Modelele BMW X6 M, F96, 2020, în Verde Urban de la BMW Individual

€ 129.056

Preţ

Benzină

Motorizare şi tip de combustibil

THE X6 M

BMW M

MODELELE BMW X6 M: TOATE DETALIILE.

€ 129.056

Preţ

Benzină

Motorizare şi tip de combustibil

THE X6 MMODELELE BMW X6 M: TOATE DETALIILE.

Modelele BMW X6 M Competition, BMW X6 M şi BMW X6 M50i.

Superioritate pe orice suprafaţă: Automobilele BMW X6 M îşi demonstrează dominaţia extrovertită cu o dinamică de condus remarcabilă, un design M expresiv şi o agilitate de neegalat. Descoperă cele patru modele extrovertite Sports Activity Coupé (SAC): BMW X6 M50i impresionează prin combinaţia sa unică între performanţă, confort şi eficienţă. BMW X6 M cu xDrive M inspiră printr-un interior luxos şi dinamică de condus definită de ADN-ul motorsport. O experienţă de condus încărcată de adrenalină care este intensificată în şi mai puternicul şi exuberantul model BMW X6 M Competition cu xDrive M.

 

BMW X6 M Competition:
Consum mixt de combustibil, în l/100 km: -
Emisii medii de CO2, în g/km: -

BMW X6 M:
Consum mixt de combustibil, în l/100 km: 12,4
Emisii medii de CO2, în g/km: 282

 

BMW X6 M50i:
Consum mixt de combustibil, în l/100 km: 12,1
Emisii medii de CO2, în g/km: 274

 

BMW X6 M50d:
Consum mixt de combustibil, în l/100 km: 8,3
Emisii medii de CO2, în g/km: 218

Citeşte în continuare

DETALIILE IMPORTANTE ALE BMW X6 M COMPETITION ŞI BMW X6 M.

Dă click pentru a vedea dominarea pură dintr-o privire.

Imagine în prim-plan cu motorul performant M TwinPower Turbo pe benzină cu 8 cilindri al BMW X6 M Competition, F96

FII ÎN FAŢA TUTUROR.

Motorul performant M TwinPower Turbo pe benzină cu 8 cilindri.

Motorul puternic biturbo de 4.4 litri al BMW X6 M Competition dezvoltă o putere de 460 kW (625 CP) şi un cuplu de 750 Nm. Conceptul de răcire şi sistemul de ulei al motorului, preluate din motorsport, subliniază caracterul performant al acestui model M – pentru o livrare optimă a puterii şi performanţă durabilă pe întreaga plajă de turaţii.

Imagine cu trei sferturi din partea spate a BMW X6 M Competition cu xDrive M, în Verde Urban de la BMW Individual, F96, 2020

ADN MOTORSPORT.

Trenul de rulare şi şasiul modelelor BMW X6 M Competition şi BMW X6 M.

Dezvoltate atent şi coordonate perfect: componentele trenului de rulare şi ale şasiului, precum xDrive M şi diferenţialul M activ, atrag atenţia către ADN-ul motorsport al BMW X6 M Competition şi BMW X6 M – şi garantează un nivel maxim al experienţelor de condus dinamice, care ies în evidenţă prin precizie şi agilitate.

Imagine din partea frontală cu designul exterior al BMW X6 M Competition, în Verde Urban de la BMW Individual, F96, 2020

CARISMĂ PALPITANTĂ.

Designul exterior al modelelor BMW X6 M Competition şi BMW X6 M.

BMW X6 M Competition şi BMW X6 M impresionează prin aspectul intens, specific şi extrem de puternic. De la partea frontală plată, silueta curbată în stil coupé, până la linia atletică a umerilor şi partea spate, aspectul exterior denotă siguranţă şi performanţă de top. Datorită jantelor distinctive M din aliaj uşor, cele două modele M cu gene X nu lasă nicio îndoială privind potenţialul lor.

Scaunele multifuncţionale ale BMW X6 M Competition, F96 2020

SPORTIVITATE DE PREŢ.

Designul interior al modelelor BMW X6 M Competition şi BMW X6 M.

De la scaunele M multifuncţionale tapiţate în combinaţie de piele integrală Merino/ Alcantara, în Negru/ Bej Midrand contrastant, schimbătorul de viteze M cu design extravagant şi lumini în formă de cascadă, până la interfaţa pentru utilizatori specifică M a panoului de instrumente şi a Control Display-ului – interiorul BMW X6 M Competition creează simbioza perfectă între sportivitate şi lux, cu fiecare detaliu exclusivist.

BMW X6 M Competition îşi face potenţialul recunoscut la prima privire.
Markus Flasch, Preşedinte al BMW M GmbH.

DESIGNUL BMW X6 M COMPETITION.

Descoperă printr-un click detaliile importante ale interiorului şi ale exteriorului.

Expresia puterii şi a superiorităţii: de la grila frontală distinctivă M, linia dinamică a plafonului, până la partea spate cu aspect sportiv, designul exterior al BMW X6 M Competition redă un caracter unic şi puternic. În interior, materialele de lux şi detaliile specifice M promit o experienţă de condus sportivă şi exclusivistă. Culoarea exterioară specială Verde Urban de la BMW Individual prezentă în aceste imagini va fi disponibilă din luna august 2020.
Imagine în prim-plan cu partea frontală a BMW X6 M Competition, F96, în Verde Urban de la BMW Individual, cu grilă dublă M
Imagine cu trei sferturi din partea spate a BMW X6 M Competition, F96, în Verde Urban de la BMW Individual, cu sistem de evacuare M Sport
Imagine din lateral cu BMW X6 M Competition, F96, în Verde Urban de la BMW Individual, cu jante M din aliaj uşor
Imagine de la exterior cu capacele oglinzilor M Carbon ale BMW X6 M Competition
Imagine cu partea spate a BMW X6 M Competition, F96, în Verde Urban de la BMW Individual, cu sistem de evacuare M Sport
Imagine din habitaclul BMW X6 M Competition F96
Scaunele M multifuncţionale cu logo „X6 M” iluminat ale BMW X6 M Competition, F96
Imagine în prim-plan cu partea frontală a BMW X6 M Competition, F96, în Verde Urban de la BMW Individual, cu grilă dublă M

Elementele de design M pline de caracter precum spoilerul frontal, grila frontală specială în stil coupé care iese în evidenţă prin barele duble negre lucioase şi designul hexagonal al prizei de aer centrale creează senzaţii palpitante încă de la prima vedere a noului BMW X6 M Competition.

Imagine cu trei sferturi din partea spate a BMW X6 M Competition, F96, în Verde Urban de la BMW Individual, cu sistem de evacuare M Sport

Linia elegantă a plafonului care descende uşor şi partea spate cu caneluri oferă noului BMW X6 M Competition o siluetă sportivă coupé imposibil de imitat. Elementele de design atractive precum stopurile înguste sau spoilerul spate impresionant sunt dovada caracterului competitiv al acestui Sports Activity Coupé foarte puternic.

Imagine din lateral cu BMW X6 M Competition, F96, în Verde Urban de la BMW Individual, cu jante M din aliaj uşor

Cu partea frontală plată şi secţiunile laterale dinamice, BMW X6 M Competition scoate în evidenţă caracterul său puternic.

Imagine de la exterior cu capacele oglinzilor M Carbon ale BMW X6 M Competition

Detaliile originale specifice M precum capacele oglinzilor exterioare M din carbon şi spoilerul spate M din carbon stabilesc detalii atractive la exterior şi cresc în mod permanent performanţa de top şi caracterul sportiv ale BMW X6 M Competition.

Imagine cu partea spate a BMW X6 M Competition, F96, în Verde Urban de la BMW Individual, cu sistem de evacuare M Sport

Sistemul de evacuare M Sport şi cele patru ţevi de eşapament de 100 mm oferă un sunet unic şi emoţionant, iar împreună cu aspectul lat al spateului şi stopurile înguste, consolidează supremaţia BMW X6 M Competition.

Imagine din habitaclul BMW X6 M Competition F96

Detaliile interioare din habitaclul orientat spre conducătorul auto al BMW X6 M Competition, precum interfaţa specifică M, volanul M ergonomic îmbrăcat în piele sau schimbătorul de viteze M cu design extravagant şi lumini în formă de cascadă, combină sportivitatea cu exclusivitatea supremă într-o manieră unică.

Scaunele M multifuncţionale cu logo „X6 M” iluminat ale BMW X6 M Competition, F96

În interiorul BMW X6 M Competition, scaunele M multifuncţionale cu logo „X6 M” iluminat şi tetiere integrate complet prezintă o declaraţie de sportivitate şi exclusivitate oferită de confortul superior al scaunelor şi suportul prefect în părţile laterale. Tapiţeria din piele integrală Merino neagră cu contraste Bej Midrand este exclusivă modelului X6 M Competition. Acest echipament este completat de cotierele şi suporturile pentru genunchi ale consolei centrale îmbrăcate în Alcantara.

Modelele BMW X6 M: motoare, echipamente şi date tehnice.

DETALIILE IMPORTANTE ALE BMW X6 M50i.

Lider alfa: motoare, exterior şi interior.

Imagine cu trei sferturi din partea laterală a modelului BMW X6 M50i cu motor M TwinPower Turbo pe benzină cu 8 cilindri G06, Manhattan

MOTOR ELEGANT.

Designul modelului BMW X6 M50i.

BMW X6 M50i arată superioritate: cu proporţii puternice şi caracteristici distinctive BMW X, alături de tehnologii exclusive.

Imagine din partea frontală cu BMW X6 M50i cu motor M TwinPower Turbo pe benzină G06, Manhattan

SUPERIORITATE TEHNOLOGICĂ.

Detaliile importante din exteriorul BMW X6 M50i.

Un detaliu autentic: grila frontală BMW Iconic Glow luminează întunericul şi stabileşte noi standarde în designul inovator.

Design interior al habitaclului modelului BMW X6 M50i G06

ELEGANŢĂ UIMITOARE.

Designul interior al BMW X6 M50i.

Interiorul modelului BMW X6 M50i dirijează tehnologiile inovatoare şi exclusivitatea maximă spre un nou nivel comun.

Motor M TwinPower Turbo al modelului BMW X6 M50i G06

PERFORMANŢĂ FASCINANTĂ.

Motorul M TwinPower Turbo al modelului BMW X6 M50i.

Cu motorul său pe benzină deosebit de puternic care livrează până la 530 CP, BMW X6 M50i asigură o plăcere de a conduce încărcată de adrenalină de la prima rotaţie.

BMW X6 M50i.

Design highlights.

Îţi creşte pulsul: proporţiile puternice şi elementele de design excepţionale în combinaţie cu pachetul BMW Individual Shadow Line lucios creează o capodoperă a eleganţei sportive. Caracterul competitiv iese în evidenţă datorită grilei frontale exclusiviste BMW „Iconic Glow” şi a jantelor M foarte mari de 22” din aliaj uşor. Interiorul continuă acelaşi nivel ridicat de expresivitate şi exclusivitate – cu detalii sportive specifice precum panoul de instrumente îmbrăcat în piele sau scaunele sport pentru conducătorul auto şi pasagerul faţă.
Imagine cu trei sferturi din perspectivă frontală a BMW X6 M50i, staţionând în faţa unui peisaj urban
Imagine din lateral cu un bărbat sprijinându-se de un BMW X6 M50i în faţa unui peisaj urban
Imagine în prim plan din spate cu BMW X6 M50i
Imagine din interior cu accent pe scaunele sport ale BMW X6 M50i
Habitaclul orientat către conducătorul auto BMW X6 M50i
Imagine cu trei sferturi din perspectivă frontală a BMW X6 M50i, staţionând în faţa unui peisaj urban

Grila frontală Iconic Glow distinctivă şi noua bară-spoiler ale BMW X6 M50i.

Imagine din lateral cu un bărbat sprijinându-se de un BMW X6 M50i în faţa unui peisaj urban

Jantele M uriaşe de 22” din aliaj uşor sunt o afirmaţie a designului provocator.

Imagine în prim plan din spate cu BMW X6 M50i

Sistem de evacuare M sport şi spoilerul M spate sunt simboluri ale caracterului său sportiv.

Imagine din interior cu accent pe scaunele sport ale BMW X6 M50i

Scaunele sport oferă o ambianţă extrem de dinamică, dar şi elegantă.

Habitaclul orientat către conducătorul auto BMW X6 M50i

Habitaclul orientat spre conducătorul auto cu display-ul de 12,3” asigură operabilitate optimă şi confort maxim.

BMW X6 M50i: Motorizări, echipamente şi date tehnice.

Consum de combustibil şi emisii de CO₂.

 • BMW X6 M:
  Consum mixt de combustibil, în l/100 km: 12,4
  Emisii medii de CO2, în g/km: 282

  BMW X6 M50i:
  Consum mixt de combustibil, în l/100 km: 12,1
  Emisii medii de CO2, în g/km: 274

  BMW X6 M50d:
  Consum mixt de combustibil, în l/100 km: 8,3
  Emisii medii de CO2, în g/km: 218

  Valorile pentru consumul de combustibil, emisiile de CO2 şi consumul de energie sunt determinate în concordanţă cu Reglementările Europene (CE) 715/2007, în versiunea aplicabilă în momentul omologării. Aceste cifre se referă la automobile cu configuraţie de bază în Germania, iar autonomia este calculată în funcţie de echipamentele opţionale şi de dimensiunile jantelor şi anvelopelor disponibile pe modelul selectat.

  Valorile sunt bazate pe reglementările WLTP („Worldwide Harmonized Light Vehicles Test Procedure”, trad. „Proceduri de testare armonizate la nivel global pentru automobile uşoare”). În ceea ce priveşte taxele auto sau alte obligaţii referitoare la emisiile de CO2 (cel puţin printre altele), valorile emisiilor de CO2 pot fi diferite faţă de valorile indicate aici.

  Informaţii suplimentare despre consumul de combustibil şi despre emisiile oficiale de CO2 pot fi obţinute consultând reglementările referitoare la consumul de combustibil şi emisiile de CO2 ale automobilelor noi. Acestea pot fi obţinute gratuit de la dealerul tău BMW.