Imagine din partea laterală a BMW M440i xDrive Gran Coupé G26 2021, în BMW Individual Gri Frozen Pure, în faţa unui perete

THE 4

NOUL BMW M440i xDRIVE GRAN COUPÉ: MOTORIZARE ŞI DATE TEHNICE

Cele mai importante date şi cifre pentru noul BMW M440i xDrive Gran Coupé: aruncă o scurtă privire asupra motorizărilor, a consumului de combustibil, a emisiilor de CO2 şi a dimensiunilor automobilului. Verifică toate datele despre performanţă, precum cilindree, cai putere, cuplu şi acceleraţie.
Citeşte în continuare
THE 4NOUL BMW M440i xDRIVE GRAN COUPÉ: MOTORIZARE ŞI DATE TEHNICE

DATELE TEHNICE ALE BMW M440i xDRIVE GRAN COUPÉ.

Compară datele tehnice

Imagine în prim plan cu roţi şi anvelope BMW cu etichete UE pentru anvelope

ROŢI ŞI ANVELOPE BMW.

Supunem anvelopele automobilelor noastre la teste stricte cu până la 50 de criterii diferite privind calitatea – semnificativ mai mult decât este necesar conform regulamentului uniform de etichetare a anvelopelor, care se aplică în întreaga Europă. Aici vei găsi toate informaţiile despre proprietăţile anvelopelor utilizate de BMW.

Consumul de combustibil şi emisiile de CO2 ale BMW M440i xDrive Gran Coupé.

Opţiunile BMW Individual vor fi disponibile pentru BMW M440i xDrive Gran Coupé începând cu 03/2022.

 

BMW M440i xDrive Gran Coupé:

Consum mixt de combustibil, în l/100 km: 8,0 – 8,5

Emisii medii de CO2, în g/km: 181 – 194

n/a n/a n/a n/a n/a n/a n/a n/a

Citeşte în continuare

Consumul de combustibil şi emisiile de CO2 ale BMW M440i xDrive Gran Coupé.

 • Opţiunile BMW Individual vor fi disponibile pentru BMW M440i xDrive Gran Coupé începând cu 03/2022.

  BMW M440i xDrive Gran Coupé:
  Consum mixt de combustibil, în l/100 km: 8,0 – 8,5
  Emisii medii de CO2, în g/km: 181 – 194

  Valorile pentru consumul de combustibil, emisiile de CO2 şi consumul de energie sunt determinate în concordanţă cu Reglementările Europene (CE) 715/2007, în versiunea aplicabilă în momentul omologării. Aceste cifre se referă la automobile cu configuraţie de bază în Germania, iar autonomia este calculată în funcţie de echipamentele opţionale şi de dimensiunile jantelor şi anvelopelor disponibile pe modelul selectat.
  Valorile sunt bazate pe reglementările WLTP („Worldwide Harmonized Light Vehicles Test Procedure”, trad. „Proceduri de testare armonizate la nivel global pentru automobile uşoare”). În ceea ce priveşte taxele auto sau alte obligaţii referitoare la emisiile de CO2 (cel puţin printre altele), valorile emisiilor de CO2 pot fi diferite faţă de valorile indicate aici.
  Informaţii suplimentare despre consumul de combustibil şi despre emisiile oficiale de CO2 pot fi obţinute consultând reglementările referitoare la consumul de combustibil şi emisiile de CO2 ale automobilelor noi. Acestea pot fi obţinute gratuit de la dealerul tău BMW.