Imagine cu trei sferturi din partea frontală a BMW Seria 6 Gran Turismo 640i xDrive, G32, 2020, în Gri Bernina, cu un bărbat în faţă
Preț (cu TVA)67.295 €
Motorizare şi tip de combustibilBenzinăDiesel

THE 6

BMW SERIA 6 GRAN TURISMO.

Preț (cu TVA)67.295 €
Motorizare şi tip de combustibilBenzinăDiesel
THE 6BMW SERIA 6 GRAN TURISMO.

Sofisticat din fiecare punct de vedere: BMW Seria 6 Gran Turismo oferă design unic şi elegant, confort optim în călătorii şi dinamică de condus încrezătoare. Exteriorul distinctiv, cu noua formă a grilei frontale şi designul modificat al luminilor, evidenţiază aspectul individualizat al automobilului, care îi conferă note şi mai inovatoare. Interiorul dezvăluie o atmosferă spaţioasă şi rafinată, cu materiale de înaltă calitate şi funcţii de ultimă generaţie. Iar împreună cu dinamica de condus perfect optimizată, călătoriile în BMW Seria 6 Gran Turismo nu sunt niciodată suficient de lungi.

Citeşte în continuare

DESIGNUL BMW SERIA 6 GRAN TURISMO.

Unic şi elegant: designul exterior al BMW Seria 6 Gran Turismo te impresionează prin aspectul dinamic şi caracterul excepţional. Forma cu colţuri bine definite a grilei BMW şi designul modificat al luminilor în partea frontală conferă automobilului un aspect distinctiv şi mult mai concentrat. În pofida dimensiunilor generoase, contururile line şi limbajul de design puternic dezvăluie ambiţiile sportive ale BMW Seria 6 Gran Turismo, care se continuă până la linia plafonului în stil coupé şi lăţimea accentuată a părţii spate, cu ţevile de eşapament unice. Interiorul elegant şi spaţios oferă confort superior, iar prin detaliile de înaltă calitate, precum volanul sport îmbrăcat în piele sau elementele de control negre lucioase, acesta stabileşte accente dinamice şi stilate.

Citeşte în continuare

ELEMENTE DE DESIGN IMPRESIONANTE.

Imagine cu plafonul panoramic al BMW Seria 6 Gran Turismo 640i xDrive, G32, 2020

Plafon panoramic din sticlă.

Atunci când este deschis, plafonul panoramică asigură pătrunderea în interior a unei cantităţi însemnate de aer proaspăt, iar atunci când este închis, creează o atmosferă luminoasă în habitaclu. Se închide şi se deschide automat prin apăsarea unui buton sau prin intermediul cheii automobilului şi este echipat cu funcţii de glisare şi de ridicare, precum şi cu parasolar şi deflector de vânt.
Imagine în prim plan cu roata BMW Seria 6 Gran Turismo 640i xDrive, G32, 2020, cu frâne M Sport

Frâne M Sport.

Frânele M Sport cu etriere albastru închis, pistoanele multiple şi inscripţia M asigură răspuns excelent la frânare. Adaptate potenţialului dinamic foarte ridicat al automobilului, permit, de asemenea, adoptarea unui stil de condus deosebit de sportiv şi un răspuns excelent la frânare pe suprafeţe umede.
Carcasă ceramică pentru elementele de control din interiorul BMW Seria 6 Gran Turismo 640i xDrive G32 2020

Detalii ceramice pentru elementele de control.

Aspectul luxos și de înaltă calitate al interiorului este dat de detaliile ceramice pentru elementele de control, precum și pentru maneta schimbătorului de viteze, cadranele pentru temperatură și volum.

TEHNOLOGIILE DIGITALE ALE BMW SERIA 6 GRAN TURISMO.

Funcţii pentru divertisment şi business, servicii digitale şi sisteme inteligente de asistenţă şofer.

Imagine cu interiorul BMW Seria 6 Gran Turismo, G32, 2020, cu display-ul de informaţii
Imagine cu interiorul BMW Seria 6 Gran Turismo, G32, 2020, cu Driving Assistant Professional

Driving Assistant Professional.

Pachetul Driving Assistant Professional îţi oferă mai mult confort şi siguranţă în condiţii de trafic monotone sau critice. În plus faţă de conţinutul pachetului Driving Assistant, acesta include şi asistentul de direcţie şi de menţinere a benzii de circulaţie cu funcţii extinse, asistentul pentru oprire de urgenţă şi asistentul de menţinere a benzii de circulaţie cu protecţie activă la coliziune laterală.
Imagine cu interiorul BMW Seria 6 Gran Turismo, G32, 2020, cu asistent pentru mersul în marşarier

Asistentul pentru mersul în marşarier.

Asistentul pentru mersul în marşarier memorează ultimii 50 m din traiectoria parcursă cu o viteză de până la 35 km/h, astfel încât să poată da înapoi dacă este necesar. Nu mai trebuie să direcţionezi automobilul şi te poţi concentra pe monitorizarea zonelor din jurul acestuia.
Faruri BMW Laserlight ale BMW Seria 6 Gran Turismo 640i xDrive, G32, 2020, în Gri Bernina

Faruri BMW Laserlight.

Atunci când este activată faza lungă cu laser, farurile BMW Laserlight iluminează şoseaua pe o rază de până la 650 m, adică pe o distanţă de aproape două ori mai mare decât farurile convenţionale. Vizibilitatea mai bună pe timp de noapte îţi oferă mai multă siguranţă în timpul condusului. Accentele albastre şi inscripţia BMW Laser din faruri subliniază atât standardele tehnologice ale automobilului, cât şi sportivitatea acestuia.
Imagine cu interiorul BMW Live Cockpit Professional al BMW Seria 6 Gran Turismo, G32, 2020

BMW Live Cockpit Professional.

BMW Live Cockpit Professional cu funcţie de navigaţie include două ecrane performante sub forma Control Display-ului de 12,3” de înaltă rezoluţie cu operare tactilă şi un afişaj de instrumente complet digital de 12,3”. Sistemul de operare BMW 7 poate fi operat şi prin intermediul controlerului iDrive*.

 

*Pentru acest model de automobil, funcția tactilă pentru controlerul iDrive este posibil să nu fie disponibilă momentan.

Imagine cu interiorul BMW Seria 6 Gran Turismo, G32, 2020, cu pachetul Connected Professional

Pachetul Connected Professional.

Serviciul de asistenţă Concierge, servicii la distanţă, BMW Maps, sistem de integrare pentru smartphone incluzând Apple CarPlay şi Android Auto sau In-Car Experiences? De ce să alegi opţiuni individuale, atunci când le poţi avea pe toate? Cu pachetul Connected Professional, te poţi bucura de aceste servicii de la BMW ConnectedDrive.
Imagine cu interiorul BMW Seria 6 Gran Turismo, G32, 2020, cu Remote Software Upgrade

Remote Software Upgrade.

Este întotdeauna echipat cu cea mai recentă versiune de software. Cu Remote Software Upgrade, acesta va include mereu ultimele noutăţi. Poţi să descarci simplu şi rapid actualizările prin intermediul aplicaţiei My BMW sau al cartelei SIM încorporate în automobil şi apoi să le instalezi. Astfel, şi alte funcţii disponibile în automobilul tău BMW sunt activate.
Imagine cu interiorul BMW Seria 6 Gran Turismo, G32, 2020, cu sistem de integrare pentru smartphone

Sistem de integrare pentru smartphone.

De ce să pleci la drum fără funcţiile smartphone-ului în automobilul tău BMW, când le poţi gestiona ca de obicei? Datorită sistemului de integrare pentru smartphone, automobilul tău acceptă Apple CarPlay® şi Android Auto® printr-o conexiune wireless între smartphone şi automobil. Acest lucru îţi permite să foloseşti funcţiile cunoscute şi numeroase aplicaţii în automobilul tău BMW.
BMW Seria 6 Gran Turismo Digital Key

BMW Digital Key.

BMW Digital Key transformă smartphone-ul* tău compatibil într-o cheie de automobil. Pentru a descuia portierele trebuie doar să ții smartphone-ul în dreptul mânerului; înainte de a porni motorul automobilului tău BMW, pune telefonul în tăvița pentru smartphone. În plus, poți trimite o cheie BMW Digital Key către până la cinci prieteni și poți chiar să limitezi viteza maximă, de exemplu – ideal pentru șoferii începători.

 

*BMW Digital Key este compatibilă doar cu anumite modele de smartphone. O listă a tuturor modelelor de smartphone compatibile este disponibilă accesând: bmw.com/digitalkey. Pentru folosirea BMW Digital Key sunt necesare echipamentele Teleservices.

DINAMICA DE CONDUS A BMW SERIA 6 GRAN TURISMO.

O scurtă privire asupra motoarelor eficiente, a sistemului inteligent de tracţiune integrală şi a tehnologiilor confortabile ale suspensiei.

Dinamică şi confort de excepţie: BMW Seria 6 Gran Turismo aduce împreună componente ale suspensiei cu reglaje optime în cadrul unei tehnologii orientate spre viitor. Iar împreună cu motorul eficient diesel cu 6 cilindri sau cu motorul puternic pe benzină cu 6 cilindri, toate obstacolele sunt eliminate, pentru ca tu să te bucuri de plăcerea pură de a conduce, atât în călătoriile lungi, cât şi în cele scurte.
Suspensie pneumatică adaptivă pe ambele punţi. Imagine cu trei sferturi din partea frontală a unui BMW Seria 6 Gran Turismo G32 2020

Suspensie pneumatică adaptivă pe ambele punţi.

Suspensia pneumatică adaptivă pe ambele punţi îţi asigură condusul lin şi foarte confortabil şi, în acelaşi timp, îţi oferă o dinamică de condus excepţională. Spre deosebire de suspensia din oţel, suspensia pneumatică are perne de aer care menţin constantă garda la sol a automobilului – chiar şi atunci când acesta transportă greutate mare şi indiferent de modul de condus selectat – datorită reglării continue a presiunii aerului din pernele de aer.
Direcţie integrală adaptivă. Imagine cu trei sferturi din partea frontală a unui BMW Seria 6 Gran Turismo G32 2020 în timp ce rulează

Direcţie integrală adaptivă.

Direcţia activă integrală îmbină, în funcţie de viteză, direcţia activă variabilă de pe puntea faţă cu roţile spate, care contribuie de asemenea la manevrarea automobilului. La viteze reduse, oferă manevrabilitate şi agilitate mai mari prin rotirea roţilor din spate în sens opus roţilor din faţă. Începând cu viteze de la 60 la 80 km/h, roţile spate se întorc în aceeaşi direcţie cu cele din faţă, pentru a creşte stabilitatea şi confortul în timpul condusului.
Imagine în prim plan cu xDrive al BMW Seria 6 Gran Turismo, G32, 2020

BMW xDrive.

Sistemul inteligent de tracţiune integrală BMW xDrive distribuie variabil şi eficient puterea pe roţile din faţă şi din spate pentru un plus de tracţiune, dinamică de condus şi siguranţă în orice situaţie care poate fi întâlnită pe traseu. Pentru o agilitate îmbunătăţită, distribuţia puterii controlată electronic contracarează subvirarea sau supravirarea în viraje.

MODELELE BMW SERIA 6 GRAN TURISMO.

BMW Seria 6 Gran Turismo.

În versiunea de bază, BMW Seria 6 Gran Turismo te inspiră prin funcţionalitatea sa şi gama vastă de funcţii de care dispune, pentru a-ţi oferi mai mult confort şi siguranţă.
 • Faruri adaptive cu LED
 • Volan sport îmbrăcat în piele
 • Aer condiţionat automat cu control pe două zone
 • Sistem de deschidere şi închidere fără atingere a hayonului
 • Sistem de asistenţă la parcare (PDC – „Park Distance Control”)
BMW Seria 6 Gran Turismo 620d, G32, 2020, în Alb Mineral, cu echipamente de bază

Luxury Line.

Varianta Luxury Line scoate în evidenţă latura stilată a automobilului. Elementele elegante de design create din crom lucios conferă exteriorului un aspect exclusivist. Impresia stilată este, de asemenea, prezentă şi în interior. Aici tapiţeria de piele şi ornamentele interioare de înaltă calitate caracterizează luxul.
 • Jante din aliaj uşor Multi-spoke de 19”, tip 644, Gri Ferric, lucioase
 • Elemente specifice de design în crom lucios
 • Scaune îmbrăcate în piele Dakota, cu cusături specifice pachetului şi ornamente din piele; există şi alte variante de tapiţerie disponibile
 • Ornamente interioare din lemn Fineline Ridge, cu detalii în Crom Pearl; există şi alte variante de ornamente disponibile
 • Lumină ambientală variabilă în şase culori, inclusiv „covor luminos de întâmpinare”.
Imagine cu trei sferturi din partea frontală a BMW Seria 6 Gran Turismo G32 640d xDrive, G32, 2020, în Gri Dravit, cu echipamente Luxury Line

Pachetul M Sport.

Pachetul M Sport conferă automobilului tău BMW un caracter foarte atletic. Graţie elementelor de design sportive care decorează partea din faţă şi cea din spate, automobilul pare mai puternic. Profilul său dinamic este completat de vopseaua exclusivistă, jantele sportive M din aliaj uşor şi numeroase detalii în habitaclu.
 • Jante M din aliaj uşor Double-spoke de 19”, tip 647 M, cu anvelope mixte
 • Pachet M Aerodinamic cu spoiler faţă, praguri laterale şi spoiler spate cu inserţie difuzor în Dark Shadow
 • Scaune sport pentru conducătorul auto şi pasagerul din faţă în piele Dakota neagră, cu aspect exclusiv M şi cusături contrastante albastre; există şi alte variante de tapiţerie disponibile
 • Volan M îmbrăcat în piele cu butoane multifuncţionale
 • Ornamente interioare M din aluminiu Rhombicle în Gri Smoke, cu accente în Crom Pearl; există şi alte variante de ornamente disponibile
Imagine cu trei sferturi din partea frontală a BMW Seria 6 Gran Turismo 640i xDrive, G32, 2020, în Gri Bernina Amber Effect, cu pachet M Sport
 • BMW Seria 6 Gran Turismo.
 • Luxury Line.
 • Pachetul M Sport.