Aspectul alungit, carcasele deosebite ale roţilor, liniile de design, ramele cromate – toate acestea demonstrează calităţile BMW Seria 6 Gran Coupé: eleganţă, exclusivitate şi putere. Habitaclul oferă materiale atent selectate precum piele fină şi elemente de control dispuse în mod ergonomic. Echipamentele exclusive de la BMW Individual transformă acest automobil într-unul cu adevărat unic. Iată o adevărată capodoperă, care datorită conceptului cu 4+1 scaune oferă spaţiu pentru 5 pasageri în timpul călătoriilor scurte. Acest model este şi foarte puternic, datorită motoarelor premiate BMW TwinPower Turbo de la BMW EfficientDynamics. Sistemul complex de camere video şi sistemele de asistare a conducătorului auto îţi oferă sprijin suplimentar în timpul diverselor situaţii de condus. Rezultatul este plăcere nelimitată de a conduce într-un automobil spaţios şi confortabil.

 

Capotă alungită, console scurte şi linia plafonului care continuă elegant până în partea spate – BMW Seria 6 Coupé este un sportiv cu două uşi ce are aură incontestabilă de eleganţă. Calităţile exprimate de exteriorul automobilului sunt confirmate şi în interior. Materiale atent selectate precum pielea bicoloră Nappa cu elemente suplimentare de design, ornamentele din lemn fin şi cusăturile subtil contrastante creează atmosferă premium în interior. Împreună cu motoarele BMW TwinPower Turbo pe benzină cu 6 cilindri în linie, BMW TwinPower Turbo pe benzină cu 8 cilindri şi BMW TwinPower Turbo diesel cu 6 cilindri în linie, BMW EfficientDynamics oferă trei opţiuni de trenuri de rulare puternice şi cu rulare lină. Inovaţii de la BMW ConnectedDrive precum sistemul BMW Head-Up Display sau pachetul Driving Assistant Plus impun standarde noi în acest segment de automobile exclusive.

 

BMW Seria 6 Gran Turismo impresionează datorită designului, precum şi a interiorului spaţios şi elegant. Caracteristicile sale de condus oferă dinamică şi confort în timpul călătoriilor lungi. Mai mult, acest automobil reprezintă o declaraţie unică a designului modern şi îţi oferă experienţe de condus de neuitat.

 

Dinamica impresionantă a modelelor BMW Seria 6 este dovedită de motorul puternic pe benzină cu 8 cilindri al BMW 650i, de motorul pe benzină cu 6 cilindri în linie al BMW 640i şi de motorul diesel cu 6 cilindri în linie al BMW 640d. În acelaşi timp, măsurile BMW EfficientDynamics precum injecţia directă de benzină, Indicatorul de schimbare optimă a treptelor de viteză şi Recuperarea energiei la frânare oferă consum mic de combustibil. Sistemul inteligent de tracţiune integrală BMW xDrive asigură plăcere de a conduce pe orice drum, în fiecare viraj şi în orice situaţie de condus.

 

Indiferent dacă eşti în căutarea unui automobil BMW Seria 6 nou sau rulat, găseşti aici toate informaţiile necesare, rapoarte ale testelor şi oferte de finanţare şi de leasing pentru modelele curente BMW Seria 6. Şi, desigur, un dealer pentru a programa un drive test.

Citeşte în continuare