BMW Seria 1 M135i xDrive în Negru Sapphire
Preț (cu TVA)52.479 €
Motorizare şi sistem de propulsieBenzină

THE 1

BMW Seria 1 M135i xDrive în Negru Sapphire

MODELUL BMW M135i xDRIVE.

Preț (cu TVA)52.479 €
Motorizare şi sistem de propulsieBenzină
THE 1MODELUL BMW M135i xDRIVE.

Oferind mai multă performanță, mai mult stil și mai multă plăcere de a conduce, BMW M135i xDrive nu este aici pentru a concura - ci pentru a crea noi standarde. Exteriorul său sportiv afișează până la capăt acest lucru cu detalii distinctive, cum ar fi grila frontală dublă specifică M135i xDrive cu design Mesh, spoilerul M spate și cele două țevi de eșapament de 100 mm. Și totuși, chiar și pe drum, BMW M135i xDrive dă tonul: combinația dintre diferențialul M Sport standard, BMW xDrive, transmisia Steptronic Sport și direcția M Sport îl face cel mai bun automobil din clasa sa din punct de vedere al agilității și virajelor. Propulsat de motorul M TwinPower Turbo pe benzină cu 4 cilindri în linie de turație mare, acest automobil BMW Seria 1 M sigur pe sine oferă performanță și dinamică de condus la un nou nivel.

 

BMW M135i xDrive:
Consum mixt de combustibil, în l/100 km: 7,4-8,0
Emisii medii de CO₂, în g/km: 167-180

Citeşte în continuare

POTRIVIT CU PARTEA SA PUTERNICĂ.

Designul sportiv și progresiv al BMW M135i xDrive aproape că ar fi putut fi creat pentru a atrage priviri admirative în timp record. Partea frontală extrem de distinctivă, cu guri de admisie mari, grilă frontală dublă proeminentă cu design Mesh și faruri adaptive cu LED înclinate, asigură o primă impresie memorabilă. Jantele din aliaj ușor de 19” impresionante, alături de contururile dinamice, scot în evidență caracterul sportiv al automobilului. În partea din spate domină spoilerul spate lat cu aspect de difuzor și cele două țevi de eșapament mari de 100 mm în Gri Cerium. Interiorul BMW M135i xDrive inspiră la fel de repede: Scaunele M Sport, ornamentele iluminate și plafonul panoramic din sticlă amplu creează o ambianță premium în special dinamică și generoasă.

Citeşte în continuare

DESIGN.

Caracteristicile de echipare de înaltă calitate pentru exteriorul şi interiorul BMW M135i xDrive.

BMW M135i xDrive în Negru Sapphire cu grila frontală BMW cu design Mesh în Gri Cerium

Grila frontală BMW cu design Mesh.

Grila frontală BMW cu design Mesh este finisată complet în Gri Cerium şi are un grilaj cu design elaborat în interior. Această structură de grilă, inspirată de curse, oferă adâncime şi valoare părţii frontale şi creează un accent dinamic şi de înaltă calitate în detalii.
BMW M135i xDrive în Negru Sapphire

Pachet M Aerodinamic.

Pachetul M Aerodinamic cu spoiler faţă, spoiler spate şi ornamentele pragului lateral specifice M comunică dinamică pură, evidenţiind caracterul atletic al automobilului. Porţiunile cu ornamente sunt vopsite în culoarea caroseriei şi prezintă inserţii în negru lucios.
BMW M135i xDrive în Negru Sapphire cu spoilerul M spate

Spoiler M spate.

Spoilerul M spate subliniază silueta sportivă a automobilului şi scade portanţa. Prin producerea forţei de apăsare pe puntea spate, acesta oferă automobilului o mai mare stabilitate în deplasare.
BMW M135i xDrive în Negru Sapphire cu ornamentele pentru ţevile de eşapament din stânga şi dreapta în Gri Cerium

Ţevi de eşapament.

Ţevile de eşapament înclinate la stânga şi la dreapta în Gri Cerium, sunt concepute special pentru M135i xDrive. Astfel, ţevile de eşapament cu diametrul de 100 mm constituie o afirmaţie vizuală şi subliniază sportivitatea modelului M135i xDrive.
Interiorul BMW M135i xDrive cu scaunele M Sport pentru conducătorul auto şi pasagerul din faţă

Scaune M Sport pentru conducătorul auto şi pasagerul din faţă.

Scaunele M Sport cu tetiere integrate, poziţionare mai joasă a şezutului, părţi laterale înalte pe spătarul şi şezutul scaunului oferă suport îmbunătăţit pentru conducătorul auto şi pasagerul din faţă, chiar şi atunci când automobilul intră cu viteză în viraje. În plus, scaunul poate fi ajustat în funcţie de dimensiunile corpului tău mulţumită sistemului integrat de reglare a lăţimii spătarului.
Interiorul BMW M135i xDrive cu centurile de siguranţă M

Centuri de siguranţă M.

Centurile de siguranţă M cu sistem de pretensionare şi limitator de forţă se mândresc cu o cusătură rafinată în culorile clasice M şi subliniază atmosfera de înaltă calitate şi sportivă în interior.
Habitaclul BMW M135i xDrive cu volanul M îmbrăcat în piele

Volan M îmbrăcat în piele.

Volanul M îmbrăcat în piele are design cu trei spiţe, butoane multifuncţionale, emblemă M şi airbag integrat pe partea conducătorului auto. Volanul este îmbrăcat în piele Walknappa neagră, are cusături în aceeaşi culoare şi zone ergonomice pentru degetul mare, asigurând astfel o manevrare directă şi sportivă a automobilului.
Interiorul BMW M135i xDrive cu ornamentele interioare Illuminated Boston

Ornamente interioare Illuminated Boston.

Ornamentele interioare „Illuminated Boston” cu detalii „Mesh” pe panoul de bord şi pe ornamentele portierelor conferă interiorului o ambianţă modernă şi exclusivistă. Modelul ornamentelor luminate discret din fundal creează o atmosferă atractivă şi plăcută în interiorul automobilului.
BMW M135i xDrive în Albastru Misano M

DINAMICA DE CONDUS.

Caracteristicile dinamicii de condus ale BMW M135i xDrive.

Motorul TwinPower Turbo pe benzină cu 4 cilindri în BMW M135i xDrive

Motorul BMW M135i xDrive.

Un atlet de top care transmite o plăcere de a conduce pură: Motorul M TwinPower Turbo pe benzină cu 4 cilindri în linie al BMW M135i xDrive este deosebit de puternic deoarece este echipat cu pistoane noi, un turbocompresor mai mare, rută optimizată de admisie a aerului, un pachet de răcire de înaltă performanță și un sistem de evacuare M controlat de clapetă.

BMW M135i xDrive cu transmisia Steptronic Sport

Transmisie Steptronic Sport.

Transmisia Steptronic Sport cu 8 trepte asigură o schimbare foarte sportivă a treptelor de viteză. Aceasta este disponibilă în versiune automată sau manuală, cu padele sau schimbător de viteze – pentru condus confortabil sau foarte dinamic. În modul SPORT şi cu schimbătorul de viteze în poziţia S/M din stânga, acţiunea de schimbare a treptelor este configurată pentru a oferi cea mai bună performanţă.
BMW M135i xDrive cu suspensia M Sport

Suspensie M Sport.

Suspensia M Sport reduce înălţimea automobilului cu aproximativ zece milimetri. Aceasta dispune de arcuri mai scurte şi de presetări pentru o cursă mai mică a amortizoarelor şi pentru întărirea stabilizatoarelor. Împreună, acestea determină un răspuns mai direct al suspensiei cu design sportiv şi asigură un stil dinamic de condus.
BMW M135i xDrive cu frâne M Sport

Frâne M Sport.

Frânele M Sport au etriere fixe cu patru pistoane în partea faţă şi etriere flotante cu un piston în partea spate, de culoare albastră, cu inscripţie M şi au discuri de frână mai mari, pentru a oferi performanţă foarte bună la frânare.
BMW M135i xDrive în Negru Sapphire cu pachetul M Performance

BMW M135i xDRIVE CU PACHET M PERFORMANCE.

Pachetul M Performance aduce un plus potenţialului sportiv al automobilului. Reducerea greutăţii realizată prin măsuri la şasiu, în interior şi prin utilizarea jantelor forjate uşoare de 18” garantează performanţe maxime de acceleraţie şi creşte considerabil dinamica de condus. În acelaşi timp, pachetul M Performance, cu elementele sale de design negre îndrăzneţe, cum ar fi capacele oglinzii exterioare, grila frontală BMW cu design Mesh şi ornamentele ţevilor de eşapament fac performanţa sporită clar vizibilă din exterior.

TEHNOLOGII INOVATOARE.

Conectivitate şi servicii digitale în BMW M135i xDrive.

De la sistemul BMW Intelligent Personal Assistant cu caracter digital, prin BMW Live Cockpit Professional care se poate programa uşor, până la Remote Software Upgrade: cele mai noi tehnologii de conectivitate şi servicii digitale inovatoare îţi oferă un maxim de conectivitate şi confort în automobilul tău BMW M135i xDrive.
BMW M135i xDrive cu BMW Live Cockpit Professional

BMW Live Cockpit Professional.

BMW Live Cockpit Professional cu funcţie de navigaţie include două ecrane de afişare de înaltă calitate, care au un Control Display de 10,25” de înaltă rezoluţie cu operare tactilă şi un afişaj de instrumente complet digital de 10,25”. Sistemul de operare BMW 7 poate fi operat şi prin intermediul controlerului iDrive Touch.
BMW M135i xDrive cu BMW Intelligent Personal Assistant

BMW Intelligent Personal Assistant.

„Hei, BMW, mi-e foame.” BMW Intelligent Personal Assistant va găsi cel mai apropiat restaurant şi va planifica imediat ruta. Dar poate să facă şi mai multe. BMW Intelligent Personal Assistant te va asista la utilizarea funcţiilor automobilului. Şi explică în mod clar funcţii utile. Te ajută să manevrezi modelul tău BMW simplu şi intuitiv.

BMW M135i xDrive cu Remote Software Upgrade

Remote Software Upgrade.

Acesta păstrează modelul tău BMW actualizat. Actualizările Remote Software Upgrade pot fi descărcate prin intermediul aplicaţiei My BMW sau în automobil, apoi pot fi instalate.

Sistemul de încărcare wireless pentru telefonul mobil în BMW M135i xDrive

Sistem wireless de încărcare telefon mobil.

Sistemul de încărcare wireless pentru telefon are sistem de andocare pentru încărcare wireless și un al doilea microfon, care asigură o calitate mai bună a sistemului hands-free, pentru tine și pasagerul din față. Antena exterioară îmbunătățește semnalul pentru telefonul mobil. Prin Bluetooth® pot fi conectate simultan 2 telefoane mobile și un player audio. [Wi-fi Hotspot nu este disponibil pentru RO]

 

Marca și sigla Bluetooth® sunt mărci comerciale înregistrate deținute de Bluetooth SIG, Inc. și orice utilizare a acestor mărci de către Grupul BMW este sub licență.

BMW M135i xDrive cu sistemul de integrare pentru smartphone

Sistem de integrare pentru smartphone.

De ce să pleci la drum fără funcțiile smartphone-ului în modelul tău BMW, când le poți gestiona ca de obicei? Sistemul de integrare pentru smartphone conectează smartphone-ul wireless la automobilul tău prin Apple CarPlay și Android Auto. Acest lucru îți permite să folosești funcțiile cunoscute și numeroase aplicații cu ajutorul Control Display-ului.

Servicii la distanţă în BMW M135i xDrive

Servicii la distanţă.

Unde este automobilul meu BMW şi este încuiat? Serviciile la distanţă îţi arată imediat unde este parcat modelul tău BMW şi dacă este încuiat. Controlează sistemul de climatizare sau trimite următoarea destinaţie către modelul tău BMW din confortul canapelei tale. Aplicaţia My BMW îţi permite în mod confortabil şi sigur să accesezi automobilul tău oriunde te-ai afla.

BMW M135i xDrive Digital Key

BMW Digital Key.

BMW Digital Key transformă smartphone-ul* tău compatibil într-o cheie de automobil. Pentru a descuia portierele trebuie doar să ții smartphone-ul în dreptul mânerului; înainte de a porni motorul automobilului tău BMW, pune telefonul în tăvița pentru smartphone. În plus, poți trimite o cheie BMW Digital Key către până la cinci prieteni și poți chiar să limitezi viteza maximă, de exemplu – ideal pentru șoferii începători.

*BMW Digital Key este compatibilă doar cu anumite modele de smartphone. O listă a tuturor modelelor de smartphone compatibile este disponibilă accesând: bmw.com/digitalkey. Pentru folosirea BMW Digital Key sunt necesare echipamentele Teleservices.

DATELE TEHNICE ALE MODELULUI BMW M135i xDrive.

Modelul BMW M135i xDrive.

Putere maximă în CP (kW):

306 (225)

Acceleraţie 0 – 100 km/h, în sec.:

4,8

Consum mixt de combustibil, în l/100 km:

7,4 – 8,0

Emisii medii de CO₂, în g/km:

167 – 180

BMW M135i xDrive, Negru Sapphire, date tehnice

SERVICII BMW.

SERVICE ŞI ASISTENŢĂ PENTRU BMW M135i xDRIVE.

BMW Service Inclusive

BMW Service Inclusive.

#whateverhappens: Călătorii fără griji pentru automobile electrice: acest pachet îţi oferă 100% transparenţă şi planificare facilă. Selectezi singur termenul de la 4 la 6 ani – sau un termen de 3 ani. Conţinutul pachetului de service:
  • Serviciu de verificare a automobilului
  • Service microfiltru
  • Service lichid de frână
Descoperă mai multe despre BMW Service Inclusive
BMW Teleservices

BMW Teleservices.

Prin intermediul serviciilor inovatoare Teleservices ale BMW ConnectedDrive, automobilul tău BMW te ajută să îţi menţii mintea limpede: când este necesară mentenanţa sau în cazul unei defecţiuni, acesta transmite partenerului tău de service BMW preferat toate detaliile relevante. Partenerul tău de service BMW te va contacta pentru a aranja o programare. Pentru ca tu să te bucuri de livrarea rapidă şi simplă a operaţiunilor de service fără griji. Singura cerinţă: înregistrarea online a automobilului tău în portalul BMW ConnectedDrive şi selectarea unui partener de service preferat. Descoperă acum cum serviciile BMW Teleservices îţi fac viaţa mai uşoară.
Descoperă mai multe despre BMW Teleservices
Asistenţă rutieră BMW

Asistenţă rutieră BMW.

Serviciul gratuit Asistenţă rutieră BMW este disponibil tuturor conducătorilor BMW, 365 zile pe an. Un singur apel – şi experţii noştri sunt la dispoziţia ta, fie la telefon, fie la locul defecţiunii.
Descoperă mai multe despre Asistenţă rutieră BMW

DOREŞTI O OFERTĂ PERSONALIZATĂ?

Dacă ai întrebări, ai nevoie de informaţii suplimentare sau doreşti oferte personalizate pentru BMW M135i xDrive, te rugăm să contactezi partenerul BMW cel mai apropiat. Personalul nostru de service BMW va fi încântat să îţi ofere sfaturi individuale prin telefon sau direct la faţa locului.

Consum de combustibil şi emisii de CO₂.

BMW M135i xDrive:
Consum mixt de combustibil, în l/100 km: 7,4 – 8,0
Emisii medii de CO₂, în g/km: 167 – 180

Datele oficiale cu privire la consumul de combustibil, emisiile de CO₂, consumul de energie electrică şi autonomia electrică au fost stabilite în conformitate cu procedura de măsurare prescrisă şi respectă versiunea în vigoare a Regulamentului (UE) 715/2007. Pentru autonomie, datele determinate conform WLTP iau în considerare orice echipamente opţionale (disponibile în acest caz pe piaţa din Germania). Pentru automobilele care au fost nou aprobate ca tip începând cu 1 ianuarie 2021, există doar datele oficiale conform WLTP. În plus, valorile NEDC sunt şterse din certificatele de conformitate începând cu 1 ianuarie 2023 conform Regulamentului UE 195/2022.

Pentru mai multe informaţii despre procedurile de măsurare WLTP, accesează www.bmw.com/wltp

Pentru mai multe informaţii despre consumul de combustibil şi despre emisiile oficiale de CO₂ în funcţie de model ale noilor automobile pentru pasageri consultă „Ghidul consumului de combustibil, emisiilor de CO₂ şi al consumului de electricitate ale noilor automobile pentru pasageri”, disponibil gratuit la toate punctele de vânzare, la Deutsche Automobil Treuhand GmbH (DAT), Hellmuth-Hirth-Str. 1, 73760 Ostfildern-Scharnhausen, Germany, şi la https://www.dat.de/co2/.

Citeşte în continuare

CONSUM DE COMBUSTIBIL ŞI EMISII DE CO₂.

  • BMW M135i xDrive:
    Consum mixt de combustibil, în l/100 km: 7,4 – 8,0
    Emisii medii de CO2, în g/km: 167 – 180

    Datele oficiale cu privire la consumul de combustibil, emisiile de CO2, consumul de electricitate și autonomia electrică au fost stabilite în conformitate cu procedura de măsurare prescrisă și respectă Regulamentul (UE) 715/2007 modificat. Cifrele WLTP iau în considerare orice echipamente opționale în cazul autonomiei. Pentru automobilele nou omologate începând cu data de 01.01.2021, specificațiile oficiale există numai conform WLTP. Mai multe informații despre metodele de măsurare WLTP sunt disponibile la adresa www.bmw.de/wltp