NOUL 7

CLASA DE LUX A NOULUI 7

În NOUL BMW Seria 7, designul inconfundabil străluceşte şi transformă automobilul într-o declaraţie fermă.

Imaginile sunt cu titlu de prezentare. BMW îşi rezervă dreptul de a modifica preţurile, parametrii tehnici precum şi opţiunile afişate fără notificări prealabile. Pentru informaţii despre actualizarea acestora şi termenele de livrare te rugăm să contactezi dealerul tău BMW.

Citeşte în continuare
CLASA DE LUX A NOULUI 7 În NOUL BMW Seria 7, designul inconfundabil străluceşte şi transformă automobilul într-o declaraţie fermă.

BMW SERIA 7 SEDAN PLUG-IN HYBRID CU ECOTICHET.

0% Dobanda pe 3 ani cu 20%. Eotichet de 20.000 lei.
Două tehnologii în armonie perfecta: un model BMW plug-in hybrid combină tehnologia eDrive a motorului electric cu un motor puternic pe combustie. Împreună cele 2 creează o experienţă de condus care îmbină în fiecare moment eficienţa maximă cu plăcerea de a conduce.

EFICIENŢĂ SUPREMĂ

Încărcarea NOULUI 7 PHEV

Un plug-in hybrid poate face o mare diferenţă în viaţa de zi cu zi şi poate deveni o adevărată punte către automobilele pur electrice. Când trecem acea punte în NOUL BMW Seria 7, nu vrem să ne mai întoarcem. Automobilul are o autonomie de până la 89 km în modul pur electric, fiind astfel unul dintre cele mai eficiente. Şi pentru că bateriile pot fi încărcate cu până la 7,4 kW, o baterie goală poate fi încărcată complet în aproximativ trei ore. Combinat cu tehnologia BMW eDrive, deplasarea electrică pare nu numai mai bună, dar şi mai comodă. În zilele noastre, inovaţia nu vine fără responsabilitate. De aceea, pentru producţia NOULUI BMW Seria 7 la fabrica Dingolfing din Germania, sunt utilizate procese sustenabile care conservă resursele valoroase. Şi acestea sunt doar câteva din aspectele pozitive – lista este mult mai lungă.

LUMINEAZĂ ŞI STRĂLUCEŞTE

NOUL BMW Seria 7 nu poate fi trecut cu vederea. Caracteristicile remarcabile, designul meticulos şi materialele selectate cu mare atenţie în ceea ce priveşte calitatea şi sustenabilitatea îl transformă în cel mai prestigios automobil.

Aspectul mult mai distinctiv al NOULUI BMW Seria 7 poate fi văzut chiar şi în cele mai mici componente ale automobilului, cum ar fi farurile din două bucăţi. Impresia poate fi sporită de efectul opţional de strălucire al cristalelor Swarovski sau de strălucirea iconică a grilei radiatorului pentru a o face şi mai memorabilă. Se accentuează tot ce are mai bun. NOUL BMW Seria 7 este un automobil de ultimă generaţie pentru persoanele care caută o experienţă de condus adaptată stilului, dispoziţiei şi gusturilor lor – rămânând în acelaşi timp unic.
Designul frontal al NOULUI 7

FAŢĂ DISTINCTIVĂ

Surprinzător şi inconfundabil - NOUL BMW Seria 7 are un aspect care nu poate fi uitat. Grila radiatorului mare, verticală, conturul iluminat ale grilei frontale şi farurile împărţite conferă BMW Seria 7 din a şaptea generaţie noul său aspect inconfundabil BMW.

Spaţialitatea interiorului NOULUI 7 în zona frontală

MAI MULT SPAŢIU PENTRU LUX

Luxul asociat modelelor BMW Seria 7 depăşeşte cu mult multe alte automobile, dar depăşeşte şi predecesorii săi cu 131 de milimetri. Zona geamului din faţa stâlpului C este neîncadrată, iar elementul cromat rămâne pe loc atunci când uşa este deschisă, făcând-o vizibil şi fizic mai mare.

BMW Interaction Bar iluminată

INTERACTION BAR

Piesa centrală a interiorului inovator este BMW Interaction Bar, care în sine arată ca o bijuterie din cristal. Aici, funcţii precum sistemul de climatizare şi încălzirea lunetei pot fi controlate acum prin atingere. Datorită luminii ambientale şi a afişajului curbat BMW, are cu siguranţă un farmec high-tech.

Theatre Screen de 31,3” cu rezoluţie 8k în NOUL 7

EXPERIENŢĂ CINEMTOGRAFICĂ

Interiorul NOULUI BMW Seria 7 uimeşte prin inovaţii, de la experienţa de divertisment premium a Theatre Screen de 31,3” cu rezoluţie 8K şi Amazon Fire TV integrat până la BMW Control display cu comandă tactilă din uşile din spate sau din rândul de scaune, care îţi permit să utilizezi funcţii precum infotainment pe BMW Theatre Screen, My Modes şi funcţiile scaunului. 

BMW My Modes

ÎN DISPOZIŢIE

Luxul constă în faptul că poţi decide pentru tine. În NOUL BMW 7, My Modes vă permite să alegeţi nu numai sunetul care reprezintă sau vă schimbă starea de spirit actuală, ci şi iluminarea, temperatura, setările suspensiei şi funcţiile scaunului. Toate pentru a-ţi personaliza călătoria după confortul tău.

Sisteme inteligente de asistenţă în NOUL 7

ASISTENTUL LA PARCARE

NOUL BMW Seria 7 oferă cea mai avansată gamă de sisteme inteligente de asistenţă standard şi opţionale de pe piaţă. Când conduci sau parchezi, te poţi baza pe cele mai avansate sisteme de asistenţă pentru mai mult confort şi siguranţă. Cu BMW Maps, actualizările ConnectedDrive, Remote Software Upgrade standard, devine şi mai comod.

Afişaj curbat BMW şi BMW Interaction Bar

INCLUSE

Ceea ce înainte era opţional este acum standard în noul BMW Seria 7: BMW Maps, actualizările ConnectedDrive, Remote Software Upgrade sau chiar redarea videoclipurilor YouTube pe Control Display. Gama de opțiuni pentru aplicația My BMW a fost, de asemenea, extinsă.

Remote Software Update

REMOTE SOFTWARE UPGRADE

Cu Remote Software Upgrade, modelul tău BMW Seria 7 va include ultimele noutăţi. Upgrade-ul poate fi efectuat uşor şi intuitiv prin My BMW.

Descoperă noua definiţie a luxului cu BMW Seria 7.

Descoperă ce înseamnă confortul cu BMW Seria 7!

BMW 750e xDrive

EXCELLENCE

BMW Seria 7
119.402
 • Jante aerodinamice de 20" tip 906 bicolore 3D polished buff cu anvelope mixte
 • Ornamente din lemn fin de tei Fineline maro cu pori deschisi
 • BMW IconicSounds Electric

Solicită dealerului tău mai multe detalii.

BMW 740d xDrive Sedan

PRESENCE

BMW Seria 7
132.466
 • Gri BMW Individual Frozen Deep metalic
 • Jante M din aliaj usor Star-spoke de 21" tip 908 M bicolore cu anvelope mixte
 • Piele Merino BMW Individual Negru/Gri Atlas

Solicită dealerului tău mai multe detalii.

BMW M760e xDrive

SIGNATURE

BMW Seria 7
194.571
 • Gri Dravit metalic BMW Individual
 • Pachet Executive Lounge
 • Uși automate

Solicită dealerului tău mai multe detalii.

DESCOPERĂ MAI MULTE OPŢIUNI

Motorizările NOULUI 7

Spectaculoasa gamă BMW Seria 7 include numeroase variante elegante.

Toate automobilele din Seria 7 continuă să surprindă cu abordarea lor pentru redefinirea luxului modern. Descoperă-le pe toate.

Consum de energie electrică şi autonomie.

 • BMW 740d xDrive:
  Consum mixt de combustibil, cumulat (WLTP) în l/100 kml: 6,1 - 6,8
  Emisii medii de CO2, cumulate (WLTP) în g/km: 160 - 178

  BMW 750e xDrive*:
  Consum mixt de combustibil, cumulat (WLTP) în l/100 km: 1,0 – 1,1
  Emisii medii de CO2, cumulate (WLTP) în g/km: 22 – 25

  *Valorile sunt provizorii

  Datele oficiale cu privire la consumul de combustibil, emisiile de CO2, consumul de electricitate şi autonomia electrică au fost stabilite în conformitate cu procedura de măsurare prescrisă şi respectă Regulamentul (UE) 715/2007 modificat. Cifrele WLTP iau în considerare orice echipamente opţionale în cazul autonomiei. Pentru automobilele nou omologate începând cu data de 01.01.2021, specificaţiile oficiale există numai conform WLTP. Mai multe informaţii despre metodele de măsurare WLTP sunt disponibile la adresa www.bmw.de/wltp

  La temperaturi sub 0 grade Celsius, modul de conducere pur electric al acestui model plug-in hybrid va fi disponibil numai după ce bateria se va încălzi până la o stare de funcţionare, după ce vehiculul a parcurs câţiva kilometri.