BMW Z4 Roadster
Preț (cu TVA)45.756 €
Consum mixt de combustibil7.8-8.0 l/100 km
Motorizare şi tip de combustibilBenzină

THE Z4

MODELUL BMW Z4 ROADSTER.

Preț (cu TVA)45.756 €
Consum mixt de combustibil7.8-8.0 l/100 km
Motorizare şi tip de combustibilBenzină
THE Z4MODELUL BMW Z4 ROADSTER.


Plăcerea de a conduce nu mai cunoaşte limite în BMW Z4 atunci când plafonul se deschide. Un roadster care nu ar putea fi mai bun: deschis, sportiv şi fără compromisuri. Cu dinamică de condus puternică şi design de ultimă generaţie, acesta urmăreşte un singur lucru: libertatea de la întâlnirea drumului cu cerul liber.

Citeşte în continuare

DESIGNUL BMW Z4 ROADSTER.

La interior şi la exterior, designul modelului BMW Z4 Roadster denotă o senzaţie de sportivitate naturală şi estetică unică. Caracteristicile impunătoare de dinamism includ grila frontală BMW cu design Mesh, plafonul elegant şi elementele pachetului M Shadow Line. Interiorul completează conceptul consecvent al designului cu dotări speciale precum scaune M sport sau lumină ambientală.

Citeşte în continuare

DESIGN EXTERIOR ŞI INTERIOR BMW Z4 ROADSTER.

BMW Z4 Roadster

DĂ-ŢI VOIE SĂ FII LIBER.

Softtop-ul BMW Z4 Roadster.

DĂ-ŢI VOIE SĂ FII LIBER.

Softtop-ul BMW Z4 Roadster.

DINAMICA DE CONDUS A BMW Z4 ROADSTER.

Definit de sportivitate şi agilitate. BMW Z4 Roadster îşi demonstrează originea sportivă pe drum. Mulţumită tehnologiilor de ultimă generaţie, a motorizării şi a componentelor trenului de rulare inovatoare, acest model oferă valori impresionante de performanţă şi o dinamică de condus fără egal.

SISTEMELE DE ASISTENŢĂ A CONDUCĂTORULUI AUTO DISPONIBILE PE BMW Z4 ROADSTER.

BMW Z4 Roadster îţi oferă multe sisteme inteligente de asistenţă a conducătorului auto. De la Asistentul la parcare până la sistemul personal de asistenţă vocală, tehnologiile inovatoare cresc siguranţa şi confortul în timpul călătoriei. În acelaşi timp, acestea îţi asigură şi condus parţial automatizat, în funcţie de situaţie.

COMPARAȚIE MODELE BMW Z4 ROADSTER.

Model Advantage

Modelul Advantage oferă opţiuni de echipare funcţională variate care măresc confortul şi siguranţa, atât la interior cât şi la exterior.
BMW Z4 Roadster

Model Sport Line

Modelul Sport Line impresionează prin aspectul său dinamic. Detaliile interioare şi exterioare negre lucioase şi din aluminiu satinat sunt impresionante şi scot în evidenţă aspectul sportiv al automobilului. Echipamente precum scaunele M Sport pentru conducătorul auto şi pasagerul faţă în piele Vernasca neagră şi aerul condiţionat automat cu control pe două zone ajută la creşterea confortului.
BMW Z4 Roadster

Model M Sport

Modelul M Sport conferă automobilului o notă şi mai sportivă. În plus faţă de aspectul îmbunătăţit al exteriorului şi al interiorului, modelul M Sport garantează şi mai multă plăcere de a conduce. Suspensia M Sport şi pachetul M Aerodinamic optimizează vizibil dinamica de condus.
BMW Z4 Roadster
 • Model Advantage
 • Model Sport Line
 • Model M Sport

DATELE TEHNICE ALE BMW Z4 ROADSTER.

BMW Z4 sDrive20i.

Putere maximă în CP (kW), la 1/min:

145 (197) / 4500-6500

Acceleraţie 0 – 100 km/h, în sec.:

6,8

Consum mixt de combustibil, în l/100 km:

7,1 - 7,2

Emisii medii de CO2, în g/km:

161 - 165

BMW Z4 M40i Roadster

SERVICII FINANCIARE BMW PENTRU BMW Z4 ROADSTER.

BMW Z4 Roadster

Produsele financiare personalizate de la BMW Financial Services te ajută să ajungi rapid şi flexibil la destinaţie. Fie pentru finanţare, fie pentru leasing – fiecare dintre ofertele noastre este individual adaptată nevoilor şi dorinţelor tale. Află mai multe despre soluţii de finanţare atractive sau cea mai potrivită ofertă de leasing pentru noul tău BMW Z4 Roadster.

SERVICII BMW.

SERVICE ŞI ASISTENŢĂ PENTRU BMW Z4 ROADSTER.

BMW Seria 2 Gran Coupé

DOREŞTI O OFERTĂ PERSONALIZATĂ?

Dacă ai întrebări, ai nevoie de informaţii suplimentare sau doreşti oferte personalizate pentru BMW Z4 Roadster, te rugăm să contactezi partenerul BMW cel mai apropiat. Personalul nostru de service BMW va fi încântat să îţi ofere sfaturi individuale prin telefon sau la faţa locului.

Consum de combustibil şi emisii de CO₂.

 • BMW Z4 Roadster sDrive20i:
  Consum mixt de combustibil, în l/100 km: 7,1
  Emisii medii de CO2, în g/km: 162

  BMW Z4 Roadster sDrive30i:
  Consum mixt de combustibil, în l/100 km: 7,1
  Emisii medii de CO2, în g/km: 162

  BMW Z4 Roadster M40i:
  Consum mixt de combustibil, în l/100 km: 7,9
  Emisii medii de CO2, în g/km: 181

  Datele oficiale cu privire la consumul de combustibil, emisiile de CO2, consumul de electricitate şi autonomia electrică au fost stabilite în conformitate cu procedura de măsurare prescrisă şi respectă Regulamentul (UE) 715/2007 modificat. Cifrele WLTP iau în considerare orice echipamente opţionale în cazul autonomiei. Pentru automobilele nou omologate începând cu data de 01.01.2021, specificaţiile oficiale există numai conform WLTP. Mai multe informaţii despre metodele de măsurare WLTP sunt disponibile la adresa www.bmw.de/wltp.