW Seria 4 Gran Coupé

Sistemul de navigaţie „Professional”.

Sistemul de navigaţie „Professional” include interfaţă USB, ecran LCD color de 0,0”, radio BMW „Professional” cu DVD drive, hărţi tridimensionale, precum şi 20 GB de memorie. Sistemul este operat intuitiv prin intermediul Controller-ului iDrive şi al ecranului tactil. Timp de trei ani sunt disponibile actualizări ale hărţilor, fără taxe pentru licenţă.
Sistemul BMW Head-Up Display al BMW Seria 4 Gran Coupé

BMW Head-Up Display.

Sistemul BMW Head-Up Display integral color proiectează informaţiile esenţiale pentru condus direct în câmpul tău vizual, astfel tu te poţi concentra exclusiv asupra condusului. Afişajul oferă informaţii precum viteza curentă, instrucţiuni de navigaţie, informaţii obţinute de la sistemul Speed Limit Info cu privire la limita de viteză şi restricţiile de depăşire, împreună cu servicii de divertisment şi telefonie.
Afişajul de instrumente multifuncţional al BMW Seria 4 Gran Coupé

Afişajul de instrumente multifuncţional.

Afişajul de instrumente multifuncţional cu tehnologie Black Panel şi ecran cu diagonala de 00,00” permite vizualizarea informaţiilor legate de experienţa de condus într-un mod inedit. Pe panoul de instrumente se pot selecta trei moduri diferite de condus, fiecare cu afişaj specific – fiecare mod de condus are propria schemă de culori şi grafică: „ECO PRO”, „COMFORT” şi „SPORT”.

Consum de combustibil şi emisii de CO₂.

 • BMW 440i Gran Coupé:
  Consum mixt de combustibil, în l/100 km: 8,2
  Emisii medii de CO2, în g/km: 186

  BMW 430i Gran Coupé:
  Consum mixt de combustibil, în l/100 km: 7,5
  Emisii medii de CO2, în g/km: 171

  BMW 420i Gran Coupé:
  Consum mixt de combustibil, în l/100 km: 7,4
  Emisii medii de CO2, în g/km: 169

  Valorile pentru consumul de combustibil, emisiile de CO2 şi consumul de energie sunt determinate în concordanţă cu Reglementările Europene (CE) 715/2007, în versiunea aplicabilă în momentul omologării. Aceste cifre se referă la automobile cu configuraţie de bază în Germania, iar autonomia este calculată în funcţie de echipamentele opţionale şi de dimensiunile jantelor şi anvelopelor disponibile pe modelul selectat.

  Valorile sunt  bazate pe reglementările WLTP („Worldwide Harmonized Light Vehicles Test Procedure”, trad. „Proceduri de testare armonizate la nivel global pentru automobile uşoare”). În ceea ce priveşte taxele auto sau alte obligaţii referitoare la emisiile de CO2 (cel puţin printre altele), valorile emisiilor de CO2 pot fi diferite faţă de valorile indicate aici.

  Informaţii suplimentare despre consumul de combustibil şi despre emisiile oficiale de CO2 pot fi obţinute consultând reglementările referitoare la consumul de combustibil şi emisiile de CO2 ale automobilelor noi. Acestea pot fi obţinute gratuit de la dealerul tău BMW.