BMW iX3 G08 2021 Negru Carbon M
iX3
Shop The Look
Preț (cu TVA)68.425 €
Autonomiepână la 461 km*
Motorizare şi sistem de propulsieIntegral electric

DESCHIDE DRUMUL CĂTRE VIITOR

BMW iX3 G08 2021 Negru Carbon M

BMW iX3.
DOBÂNDĂ FIXĂ 2,99%.**

Preț (cu TVA)68.425 €
Autonomiepână la 461 km*
Motorizare şi sistem de propulsieIntegral electric
DESCHIDE DRUMUL CĂTRE VIITORBMW iX3.<br>DOBÂNDĂ FIXĂ 2,99%.**

Grație pachetului M Sport prezent în echiparea standard, BMW iX3 arată mai sportiv ca niciodată. Elementele aerodinamice și accentele albastre scot în evidență faptul că acest automobil este electric. Fie că este vorba de călătorii scurte sau mai lungi – cu o autonomie de până la 471 km* și un consum de energie electrică de la 17,6 kWh/100 km*, noul BMW iX3 este ideal pentru orice traseu. 

BMW iX3:
Consum de energie, în kWh/100 km: 17,6 - 18,0
Emisii medii de CO₂, în g/km: 0

Citeşte în continuare

OFERTA BMW iX3.

Alege BMW iX3 cu dobăndâ 0% pe 3 ani, avans 20% plus ecotichet în valoare de 45.000 lei şi primele 12 luni fără plata asigurării CASCO, fără franşiză. Bucură-te de călătoriile tale cu încrederea ca ai grijă de mediul înconjurător datorită emisiilor 0 şi costurilor mai mici de utilizare.

Citeşte în continuare

COMPARAŢI MODELELE BMW iX3.

VARIANTA „IMPRESSIVE”

100% electric: modelul „Impressive” disponibil opţional are la bază modelul standard „Inspiring” şi sporeşte senzaţia de exclusivitate şi confortul automobilului tău BMW în timpul deplasării.
BMW iX3 Albastru Inchis

VARIANTA „INSPIRING”

100% electric: modelul standard „Inspiring” include o gamă impresionată de echipamente pentru a spori confortul, siguranţa şi plăcerea de a conduce, cum ar fi:
BMW iX3 Albastru deschis
 • VARIANTA „IMPRESSIVE”
 • VARIANTA „INSPIRING”

DESCOPERĂ CAROSERIA NOULUI BMW iX3.

BMW iX3 G08 2021

DETALII EXTERIOARE ALE BMW iX3.

BMW iX3 G08 2021

Design frontal.

Grila frontală aproape complet închisă BMW formează elementul optic central al feței impresionante. Împreună cu dispunerea în formă de L a gurilor de admisie în albastru BMW i, aceasta evidențiază natura pur electrică a modelului BMW iX3. Farurile adaptive plate cu LED ale noului design conferă feței modelului BMW iX3 un aspect concentrat.

BMW iX3 G08 cu Jante Jet Black

Imagine din partea laterală.

Contururile generos proporţionate din jurul pasajelor roţilor evidenţiază cu siguranţă roţile M Aerodynamic 890 M style de 20“ de culoare Jet Black cu accente de aluminiu. Priza de aer „Air Breather” proiectat pe aripa modelului BMW M, în spatele roţii din faţă, optimizează fluxul de aer.
BMW iX3 G08 Design Spate

Design spate.

În combinaţie cu priza de aer „Air Breather” verticală, noile stopuri cu LED cu capace de sticlă tridimensionale, grafică de prindere şi indicatoare orizontale asigură un aspect cu concentrare maximă. Difuzoarele de culoare albastră completează partea din spate de deasupra şoselei. Ornamentul poziţionat între acestea are un aspect de înaltă calitate de culoare Gri Frozen.

DESCOPERĂ DOTĂRILE DIN INTERIOR ALE NOULUI BMW iX3.

BMW iX3 G08 2021

CARACTERISTICILE DIN INTERIOR ALE NOULUI BMW iX3.

Habitaclul BMW iX3, G08, 2021

Panou de bord.

BMW Live Cockpit Professional cu funcţie de navigaţie cuprinde o reţea de afişaje de înaltă calitate. Aceasta constă dintr-un display central de înaltă rezoluţie de 12,3”, cu operare tactilă, şi un display de instrumente complet digital de 12,3”. Sistemul de operare BMW 7 poate fi operat şi prin intermediul BMW Intelligent Personal Assistant, printre alte instrumente.

Plafon panoramic BMW iX3 G08 2021

Plafon panoramic din sticlă.

Lumină superbă, aer proaspăt. Când este închis, plafonul panoramic din sticlă asigură o atmosferă primitoare şi luminoasă în interior. Îl poţi regla electric pentru a se potrivi nevoilor tale. Indiferent că este puţin ridicat sau larg deschis, aerul proaspăt intră în habitaclu. Un deflector de vânt opreşte automat curenţii de aer neplăcuţi.

Scaune sport BMW iX3 G08 2021

Scaune sport.

Pentru a asigura un nivel ridicat de confort în interior, modelul BMW iX3 este echipat cu scaune sport cu piele cu textură fină perforată Sensatec, care este inclusă în echiparea standard. Volanul M îmbrăcat în piele, inclusiv control multifuncţional şi sigla M, are un design cu 3 spiţe. Benzile de ornament interioare de culoare Aluminiu Rhombicle Dark adaugă şi mai multe accente sportive.

ACCESORII ORIGINALE BMW PENTRU BMW iX3.

Jante BMW iX3 G08 2021 din aliaj uşor Double-spoke de 19” BMW, tip 842, bicolore

Jante BMW din aliaj uşor Double-spoke de 19”, tip 842, bicolore.

Jante BMW din aliaj uşor Double-spoke de 19”, tip 842, bicolore. Disponibile în set complet de iarnă cu (sistem de monitorizare a presiunii din anvelope) şi anvelope runflat, cu dimensiunea jantelor de 8J x 19.
Spre produs
Covoraşe faţă BMW pentru toate anotimpurile pentru modelul BMW iX3 G08 2021

Covoraşe BMW pentru toate anotimpurile pentru locurile din faţă.

Covoraşele BMW pentru toate anotimpurile se potrivesc perfect şi protejează spaţiul pentru picioare din faţă de murdărie şi umezeală. Negre, cu încrustaţie din oţel inoxidabil X3.
Spre produs
Suportul pentru biciclete BMW cu montare în spate Pro 2.0 pentru BMW iX3 G08 2021

Suport pentru biciclete BMW cu montare în spate Pro 2.0.

Suport BMW uşor, stabil pentru două biciclete/e-biciclete cu montare în spate Pro 2.0. Sarcină maximă admisă de 60 kg, poate fi pliat compact.
Spre produs

NOUL BMW iX3 CU 286 CP (210 kW).

BMW iX3 G08 2021

PERFORMANȚA ELECTRIZANTĂ A MODELULUI BMW iX3.

Mai dinamic, eficient și inovator ca niciodată: a cincea generație a tehnologiei BMW eDrive echipată pe modelul BMW iX3. În combinație cu bateria de înaltă tensiune proaspăt dezvoltată și cu suspensia adaptivă, permite acestui SAV să ofere o performanță de condus electrizantă și o accelerație spectaculoasă.

Suspensie adaptivă BMW iX3 G08 2021

Suspensie adaptivă.

Confort de rulare mai mare, dinamică de condus mai bună. Suspensia adaptivă adaptează caracteristicile amortizoarelor la situaţia de rulare. Setările implicite COMFORT asigură un confort deosebit de ridicat la volan.

BMW iX3, G08, 2021, cu „topologie integrată de sisteme de acţionare electrificată”

Unitate de acţionare electrică.

Unitatea de acţionare perfect integrată combină motorul electric, transmisia şi componentele electronice de putere într-o carcasă de aluminiu, economisind spaţiu şi greutate. Implementarea directă şi spontană a cererilor de acceleraţie asigură plăcerea tipică de condus BMW. Prin gestionarea fără pământuri rare, motorul electric este deosebit de durabil.
Sistem de recuperare BMW iX3 G08

Sistem de recuperare.

Sistemul de recuperare converteşte energia cinetică generată în timpul decelerării şi frânării în electricitate şi o alimentează în bateria de înaltă tensiune a unităţii pentru a creşte autonomia. Posibilităţile de reglare ale nivelului de recuperare în patru etape permite individualizarea crescută şi un câştig semnificativ în confort.
BMW IconicSounds Electric BMW iX3 G08 2021

„BMW IconicSounds Electric”.

Sunetele BMW IconicSounds Electric sunt coloanele sonore ale plăcerii electrizante de a conduce. Sunetele emise de difuzoarele interioare şi exterioare îţi însoţesc manevrele din timpul deplasării. De la relaxant la puternic, acestea se potrivesc cu modul de condus selectat. Compoziţiile multistratificate create special pentru modelele BMW i au fost compuse de Hans Zimmer, compozitor de muzică de film premiat cu Oscar.

DESCOPERĂ AUTONOMIA NOULUI MODEL iX3 DE LA BMW.

Explorează autonomia extinsă a noului BMW iX3! Utilizează opţiunile de configurare şi descoperă cât de departe poţi merge dacă ţii cont de anumiţi factori.
Selectează modelul
  • De ce variază autonomiile?
  • În detaliu
  • Specificaţiile generale ale autonomiei şi valorile autonomiei pentru acest indicator
  • Care sunt ipotezele care stau la baza setărilor stilului de condus?

  AUTONOMIE DE PÂNĂ LA 471 KM* CU BMW iX3.

  BMW iX3 G08 2021 Negru Carbon M

  Graţie colaborării între conceptul eficient de tren de rulare, designul aerodinamic şi bateria de înaltă tensiune, BMW iX3 este o mașină electrică ce ajunge la o autonomie de până la 471 kilometri*. Tehnologii inovatoare, cum ar fi recuperarea energiei de frânare, ajută la extinderea autonomiei şi reduc consumul de energie până la 17,6–18,0 kWh/100 km.

  DESCOPERĂ AUTONOMIA NOULUI MODEL iX3 DE LA BMW.

  Explorează autonomia extinsă a noului BMW iX3! Utilizează opţiunile de configurare şi descoperă cât de departe poţi merge dacă ţii cont de anumiţi factori.
  Selectează modelul

   DURATĂ DE ÎNCĂRCARE PENTRU O AUTONOMIE DE 100 KM.

   Graţie noului tău BMW iX3 şi BMW Charging, beneficiezi de numeroase oferte personalizate pentru încărcarea mașinii electrice la domiciliu, pe drum sau la birou, precum şi de o capacitate impresionantă de încărcare a automobilului electric de până la 150 kW. Automobilul include un set de încărcare standard format dintr-un Flexible Fast Charger pentru încărcare flexibilă şi mobilă acasă, precum şi cablul de încărcare pentru încărcare publică.
   Incarcare rapida la domiciliu pentru BMW SUV electric iX3

   Încărcarea la domiciliu pentru o autonomie de 100 km.

   01:37 h – Wallbox (11kW)

   01:37 h – Flexible Fast Charger (11 kW) la prize industriale

   08:07 h – Cablu standard de încărcare sau Flexible Fast Charger (2,3 kW) la o priză casnică
   Contactează partenerul BMW pentru soluţii de încărcare
   Incarcare rapida la statia de incarcare pentru BMW SUV electric iX3

   Încărcarea în timpul călătoriei pentru o autonomie de 100 km.

   00:07 h – Staţie de încărcare de mare putere (capacitate maximă de încărcare pentru un automobil)

   00:20 h– Staţie de încărcare rapidă (50 kW)

   01:37 h – Staţie de încărcare CA (capacitate maximă de încărcare pentru un automobil)

   Calculul ia în considerare consumul şi performanţa de încărcare. Valorile se referă la activarea bateriei la o temperatură de 29 – 33 grade Celsius şi temperatura ambiantă cu valori de certificare, cu excepţia consumatorilor auxiliari suplimentari, cum ar fi încălzirea scaunelor, afişajele şi sistemul de climatizare. Consumul individual al mașinii electrice poate varia (în funcţie de, de exemplu, profilul de condus, temperatură, condiţii ambientale), la fel şi performanţa de încărcare realizabilă individual (depinzând de, de exemplu, starea de încărcare a bateriei, sistemul de climatizare al automobilului). Consumul de combustibil se bazează pe cifrele WLTP. Performanţa de încărcare se bazează pe performanţa de încărcare maximă posibilă (în funcţie de tipul de încărcare şi de automobil).

   Citeşte în continuare

   AUTONOMIE DE PÂNĂ LA 461 KM* CU BMW iX3.

   BMW iX3 G08 2021 Negru Carbon M imagine din partea frontală

   Graţie colaborării între conceptul eficient de tren de rulare, designul aerodinamic şi bateria de înaltă tensiune, BMW iX3 este o mașină electrică ce ajunge la o autonomie de până la 461 kilometri*. Tehnologii inovatoare, cum ar fi recuperarea energiei de frânare, ajută la extinderea autonomiei şi reduc consumul de energie până la 18,9–18,5 kWh/100 km.

   SERVICII DIGITALE BMW PENTRU BMW iX3.

   BMW iX3 G08 2021 Negru Carbon M la statia de incarcare

   Serviciile inovatoare ale aplicaţiei My BMW şi BMW Maps cu Connected Charging şi Connected Navigation te ajută să utilizezi în mod eficient autonomia automobilului tău BMW iX3 şi să îţi planifici traseele în mod corespunzător. Poţi utiliza aceste servicii relativ simplu comunicând cu autovehiculul tău BMW. BMW Intelligent Personal Assistant călătoreşte întotdeauna alături de tine şi îţi permite să controlezi numeroase funcţii ale automobilului prin comandă vocală.

   TEHNOLOGIILE DE LA BMW iX3.

   BMW iX3 îţi oferă o gamă largă de servicii digitale şi sisteme inteligente de asistenţă. De la asistentul la parcare până la sistemul personal de asistenţă vocală, tehnologiile inovatoare cresc siguranţa şi confortul în timpul călătoriei.
   BMW iX3, G08, 2021, cu BMW Intelligent Personal Assistant

   BMW Intelligent Personal Assistant.

   „Hei, BMW, mi-e foame.” BMW Intelligent Personal Assistant va găsi cel mai apropiat restaurant şi va planifica imediat ruta. Dar poate să facă şi mai multe. BMW Intelligent Personal Assistant te va asista la utilizarea funcţiilor automobilului. Şi explică în mod clar funcţii utile. Te ajută să manevrezi modelul tău BMW simplu şi intuitiv.

   BMW iX3 cu Digital Key

   BMW Digital Key.

   Poţi lăsa acasă cheia automobilului tău. Poţi folosi smartphone-ul în locul unei chei convenţionale, datorită BMW Digital Key. Pentru a debloca automobilul, trebuie doar să îl ţii în dreptul mânerului portierei. Pune-l în suportul indicat înainte de a porni la drum. Vrei să împarţi modelul tău BMW cu alte persoane? Trebuie doar să trimiţi un BMW Digital Key către maximum cinci persoane.

   Driving Assistant Professional BMW iX3 G08 2021

   Driving Assistant Professional.

   Asistentul la parcare te ajută să parchezi şi să manevrezi automobilul. Cu senzorii de distanţă, funcţia de frânare în caz de urgenţă şi camera pentru mersul în marşarier, poţi ocupa chiar şi cele mai înguste locuri de parcare. Sau poţi să laşi modelul tău BMW să parcheze în locul tău. Dacă spaţiul devine prea îngust, Asistentul pentru mersul în marşarier poate parcurge singur ultimii 50 de metri parcurşi.

   Asistentul la parcare BMW iX3 G08 2021

   Asistentul la parcare.

   Asistentul la parcare îţi permite să parchezi şi să manevrezi automobilul cu uşurinţă. Camera video cu perspectivă spate îţi oferă vizibilitate optimă asupra zonei din spatele automobilului. Sistemul activ de asistenţă la parcare asigură mai multă protecţie împotriva avariilor produse în timpul parcării. Asistentul la parcare realizează automat parcarea automobilului în spaţii laterale sau perpendiculare şi poate de asemenea ieşi din spaţiile de parcare laterale. Asistentul pentru mersul cu spatele te ajută în timpul mersului în marşarier, de exemplu, pe benzile înguste.
   Navigaţie activă BMW iX3 G08 2021

   Sistemul de navigaţie activă.

   Sistemul de ghidare cu navigaţie activă este o funcţie extinsă a Asistentului de direcţie şi de control al benzii de mers poate sugera schimbarea benzii atunci când acest lucru devine necesar pentru respectarea traseului de navigaţie. În acest sens, sistemul identifică un spaţiu potrivit în traficul de pe banda adiacentă şi apoi îţi atrage atenţia asupra schimbării benzii de circulaţie.

   DATELE TEHNICE ALE BMW iX3.

   Motorizarea modelului BMW iX3.

   Putere maximă în CP (kW):

   210 (286)

   Cuplu maxim în Nm:  

   400

   Acceleraţie 0 – 100 km/h, în sec.:

   6,8

   Autonomie electrică în km (WLTP):

   461 – 471*

   Capacitate maximă de încărcare:  

   reîncărcarea timp de 10 minute poate adăuga până la 90 km
   (staţie de încărcare de mare putere)

   Date tehnice ale modelului BMW iX3 G08 2021
   Anvelope pentru masini BMW

   ROŢI ŞI ANVELOPE BMW.

   Supunem anvelopele automobilelor noastre la teste stricte cu până la 50 de criterii diferite privind calitatea – semnificativ mai mult decât este necesar conform regulamentului uniform de etichetare a anvelopelor, care se aplică în întreaga Europă. Aici vei găsi toate informaţiile despre proprietăţile anvelopelor utilizate de BMW.

   SERVICII FINANCIARE BMW PENTRU BMW iX3.

   BMW iX3 G08 2021 Negru Carbon M imagine din partea frontală

   Produsele financiare personalizate de la BMW Financial Services te ajută să ajungi rapid şi flexibil la destinaţie. Fie pentru finanţare, fie pentru leasing – fiecare dintre ofertele noastre este individual adaptată nevoilor şi dorinţelor tale. Află mai multe despre soluţii atractive de finanţare sau cea mai potrivită ofertă de leasing pentru noul tău BMW iX3.

   PACHETUL BMW SERVICE INCLUSIVE PENTRU BMW iX3.

   Angajat BMW Service întâmpinând clientul BMW iX3 G08 2021

   #whateverhappens. Călătoreşte oriunde fără griji: acest pachet îţi oferă 100% transparenţă şi planificare facilă pentru perioada de timp sau numărul de kilometri selectaţi de tine.

   • Serviciul de verificare a automobilului în conformitate cu specificaţiile BMW
   • Service microfiltru
   • Service lichid de frână

   Consumul de energie şi emisiile de CO₂ ale noului BMW iX3.

   * Datele sunt calculate conform procedurii de măsurare WLTP

   BMW iX3:­
   Consum de energie, în kWh/100 km (cumulat): 17,6 - 18,0
   Emisii medii de CO₂, în g/km: 0

   Datele oficiale cu privire la consumul de combustibil, emisiile de CO₂, consumul de energie electrică şi autonomia electrică au fost stabilite în conformitate cu procedura de măsurare prescrisă şi respectă versiunea în vigoare a Regulamentului (UE) 715/2007. Pentru autonomie, datele determinate conform WLTP iau în considerare orice echipamente opţionale (disponibile în acest caz pe piaţa din Germania). Pentru automobilele care au fost nou aprobate ca tip începând cu 1 ianuarie 2021, există doar datele oficiale conform WLTP. În plus, valorile NEDC sunt şterse din certificatele de conformitate începând cu 1 ianuarie 2023 conform Regulamentului UE 195/2022.

   Pentru mai multe informaţii despre procedurile de măsurare WLTP, accesează www.bmw.com/wltp

   Pentru mai multe informaţii despre consumul de combustibil şi despre emisiile oficiale de CO₂ în funcţie de model ale noilor automobile pentru pasageri consultă „Ghidul consumului de combustibil, emisiilor de CO₂ şi al consumului de electricitate ale noilor automobile pentru pasageri”, disponibil gratuit la toate punctele de vânzare, la Deutsche Automobil Treuhand GmbH (DAT), Hellmuth-Hirth-Str. 1, 73760 Ostfildern-Scharnhausen, Germany, şi la https://www.dat.de/co2/


   OFERTA DE FINANŢARE

    

   **Oferta este valabilă pentru finanțările în EURO cu dobândă fixă 2,99% pe o perioadă maximă de 36 de luni și valoare reziduală 1%. Această ofertă este disponibilă la dealerii BMW participanți și este emisă de către UniCredit Leasing Corporation IFN SA. Oferta este valabilă până la 30.09.2023, dar poate fi modificată, retrasă sau prelungită în orice moment.

    

   **Oferta este destinată exclusiv persoanelor juridice și este supusă unor termene și condiții disponibile la dealerii participanți. Finanțarea este condiționată de aprobarea dosarului de finanțare depus de client și va fi decisă în urma analizei financiare de către UniCredit Leasing Corporation IFN SA.

   Citeşte în continuare

   Consumul de energie şi emisiile de CO2 ale noului BMW iX3.

   • * Datele sunt calculate conform procedurii de măsurare WLTP

    BMW iX3:­
    Consum de energie, în kWh/100 km: 18,9 - 18,5
    Emisii medii de CO2, în g/km: 0

    Datele oficiale cu privire la consumul de combustibil, emisiile de CO2, consumul de electricitate şi autonomia electrică au fost stabilite în conformitate cu procedura de măsurare prescrisă şi respectă Regulamentul (UE) 715/2007 modificat.  Cifrele WLTP iau în considerare orice echipamente opţionale în cazul autonomiei. Pentru automobilele proaspăt omologate începând cu data de 01.01.2021, specificaţiile oficiale există numai conform WLTP. Mai multe informaţii despre metodele de măsurare WLTP sunt disponibile la adresa www.bmw.de/wltp