BMW Z4 2022 Thundernight
Preț (cu TVA) 45.756,00 €
Consum mixt de combustibil7.8–8.0 l/100 km*
Motorizare şi tip de combustibilBenzină

THE Z4

MODELUL BMW Z4 ROADSTER.

Preț (cu TVA) 45.756,00 €
Consum mixt de combustibil7.8–8.0 l/100 km*
Motorizare şi tip de combustibilBenzină

BMW Z4 combină dinamica unei maşini sport cu libertatea unui roadster. Explorează pe cont propriu:

 

 

 • Estetică progresivă într-un design roadster emblematic.
 • Dinamică de condus puternică cu până la 340 CP (250 kW) şi manevrare precisă.
 • Pachet M Aerodinamic pentru eficienţă şi dinamică optimizate.

*Valorile sunt provizorii

 

Citeşte în continuare

ALEGE-ŢI CONFIGURAŢIA PENTRU NOUL BMW Z4.

Z4 sDrive20i

ESSENCE

 • Ornamente interioare high-gloss ( negru)
 • Iluminare ambientala
 • Ornamente Shadow Line

Z4 sDrive30i

BALANCE

 • Capace oglinzi exterioare negre
 • Piele Vernasca Alb Ivory cu insertii negre
 • Bord imbracat in Sensatec

Z4 M40i

SIGNATURE

 • Jante din aliaj usor Double-spoke M de 19", tip 800M,bicolore
 • Piele Vernasca Cognac/Negru
 • Pachet M Aerodinamic

PACHET M AERODINAMIC.

BMW Z4 2022, pachet M aerodinamic

Pachet M Aerodinamic standard optimizează proprietăţile aerodinamice ale automobilului şi accentuează prezenţa dinamică a roadsterului.

 

 

 • Spoiler faţă, spoiler spate şi praguri laterale specifice M. 
 • Grilă frontală în crom lucios cu grilă frontală în design Mesh. 
 • Inserţie difuzor aerodinamic în Dark Shadow.

 

DETALIILE DE DESIGN ALE MODELULUI BMW Z4 ROADSTER.

DESIGNUL EXTERIOR AL MODELULUI BMW Z4 ROADSTER.

BMW Z4 2022 Thundernight
BMW Z4 2022 Thundernight

Design frontal.

Prin forma sa deosebit de lată şi plată, grila frontală BMW subliniază poziţia sportivă a automobilului, în timp ce designul Mesh inspirat de cursele cu motor transmite o adâncime şi o calitate deosebite.

BMW Z4 2022 Thundernight

Design lateral.

Amplasată deasupra aripii roţii din spate, linia expresivă creează suprafeţe pline de suspans. Priza de aer distinctivă reduce turbulenţele de aer şi subliniază optic caracterul sportiv al automobilului. Iar softtop-ul negru se îmbină armonios cu contururile.

BMW Z4 2022 Thundernight

Design spate.

Stopurile sunt extrem de înguste şi se extind mult în lateralul automobilului, în timp ce spoilerul iese la iveală armonios din suprafeţe. Ca elemente de design formale care rotunjesc aspectul sportiv al spatelui sunt difuzorul şi finisajele ţevilor de eşapament cu formă unică.

BMW Z4 2022 Thundernight, softtop

DĂ-ŢI VOIE SĂ FII LIBER.

Softtop-ul BMW Z4 Roadster.

DĂ-ŢI VOIE SĂ FII LIBER.

Softtop-ul BMW Z4 Roadster.

DESIGNUL INTERIOR AL BMW Z4 ROADSTER.

BMW Z4 2022, scaune M Sport pentru conducătorul auto şi pasagerul din faţă

Scaune M Sport pentru conducătorul auto şi pasagerul din faţă.

Scaunele M Sport cu tetiere integrate, poziţionare mai joasă a şezutului, părţi laterale înalte pe spătarul şi şezutul scaunului oferă suport îmbunătăţit pentru conducătorul auto şi pasagerul din faţă, chiar şi atunci când automobilul intră cu viteză în viraje. În plus, scaunul conducătorului auto şi, în funcţie de echipare, cel al pasagerului din faţă pot fi ajustate la dimensiunile corpului tău, cu sistemul integrat de reglare a lăţimii spătarului.

BMW Z4 2022 Iluminare ambientală

Iluminare ambientală.

Iluminarea ambientală creează atmosferă relaxantă şi plăcută în interiorul automobilului. Sunt disponibile 11 modele predefinite de lumină în şase culori diferite, cu lumini de contur şi lumini ambientale pe panoul de instrumente, pe ornamentele portierelor şi pe consola centrală.

BMW Z4 2022, Sistem audio surround Harman Kardon

Sistem de sunet surround Harman Kardon.

Sistemul de sunet surround Harman Kardon oferă acustică impresionantă şi are amplificator digital de 408 W, şapte canale şi 12 difuzoare. Interiorul automobilului este învăluit în sunet de calitate excepţională. Egalizatorul specific contribuie la diminuarea zgomotelor de fundal provenite din exterior.

INOVAŢIA ŞI DINAMICA MODELUL BMW Z4 ROADSTER.

BMW Z4 Roadster îţi oferă un caracter sportiv, agilitate şi sisteme inteligente de asistenţă a conducătorului auto. Datorită tehnologiilor de ultimă generaţie şi a componentelor inovatoare ale şasiului şi ale suspensiei, acest model oferă valori impresionante de performanţă. Tehnologiile digitale din roadster sporesc atât confortul, cât şi siguranţa în timpul deplasării.

Citeşte în continuare

DETALII IMPORTANTE ALE DINAMICII DE CONDUS A BMW Z4 ROADSTER.

BMW Z4 2022, diferenţial M Sport

Diferenţial M Sport.

Diferenţialul M Sport optimizează tracţiunea şi stabilitatea la condus atunci când automobilul schimbă banda de rulare, când accelerează, când intră în viraje cu viteză mare sau pe suprafeţe cu denivelări. Tracţiunea este optimizată prin intermediul unui dispozitiv controlat electronic, ce reduce diferenţa dintre viteza de rotaţie a roţilor din spate.

BMW Z4 2022, sistemul de frânare M Sport

Sistem de frânare M Sport.

Frânele M Sport au etriere fixe cu patru pistoane în partea faţă şi etriere flotante cu un piston în partea spate, de culoare albastră, cu inscripţie M şi au discuri de frână mai mari, pentru a oferi performanţă foarte bună la frânare. 

BMW Z4 2022, direcţie sport variabilă

Direcţie sport variabilă.

Direcţia sport variabilă cu Servotronic oferă răspuns direct şi agil şi se asigură că efortul fizic necesar la virare este redus. Aceasta reacţionează la unghiul volanului cu diverse rapoarte de direcţie. Acest lucru oferă manevrabilitate îmbunătăţită în timpul condusului dinamic şi reduce efortul fizic necesar la virare atunci când parchezi sau manevrezi automobilul.

SISTEMELE DE ASISTENŢĂ A CONDUCĂTORULUI AUTO DISPONIBILE PE BMW Z4 ROADSTER.

BMW Z4 2022, Driving Assistant

Driving Assistant.

Pachetul de siguranţă Driving Assistant are sisteme bazate pe camere video, precum sistem de Avertizare de coliziune frontală cu funcţie de frânare în caz de urgenţă, sistem de asistenţă privind limita de viteză, Speed Limit Info cu indicator de interzicere a depăşirii şi previzualizare, precum şi Avertizare la părăsirea benzii de circulaţie. În plus, echipamentul bazat pe radar are sistem de Avertizare de trafic în partea spate, Avertizare la schimbarea benzii de circulaţie şi Avertizare de coliziune în partea spate.

BMW Z4 2022, asistentul la parcare

Asistentul la parcare.

Asistentul la parcare permite parcarea automobilului în mod autonom în spaţiile paralele sau perpendiculare, precum şi ieşirea cu uşurinţă din acestea. Funcţia poate fi accesată prin butonul de parcare sau prin selectarea treptei pentru mersul în marşarier. Toate procesele de virare, manevrare şi frânare sunt preluate în totalitate de asistent, iar tu trebuie doar să monitorizezi acţiunea de parcare.

BMW Z4 2022, BMW Head-Up Display

BMW Head-Up Display.

Sistemul BMW Head-Up Display integral color proiectează informaţiile esenţiale pentru condus direct în câmpul tău vizual, astfel tu te poţi concentra exclusiv asupra condusului. În funcţie de echipamentele existente în automobil, sunt afişate informaţii precum viteza curentă, instrucţiuni de navigaţie, informaţii obţinute de la sistemul Speed Limit Info cu privire la limita de viteză şi restricţiile de depăşire, împreună cu servicii de divertisment şi telefonie.

DETALII DIGITALE DIN BMW Z4 ROADSTER.

BMW Z4 2022, BMW Intelligent Personal Assistant

BMW Intelligent Personal Assistant.

Nu ar fi incredibil dacă automobilul tău BMW ar deveni şi expertul tău personal în automobile? Interacţionează cu automobilul tău folosind BMW Intelligent Personal Assistant (nu este disponibil în limba română). Rosteşte comenzi naturale pentru a opera numeroase funcţii ale automobilului. De asemenea, îţi poate explica aspecte legate de automobilul tău BMW şi te ajută să îl cunoşti şi mai bine.

BMW Z4 2022, BMW Operating System 7

Sistem de operare BMW 7.

Conceptul de operare inovator al sistemului de operare BMW 7 permite operarea simplă a funcţiilor automobilului prin vorbire, ecran tactil şi Controller iDrive – într-un mod foarte intuitiv. În acest scop, funcţionalitatea Controlerului a fost actualizată. Acum meniul pentru aplicaţii poate fi selectat direct.

Află mai multe

DATELE TEHNICE ALE BMW Z4 ROADSTER.

BMW Z4 sDrive20i.*

Putere maximă în CP (kW), la 1/min:

145 (197) / 4500 - 6500

Acceleraţie 0 – 100 km/h, în sec.:

6,8

Consum mixt de combustibil, în l/100 km:

7,1 – 7,2

Emisii medii de CO₂, în g/km:

165 – 161

BMW Z4 2022, schiţă detalii tehnice

SERVICII FINANCIARE BMW PENTRU BMW Z4 ROADSTER.

BMW Z4 2022, servicii de finanţare

Fie pentru finanţare, fie pentru leasing – fiecare dintre ofertele noastre este individual adaptată nevoilor şi dorinţelor tale.

No text

DOREŞTI O OFERTĂ PERSONALIZATĂ?

Dacă ai întrebări, ai nevoie de informaţii suplimentare sau doreşti oferte personalizate pentru BMW Z4 Roadster, te rugăm să contactezi partenerul BMW cel mai apropiat. Personalul nostru de service BMW va fi încântat să îţi ofere sfaturi individuale prin telefon sau la faţa locului.

Consum de combustibil şi emisii de CO2.

BMW Z4 Roadster sDrive20i:
Consum mixt de combustibil, în l/100 km: 6,8 – 7,2 
Emisii medii de CO2, în g/km: 155 – 165

BMW Z4 Roadster sDrive30i:
Consum mixt de combustibil, în l/100 km: 6,9 – 7,3
Emisii medii de CO2, în g/km: 157 – 166

BMW Z4 Roadster M40i: 
Consum mixt de combustibil, în l/100 km: 7,8 – 8,0
Emisii medii de CO2, în g/km: 177 – 182

Datele oficiale cu privire la consumul de combustibil, emisiile de CO2, consumul de electricitate şi autonomia electrică au fost stabilite în conformitate cu procedura de măsurare prescrisă şi respectă Regulamentul (UE) 715/2007 modificat. Cifrele WLTP iau în considerare orice echipamente opţionale în cazul autonomiei. Pentru automobilele nou omologate începând cu data de 01.01.2021, specificaţiile oficiale există numai conform WLTP. Mai multe informaţii despre metodele de măsurare WLTP sunt disponibile la adresa www.bmw.de/wltp

Citeşte în continuare

Consum de combustibil şi emisii de CO2.

 • BMW Z4 Roadster sDrive20i*:
  Consum mixt de combustibil, în l/100 km: 7,1 – 7,2
  Emisii medii de CO2, în g/km: 165 – 161

  BMW Z4 Roadster sDrive30i*:
  Consum mixt de combustibil, în l/100 km: 7,1 – 7,3
  Emisii medii de CO2, în g/km: 166 – 161

  BMW Z4 Roadster M40i*:
  Consum mixt de combustibil, în l/100 km: 7,9 – 8
  Emisii medii de CO2, în g/km: 182 – 181

  *Valorile sunt provizorii

 • Datele oficiale despre consumul de combustibil şi emisiile de CO2 au fost determinate în conformitate cu procedura de măsurare obligatorie şi respectă Regulamentul (UE) 715/2007 valabil la momentul aprobării acestora. Cifrele WLTP iau în considerare orice echipamente opţionale în cazul autonomiei. Pentru automobilele de tip nou testate începând cu 01.01.2021, nu mai există date oficiale conform NEDC, ci doar conform WLTP. Pentru mai multe informaţii despre procedurile de măsurare WLTP, accesează www.bmw.de/wltp.