NOUL BMW X6.

NOUL BMW X6.

Sportivitate expresivă şi performanţă supremă.

*Datele oficiale cu privire la consumul de combustibil, emisiile de CO₂, consumul de electricitate şi autonomia electrică au fost stabilite în conformitate cu procedura de măsurare prescrisă şi respectă Regulamentul (UE) 715/2007 modificat. Cifrele WLTP iau în considerare orice echipamente opţionale în cazul autonomiei. Pentru automobilele nou omologate începând cu data de 01.01.2021, specificaţiile oficiale există numai conform WLTP. Mai multe informaţii despre metodele de măsurare WLTP sunt disponibile la adresa www.bmw.de/wltp. Informaţii suplimentare despre consumul de combustibil şi despre emisiile oficiale de CO2 pot fi obţinute consultând reglementările referitoare la consumul de combustibil şi emisiile de CO2 ale automobilelor noi. Acestea pot fi obţinute gratuit de la dealerul tău BMW.

Citeşte în continuare
NOUL BMW X6.Sportivitate expresivă şi performanţă supremă.

 

 

VOCEA PUTERII

Cei care impresionează le arată celorlalţi calea. NOUL BMW X6 nu numai că intimidează prin puterea sa, ci provoacă şi prin siguranţa de sine -- iar cu această combinaţie, poţi fi adevăratul tău plus. Exteriorul distinctiv cu grila BMW Iconic Glow şi interiorul rafinat cu detalii sofisticate precum aplicaţiile din sticlă Crafted Clarity, conferă acestui automobil statutul de cea mai strălucitoare stea de pe firmament. Estetica îndrăzneaţă a NOULUI BMW X6 combinată cu performanţa sa puternică inspiră încredere.
BMW X6-STEAUA LUMINOASĂ

STEAUA LUMINOASĂ

Chiar şi la prima vedere, NOUL BMW X6 prezintă un aspect extrovertit. Modelul actualizat are o nouă grilă frontală şi, pentru a fi şi mai bun, poţi adăuga iluminarea opţională Iconic Glow, iar astfel nu pierzi nicio ocazie de a străluci.

BMW X6-LATURA BUNĂ

LATURA BUNĂ

Fiecare latură a NOULUI BMW X6 este concepută pentru a impresiona, dar o parte este deosebit de sportivă -- vederea laterală. Cu noua vopsea metalizată Atlantis în combinaţie cu jantele din aliaj de 22” opţionale de la BMW Individual, vei emana întotdeauna o prezenţă puternică.

BMW X6-STANDARDUL M

STANDARDUL M

NOUL BMW X6 vine standard cu pachetul M Sport, care adaugă o notă sportivă designului, cu caracteristici de design optimizate aerodinamic la exterior şi un interior sportiv cu volan M îmbrăcat în piele, pedale M exclusive şi multe altele.

BMW X6-URMAREŞTE

URMAREŞTE

Cu BMW Curved Display aflat în centrul panoului de instrumente, acum îţi poţi petrece timpul când stai pe loc într-un mod diferit. Cu streaming video complet integrat, poţi urmări canalele YouTube preferate sau poţi selecta din VOD. 

*Datorită reglementărilor privind distragerea atenţiei conducătorului auto, această funcţie este disponibilă numai când automobilul stă pe loc.

BMW X6-CONECTIVITATE SUPREMĂ

CONECTIVITATE SUPREMĂ

NOUL BMW X6 face ca experienţa ta de condus să fie extrem de intuitivă. Rămâi conectat datorită sistemului de integrare pentru smartphone opţional şi beneficiază de compatibilitatea 5G a automobilului tău. Funcţiile extinse de asistenţă te menţin informat şi în siguranţă în orice moment.

BMW X6-MAI MULTE COMENZI

MAI MULTE COMENZI

În NOUL BMW X6 ai tendinţa de a te exprima în orice mod. Ia atitudine şi controlează-ţi automobilul cu vocea, datorită celui mai recent sistem de operare BMW 8, care acceptă întreaga gamă de opţiuni de interacţiune disponibile între tine şi automobilul tău.

NOUL BMW X6 îţi dezvăluie adevărata ta personalitate.

BMW X6

PUTERE IMPRESIONANTĂ.

BMW X6
 • Panou instrumente de bord BMW Individual finisat in piele
 • Capitonaj plafon Alcantara antracit cu continut extins
 • Volan M imbracat in piele

> Configurator şi preţ   

  Solicită dealerului tău mai multe detalii.

BMW X6

CREAT PENTRU A FI UN LIDER.

BMW X6
 • Gri Dravit metalic BMW Individual
 • BMW Individual Merino cu continut extins
 • Jante din aliaj usor M Double-spoke de de 22"

> Configurator şi preţ   

Solicită dealerului tău mai multe detalii.

BMW X6

SUPERIOR ÎN FIECARE ASPECT.

BMW X6
 • Rosu Aventurine metalic
 • Piele integrala Merino BMW Individual Alb Ivory/Gri Atlas
 • Centuri de siguranta M

> Configurator şi preţ

Solicită dealerului tău mai multe detalii.

DESCOPERĂ MAI MULTE OPŢIUNI

BMW X6

Află toate posibilităţile.

Descoperă toate modelele seriei inovatoare care redefineşte din nou categoria.

Notă legală

 • BMW X6 M50i:
  Consum mixt de combustibil, în l/100 km: 12,1
  Emisii medii de CO2, în g/km: 274

  Valorile pentru consumul de combustibil, emisiile de CO2 şi consumul de energie sunt determinate în concordanţă cu Reglementările Europene (CE) 715/2007, în versiunea aplicabilă în momentul omologării. Aceste cifre se referă la automobile cu configuraţie de bază în Germania, iar autonomia este calculată în funcţie de echipamentele opţionale şi de dimensiunile jantelor şi anvelopelor disponibile pe modelul selectat.

  Valorile sunt bazate pe reglementările WLTP („Worldwide Harmonized Light Vehicles Test Procedure”, trad. „Proceduri de testare armonizate la nivel global pentru automobile uşoare”). În ceea ce priveşte taxele auto sau alte obligaţii referitoare la emisiile de CO2 (cel puţin printre altele), valorile emisiilor de CO2 pot fi diferite faţă de valorile indicate aici.

  Informaţii suplimentare despre consumul de combustibil şi despre emisiile oficiale de CO2 pot fi obţinute consultând reglementările referitoare la consumul de combustibil şi emisiile de CO2 ale automobilelor noi. Acestea pot fi obţinute gratuit de la dealerul tău BMW.

 • *Datele oficiale cu privire la consumul de combustibil, emisiile de CO₂, consumul de electricitate şi autonomia electrică au fost stabilite în conformitate cu procedura de măsurare prescrisă şi respectă Regulamentul (UE) 715/2007 modificat. Cifrele WLTP iau în considerare orice echipamente opţionale în cazul autonomiei. Pentru automobilele nou omologate începând cu data de 01.01.2021, specificaţiile oficiale există numai conform WLTP. Mai multe informaţii despre metodele de măsurare WLTP sunt disponibile la adresa www.bmw.de/wltp. Informaţii suplimentare despre consumul de combustibil şi despre emisiile oficiale de CO2 pot fi obţinute consultând reglementările referitoare la consumul de combustibil şi emisiile de CO2 ale automobilelor noi. Acestea pot fi obţinute gratuit de la dealerul tău BMW.