NOUL BMW iX3

AVENTURA TE AŞTEAPTĂ. BMW iX3.

NOUL BMW iX3

CU ECOTICHET BMW ŞI DOBÂNDĂ FIXĂ 2,99%.***
CARD DE ÎNCĂRCARE PENTRU AUTONOMIE DE PÂNĂ LA 6.000 KM.

BMW iX3:­ Consum de energie, în kWh/100 km: 18,9 - 18,5; Emisii medii de CO2, în g/km: 0. Datele oficiale cu privire la consumul de combustibil, emisiile de CO₂, consumul de electricitate şi autonomia electrică au fost stabilite în conformitate cu procedura de măsurare prescrisă şi respectă Regulamentul (UE) 715/2007 modificat. Cifrele WLTP iau în considerare orice echipamente opţionale în cazul autonomiei. Pentru automobilele nou omologate începând cu data de 01.01.2021, specificaţiile oficiale există numai conform WLTP. Mai multe informaţii despre metodele de măsurare WLTP sunt disponibile la adresa www.bmw.de/wltp . Informaţii suplimentare despre consumul de combustibil şi despre emisiile oficiale de CO2 pot fi obţinute consultând reglementările referitoare la consumul de combustibil şi emisiile de CO2 ale automobilelor noi. Acestea pot fi obţinute gratuit de la dealerul tău BMW.

Citeşte în continuare
AVENTURA TE AŞTEAPTĂ. BMW iX3.CU ECOTICHET BMW ŞI DOBÂNDĂ FIXĂ 2,99%.***<br>CARD DE ÎNCĂRCARE PENTRU AUTONOMIE DE PÂNĂ LA 6.000 KM.

 

 

BMW iX3 CU ECOTICHET.

Alege automobilul viitorului din gama BMWi cu ecotichet în valoare de 45 000 lei și bucură-te de călătoriile tale cu încrederea ca ai grijă de mediul înconjurător datorită emisiilor 0 şi costurilor mai mici de utilizare.

EXPLORATOR ELEGANT.

Fă cunoştinţă cu cel mai bun partener de drum – NOUL BMW iX3.

Conceput pentru performanţă, confort şi siguranţă desăvârşite, BMW iX3 a fost creat pentru a fi partenerul tău 100% electric de încredere în fiecare aventură. A cincea generaţie de tehnologie BMW eDrive instalată pe BMW iX3 cu performanţa de condus electrizantă, şasiul echilibrat precis şi calităţile aerodinamice oferă o mai mare încredere în mişcare şi bucuria deplasării electrice. Interiorul elegant cu soluţii de design extrem de bine gândite completează imaginea generală premium.
CAPACITATEA DE ÎNCĂRCARE A NOULUI BMW iX3

BMW Charging.

Graţie noului tău BMW iX3 şi BMW Charging, beneficiezi de numeroase oferte personalizate pentru încărcarea la domiciliu, pe drum sau la birou, precum şi de o capacitate impresionantă de încărcare a automobilului de până la 150 kW.

BMW iX3 PE UN DRUM ÎNTORTOCHEAT

Autonomie electrică.

BMW iX3 se mândreşte cu un nou sistem care a optimizat coeficientul aerodinamic şi zgomotele la interior pentru a îmbunătăţi aerodinamica generală a automobilului şi pentru a îmbunătăţi autonomia de până la 460 km.

BMW iX3 CU STOPURI NOI

Stopuri cu LED.

Structura tridimensională a farurilor cu LED – care vin ca dotare standard – şi ţevile de eşapament în formă liberă sunt completate de o protecţie a caroseriei reproiectată pentru o imagine generală impresionantă a părţii din spate.

PARBRIZ CU STICLĂ ACUSTICĂ DUBLĂ AL BMW iX3

Parbriz cu sticlă acustică.

BMW iX3 este dotat cu un parbriz conceput să reducă zgomotele provocate de vânt, trafic, roţi şi vibraţiile automobilului. 

ECRAN PE PANOUL DE BORD AL BMW iX3

BMW Live Cockpit Professional.

BMW Live Cockpit Professional cu funcţie de navigaţie include un afişaj de instrumente complet digital de 12,3” şi un Control Display de 12,3” de înaltă rezoluţie.

INTERIORUL BMW iX3

Driving Assistant Professional.

Driving Assistant Professional asigură confort deplin şi mai multă siguranţă în condiţiile de trafic zilnice. Acesta completează alte funcţii de conducere asistată precum pilotul automat cu funcţie Stop&Go, asistentul de direcţie şi de menţinere a benzii de circulaţie, Speed Limit Assist, asistentul pentru oprirea de urgenţă sau detectarea semafoarelor, ceea ce face ca automobilul să se oprească automat la lumina roşie atunci când este activat.

BMW iX3

BMW Drive Recorder.

Înregistrare completă în caz de coliziune. BMW Drive Recorder utilizează camerele de la sistemele inteligente de asistenţă pentru înregistrarea video în jurul automobilului, care poate fi apoi stocată, redată pe Control Display atunci când automobilul este parcat şi exportată prin intermediul portului USB. În cazul unei coliziuni, acesta salvează automat imagini cu 20 de secunde înainte şi după impact.

Propriul tău BMW iX3, la doar câţiva paşi distanţă.

Fă cunoştinţă cu noul tău partener – BMW iX3!

BMW iX3

EXPERIMENTEAZĂ BUCURIA ELECTRIZANTĂ.

BMW iX3
 • Pachet M Sport
 • Driving Assistant
 • Comfort access 2.0

Configurator şi preţ

Solicită dealerului tău mai multe detalii.

BMW iX3

PUTEREA SCHIMBĂRII.

BMW iX3
 • Interior din piele
 • Jante din aliaj de 19”
 • Faruri LED Laser

Configurator şi preţ

Solicită dealerului tău mai multe detalii.

BMW iX3

PRIMUL SAV PUR ELECTRIC.

BMW iX3
 • Head-Up Display
 • Scaune din piele Cocktail
 • Pachet de lumini ambientale

Configurator şi preţ

Solicită dealerului tău mai multe detalii.

DESCOPERĂ TOATE OPŢIUNILE!

BMW iX3

Află mai multe despre NOUL BMW iX3.

BMW iX3 vine cu multe dotări şi echipamente uimitoare. Explorează opţiunile şi alege modelul BMW iX3 perfect pentru tine.

Notă legală.

 • BMW iX3:­
  Consum de energie, în kWh/100 km: 18,9 - 18,5
  Emisii medii de CO2, în g/km: 0

  *Datele oficiale cu privire la consumul de combustibil, emisiile de CO₂, consumul de electricitate şi autonomia electrică au fost stabilite în conformitate cu procedura de măsurare prescrisă şi respectă Regulamentul (UE) 715/2007 modificat. Cifrele WLTP iau în considerare orice echipamente opţionale în cazul autonomiei. Pentru automobilele nou omologate începând cu data de 01.01.2021, specificaţiile oficiale există numai conform WLTP. Mai multe informaţii despre metodele de măsurare WLTP sunt disponibile la adresa www.bmw.de/wltp .

  **Informaţii suplimentare despre consumul de combustibil şi despre emisiile oficiale de CO2 pot fi obţinute consultând reglementările referitoare la consumul de combustibil şi emisiile de CO2 ale automobilelor noi. Acestea pot fi obţinute gratuit de la dealerul tău BMW.

 • OFERTA DE FINANŢARE
 • ***Oferta este valabilă pentru finanțările în EURO cu dobândă fixă 2,99% pe o perioadă maximă de 36 de luni și valoare reziduală 1%. Această ofertă este disponibilă la dealerii BMW participanți și este emisă de către UniCredit Leasing Corporation IFN SA. Oferta este valabilă pentru contractele semnate in perioada 27.01.2024 - 31.03.2024, cu livrare pana in data de 31.03.2024, dar poate fi modificată, retrasă sau prelungită în orice moment.
 • ***Oferta de finanţare cu dobândă fixă este destinată exclusiv persoanelor juridice și este supusă unor termene și condiții disponibile la dealerii participanți. Finanțarea este condiționată de aprobarea dosarului de finanțare depus de client și va fi decisă în urma analizei financiare de către UniCredit Leasing Corporation IFN SA.