Exterior modelele BMW M2
M2 Coupé
Shop The Look
Preț (cu TVA)71.876 €
PerformanțăPână la 460 CP (338 kW)
Motorizare şi tip de combustibilBenzină

MODELUL M2

BMW M

MODELELE BMW SERIA 2 COUPÉ M.

Preț (cu TVA)71.876 €
PerformanțăPână la 460 CP (338 kW)
Motorizare şi tip de combustibilBenzină
Modelul M2MODELELE BMW SERIA 2 COUPÉ M.

NOUL BMW M2 COUPÉ, BMW M240i COUPÉ ŞI BMW M240i xDRIVE COUPÉ.

BMW M2 Coupé*:
Consum de combustibil, cumulat (WLTP) în l/100 km: 9,6 – 10,2
Emisii de CO2, cumulate (WLTP) în g/km: 218 – 231


BMW M240i Coupé:
Consum de combustibil, cumulat (WLTP) în l/100 km: 7,8 – 8,5
Emisii de CO2, cumulate (WLTP) în g/km: 177 – 192


BMW M240i xDrive Coupé:
Consum de combustibil, cumulat (WLTP) în l/100 km: 8,1 – 8,8
Emisii de CO2, cumulate (WLTP) în g/km: 185 – 200


*Cifrele sunt provizorii

Citeşte în continuare

COMPARAŢIE MODELE BMW M SERIA 2 COUPÉ.

Detaliile sportive dintr-o privire.

BMW M2 COUPÉ.

Senzaţie exclusivă de motorsport datorită valorilor de performanţă convingătoare.
 • Motor performant BMW M TwinPower Turbo pe benzină cu 6 cilindri în linie cu 460 CP.
 • Suspensie M adaptivă cu diferenţial M activ şi tracţiune spate.
 • Transmisie manuală sau transmisie Steptronic M cu Drivelogic.
 • 338 kW, 550 Nm, acceleraţie de la 0 la 100 km/h în 4,1 s (transmisie Steptronic M).
Configurator BMW M2 Coupé

BMW M240i COUPÉ.

Performanţă sportivă şi agilitate impresionantă.
 • Motor TwinPower Turbo pe benzină cu 6 cilindri în linie cu 374 CP.
 • Suspensie M Sport, diferenţial M Sport şi frâne M Sport ca dotare standard.
 • 275 kW, 500 Nm, 0 la 100 km/h în 4,7 s.
Configurator BMW M240i Coupé

BMW M240i xDRIVE COUPÉ.

Dinamica încărcată de adrenalină cu utilitate zilnică nelimitată.
 • Motor TwinPower Turbo pe benzină cu 6 cilindri în linie cu 374 CP.
 • Suspensie M Sport, diferenţial M Sport şi frâne M Sport ca dotare standard.
 • Tracţiune integrală inteligentă BMW xDrive.
 • 275 kW, 500 Nm, acceleraţie de la 0 la 100 km/h în 4,3 s.
Configurator BMW M240i xDrive Coupé
 • BMW M2 COUPÉ.
 • BMW M240i COUPÉ.
 • BMW M240i xDRIVE COUPÉ.

BMW M2 COUPÉ – DETALIILE IMPORTANTE.

Dinamica de condus şi elementele de design ale noului BMW M2 Coupé.

Motor M TwinPower Turbo pe benzină cu 6 cilindri în linie BMW M2

Motor performant M TwinPower Turbo pe benzină cu 6 cilindri în linie.

Un atlet de top care oferă o plăcere de a conduce pură: Motorul M TwinPower Turbo pe benzină cu 6 cilindri în linie oferă distribuţie dinamică a puterii, condus lin şi sunetul inconfundabil al motorului M. Tehnologii extrem de eficiente, cum ar fi VANOS dublu, Valvetronic, injecţie de înaltă precizie şi un turbocompresor TwinScroll oferă o putere excelentă.

Transmisie manuală BMW M2

Transmisie manuală.

Transmisia manuală cu şase trepte promite plăcerea pură de a conduce. Selectarea personală a treptelor de viteză şi cuplarea manuală a acestora, în comparaţie cu transmisia automată, îţi permite să experimentezi o conexiune directă şi adevărată cu propulsia modelului tău BMW – şi, prin urmare, condusul sportiv în forma sa cea mai pură. De asemenea, beneficiezi de designul transmisiei cu greutate optimizată.*

Suspensia M adaptivă a BMW M2

Suspensie M adaptivă.

Cu şasiul adaptiv M cu funcţie de control variabil al amortizoarelor, caracteristicile şasiului pot fi ajustate individual – de la confortabil la deosebit de sportiv, cu manevrabilitate pronunţată agilă. Cu Driving Experience Control poţi adapta şasiul controlat electronic rapid şi uşor la condiţiile de drum şi la situaţia de rulare.

Design frontal BMW M2

Design frontal.

Proporţiile compacte şi contururile clare definesc designul caracteristic BMW M2 Coupé. În stilul BMW 2002, farurile sunt implementate ca unităţi individuale.

Plafon M Carbon BMW M2

Plafon M Carbon.

Parte a conceptului inteligent de construcţie cu greutate redusă, plafonul M Carbon contribuie semnificativ la reducerea greutăţii automobilului. Datorită designului său din plastic ranforsat cu fibră de carbon (CFRP), este cu aproximativ 6 kg mai uşor decât un plafon comparabil realizat din oţel. Acest lucru deplasează centrul de greutate al automobilului în jos şi creşte dinamica de condus.*

Design spate BMW M2

Design spate.

Arcadele extrem de puternice şi pasajele tipice M ale roţilor subliniază poziţia largă şi puternică a noului BMW 2 Coupé pe şosea, transmiţându-şi puterea şi caracterul sportiv impresionant spre exterior. Stopurile dezvăluie o interpretare complet nouă a formei L caracteristice, pe măsură ce se răspândesc pulsatoriu în lateral.

Scaune ergonomice M Carbon BMW M2

Scaune M Carbon.

Scaunul M Carbon cu logo-ul M2 iluminat şi accente în culoare M combină materialele uşoare şi trăsăturile de competiţie ale unui scaun de curse cu seria de funcţionalităţi ale unui scaun M Sport. Potrivirea sa oferă suport lateral optim şi confort ridicat la distanţe lungi. Scaunul este compatibil cu centurile multipunct şi, prin urmare, potrivit pentru curse.**

BMW M2

Volan M.

Cu volanul M îmbrăcat în piele, vă puteţi bucura de o senzaţie de manevrare directă şi sportivă şi puteţi prelua în mod convenabil configuraţiile M Drive presetate prin simpla apăsare a unui buton.

BMW Afişaj curbat BMW M2

Afişaj curbat BMW.

Afişajul curbat BMW dintr-o bucată, complet digital oferă modelului tău BMW informaţiile pe o suprafaţă mare şi aranjate în mod clar. Acesta combină un afişaj de instrumente de 12,3” cu un Control Display de 14,9” cu operare tactilă. Operarea este optimizată ergonomic şi intuitivă. Designul curbat, aproape flotant, arată atât sofisticat, cât şi modern.

BMW M240i COUPÉ ŞI BMW M240i xDRIVE COUPÉ – DETALIILE IMPORTANTE.

Dinamica de condus şi elementele de design ale BMW M240i Coupé şi BMW M240i xDrive Coupé.

Exterior BMW M240i
Motor M TwinPower Turbo pe benzină cu 6 cilindri în linie BMW M240i

Motor M TwinPower Turbo pe benzină cu 6 cilindri în linie.

Un atlet de top care transmite o plăcere de a conduce pură: Motorul M TwinPower Turbo pe benzină cu 6 cilindri în linie oferă distribuţie superioară a puterii, condus lin şi sunetul inconfundabil al motorului M. Cu sistem VANOS dublu, sistem de control al supapelor Valvetronic, sistem High-Precision Injection şi un turbocompresor TwinScroll, acesta oferă o putere excelentă.

Transmisie Steptronic Sport BMW M240i

Transmisie Steptronic Sport.

Transmisia Steptronic Sport cu 8 trepte asigură o schimbare foarte sportivă a treptelor de viteză. Aceasta este disponibilă în versiune automată sau manuală, cu padele sau schimbător de viteze – pentru condus confortabil sau foarte dinamic. În modul SPORT PLUS şi cu schimbătorul de viteze în poziţia S/M din stânga, acţiunea de schimbare a treptelor este configurată pentru a oferi cea mai bună performanţă.

BMW M240i transmisie Steptronic Sport

Suspensie M adaptivă şi direcţie sport variabilă.

Suspensia M adaptivă se poate regla electronic în orice moment, pentru a se potrivi condiţiilor de drum. Poţi regla, de asemenea, caracteristicile suspensiei prin intermediul Driving Experience Control în funcţie de stilul de condus pe care îl preferi în momentul respectiv – de la confortabil până la foarte sportiv, cu manevrabilitate agilă. Direcţia sport variabilă cu Servotronic oferă răspuns direct şi agil şi se asigură că efortul fizic necesar la virare este redus. Aceasta reacţionează la unghiul volanului cu diverse rapoarte de direcţie. Acest lucru oferă manevrabilitate îmbunătăţită în timpul condusului dinamic şi reduce efortul fizic necesar la virare atunci când parchezi sau manevrezi automobilul.

Design frontal BMW M240i

Design frontal.

În faţă, powerdome-ul de pe capotă, grila frontală expresivă şi spoilerul faţă specific M, cu guri de admisie clar conturate şi triunghiulare subliniază dinamica BMW M240i Coupé şi BMW M240i xDrive Coupé.

Design lateral BMW M240i

Imagine din partea laterală.

Designul agil în stilul „trei secvenţe” al modelelor BMW M240i Coupé şi BMW M240i xDrive Coupé, cu capota lungă, extinsă, consolele scurte şi habitaclul din spate creează o silueta sportivă coupé.

Design spate BMW M240i

Design spate.

Accente sportive în spatele modelelor BMW M240i Coupé şi BMW M240i xDrive Coupé sunt spoilerul spate specific M şi spoilerul spate în culoarea caroseriei, furnizate ca dotare standard. Finisajele ţevilor de eşapament cu formă unică, în Gri Cerium, completează aspectul sportiv.

Scaune M Sport BMW M240i

Scaune M Sport.

Scaunele M Sport ergonomice au reglaje multiple şi tetiere parţial integrate şi oferă suport excelent în părţile laterale pentru tine şi pasagerul din faţă. În plus, lăţimea spătarului poate fi ajustată în mod individual. Designul deosebit, cu logo M negru, subliniază alura sportivă a automobilului.

Volan M îmbrăcat în piele BMW M240i

Volan M îmbrăcat în piele.

Volanul M îmbrăcat în piele are design cu trei spiţe, butoane multifuncţionale, emblemă M şi airbag integrat pe partea conducătorului auto. Volanul este îmbrăcat în piele Walknappa neagră, are cusături în aceeaşi culoare şi zone ergonomice pentru degetul mare, asigurând astfel o manevrare directă şi sportivă a automobilului.

Ornament interior M iluminat BMW M240i

Ornament interior M iluminat.

Ornamentul interior M iluminat prezintă în mod unic culorile M pentru un interior care va atrage atenţia oricui. Panourile portierelor, iluminate în culorile M, accentuează caracterul exclusivist, sportiv al automobilului. Efectul de diminuare progresivă a intensităţii evidenţiază dinamica pentru care sunt recunoscute cele mai puternice litere din lume.