BMW X1

MENTALITATE DE ÎNVINGĂTOR

Imagine de învingător şi caracter sportiv – noul BMW X1

Imaginile sunt cu titlu de prezentare. BMW îşi rezervă dreptul de a modifica preţurile, parametrii tehnici precum şi opţiunile afişate fără notificări prealabile. Pentru informaţii despre actualizarea acestora şi termenele de livrare te rugăm să contactezi dealerul tău BMW.

Citeşte în continuare
MENTALITATE DE ÎNVINGĂTORImagine de învingător şi caracter sportiv – noul BMW X1

BMW X1 xDrive25e PLUG-IN HYBRID CU ECOTICHET.

0% Dobanda pe 3 ani cu 20%. Eotichet de 20.000 lei.
Două tehnologii în armonie perfecta: un model BMW plug-in hybrid combină tehnologia eDrive a motorului electric cu un motor puternic pe combustie. Împreună cele 2 creează o experienţă de condus care îmbină în fiecare moment eficienţa maximă cu plăcerea de a conduce.

Citeşte în continuare

UN ADEVĂRAT ÎNVINGĂTOR

Explorează caracterul puternic al BMW X1.

Noul BMW X1 uimeşte prin detalii. Forma sa sportivă şi caracteristicile de design uimitoare, precum grila frontală impunătoare, dintr-o singură bucată, sau bara-spoiler frontală regândită cu faruri cu LED, emană autoritate şi putere. Partea din spate se impune prin ţevi de eşapament mărite şi stopuri cu LED reproiectate. Interiorul elegant completează perfect aspectul exterior sportiv şi uimitor.
Imagine faruri BMW X1

FARURI CU LED ADAPTIVE

Setul de faruri cu LED adaptive încorporează faza scurtă, faza lungă cu Anti-Glare Assistant (BMW Selective Beam) şi semnalizatoarele cu LED. BMW X1 oferă şi iluminare în curbă pentru a face fiecare viraj mai sigur şi a adapta nivelul iluminării la condiţiile de drum schimbătoare.
Imagine spate BMW X1

xDRIVE

Sistemul de tracţiune integrală BMW xDrive oferă modelului tău BMW X1 şi mai multă putere şi îl pregăteşte pentru orice condiţii de drum, pe orice vreme. Distribuie puterea uniform roţilor din faţă şi din spate, garantând cea mai bună tracţiune şi o dinamică optimă.
Imagine spate BMW X1

ACCES HANDS-FREE LA HAYON

Ai mereu mâinile ocupate? Hayonul acţionat automat permite deschiderea şi închiderea electronică a portbagajului prin simpla apăsare a unui buton din interiorul automobilului sau a butonului de pe cheie. Bucură-te de un confort crescut cu ajutorul acestei funcţii centrate pe utilizator.
Imagine interior BMW X1

LUMINĂ AMBIENTALĂ LA INTERIOR

Pachetul de lumină ambientală la interior include o varietate de LED-uri care creează o atmosferă unică de confort şi rafinament în interiorul BMW X1. Alege dintre 6 tipuri de iluminare pentru a aduce la viaţă interiorul cu o combinaţie prietenoasă, dar şi elegantă, de lumini directe şi indirecte.
Imagine interior BMW X1

APPLE CARPLAY

Condu BMW X1 fără nicio perturbare – nu renunţa la funcţiile critice ale iPhone-ului tău atunci când conduci. Apple CarPlay permite o conexiune wireless la smartphone-ul tău, precum şi la aplicaţiile tale preferate – iMessage, WhatsApp, Spotify sau Apple Music.
Imagine interior BMW X1

ASISTENT LA PARCARE

Asistentul la parcare al BMW X1 te ajută la parcarea laterală. Sistemul detectează un loc optim de parcare atunci când treci pe lângă el la viteză redusă. Odată ce locul a fost identificat, asistentul preia controlul asupra parcării şi tu trebuie doar să alegi treptele de viteză şi să acţionezi acceleraţia şi frâna.
Imagine interior BMW X1

DRIVING ASSISTANT PLUS

Pachetul Driving Assistant Plus încorporează toate soluţiile inovatoare care asigură o experienţă de condus fără probleme şi extrem de confortabilă. Avertizarea de coliziune detectează obstacole şi încetineşte automat sau se îndepărtează de acestea. Asistentul de menţinere a benzii de circulaţie te ajută să-ţi păstrezi direcţia pe drum, iar funcţiile precum Asistenţă în ambuteiaje sau Asistentul la parcare uşurează condusul prin oraş.

Propriul tău BMW, la doar câţiva paşi distanţă.

Descoperă o ofertă căreia nu-i poţi rezista!

BMW X1

MENTALITATE DE ÎNVINGĂTOR.

BMW X1
 • Sistem de asistenţă la parcare
 • Pilot automat cu funcţie de frânare
 • Aer condiţionat automat cu control pe două zone

Configurator şi preţ

Solicită dealerului tău mai multe detalii.

BMW X1

PUR ŞI SIMPLU AMBIŢIOS.

BMW X1
 • Faruri cu tehnologie LED
 • Volan sport îmbrăcat în piele
 • Head-up Display

Configurator şi preţ

Solicită dealerului tău mai multe detalii.

BMW X1

IDEAL PENTRU ORICE AVENTURĂ.

BMW X1
 • Consum mixt de combustibil, în l/100 km: 7,3
 • Emisii medii de CO₂, în g/km: 166
 • Viteză maximă: 226 km/h

Configurator şi preţ

Solicită dealerului tău mai multe detalii.

 

DESCOPERĂ TOATE OPŢIUNILE!

BMW X1

Acest automobil puternic este pregătit să ţină pasul cu personalitatea ta.

Noul BMW X1 aşteaptă să te însoţească în toate călătoriile zilnice. Descoperă modelele disponibile online şi fă cunoştinţă cu acest automobil puternic şi impunător. 

Consum de energie şi emisii de CO₂.

 • BMW X1 xDrive20i:
  Consum mixt de combustibil, în l/100 km: 7,3
  Emisii medii de CO2, în g/km: 166

  BMW X1 xDrive25e:
  Consum mixt de combustibil, în l/100 km: 1,7
  Emisii medii de CO2, în g/km: 39

  Valorile pentru consumul de combustibil, emisiile de CO2 şi consumul de energie sunt determinate în concordanţă cu Reglementările Europene (CE) 715/2007, în versiunea aplicabilă în momentul omologării. Aceste cifre se referă la automobile cu configuraţie de bază în Germania, iar autonomia este calculată în funcţie de echipamentele opţionale şi de dimensiunile jantelor şi anvelopelor disponibile pe modelul selectat.

  Valorile sunt bazate pe reglementările WLTP („Worldwide Harmonized Light Vehicles Test Procedure”, trad. „Proceduri de testare armonizate la nivel global pentru automobile uşoare”). În ceea ce priveşte taxele auto sau alte obligaţii referitoare la emisiile de CO2 (cel puţin printre altele), valorile emisiilor de CO2 pot fi diferite faţă de valorile indicate aici.

  Informaţii suplimentare despre consumul de combustibil şi despre emisiile oficiale de CO2 pot fi obţinute consultând reglementările referitoare la consumul de combustibil şi emisiile de CO2 ale automobilelor noi. Acestea pot fi obţinute gratuit de la dealerul tău BMW.