BMW M

BMW M135i xDrive stabileşte noi standarde în segmentul automobilelor compacte. Echipat cu motor M TwinPower Turbo pe benzină cu turaţii înalte şi 4 cilindri, BMW M 135i xDrive oferă plăcere de a conduce încă din prima secundă. Interacţiunea dintre tehnologiile şasiului cu reglaje optime, cum ar fi diferenţialul M Sport, BMW xDrive, transmisia Steptronic Sport şi direcţia M Sport permite agilitate mare şi control perfect în viraje. Exteriorul subliniază caracterul sportiv prin detalii distinctive precum grila dublă a radiatorului cu design „Mesh” specifică M135i xDrive, spoilerul M din partea spate şi cele două ţevi de eşapament de 100 mm.


BMW M240i Coupé este compromisul perfect între sportivitate şi utilitate confortabilă zilnică. Motorul său M TwinPower Turbo pe benzină cu 6 cilindri oferă 340 CP (250 kW). O performanţă sportivă care, datorită interacţiunii cu suspensia M Sport şi cu transmisia Steptronic Sport cu 8 trepte, oferă plăcerea condusului dinamic.


BMW M235i xDrive Gran Coupé impresionează din fiecare unghi. Proporţiile puternice ale caroseriei împreună cu linia elegantă în stil coupé creează un caracter inconfundabil. În interior, ambianţa modernă sportivă este definită de detalii specifice de design M. Sub capotă se află motorul M TwinPower Turbo pe benzină cu 4 cilindri. Printre alte funcţii, motorul cu turaţii înalte oferă galerii de aer optimizate, un sistem de răcire performant şi o unitate de evacuare M cu funcţie de control al aerului. Împreună cu xDrive, sistemul inovator de tracţiune integrală, rezultatul este dinamică de condus extraordinară şi tracţiune maximă.


BMW M4 Coupé îmbină toate elementele care scot în evidenţă un model M: dinamica impresionantă, agilitatea şi ADN-ul motorsport inegalabil. Echipat cu pachetul opţional M Competition şi cu un motor puternic M TwinPower Turbo pe benzină cu 6 cilindri în linie şi cu o putere de până la 331 kW (450 CP), transmisie M Drivelogic cu 7 trepte şi ambreiaj dublu şi alte echipamente pentru precizie precum sistemul Servotronic M, diferenţialul M activ şi suspensia M adaptivă, acest model este pregătit pentru a intra în ring. Adversarul său: legile fizicii. Atuul său: un caracter ce creează o unitate fără precedent între om şi maşină.


Intensitate maximă: echipat cu pachetul opţional M Competition şi cu un motor M TwinPower Turbo pe benzină cu 6 cilindri şi până la 450 CP, precum şi inovaţii motorsport, BMW M4 Cabriolet asigură o conexiune directă între adrenalină, performanţă şi plăcere de a conduce. În timp ce motorul M oferă putere neîntreruptă aproape de limită cu transmisia M cu ambreiaj dublu şi şapte trepte, diferenţialul M activ, suspensia M adaptivă sau Servotronic M permit un stil de condus performant şi precis. Aceasta este o experienţă de neegalat chiar şi cu hard-top-ul coborât.


Respectând designul carismatic, BMW M440i xDrive Cabriolet se impune cu un stil sportiv open-top, dar şi cu o utilitate zilnică. Puternicul motor BMW M TwinPower Turbo pe benzină cu 6 cilindri în linie cu 374 CP în combinaţie cu transmisia Steptronic Sport cu 8 trepte şi cu sistemul de tracţiune integrală BMW xDrive, dotare standard, oferă un nivel ridicat al dinamicii şi o tracţiune optimă. Detalii importante în Gri Cerium precum cadrul grilei frontale, ornamentele gurilor de aer, capacele oglinzilor sau ornamentele specifice ale ţevii de eşapament denotă sportivitatea exclusivistă a BMW Seria 4 Cabriolet M.


Elegante şi entuziasmante. Mai puternice ca niciodată. Noua generaţie BMW M5 este o declaraţie a ingineriei superioare şi a sistemelor inteligente de condus inovatoare, depăşind limitele dinamicilor de condus de până acum şi atingând dimensiuni de neimaginat.


Puterea formidabilă, un design al şasiului special ce încorporează toate sistemele de control relevante şi accentele caracteristice în Negru lucios – prin aceste trăsături BMW M5 Competition are un singur scop: să se distanţeze cât se poate de mult faţă de competiţie.


BMW M550i xDrive şi BMW M550d xDrive impresionează prin sportivitate, confort şi sustenabilitate pentru rutina zilnică. Echipat cu un motor de 390 kW (530 cp), BMW M550i crează multe dintre experienţele dinamice de condus. BMW M550d pozează nobil un motor cu 294 kW (400 cp), un cuplu de 760 Nm şi o eficienţă sporită. Componente perfect optimizate precum sistemul inteligent de tracţiune integrală BMW xDrive şi suspensiile adaptive M Professional, asigură un nivel optim de stabilitate şi agilitate la volan.

Noul BMW Seria 7 simbolizează o prezenţă extraordinară, performanţe maxime şi confort unic. Aplombul său este subliniat de partea faţă impresionantă cu grila frontală caracteristică. În lateral, Air Breather subliniază caracterul său distinctiv. Cu cusături extinse şi benzi de finisare de înaltă calitate, interiorul oferă un aspect deosebit de luxos.

BMW Seria 7 extinde, de asemenea, plăcerea de a conduce şi siguranţa prin intermediul funcţiilor digitale şi automate şi al sistemelor de asistenţă. BMW Personal CoPilot combină numeroase sisteme inteligente de asistenţă şofer care îl ajută pe conducătorul auto în diverse situaţii şi preia integral anumite sarcini. Cu BMW Live Cockpit Professional care include sistemul de operare 7.0, controlul devine şi mai facil şi mai intuitiv.

Pe lângă BMW TwinPower Turbo cu 6 cilindri sau puternicul motor pe benzină cu 8 cilindri, BMW Seria 7 Sedan cu hibrizii plug-in BMW 745e/Le combină performanţa impresionantă a motorului BMW TwinPower Turbo cu 6 cilindri în linie şi eficienţa deschizătoare de drumuri a bateriei de înaltă tensiune de ultimă generaţie.

Apogeul luxului la volan: BMW Seria 8 Coupé M cu xDrive M este cel mai puternic şi extravagant automobil din gama BMW Seria 8 Coupé M. Motorul său performant M TwinPower Turbo pe benzină cu 8 cilindri are o putere remarcabilă de 460 kW (625 CP), iar în combinaţie cu numeroase componente de ultimă generaţie ale sistemului de propulsie şi ale suspensiei, inspirate din motorsport, asigură o experienţă de condus de nemaiîntâlnit. Cu AND-ul său motorsport, reprezintă întruchiparea măiestriei inginereşti şi garantează plăcere de a conduce la cel mai înalt nivel de adrenalină.


BMW Seria 8 Coupé M cu xDrive M oferă o ambiaţă de lux combinată cu o senzaţie motorsport incontestabilă, proiectată pentru a depăşi limitele performanţei dinamice. Motorul performant M TwinPower Turbo pe benzină cu 8 cilindri furnizează o putere impresionantă de 441 kW (600 CP) şi un cuplu de 750 Nm. O galerie de evacuare încrucişată a bancului de cilindri optimizează reacţia în timp ce două turbocompresoare TwinScroll de evacuare sporesc puterea. Motorul M, folosit la automobilele de curse într-o modalitate similară, asigură performaţa excelentă interacţionând perfect cu transmisia M Steptronic cu 8 trepte şi Drivelogic, suspensia M adaptivă şi diferenţialul M activ şi oferă plăcere maximă de a conduce specifică M, în fiecare secundă.


BMW M850i xDrive Coupé oferă combinaţia perfecta între comfort, performanţă şi eficienţă. Motorul puternic M TwinPower Turbo pe benzină cu 8 cilindri şi capacitate de 4.4 litri, putere de 390 kW (530 CP) şi cuplu de 750 Nm oferă plăcere de a conduce care te inspiră de fiecare dată. Sistemul de tracţiune integrală BMW xDrive, diferenţialul Sport, suspensia M adaptivă şi sistemul electromecanic activ de stabilizare antiruliu, asigură o dinamică de condus remarcabilă, tracţiune perfecta şi stabilitate optimă. Sistemul electromecanic activ de stabilizare antiruliu permite intrarea dinamică în viraje, iar în combinaţie cu alte componente puternice, îţi face inima să bată mai tare.


Vârful de gamă al modelelor BMW Seria 8 Cabriolet M este redat de BMW M8 Competition Cabriolet cu xDrive M. Acest model cabriolet foarte performant oferă combinaţia optimă de confort şi puterea inspirată de motorsport, accente de design individuale şi un interior de lux. Echipat cu motor performant M TwinPower Turbo pe benzină cu 8 cilindri, putere de 460 kW (625 CP) şi componente cu randament optimizat, care îşi au originea în cursele auto, acest cabriolet sport de lux duce condusul la un nou nivel datorită performanţei sale. În plus, acesta dispune de numeroase tehnologii inovatoare care îţi asiguraă confortul în fiecare călătorie.


Plin de adrenalină pornind spre soare: Performanţa fără compromis şi ambianţa luxoasă irezistibilă fac din BMW M8 Cabriolet cu xDrive M un automobil sport ultra-performant, care asigură multă plăcere de a conduce. Pe lângă motorul performant M TwinPower Turbo pe benzină cu 8 cilindri şi putere de 441 kW (600 CP), acest lucru este asigurat de componentele numeroase ale trenului de rulare şi ale dinamicii de condus inspirate de cursele auto, cum ar fi transmisia M Steptronic cu 8 trepte şi Drivelogic, suspensia M adaptivă şi diferenţialul M activ. Acest automobil sport cabriolet are un potenţial excepţional, este foarte agil şi manevrabil – perfect pentru sprinturi rapide şi viraje strânse pe cele mai frumoase drumuri din lume. Este, de asemenea, echipat cu cele mai noi tehnologii pentru conectivitate şi tehnologii de asistare a conducătorului auto, care oferă mobilitate şi confort.


BMW M850i xDrive Cabriolet are un design avangardist, exclusivist şi oferă un echilibru deosebit între confort, dinamică şi performanţă. Motorul său puternic M TwinPower Turbo pe benzină cu 8 cilindri are o capacitate de 4.4 litri, o putere de 390 kW (530 CP) şi un cuplu de 750 Nm, care garantează o propulsie excelentă. Sistemul inteligent de tracţiune integrală BMW xDrive cu diferenţial M Sport, suspensie M adaptivă şi jante de 20” cu anvelope performante oferă plăcere de a conduce şi confort sporit. Acest concept echilibrat al modelului BMW M850i xDrive Cabriolet este completat de numeroase tehnologii inovatoare şi de sisteme de asistare a conducătorului auto care transformă fiecare călătorie într-o experienţă plăcută.


Modelele BMW Seria 8 Gran Coupé sunt automobile sport excepţionale cu patru portiere care combină dinamica superioară şi agilitatea, designul sportiv dar elegant şi interiorul extrem de luxos la fiecare model.


Liderul acestei game de modele este noul BMW M8 Competition Gran Coupé, un automobil sport extrem de puternic. Motorul performant M TwinPower Turbo pe benzină cu 8 cilindri produce 460 kW (625 CP) şi foloseşte această putere pentru a propulsa automobilul de la 0 la 100 km/h în doar 3,2 secunde. Datorită componentelor sale optimizate inspirate din lumea motorsport şi împreună cu sistemul xDrive M în echiparea standard, acest model M oferă dinamică de condus şi agilitate la cel mai înalt nivel.


BMW M8 Gran Coupé cu xDrive M este un model sport luxos care garantează performanţă de top şi plăcere de a conduce încărcată cu adrenalină. Ce consolidează această garanţie, pe lângă motorul performant M TwinPower pe benzină cu 8 cilindri şi putere de 441 kW (600 CP), sunt numeroasele componente ale trenului de rulare şi ale suspensiei inspirate din lumea motosport, precum transmisia M Steptronic cu 8 trepte şi Drivelogic, suspensia M adaptivă sau diferenţialul M activ.


Modelul BMW M850i xDrive Gran Coupé oferă o combinaţie optimă între sportivitate şi utilitate zilnică. Motorul puternic M TwinPower Turbo pe benzină cu 8 cilindri livrează 390 kW (530 CP) şi cuplu de 750 Nm din capacitatea sa de 4.4 litri. Rezultatul îmbinării componentelor optimizate ale trenului de rulare şi ale suspensiei asigură o experienţă de condus incredibil de dinamică şi agilă – completată perfect de habitaclul orientat spre conducătorul auto şi de interiorul sportiv dar luxos.


BMW X3 M îmbină spiritul de aventură al unui BMW X3 cu aspectul sport exclusivist al BMW M. BMW X3 M, cu ADN motorsport, oferă dinamică de condus la cel mai înalt nivel, dusă chiar mai departe la BMW X3 M Competition, care se dezlănţuie pe circuit datorită puterii maxime pe care o oferă. BMW X3 M40i şi BMW X3 M40d oferă un echilibru impresionant între performanţă, confort şi eficienţă.


BMW X3 M Competition este propulsat de motorul foarte puternic M TwinPower Turbo pe benzină cu 6 cilindri. Cu o putere de 375 kW (510 CP) şi un cuplu de 600 Nm, accelerează automobilul de la 0 la 100 km/h în doar 4,1 secunde. Interacţiunea dintre xDrive M şi diferenţialul M activ, suspensia specifică M şi direcţia M Servotronic împreună cu transmisia Steptronic M cu 8 trepte asigură dinamică de condus şi agilitate superioare.


BMW X3 M are un motor performant M TwinPower Turbo pe benzină cu 6 cilindri care furnizează o putere de 353 kW (480 CP). Cuplul puternic de 600 Nm te ajută să accelerezi rapid până la 100 km/h în doar 4,2 secunde. Echipat cu xDrive M şi diferenţialul M activ, suspensie specifică M şi direcţie M Servotronic, precum şi transmisie M Steptronic cu 8 trepte, BMW X3 M oferă dinamică de condus senzaţională.


Modelul BMW X3 M40i este propulsat de un motor puternic M TwinPower Turbo pe benzină cu 6 cilindri. Motorul furnizează 260 kW (354 CP) şi oferă un cuplu maxim de 500 Nm. Interacţiunea dintre suspensia M adaptivă, direcţia sport variabilă, frânele standard M Sport, BMW xDrive şi transmisia Steptronic Sport cu 8 trepte optimizează proprietăţile dinamice şi oferă plăcerea de a conduce în mod sportiv.


În centrul BMW X3 M40d se află un motor M TwinPower Turbo diesel cu 6 cilindri, două turbocompresoare TwinScroll şi sistem de injecţie directă Common Rail. Motorul poate atinge până la 240 kW (326 CP) şi un cuplu impresionant de 680 Nm. Suspensia M adaptivă, direcţia sport variabilă, frânele standard M Sport, BMW xDrive şi transmisia Steptronic Sport cu 8 trepte asigură rezultate optime pentru dinamica de condus.


Automobilele BMW X4 M sunt personalităţi puternice: acestea îmbină atletismul unui automobil M cu temperamentul expresiv al unui BMW X4. Rezultatul: patru modele sport foarte impresionante pentru maxim de pasiune şi adrenalină. BMW X4 M, cu ADN-ul său motorsport, oferă dinamică de condus pură – cu performanţe noi la BMW X4 M Competition. Un model pur şi simplu palpitant pe toate drumurile şi suprafeţele. BMW X4 M40i şi BMW X4 M40d oferă un echilibru impresionant între performanţă, confort şi eficienţă.


BMW X4 M Competition are un motor performant M TwinPower Turbo pe benzină cu 6 cilindri. Motorul oferă 375 kW (510 CP) şi accelerează automobilul de la 0 la 100 km/h în doar 4,1 secunde cu un cuplu de 600 Nm. În acest proces, interacţiunea perfectă dintre xDrive M şi diferenţialul M activ, suspensia specifică M şi direcţia M Servotronic, împreună cu transmisia Steptronic M cu 8 trepte, garantează dinamică de condus şi agilitate maxime.


BMW X4 M are un motor performant M TwinPower Turbo pe benzină cu 6 cilindri care furnizează valoarea impresionantă de 353 kW (480 CP). Un cuplu puternic de 600 Nm oferă o acceleraţie rapidă până la 100 km/h în doar 4,2 secunde. Echipat cu xDrive M şi diferenţial M activ, suspensie specifică M şi direcţie M Servotronic, precum şi transmisie Steptronic M cu 8 trepte, BMW X4 M oferă dinamică de condus senzaţională.


Modelul BMW X4 M40i este propulsat de un motor puternic M TwinPower Turbo pe benzină cu 6 cilindri. Motorul furnizează 260 kW (354 CP) şi oferă un cuplu maxim de 500 Nm. Interacţiunea dintre suspensia M adaptivă, direcţia sport variabilă, frânele standard M Sport, BMW xDrive şi transmisia Steptronic Sport cu 8 trepte optimizează proprietăţile dinamice şi oferă plăcerea de a conduce în mod sportiv.


În centrul BMW X4 M40d se află un motor M TwinPower Turbo diesel cu 6 cilindri, două turbocompresoare TwinScroll şi sistem de injecţie directă Common Rail. Motorul furnizează 240 kW (326 CP) şi un cuplu impresionant de 680 Nm. Suspensia M adaptivă, direcţia sport variabilă, frânele standard M Sport, BMW xDrive şi transmisia Steptronic Sport cu 8 trepte asigură rezultate optime pentru dinamica de condus.


Automobilele BMW X5 M şi BMW X6 M îşi manifestă autoritatea prin proporţiile puternice, designul exclusiv M şi performanţele remarcabile.


BMW X5 M Competition şi BMW X6 M Competition au un motor M TwinPower Turbo pe benzină cu 8 cilindri, extrem de puternic şi înalt performant. Motorul de turaţie mare furnizează 625 CP (460 kW) şi accelerează automobilul de la 0 la 100 km/h cu un cuplu de 750 Nm în doar 3,8 secunde. În acest proces, interacţiunea dintre xDrive M şi diferenţialul M activ, suspensia specifică M şi Servotronic M împreună cu transmisia Steptronic M cu 8 trepte garantează o dinamică de condus şi o agilitate maxime.


Modelele BMW X5 M şi BMW X6 M au un motor M TwinPower Turbo pe benzină cu 8 cilindri de înaltă performanţă care furnizează o putere remarcabilă de 600 CP (441 kW). Un cuplu puternic de 750 Nm oferă o acceleraţie rapidă de la 0 la 100 km/h în 3,9 secunde. Echipate cu xDrive M şi diferenţial M activ, suspensie specifică M şi direcţie Servotronic M, precum şi transmisie Steptronic M cu 8 trepte, modelele BMW X5 M şi BMW X6 M oferă dinamică de condus de cel mai înalt calibru.


Modelele BMW X5 M50i şi BMW X6 M50i sunt propulsate de un puternic motor M TwinPower Turbo pe benzină cu 8 cilindri. Motorul furnizează 530 CP (390 kW) şi livrează un cuplu maxim de 750 Nm. Interacţiunea dintre suspensia M adaptivă, direcţia integrală adaptivă, transmisia Steptronic Sport cu 8 trepte şi BMW xDrive optimizează proprietăţile dinamice laterale şi longitudinale şi garantează plăcerea de a conduce.


Noul BMW M340i xDrive Touring* îţi energizează viaţa de zi cu zi cu senzaţii captivante specifice motorsport. Motorul puternic BMW M TwinPower Turbo cu 6 cilindri în linie, care eliberează o putere de 375 CP (275 kW) şi componentele suspensiei M, create pentru dinamică maximă, oferă forţă de propulsie şi aduc la viaţă pasiunea pentru curse în doar câteva secunde. În combinaţie cu spaţiul de depozitare impresionant cu capacitate de 1.510 m³ şi multe soluţii de depozitare inovatoare, BMW M340i xDrive Touring* îşi demonstrează capabilităţile atât în călătoriile scurte, cât şi în cele lungi.


* Disponibil din luna noiembrie 2019. Datele sunt provizorii.


O nouă formă de exercitare a puterii – noile modele BMW X6 M50i şi M50d impresionează prin o caracteristică autoritară nerealizată până în prezent. Detaliile şi funcţiile specifice M complimentează perfect designul deja extrem de sportiv şi dominant. Propulsat de motoarele pe benzină extrem de puternice BMW TwinPower Turbo în combinaţie cu dinamicile excepţionale de condus şi tehnologiile progresiste, automobilele BMW X6 M reprezintă partenerul ideal la drum.

Automobilul BMW X7 M combină performanţa offroad tipică modelelor X cu exclusivitatea segmentului de lux de la BMW şi aspiraţiile sportive ale BMW M. Rezultatul este un SAV de lux extrem de dinamic, gata să cucerească cu încredere orice teren nou.

Puterea maximă, precizia şi agilitatea sunt calităţile prin care se remarcă BMW X7 M50i. Responsabili pentru garantarea acestor calităţi sunt nu numai motorul M TwinPower Turbo pe benzină cu 8 cilindri cu 530 CP şi un cuplu de 750 Nm, dar şi transmisia Steptronic Sport cu 8 trepte, o suspensie reglată precis şi frânele M Sport ca echipare standard. De neegalat la interior: ambianţa luxoasă şi tehnologiile de ultimă generaţie.

BMW X7 M50d impresionează prin aspectul elegant, dinamica de condus impresionantă şi un echilibru între confort, lux şi putere eficientă. Motorul energic M TwinPower Turbo diesel cu 6 cilindri în linie oferă tracţiune de neegalat cu 294 kW (400 CP) şi cuplu de 760 Nm. Această performanţă este completată de suspensiile cu reglaje specifice M, diferenţialul M Sport şi direcţia sport variabilă.

Cu un stil care îţi taie respiraţia, proporţiile atletice ale modelelor sportive şi accentele de design specifice M, BMW M850i xDrive Gran Coupé oferă dinamică fără compromis şi demonstrează potenţialul care se află în spatele acestui automobil sport de lux cu patru portiere. Motorul puternic BMW TwinPower Turbo pe benzină cu 8 cilindri, capacitate de 4,4 litri, putere de 390 kW (530 CP) şi cuplu de 750 Nm accelerează automobilul de la 0 la 100 km/h în 3,9 secunde. În plus, sunetul puternic al motorului îţi dă fiori de plăcere, în timp ce subliniază ferm capacitatea sa impresionantă.


Fie că eşti interesat de modele BMW M noi sau rulate, aici vei afla toate informaţiile, rapoartele testării şi ofertele pentru finanţare şi leasing ale modelelor BMW M actuale şi, desigur, un dealer pentru test drive. Lumea M Power îţi oferă informaţii exclusive despre automobilele M performante şi reprezintă locul pentru toţi cei uniţi de o pasiune comună: emoţia produsă de cea mai puternică literă din lume.

Citeşte în continuare