THE NEW

M2

BMW M

NOILE MODELE BMW SERIA 2 COUPÉ M.

BMW M2 Coupé[1]: Consum de combustibil, cumulat WLTP în l/100 km: 9,8 - 9,6; emisii CO₂, cumulat WLTP în g/km: 222 - 218

[1]Cifrele sunt provizorii; cifrele lipsă nu erau disponibile la data publicării.

Plăcerea de a conduce.

Noul BMW M2 Coupé are un design sportiv și individual, datorită gamei largi de noi finisaje de vopsea. Motorul său puternic, configurația precisă a șasiului și suspensiei susțin pedigree-ul său de motorsport. Descoperiți toate variantele de model ale noului BMW M2 Coupé, opțiunile sale de echipare și datele tehnice, precum și numeroasele opțiuni de leasing și finanțare.

Variante.

   M2 Coupe
   M2 Coupe

   Putere

   353 kW (480 CP) 

   Cuplu

   550 Nm

   0-100 km/h

   4,2 s

   Vmax

   250 km/h

   BMW M2 Coupé[1]: Consum de combustibil, cumulat WLTP în l/100 km: 9,8 - 9,6; emisii CO₂, cumulat WLTP în g/km 222 - 218

   [1] Cifrele sunt provizorii; cifrele lipsă nu erau disponibile la data publicării.

   Noile modele BMW M2 Coupé.

   M2 Coupe
   M240i xDrive Coupe
    • BMW M2 Coupé.

    • De la 73.602,00 €

     • Maximum de performanță M cu tracțiune spate
     • Motor de înaltă performanță M TwinPower Turbo pe benzină cu 6 cilindri în linie
     • Transmisie manuală M cu 6 trepte sau transmisie Steptronic Sport cu 8 trepte cu Drivelogic
     • Tracțiune spate cu diferențial M activ
     • Inovații transpuse din industria motorsportului, inclusiv plafonul M Carbon sau scaunele sport M Carbon
     • Transmisie manuală: 353 kW (480 CP), 0–100 km/h în 4.2 s[1]
     • Transmisie automată: 353 kW (480 CP), 0–100 km/h în 4.2 s[1]
    • BMW M240i xDrive Coupé.

    • De la 58.849,00 €

     • Performanță M sportivă și confortabilă
     • Motor M TwinPower Turbo pe benzină cu 6 cilindri în linie
     • Transmisie Steptronic Sport cu 8 trepte de viteză
     • Automobil cu tracțiune integrală BMW xDrive
     • Combinație ideală dintre sportivitate, confort și caracterul practic al condusului de zi cu zi, în designul M caracteristic
     • 275 kW (374 cp), 0–100 km/h în 4,3 s

   BMW M2 Coupé[1]: Consum de combustibil, cumulat (WLTP) în l/100 km: 9,8 - 9,6; emisii CO₂, cumulat WLTP in g/km: 222 - 218

   BMW M240i xDrive[1]: Consum de combustibil, cumulat (WLTP) în l/100 km: 8,8 - 8,1; emisii CO₂, cumulat WLTP in g/km: 200 - 185

   Cifrele pentru performanțe, consum și emisii de CO₂ sunt valabile pentru automobilele cu transmisie standard.

   [1] Cifrele sunt provizorii; cifrele lipsă nu erau disponibile la data publicării.

   Alege-ți aspectul.

    Substituent conţinut InfoI
    Vedere exterioară BMW M2 Coupé

    BMW M2 Coupé.

    Poți vedea, auzi și simți imediat performanțele noului BMW M2 Coupé. Motorul său M TwinPower Turbo pe benzină cu 6 cilindri în linie de înaltă performanță accelerează acum cu 353 kW (480 CP). Cu roți noi și un amortizor de zgomot posterior controlat prin clapetă, cu ornamente negre ale țevii de eșapament, designul său puternic lasă o impresie de durată. Și, datorită noilor finisaje de vopsea, noul BMW M2 Coupé emană, de asemenea, versatilitate completă. Dispunând de scaune sport M Carbon și de un plafon M Carbon, pachetul M Race Track este un câștigător sigur.

    BMW M2 Coupé[1]: Consum de combustibil, cumulat (WLTP) în l/100 km: 9,8 - 9,6; emisii CO₂, cumulat WLTP in g/km: 222 - 218

    [1] Cifrele sunt provizorii; cifrele lipsă nu erau disponibile la data publicării.

    Dinamica de condus.

    0:00
    0:00 /  0:00

    Prin interacțiunea dintre un motor puternic, o configurație precisă a șasiului și a suspensiei și dimensiunile compacte, BMW M2 Coupé se mișcă precum un armăsar pur-sânge agil și atletic. Videoclipul prezintă valori provizorii.

    Motor M TwinPower Turbo pe benzină cu 6 cilindri în linie.

    Putere pe care o poți simți și auzi. Motorul oferă un maxim de putere și un sunet distinctiv, caracteristic motorului M.

    Design exterior.

    Fiecare culoare reprezintă o declarație.

    Personalizează exteriorul sportiv al automobilului tău în funcție de preferințele specifice, datorită celor opt noi finisaje de vopsea exclusive. Cu o strălucire și o profunzime a culorilor garantate pentru a face impresie din orice unghi.

    Design interior.

    0:00
    0:00 /  0:00

    Axat pe conducătorul auto, ergonomic, dar și sportiv și elegant: interiorul automobilului BMW M2 Coupé emană o ambianță tipică motorsport, promițând totodată confort în călătoriile mai lungi.

    Un scaun care îți place atât la privit, cât și atunci când stai pe el.

    Scaunele M sport, parțial multicolore, oferă o susținere laterală optimă. Un logo M2 iluminat înfrumusețează tetierele parțial integrate și reglabile.

    Vedere exterioară BMW M240i xDrive Coupé

    BMW M240i xDrive Coupé.

    Performanța sportivă a noului M240i xDrive Coupé trebuie văzută și experimentată. Datorită designului său captivant și dinamicii de condus agile. Motorul său puternic, transmisie Steptronic Sport cu 8 trepte și suspensia M Sport promit o experiență de condus palpitantă și plină de viață, echilibrată de confort. Scaunele M sport și volanul M îmbrăcat în piele garantează o ținută sigură și un control total în fiecare curbă și pe fiecare linie dreaptă.

    BMW M240i xDrive: Consum de combustibil, cumulat (WLTP) în l/100 km: 8,8 - 8,1; emisii CO₂, cumulat WLTP in g/km: 200 - 185

    Dinamica de condus.

    Design exterior.

    Design interior.

    Tehnologii - în mod inteligent alături de tine.

    Calm prin trafic.

    Driving Assistant te conduce în siguranță la destinație. Acesta te avertizează în legătură cu pericolele atunci când schimbi benzile sau când ieși din locurile de parcare și intervine dacă este necesar.

    În siguranță, la distanța potrivită.

    De încredere, la distanța potrivită. Pilotul automat menține automat distanța față de vehiculul din față la o viteză între 30 și 160 km/h. În traficul cu viteză redusă, funcția Stop&Go oprește și repornește automat autovehiculul.

    Asistentul la parcare.

    Asistentul de parcare îți ușurează parcarea și manevrele. Camera pentru deplasare cu spatele, senzorii de distanță și o funcție frânare de urgență previn daunele la parcare. De asemenea, BMW-ul tău recunoaște spațiile de parcare adecvate pe măsură ce treci pe lângă ele și parchează automat dacă este necesar. Practic: asistentul de deplasare în marșarier te asistă pe aleile înguste etc.

    BMW Live Cockpit Professional.

    BMW Live Cockpit Professional este unic din punct de vedere vizual. Acest echipament premium completează BMW Live Cockpit Plus cu BMW Head-Up Display. Datele despre condus și drum sunt proiectate pe parbrizul din fața șoferului. Iar pe BMW Curved Display poți vizualiza informații de navigație animate în videoclipuri live ale zonelor înconjurătoare actuale.

    Repere digitale.

    Îngrijire Proactivă în noul BMW M2 Coupé.

    Service – exact atunci când ai nevoie.

    Întotdeauna cu un pas înainte. Dacă este timpul pentru o revizie sau dacă anvelopele sunt uzate. Poţi stabili o programare direct prin mesaj din aplicaţia My BMW. Te contactăm în timp util.

    Întrebări frecvente despre BMW M2 Coupé.

    S-ar putea să te mai intereseze.

    Consum de combustibil și emisii de CO₂.

    BMW M2 Coupé[1]: Consum de combustibil, cumulat (WLTP) în l/100 km: 9,8 - 9,6; emisii CO₂, cumulat WLTP in g/km: 222 - 218

    BMW M240i xDrive[1]: Consum de combustibil, cumulat (WLTP) în l/100 km: 8,8 - 8,1; emisii CO₂, cumulat WLTP in g/km: 200 - 185

    [1] Cifrele sunt provizorii; cifrele lipsă nu erau disponibile la data publicării.

    Datele de performanţă ale motoarelor pe benzină se aplică automobilelor care utilizează combustibil cu cifră octanică de 98. Datele privind consumul de combustibil se aplică automobilelor care utilizează combustibili de referinţă în conformitate cu Regulamentul UE 715/2007. De asemenea, poate fi utilizată benzină fără plumb cu cifra octanică de 91 și mai mult, cu un conţinut maxim de etanol de 10% (E10). BMW recomandă combustibil cu cifra octanică de 95. Pentru maşinile de înaltă performanţă, BMW recomandă combustibil cu cifra octanică de 98.

    Datele oficiale cu privire la consumul de combustibil, emisiile de CO₂, consumul de energie electrică și autonomia electrică au fost stabilite în conformitate cu procedura de măsurare prescrisă și respectă versiunea în vigoare a Regulamentului (UE) 715/2007. Pentru autonomie, datele determinate conform WLTP iau în considerare orice echipamente opţionale (disponibile în acest caz pe piaţa din Germania). Pentru automobilele care au fost nou aprobate ca tip începând cu 1 ianuarie 2021, există doar datele oficiale conform WLTP. În plus, valorile NEDC sunt şterse din certificatele de conformitate începând cu 1 ianuarie 2023 conform Regulamentului UE 195/2022. Pentru mai multe informaţii despre procedurile de măsurare WLTP, accesează www.bmw.com/wltp


    Mai multe informaţii despre consumul de combustibil și despre emisiile oficiale de CO₂ în funcţie de model ale noilor automobile pentru pasageri consultă „Ghidul consumului de combustibil, emisiilor de CO₂ și al consumului de electricitate ale noilor automobile pentru pasageri”, disponibil gratuit la toate punctele de vânzare, Deutsche Automobil Treuhand GmbH (DAT), Hellmuth-Hirth-Str. 1, 73760 Ostfildern-Scharnhausen, Germany, și la https://www.dat.de/co2/.