BMW X6

THE X6. INDEPENDENŢĂ PURĂ

Modelul Sport Activity Coupé care depăşeşte aşteptările

Imaginile sunt cu titlu de prezentare. BMW îşi rezervă dreptul de a modifica preţurile, parametrii tehnici precum şi opţiunile afişate fără notificări prealabile. Pentru informaţii despre actualizarea acestora şi termenele de livrare te rugăm să contactezi dealerul tău BMW.

Citeşte în continuare
THE X6. INDEPENDENŢĂ PURĂModelul Sport Activity Coupé care depăşeşte aşteptările

 

 

ÎNCREDERE DE NECLINTIT

O alegere puternică pentru cei nonconformişti

BMW X6 adoră să provoace prin postura încrezătoare, plafonul elegant de coupé şi elemente de design impunătoare, precum pasaje de roţi hexagonale, ţevi de eşapament trapezoidale sau jante din aliaj de 22”. Farurile BMW Laserlight şi grila frontală Iconic Glow fac ca acest automobil dominant să strălucească şi mai puternic. Interiorul este mai modern şi mai elegant decât îţi poţi imagina – cu ornamente sofisticate precum aplicaţii din sticlă Crafted Clarity sau un sistem complex de iluminare ambientală. Estetica îndrăzneaţă a BMW X6, împreună cu performanţele impunătoare, provoacă emoţie şi oferă încredere.
BMW X6

GRILA FRONTALĂ ICONIC GLOW.

Pentru BMW X6, clasica şi impunătoare grilă frontală străluceşte şi mai puternic mulţumită Iconic Glow. Cablurile de fibră optică cu tehnologie LED creează efecte luminoase care scot în evidenţă automobilul pe orice drum şi îi conferă o imagine unică.
BMW X6

PACHET xOFFROAD.

Pachetul xOffroad transformă BMW X6 în liderul necontestat pe orice drum – indiferent de suprafaţă şi condiţiile meteorologice. Nisip, pietre, pietriş sau zăpadă – X6 este pregătit pentru orice! Suspensia M adaptivă – inclusă în pachetul xOffroad – detectează automat orice diferenţă în presiunea de aer şi avertizează imediat şoferul în cazul pierderilor de presiune.
BMW X6

BMW LASERLIGHT.

Impresionantele faruri BMW Laserlight cu designul specific clasei X contribuie la aspectul dominant şi prestigios al automobilului, oferind o vizibilitate de 500 de metri – dublu faţă de farurile standard. Vizibilitatea extinsă îmbunătăţeşte siguranţa la volan, în special pe timp de noapte.
BMW X6

SPIRIT SPORTIV.

BMW X6 este o întruchipare a puterii, iar unele elemente îi evidenţiază latura sportivă şi mai mult. Spectaculoasele jante din aliaj de 22”, disponibile standard pe modelele M Performance, vor ieşi cu siguranţă în evidenţă, iar sunetul impresionant la sistemului de evacuare opţional M Sport se va face auzit.
BMW X6

PLAFON SKY LOUNGE.

Plafonul panoramic Sky Lounge asigură o lumină excepţională oricând. În timpul zilei, cantitatea de lumină care inundă interiorul creează o senzaţie extraordinară de spaţiu. Noaptea, cele 15.000 de elemente de lumină creează un spaţiu confortabil şi elegant.
BMW X6

CRAFTED CLARITY.

Aplicaţiile din sticlă Crafted Clarity adaugă un plus de lux şi o unicitate specifică BMW X6. Elementele interioare din sticlă de cristal, precum schimbătorul de viteze, butoanele de reglare a volumului sau controlerul iDrive duc designul interiorului la următorul nivel de eleganţă.
BMW X6

LUMINĂ AMBIENTALĂ.

Creează o atmosferă pură de confort şi relaxare pentru tine şi pasageri cu ajutorul sistemului de iluminare ambientală care include, printre altele, contururi luminate discret şi, în acelaşi timp, distinctiv pentru uşile din faţă şi din spate. Funcţia de Light carpet luminos te întâmpină în stil şi te motivează să-ţi începi călătoria.
BMW X6

SUPORTURI PENTRU PAHARE, ÎNCĂLZITE ŞI RĂCITE.

Suporturile pentru pahare din consola centrală pot încălzi şi răci simultan şi independent băuturile din fiecare suport. Temperatura este reglată prin butoanele din partea dreaptă şi stângă a panoului pentru suporturi. Luminile roşu sau albastru îţi vor indica dacă băuturile sunt încălzite sau răcite.
BMW X6

SISTEM SURROUND BOWERS & WILKINS DIAMOND.

Bucură-te de muzica ta preferată la calitate de studio cu ajutorul incredibilului sistem audio surround Bowers & Wilkins Diamond. Acesta incorporează 20 de difuzoare cu o putere totală de 1.500W, amplasate ideal pentru a garanta sunet extraordinar pentru toţi pasagerii.
BMW X6

PACHET AMBIENT AIR.

Completează atmosfera unică a călătoriei tale cu un parfum pe măsură. Pachetul Ambient Air îţi permite să alegi dintre mai multe arome îmbietoare. Dacă tu şi pasagerul aveţi gusturi diferite, puteţi să vă bucuraţi în continuare de aroma preferată, separat şi în acelaşi timp.

Propriul tău BMW, la doar câţiva paşi distanţă.

Descoperă modelul BMW X6 care ţi se potriveşte!

BMW X6

PUTERE IMPRESIONANTĂ.

BMW X6
 • Grila frontală BMW cu un design exclusivist
 • Jante din aliaj uşor de 20" V-spoke
 • Şine plafon din aluminiu satinat

> Configurator şi preţ   

  Solicită dealerului tău mai multe detalii.

BMW X6

CREAT PENTRU A FI UN LIDER.

BMW X6
 • Transmisie Steptronic Sport;
 • Pachet BMW Individual Shadow Line lucios
 • Volan M îmbrăcat în piele;

> Configurator şi preţ   

Solicită dealerului tău mai multe detalii.

BMW X6

SUPERIOR ÎN FIECARE ASPECT.

BMW X6
 • Consum mixt de combustibil, în l/100 km: 12.1
 • Emisii medii de CO₂, în g/km: 276
 • Viteză maximă: 250 km/h

> Configurator şi preţ

Solicită dealerului tău mai multe detalii.

DESCOPERĂ TOATE OPŢIUNILE!

BMW X6

Află toate posibilităţile.

Cunoaşte mai bine impresionanta clasă BMW X6 şi alege modelul perfect pentru tine.

Consum de combustibil şi emisii de CO₂.

 • BMW X6 M50i:
  Consum mixt de combustibil, în l/100 km: 12,1
  Emisii medii de CO2, în g/km: 274

  Valorile pentru consumul de combustibil, emisiile de CO2 şi consumul de energie sunt determinate în concordanţă cu Reglementările Europene (CE) 715/2007, în versiunea aplicabilă în momentul omologării. Aceste cifre se referă la automobile cu configuraţie de bază în Germania, iar autonomia este calculată în funcţie de echipamentele opţionale şi de dimensiunile jantelor şi anvelopelor disponibile pe modelul selectat.

  Valorile sunt bazate pe reglementările WLTP („Worldwide Harmonized Light Vehicles Test Procedure”, trad. „Proceduri de testare armonizate la nivel global pentru automobile uşoare”). În ceea ce priveşte taxele auto sau alte obligaţii referitoare la emisiile de CO2 (cel puţin printre altele), valorile emisiilor de CO2 pot fi diferite faţă de valorile indicate aici.

  Informaţii suplimentare despre consumul de combustibil şi despre emisiile oficiale de CO2 pot fi obţinute consultând reglementările referitoare la consumul de combustibil şi emisiile de CO2 ale automobilelor noi. Acestea pot fi obţinute gratuit de la dealerul tău BMW.