BMW Seria 2.

IMPRESIONANT DE INDIVIDUAL

Primul BMW Seria 2 Gran Coupé
uimeşte şi inspiră.

Imaginile sunt cu titlu de prezentare. BMW îşi rezervă dreptul de a modifica preţurile, parametrii tehnici precum şi opţiunile afişate fără notificări prealabile. Pentru informaţii despre actualizarea acestora şi termenele de livrare te rugăm să contactezi dealerul tău BMW.

Citeşte în continuare
IMPRESIONANT DE INDIVIDUALPrimul BMW Seria 2 Gran Coupé<br> uimeşte şi inspiră.

 

 

TRENDSETTER ELEGANT

BMW Seria 2 Gran Coupé stabileşte noile standarde din clasa sa.

Designul uluitor întoarce toate privirile. Partea frontală distinctă atrage toate privirile, dar plafonul înclinat, combinat cu portierele fără cadru şi partea din spate sportivă sunt cele care impresionează. Elegant, dar şi extravagant şi impunător – acest automobil emană unicitate. Interiorul impresionează cu detalii exclusiviste şi materiale de top. Descoperă ecranele digitale duale de 10,25”, plafonul panoramic sau scaunele sport cu piele Dakota care îţi oferă funcţionalitate premium.
Imagine laterală BMW Seria 2 Gran Coupé

COUPÉ ÎN 4 UŞI

BMW Seria 2 Gran Coupé introduce cu mândrie conceptul de Coupé în 4 uşi în segmentul compact premium. Ideea, care s-a dovedit un succes în clasele mai mari, îi va convinge cu siguranţă pe cei care îşi doresc agilitate în oraş. Eşti gata pentru o multitudine de noi oportunităţi?
BMW Seria 2 Gran Coupé - imagine frontală

PORTIERE FĂRĂ CADRU

Detaliul distinctiv la noul BMW Seria 2 Gran Coupé – portierele fără cadru – subliniază caracterul său sportiv şi rebel. Portiera oblică aduce în prim plan ideea de aventură şi dinamism.
Farurile adaptive cu tehnologie LED ale BMW Seria 2 Gran Coupé, în Albastru Snapper Rocks metalizat, F44

Faruri adaptive cu tehnologie LED.

Farurile adaptive cu tehnologie LED şi cu funcţie pentru faza scurtă şi faza lungă includ semnalizatoare cu tehnologie LED. Acest echipament are şi lumini pentru viraje, lumini de zi şi faruri adaptive cu mod pentru şosele, drumuri naţionale şi autostrăzi, pentru iluminare optimă a drumului şi pentru vizibilitate sporită pe timp de noapte.
Stopurile cu tehnologie LED ale BMW Seria 2 Gran Coupé, în Albastru Snapper Rocks metalizat, F44

Stopuri cu tehnologie LED.

Stopurile cu tehnologie LED pentru partea spate dinamică a automobilului oferă iluminarea optimă a carosabilului şi mai multă vizibilitate şi recunoaştere a mărcii BMW, chiar şi pe timp de noapte.
BMW Seria 2 Gran Coupé - deschidere cu Digital Key

DIGITAL KEY

Acum, poţi avea mereu la tine cheia noului tău BMW Seria 2 Gran Coupé – cu ajutorul funcţiei de cheie digitală, smartphone-ul tău îţi permite un acces facil în automobil. Digital Key îţi permite să încui, să descui şi chiar să porneşti automobilul BMW de la distanţă, cu ajutorul smartphone-ului.
BMW Seria 2 Gran Coupé - interior

BMW LIVE COCKPIT PROFESSIONAL

BMW Live Cockpit Professional este dotare standard pe modelele M Sport şi M235i şi include o funcţie de navigaţie intuitivă cu două ecrane Control Display de 10,25” de înaltă rezoluţie. Le poţi controla prin atingere, cu ajutorul unui afişaj de instrumente complet digital sau cu controlerul iDrive Touch.
BMW Seria 2 Gran Coupé - interior

APPLE CARPLAY

Condu noul tău BMW Seria 2 Gran Coupé fără ca nimic să-ţi distragă atenţia, cu ajutorul funcţiei Apple CarPlay care permite conexiunea wireless la smartphone-ul tău şi accesul la aplicaţiile tale preferate, precum WhatsApp, iMessage, Spotify şi Apple Music. Acum, Siri poate fi partenerul tău digital de drum mulţumită unui buton de comandă vocală uşor accesibil de pe volan.
BMW Seria 2 Gran Coupé - interior

ORNAMENTE ILUMINATE BERLIN

Evidenţiind caracterul unic al noului tău BMW Seria 2 Gran Coupé, ornamentele iluminate Berlin, în High Matte, sunt amplasate în zona habitaclului şi la interiorul automobilului. Iluminarea rafinată a ornamentelor pune în lumină interiorul sofisticat şi elegant.
BMW Seria 2 Gran Coupé - interior

PLAFON PANORAMIC

Bucură-te de spaţiu, soare şi libertate cu ajutorul plafonului panoramic! Dacă este tras, acesta oferă o ambianţă luminoasă. Dacă vrei să-l deschizi şi să simţi prospeţimea aerului, atunci vei crede că doar cerul este limita. Mai mult, poţi avea control la interior cu funcţia de glisare şi ridicare a parasolarului şi a deflectorului de vânt.

Propriul tău BMW, la doar câţiva paşi distanţă.

Descoperă modelul care depăşeşte aşteptările!

BMW Seria 2 Gran Coupé.

UN NOU NIVEL DE AUTORITATE.

BMW Seria 2 Gran Coupé.
 • Pachet M Aerodinamic
 • Lumini de ceaţă cu tehnologie LED
 • Pilot automat cu funcţie de frânare

> Configurator şi preţ

Solicită dealerului tău mai multe detalii.

BMW Seria 2 Gran Coupé.

ELEGANŢĂ SPORTIVĂ.

BMW Seria 2 Gran Coupé.
 • Pachet BMW Individual
 • Jante din aliaj uşor de 17” Multi-spoke
 • Volan sport îmbrăcat în piele

> Configurator şi preţ

Solicită dealerului tău mai multe detalii.

BMW Seria 2 Gran Coupé.

PROVOCATOR ŞI CU UN FARMEC APARTE.

BMW Seria 2 Gran Coupé.
 • Consum mixt de combustibil, în l/100 km: 7,6
 • Emisii medii de CO₂, în g/km: 172
 • Viteză maximă: 250 km/h

> Configurator şi preţ

Solicită dealerului tău mai multe detalii.

DESCOPERĂ TOATE OPŢIUNILE!

Imagine trei sferturi faţă cu BMW Seria 2 Gran Coupé

Află mai multe despre automobilul care defineşte noul standard în clasa sa.

BMW Seria 2 Gran Coupé este disponibil într-o multitudine de variante – toate uluitoare şi pregătite de aventură, toate aşteptându-te să le descoperi. 

Consum de energie şi emisii de CO₂.

 • BMW M235i xDrive Gran Coupé:
  Consum mixt de combustibil, în l/100 km: 7,6
  Emisii medii de CO2, în g/km: 172

  Valorile pentru consumul de combustibil, emisiile de CO2 şi consumul de energie sunt determinate în concordanţă cu Reglementările Europene (CE) 715/2007, în versiunea aplicabilă în momentul omologării. Aceste cifre se referă la automobile cu configuraţie de bază în Germania, iar autonomia este calculată în funcţie de echipamentele opţionale şi de dimensiunile jantelor şi anvelopelor disponibile pe modelul selectat.

  Valorile sunt bazate pe reglementările WLTP („Worldwide Harmonized Light Vehicles Test Procedure”, trad. „Proceduri de testare armonizate la nivel global pentru automobile uşoare”). În ceea ce priveşte taxele auto sau alte obligaţii referitoare la emisiile de CO2 (cel puţin printre altele), valorile emisiilor de CO2 pot fi diferite faţă de valorile indicate aici.

  Informaţii suplimentare despre consumul de combustibil şi despre emisiile oficiale de CO2 pot fi obţinute consultând reglementările referitoare la consumul de combustibil şi emisiile de CO2 ale automobilelor noi. Acestea pot fi obţinute gratuit de la dealerul tău BMW.