NOUL BMW X1

NOUL BMW X1

Aspectul sportiv, caracterul puternic şi performanţele de top fac ca modelele BMW Seria X să fie unice.

Imaginile sunt cu titlu de prezentare. BMW îşi rezervă dreptul de a modifica preţurile, parametrii tehnici precum şi opţiunile afişate fără notificări prealabile. Pentru informaţii despre actualizarea acestora şi termenele de livrare te rugăm să contactezi dealerul tău BMW.

Citeşte în continuare
NOUL BMW X1Aspectul sportiv, caracterul puternic şi performanţele de top fac ca modelele BMW Seria X să fie unice.

 

 

UN PLUG-IN HYBRID PUTERNIC

Încărcarea NOULUI BMW X1

Unul dintre noile puncte forte ale modelului BMW X1 plug-in hybrid constă şi în caracterul său practic - durează mai puţin de 3,2 ore să-l încarci complet. Distanţe de până la 72 km pot fi parcurse exclusiv în modul electric, iar motorul pe benzină poate fi pornit pentru o experienţă de condus completă. Toate acestea fac ca NOUL BMW X1 să fie cu adevărat eficient, sporind în acelaşi timp performanţele cu o putere totală de până la 327 cai-putere. Prin urmare, X1 poate atinge o viteză de 100 km/h, cu plecare de pe loc, în doar 6,9 secunde. Cu NOUL BMW X1, poţi profita din plin de experienţa hibridă graţie tehnologiei BMW eDrive sau a sistemului de încărcare, care nu numai că face ca procesul de încărcare să fie ceva aproape natural, ci şi lucruri precum găsirea unei staţii de încărcare sau controlarea nivelului de încărcare.

PERFORMANŢE DE TOP

NOUL BMW X1 este cel mai agil SAV/SUV din clasa compactă premium şi deschide calea pentru toate celelalte automobile.

Totul poate fi îmbunătăţit. De aceea, confortul este şi mai mare în NOUL X1, interiorul este şi mai generos şi spaţios, iar designul este şi mai atrăgător. Versiunea actualizată arată mai puternic şi mai expresiv şi o dovedeşte din plin. În NOUL BMW X1, vocea şi atingerea ta deţin controlul. Şi când automobilul este extrem de intuitiv, confortul tău creşte. Există un motiv pentru care automobile precum BMW X1 modelează industria auto modernă.
Grila frontală a NOULUI BMW X1

PRIMELE IMPRESII

Postura mai îndrăzneaţă, grila frontală mai mare şi aproape pătrată, liniile în formă de X şi suprafeţele care radiază spre exterior pornind de la grilă subliniază atracţia dinamică a părţii frontale, acompaniată de jantele din aliaj de până la 20” disponibile în premieră - toate aceste caracteristici devin noua definiţie a designului puternic.

Faruri cu LED

MAI UŞOARĂ CA NICIODATĂ

Design atrăgător, extrem de tehnic şi foarte uşor de recunoscut – acestea sunt farurile cu LED, care sunt disponibile în echiparea standard a noului BMW X1. Stopurile mari şi tridimensionale în formă de L sunt disponibile opţional cu tehnologie LED.

Zona şoferului cu afişaj curbat BMW

MAI PUŢINE COMENZI, MAI MULT CONTROL

Interiorul modern al NOULUI BMW X1 este dotat cu afişajul curbat BMW cu iDrive 8, care dispune de numeroase funcţii tehnice intuitive. Volanul sport îmbrăcat în piele cu butoane multifuncţionale şi comenzi digitale care poate fi controlat vocal şi tactil oferă o experienţă de condus modernă şi ordonată.

BMW My Modes

MODUL TĂU

Îţi poţi personaliza automobilul cu mai mult decât cu ID-ul BMW. Cu BMW My Modes, poţi crea acum o experienţă în interior şi la volan unică şi specială pentru tine. Alege dintr-o varietate de moduri care îţi pot condimenta puţin viaţa de zi cu zi.

Pachete Connected

INTEGRAT CU TINE

Viaţa ta digitală poate fi integrată în automobilul tău. Cu sistemul de operare BMW 8, numeroasele servicii digitale pot fi achiziţionate individual, ca dotări opţionale, sau grupate în diverse pachete Connected atunci când îţi configurezi automobilul.

BMW Maps

HARTĂ ÎN TIMP REAL

BMW Maps urmăreşte condiţiile de trafic aproape în timp real, te informează cu privire la ambuteiaje şi lucrări rutiere şi găsesc mereu cel mai rapid traseu către destinaţia dorită. Şi, graţie actualizărilor de software de la distanţă, poţi păstra modelul tău BMW actualizat.

Descoperă o ofertă căreia nu-i poţi rezista!

X1 sDrive18i

EXCELLENCE

X1 sDrive18i
de la 43.950
 • Jante din aliaj uşor Star-spoke de 18" tip 865
 • Ornamente interioare high-gloss
 • Stofă Arktur Anthracite

Solicită dealerului tău mai multe detalii.

X1 sDrive18d

PRESENCE

X1 sDrive18d
de la 51.357
 • Verde Cape York metalic
 • Piele Vernasca Oyster Negru
 • Scaune sport pentru conducătorul auto şi pasagerul faţă

Solicită dealerului tău mai multe detalii.

X1 xDrive23d

SIGNATURE

X1 xDrive23d
de la 63.918
 • Jante BMW Individual din aliaj uşor Multi spoke de 20" tip 869 I
 • Alcantara/Sensatec Negru/cusături Albastru/Negru
 • Pachet M Sport

Solicită dealerului tău mai multe detalii.

 

DESCOPERĂ MAI MULTE OPŢIUNI

BMW X1 & BMW iX1

Fiecare membru al acestei familii puternice are ceva de spus. Află mai multe despre BMW Seria X şi opţiunile sale puternice. Ce model îţi oferă ceea ce cauţi?

Consum de energie şi emisii de CO₂.

 • BMW X1 xDrive23i*:
  Consum mixt de combustibil, în l/100 km: 6,5 – 7,3
  Emisii medii de CO2, în g/km: 146 – 165

 • BMW X1 xDrive30e*,**:
  Consum mixt de combustibil, în l/100 km: 0,8 – 1,1
  Emisii medii de CO2, în g/km: 17 – 24
  Consum mixt de energie, în kWh/100 km: 16,4 – 18,2

 • BMW iX1 xDrive30*:
  Consum mixt de energie, în kWh/100 km: 17,3 – 18,4
  Emisii medii de CO2, în g/km: 0

 • *Valorile sunt provizorii.