BMW Seria 3

BMW SERIA 3.
UN SIMBOL ÎN DEVENIRE.

Sedanul sport original care aduce putere în viaţa de zi cu zi.

Imaginile sunt cu titlu de prezentare. BMW îşi rezervă dreptul de a modifica preţurile, parametrii tehnici precum şi opţiunile afişate fără notificări prealabile. Pentru informaţii despre actualizarea acestora şi termenele de livrare te rugăm să contactezi dealerul tău BMW.

Citeşte în continuare
BMW SERIA 3. <br>UN SIMBOL ÎN DEVENIRE.Sedanul sport original care aduce putere în viaţa de zi cu zi.

 

 

DINAMICA ECOLOGIEI.

NOUL Seria 3 - BMW Charging

Cu noul BMW 3 seria, ai parte de mobilitate ecologică şi de o dinamică de condus senzaţională. Acceleraţia până la 100 km/h durează doar 4,4 secunde, iar motoarele cu o putere cuprinsă între 122 şi 374 CP (90 până la 275 kW) oferă o experienţă de condus impresionant de sportivă. Trecerea la modul complet electric este automată şi lină. Şi poţi porni motorul cu combustie oricând doreşti. Graţie BMW eDrive, poţi conduce până la 60 km în modul electric şi fără emisii locale de gaze de eşapament. În plus, BMW Charging îţi permite să experimentezi cât de convenabil este să-ţi încarci automobilul în locuri publice.

CU UN PAS ÎNAINTE.

Unele automobile vor deschide mereu calea. Precum BMW Seria 3.

Fie că este vorba de accesul prin intermediul smartphone-ului tău, de BMW Intelligent Personal Assistant sau de noul limbaj de design, tot ce ţine de BMW Seria 3 este conceput cu gândul la nevoile tale. Bucuria pură de a conduce este mai vizibilă ca niciodată - iar designul este conceput pentru a sublinia acest lucru.

Partea frontală a NOULUI Seria 3 are parte de o grilă frontală şi faruri redesenate

FARURI REDESENATE.

Noul design al farurilor nu numai că accentuează lăţimea părţii frontale a noului Seria 3, ci şi grila sa frontală modificată. La fel ca în cazul modelului BMW Seria 4, farurile pot funcţiona şi ca semnalizatoare. Forma, tonul culorii sau funcţiile generale ale acestora le transformă într-o parte distinctivă a NOULUI BMW Seria 3.

Interiorul NOULUI Seria 3 – consola centrală

MINIMALISTUL.

Noul interior impresionează cu eleganţa sa - comenzile de pe consola centrală au fost rearanjate, iar schimbătorul de viteze clasic are un design foarte minimalist acum. Toate modelele sunt echipate standard cu padele pe volan.

Interiorul spaţios al NOULUI BMW Seria 3

MAI MULT SPAŢIU.

Consola centrală înaltă din NOUL BMW Seria 3 Sedan conferă o experienţă de şedere sportivă cu zone clar definite pentru conducătorul auto şi pentru pasagerul din faţă. Totodată, dimensiunile interiorului nu s-au schimbat, astfel încât te poţi bucura de automobilul tău cu un total de 5 persoane în interior.

Afişaj curbat cu un ecran tactil de 14,9”

RĂMÂI CONECTAT.

NOUL BMW Seria 3 nu este în fruntea tuturor doar în materie de aspect, ci şi în ceea ce priveşte tehnologia. Cu sistemul de operare BMW 8 sau BMW Live Cockpit cu un Info Display de 12,3” sau cu un ecran tactil de înaltă rezoluţie de 14,9”, viaţa ta devine mai uşoară, iar automobilul tău... mai intuitiv.

Interior care scoate în evidenţă zona conducătorului auto

LA ZI.

Rămâi conectat la muzică, la opţiunile de plată sau la navigaţie cu o varietate de opţiuni care-ţi permit nu numai să ajungi la timp oriunde, ci şi să ai totul în raza ta vizuală. Serviciile digitale includ BMW Maps, Apple CarPlay® sau Spotify.

Jante M din aliaj uşor Double-spoke de 18”, tip 848 M, bicolore, cu anvelope mixte

REVIZIE.

Aplicaţia My BMW vine cu o nouă funcţie care oferă diagnoze digitale pentru anvelope. Astfel, îţi poţi ţine sub control automobilul precum cei mai buni sportivi. Inteligenţa Artificială detectează uzura anvelopelor şi pierderea treptată a presiunii şi, graţie serverelor BMW, compară datele primite şi afişează cele mai apropiate puncte de service.

Ai aşteptat suficient de mult pentru propriul tău BMW.

Găseşte modelul Seria 3 ideal pentru tine!

320d Sedan

ESSENCE

BMW Seria 3
52.231
 • Scaune sport pentru conducătorul auto şi pasagerul faţă
 • Jante din aliaj uşor V-spoke de 18",tip 780, bicolore
 • Scaune încălzite pentru conducătorul auto şi pasagerul faţă

330e Sedan

BALANCE

BMW Seria 3
58.244
 • Jante M din aliaj uşor Double-spoke de 18", tip 848 M, bicolore
 • Sensatec perforat roşu Tacora
 • Pachet M Sport

M340i xDrive Sedan

SIGNATURE

BMW Seria 3
83.702
 • BMW Individual Albastru Frozen Tanzanite
 • Ornamente „Carbon Fibre” M
 • Sistem audio Harman Kardon

DESCOPERĂ MAI MULTE OPŢIUNI

NOILE modele Seria 3 - Seria 3 Sedan 330i şi Seria 3 Touring 330i xDrive

Gama de modele BMW Seria 3 impresionează prin variante fascinante.

Jocul nu se termină aici. Află mai multe despre NOUL BMW Seria 3 şi opţiunile sale uimitoare. Care dintre ele te va cuceri? 

Consum de combustibil şi emisii de CO₂.

 • BMW 330i Sedan:

  Consum mixt de combustibil, în l/100 km: 6,6 – 7,3

  Emisii medii de CO2, în g/km: 148 – 166

 • BMW 330e Sedan:

  Consum mixt de combustibil, în l/100 km: 1,3 – 1,8

  Emisii medii de CO2, în g/km: 30 – 40

 • Datele oficiale cu privire la consumul de combustibil, emisiile de CO2, consumul de electricitate şi autonomia electrică au fost stabilite în conformitate cu procedura de măsurare prescrisă şi respectă Regulamentul (UE) 715/2007 modificat. Cifrele WLTP iau în considerare orice echipamente opţionale în cazul autonomiei. Pentru automobilele nou omologate începând cu data de 01.01.2021, specificaţiile oficiale există numai conform WLTP. Mai multe informaţii despre metodele de măsurare NEDC şi WLTP sunt disponibile la adresa www.bmw.de/wltp.

  ** La temperaturi sub 0 grade Celsius, modul de condus pur electric al acestui plug-in hybrid va fi disponibil numai după ce bateria se va încălzi până la o stare de funcţionare, după ce automobilul a parcurs câţiva kilometri.