Imagine cu trei sferturi din partea frontală a BMW X7 G07 2019 Gri Arctic
Preţ89.131 €
Consum mixt de combustibil10,1 – 10,9 l/100 km
Motorizare şi tip de combustibilBenzinăDiesel

THE X7

BMW X7.

Preţ89.131 €
Consum mixt de combustibil10,1 – 10,9 l/100 km
Motorizare şi tip de combustibilBenzinăDiesel
THE X7BMW X7.

Primul BMW X7 este fuziunea elegantă între prezenţă şi personalitate. În ciuda aspectului său maiestuos, creează impresia de greutate optimă şi de agilitate, datorită designului clasic şi a stilului sportiv. În acelaşi timp, spaţiul considerabil al interiorului oferă o interacţiune pionieră de exclusivitate, funcţionalitate şi libertate – confort incomparabil până la al treilea rând de scaune. Şarmul este esenţa sa. Eleganţa este caracterul său.
 

BMW X7 xDrive40i:
Consum mixt de combustibil, în l/100 km: 10,1 – 10,9
Emisii medii de CO2, în g/km: 231 – 248

 

Citeşte în continuare

CONFIGURAŢII SELECTATE PENTRU BMW X7.

BMW X7 xDrive40d

ESSENCE.

Imagine cu trei sferturi din partea frontală a BMW X7 G07 2019 Albastru Phytonic cu configuraţia Essence, cu xDrive40d
89.112
  • Asistent parcare
  • Head-Up Display
  • Cheie BMW cu display

BMW X7 xDrive40i

BALANCE.

Imagine cu trei sferturi din partea frontală a BMW X7 G07 2019 Negru Carbon M cu configuraţia Balance, cu xDrive40i
98.014
  • Pachet M Sport
  • Pachet xOffroad
  • Faruri BMW Laserlight

BMW X7 xDrive40i

SIGNATURE.

Imagine cu trei sferturi din partea frontală a BMW X7 G07 2019 Gri arctic efect strălucitor cu configuraţia Signature, cu xDrive40i
100.371
  • Design Pure Excellence
  • Faruri BMW Laserlight
  • Sistem Surround Bowers& Wilkins Diamond

DETALIILE DE DESIGN ALE MODELULUI BMW X7.

Imagine în prim plan cu grila frontală BMW a modelului BMW X7 G07 2019

Grilă frontală BMW.

Grila BMW a radiatorului, ca element de design central, subliniază prezenţa încrezătoare şi eleganţa automobilului în partea frontală.
Imagine în prim plan cu farurile BMW laserlight ale modelului BMW X7 G07 2019

Faruri BMW Laserlight.

Atunci când este activată faza lungă cu laser, farurile BMW Laserlight cu design ,,X" unic iluminează şoseaua pe o rază de până la 600 m, adică pe o distanţă de aproape două ori mai mare decât farurile convenţionale. Vizibilitatea mai bună pe timp de noapte îţi oferă mai multă siguranţă în timpul condusului. Litera ,,X" albastră caracteristică şi inscripţia ,,BMW Laser" scot în evidenţă standardele tehnologice ale automobilului.
Jantele din aliaj uşor de 22” ale modelului BMW X7 G07 2019

Jante din aliaj uşor de 22".

Jante din aliaj uşor de 22" Multi-spoke, tip 757, în Gri Ferric bicolor, lucioase, cu anvelope mixte performante, dimensiuni faţă 9,5 J x 22, 275/40 R22 şi spate 10,5 J x 22, 315/35 R22. Sunt disponibile alte dimensiuni şi stiluri.
Prizele de aer Air Breather ale modelului BMW X7 G07 2019

Prize de aer ,,Air Breather".

Prizele de aer ,,Air Breather" din spatele arcadelor roţilor faţă, cu design în formă de crosă de hochei care se extinde până în partea spate, evidenţiază aspectul elegant şi lungimea automobilului, ca elemente decorative.
Bara cromată a modelului BMW X7 G07 2019

Bara cromată.

Bara cromată orizontală dintre stopuri accentuează caracterul sportiv-elegant al automobilului. La fel ca la limuzina de lux BMW Seria 7, banda cromată formează un contrast accentuat cu culoarea selectată a caroseriei şi creează o conexiune armonioasă între secţiunile laterale puternice şi partea din spate.
Aplicaţii din sticlă CraftedClarity pentru BMW X7 G07 2019

Aplicaţii din sticlă CraftedClarity.

Aplicaţiile din sticlă CraftedClarity au elemente de sticlă create manual care îmbunătăţesc în mod vizual şi tactil interiorul. Detaliile de pe schimbătorul de viteze, BMW iDrive şi butonul Start/Stop sunt realizate din cristal de înaltă calitate.
Tapiţerie din piele BMW X7 G07 2019

Piele cu un design de înaltă calitate.

Disponibil la cerere: Ornamente BMW Individual din piele Merino integrală, în Alb Ivory/ Albastru Midnight, culoare interioară neagră.
BMW X7 G07 2019 cu şase sau şapte locuri

BMW X7 cu şase sau şapte locuri.

Al treilea rând de scaune standard, cu două scaune care se rabatează complet până la nivelul portbagajului, oferă locuri pentru doi pasageri suplimentari, astfel încât un total de până la şapte persoane pot fi aşezate confortabil.
Plafonul panoramic Sky Lounge al modelului BMW X7 G07 2019

Plafonul panoramic Sky Lounge.

Plafonul panoramic Sky Lounge opţional creează o atmosferă ambientală, în special pe întuneric, cu o grafică de lumini compusă din peste 15.000 de elemente de iluminat. Designul de lumini poate fi reglat în funcţie de cele şase culori ale iluminării ambientale.
Iluminarea ambientală a modelului BMW X7 G07 2019

Iluminare ambientală.

Iluminarea ambientală, disponibilă în echiparea standard, include lumini ambientale de contur care creează o atmosferă relaxantă în interiorul automobilului. Designul cu şase modele de lumină, care pot scădea în intensitate, include o funcţie dinamică aplicată în patru situaţii. ,,Covorul" luminos de întâmpinare iluminează zona din faţa portierelor, la intrarea şi la ieşirea din automobil.

CONFORTUL LA DEPLASARE AL MODELULUI BMW X7.

Imagine în prim plan cu confortul la deplasare al modelului BMW X7 G07 2019

BMX X7 oferă un nivel deosebit de ridicat de confort la deplasare, combinat cu o dinamică de condus remarcabilă. Sistemul opţional de control al şasiului Executive Drive Pro foloseşte stabilizatori activi de rulare care reduc electromecanic înclinarea caroserie la minim mereu în timpul conducerii. Suspensia pneumatică adaptivă standard pe 2 axe facilitează intrarea şi ieşirea din automobil, precum şi încărcarea acestuia. Suspensia pneumatică menţine automat automobilul la o înălţime constantă, indiferent de cât de încărcat este automobilul şi este ajustabilă manual.

DINAMICA DE CONDUS A BMW X7.

Imagine cu trei sferturi din partea frontală a BMW X7 G07 2019, rulând pe teren off-road

Noul BMW X7 este dotat cu un pachet xOffroad. Patru moduri de condus off-road, care pot fi selectate, adaptează cu şi mai multă precizie sistemul de tracţiune integrală BMW xDrive, în funcţie de suprafaţa pe care se deplasează automobilul. Sistemul de evacuare M Sport opţional poate fi reglat pentru a oferi un sunet mult mai intens al motorului prin intermediul butoanelor pentru dinamica de condus din cadrul programelor SPORT şi SPORT+. Direcţia activă integrală oferă mai multă manevrabilitate şi agilitate la viteze reduse prin întoarcerea roţilor spate în direcţie opusă celor din faţă.

ACCESORII BMW M PERFORMANCE PENTRU BMW X7.

Accesoriile BMW M Performance îţi permit să oferi modelului tău BMW X7 un caracter maxim de motorsport. Alege dintre dotările pentru exterior îmbunătăţite optic, precum şi jantele atractive forjate şi din aliaj uşor. Cu accesoriile originale BMW îţi personalizezi automobilul tău BMW după preferinţe: produsele sunt potrivite perfect automobilului BMW X7 în ceea ce priveşte calitatea, designul şi performanţa.
Cutie pentru plafon 520 pentru BMW X7 G07 2019

Cutie pentru plafon 520.

Cutie portbagaj în Negru cu panouri laterale în Argintiu Titan are o capacitate de 520 litri şi se potriveşte cu toate sistemele pentru plafon BMW. Datorită faptului că poate fi deschisă din ambele părţi şi are un sistem de închidere în 3 puncte pe fiecare parte, aceasta este extrem de uşor de utilizat şi blocat pentru a preveni furtul.
Spre produs
Imagine din exterior cu barele transversale pentru plafon pentru BMW X7 G07 2019

Barele transversale pentru plafon.

Barele transversale pentru plafon pot fi utilizate împreună cu toate suporturile pentru plafon şi cutiile portbagaj pentru plafon BMW şi sunt complementul vizual perfect al automobilului în ansamblu. Acestea sunt de uşor de instalat şi respectă cele mai înalte standarde de calitate şi siguranţă datorită construcţiei rezistente şi a sistemului de blocare care protejează împotriva furturilor.
Spre produs
Jantele M Performance Y-Spoke de 22”, tip 785 M Bicolor ale modelului BMW X7 G07 2019

Jante M Performance Y-Spoke de 22”, tip 785 M Bicolor.

Jantele de înaltă calitate M Performance Y-spoke de 22”, tip 785 M, sunt finisate în Jet Black Bicolor mat, lucioase, cu inscripţie M Performance. Set complet de roţi pentru vară, ce include TPMS (sistem de monitorizare a presiunii din anvelope), cu anvelope runflat, dimensiune roată faţă: 9,5 J x 22, u anvelope 275/40 R22 107Y RSC şi spate 10,5 J x 22, cu anvelope 315/35 R22 111Y RSC.
Spre produs
Covoraşe pentru toate anotimpurile pentru locurile din faţă ale modelului BMW X7 G07 2019

Covoraşe pentru toate anotimpurile pentru locurile din faţă.

Covoraşele durabile pentru toate anotimpurile se potrivesc perfect şi includ o margine ridicată pe lângă designul elegant, pentru a proteja zona picioarelor împotriva murdăriei şi a umezelii. Acestea sunt negre şi includ o încrustaţie de înaltă calitate din oţel inoxidabil.
Spre produs
Covoraşul pentru compartimentul pentru bagaje al modelului BMW X7 G07 2019

Covoraş pentru compartimentul pentru bagaje.

Covoraşul durabil, anti-alunecare, rezistent la apă, cu borduri înălţate pe toate laturile şi un design atractiv protejează compartimentul de bagaje de murdărie şi umezeală. Finisat în culoarea negru cu inserţii din oţel inoxidabil de calitate, covoraşul se potriveşte perfect cu interiorul compartimentului de bagaje.
Spre produs
Suport universal pentru tablete cu carcasă de siguranţă BMW pentru sistemul Travel & Comfort al modelului BMW X7 G07 2019

Suport universal BMW pentru tablete cu carcasă de siguranţă pentru sistemul Travel & Comfort.

Suportul universal are dimensiuni reglabile şi este ataşat de suportul de bază, disponibil separat, al echipamentului opţional “Travel & Comfort”. Oferă o fixare sigură pentru o gamă largă de tablete Apple sau Samsung cu carcasă de siguranţă BMW de la 7“ la 11". Aceasta poate fi rotită 360° şi blocată în orice unghi dorit.
Spre produs
Inscripţionarea M a denumirii modelului X7 în negru lucios a automobilului BMW X7 G07 2019

Inscripţionarea M a denumirii modelului X7 în negru lucios.

Un aspect sportiv şi emblematic. Inscripţionarea M a denumirii modelului X7 în negru lucios subliniază aspectul dinamic al automobilului tău. Este colorată în negru lucios şi este robustă şi inconfundabilă. Este perfectă pentru cei care doresc să personalizeze exteriorul automobilului.
Spre produs
Capacele pentru oglinzile exterioare M Performance din fibră de carbon ale modelului BMW X7 G07 2019

Capace pentru oglinzile exterioare M Performance din fibră de carbon.

Confecţionate manual cu meticulozitate din fibră de carbon, aceste uimitoare capace pentru oglinzile exterioare subliniază pedigree-ul high-tech al automobilului. Designul dinamic al capacelor garantează un aspect care atrage toate privirile şi le oferă o notă atletică individuală.
Spre produs
Imagine din exterior cu volanul M Performance pentru modelul BMW X7 G07 2019

Volan M Performance.

Detalii captivante: datorită zonei de prindere din Alcantara, volanul M Performance oferă o senzaţie sport excelentă şi control optim. Designul distinctiv şi banda centrală din piele roşie scot în evidenţă stilul sportiv.
Spre produs
Imagine din exterior cu covoraşele M Performance ale modelului BMW X7 G07 2019

Covoraşe M Performance.

Aspect premium, aderenţă remarcabilă: Covoraşele M Performance adaugă un aspect individual sportiv spaţiului pentru picioare şi un aspect mai dinamic întregului automobil. Cu logo M şi inscripţie M Performance. Designul premium este completat de zonele de imitaţie de piele şi cusături decorative în culori contrastante şi o bandă în culorile M.
Spre produs
Capac pentru rezervor M Performance din fibră de carbon pentru BMW X7 G07 2019

Capac pentru rezervor M Performance din fibră de carbon.

Detaliile fac diferenţa: Capacul pentru rezervor M Performance este fabricat din fibră de carbon premium. Accentuează aspectul sportiv şi individual al automobilului, îmbunătăţindu-l vizual. Accesoriul original BMW este extrem de rezistent la contactul cu benzina şi motorina. Cu inscripţia M Performance pe aluminiu.
Spre produs
Huse pentru anvelope M Performance pentru BMW X7 G07 2019

Huse pentru anvelope M Performance.

Ai senzaţia că eşti în mijlocul unei curse chiar dacă te afli în garaj: Anvelopele M Performance protejează de murdărie atât şoferul, cât şi automobilul. Datorită unei prinderi mai bune, roţile pot fi transportate cu mai multă uşurinţă. Graţie marcajelor speciale, poţi identifica rapid anvelopele de care ai nevoie. Cu design sportiv M Performance.
Spre produs

TENOLOGII INOVATOARE ŞI SERVICII DIGITALE ALE MODELULUI BMW X7.

BMW X7 are cea mai nouă generaţie de tehnologii de conectivitate BMW. Serviciile digitale inteligente şi sistemele de asistare a conducătorului auto creează o conexiune perfectă cu lumea exterioară şi-ţi oferă confort şi siguranţă maxime datorită funcţionării intuitive.

BMW Live Cockpit Professional BMW X7 G07 2019

BMW Live Cockpit Professional.

BMW Live Cockpit Professional cu funcţie de navigaţie include două ecrane performante sub forma Control Display-ului de 12,3” de înaltă rezoluţie cu operare tactilă şi un afişaj de instrumente complet digital de 12,3”. Sistemul de operare BMW 7 poate fi operat şi prin intermediul controlerului iDrive Touch.
Funcţia de control prin gesturi BMW a modelului BMW X7 G07 2019

„BMW Gesture Control”.

Prin intermediul funcţiei de control prin gesturi BMW şi prin anumite mişcări ale mâinii poţi opera o serie de funcţii ale automobilului. Sistemul recunoaşte gesturi simple precum „glisare” sau „indicare” pentru anumite operaţiuni, de exemplu pentru a răspunde sau a respinge un apel, dar şi mişcări circulare ale degetului arătător pentru a regla volumul de redare.
Driving Assistant Professional BMW X7 G07 2019

Driving Assistant Professional.

Pachetul Driving Assistant Professional îţi oferă mai mult confort şi siguranţă în condiţii de trafic monotone sau critice. În plus faţă de conţinutul pachetului Driving Assistant, acesta include şi asistentul de direcţie şi de menţinere a benzii de circulaţie cu funcţii extinse, asistentul la schimbarea ben