BMW iX3

NOUL BMW iX3. SCHIMBAREA E APROAPE.

BMW iX3

Primul BMW iX3 pur electric este un semn al schimbării.

Imaginile sunt cu titlu de prezentare. BMW îşi rezervă dreptul de a modifica preţurile, parametrii tehnici precum şi opţiunile afişate fără notificări prealabile. Pentru informaţii despre actualizarea acestora şi termenele de livrare te rugăm să contactezi dealerul tău BMW.

Citeşte în continuare
NOUL BMW iX3. SCHIMBAREA E APROAPE.Primul BMW iX3 pur electric este un semn al schimbării.

BMW iX3 CU ECOTICHET.

Alege automobilul viitorului din gama BMWi cu ecotichet în valoare de 45 000 lei și bucură-te de călătoriile tale cu încrederea ca ai grijă de mediul înconjurător datorită emisiilor 0 şi costurilor mai mici de utilizare.

Citeşte în continuare

ÎNCĂRCAT CU PUTEREA SCHIMBĂRII.

Redefineşte experienţa de a conduce.

BMW iX3 este primul SAV (Sport Activity Vehicle) pur electric din familia BMW. Liniile definite ale modelelor X se combină cu futurismul spectaculoaselor elemente de design şi cu rafinamentul materialelor ecologice. Caracteristica distinctivă BMW – grila frontală – a fost reproiectată pentru a-i conferi automobilului un stil contemporan, iar noile roţi aerodinamice de 20” completează aspectul remarcabil al maşinii. Tehnologia electrică BMW eDrive oferă performanţe uimitoare, iar toate echipamentele inovatoare accentuează senzaţia extraordinară pe care o ai atunci când te urci la volanul unui automobil din noua eră a tehnologiei.
BMW iX3

BMW eDrive

BMW iX3 este dotat cu cea de-a cincea generaţie a tehnologiei BMW eDrive, care livrează performanţe uluitoare. Experimentează o acceleraţie uimitoare şi neîntreruptă şi profită de cuplul disponibil în totalitate de la plecarea de pe loc. Noua versiune a tehnologiei BMW eDrive uneşte motorul electric, sistemele electronice şi transmisia într-o singură unitate centrală, care îmbunătăţeşte raportul putere/greutate cu aproximativ 30%.
BMW iX3

RECUPERARE

BMW iX3 poate recupera şi transforma energia cinetică produsă în timpul frânării, cu ajutorul frânelor sau al motorului, în energie electrică utilizată pentru încărcarea bateriei şi creşterea autonomiei.
BMW iX3

ÎNCĂRCARE ŞI AUTONOMIE

Cea de-a cincea generaţie a tehnologiei BMW eDrive asigură o capacitate de încărcare de 150 kW şi garantează cea mai mare autonomie din istoria automobilelor electrice BMW. BMW iX3 poate fi încărcat cu uşurinţă până la 80% în doar 34 de minute la staţiile de încărcare rapidă de mare putere.
BMW iX3

ROŢI AERODINAMICE NOI

Noile şi impresionantele roţi aerodinamice de 20” sunt cu 15% mai uşoare şi au un coeficient aerodinamic cu 5% mai mic decât versiunea anterioară de jante aerodinamice BMW. Disponibile acum în Jet Black, acestea vor întoarce toate privirile.
BMW iX3

SUSPENSIE ADAPTIVĂ

Suspensia adaptivă permite adaptarea la anumite condiţii de conducere – creşte confortul la virare şi asigură o dinamică mai mare. Poţi alege între modul COMFORT, care oferă o asistenţă ridicată la condus, şi modul SPORT, care oferă experienţe pline de adrenalină.
BMW iX3

ASISTENT LA PARCARE PLUS

Abilităţile tale de a parca vor cunoaşte un cu totul alt nivel cu ajutorul Asistentului la parcare Plus. Sistemul include caracteristici precum sistem de camere video cu perspectivă la 360° şi perspectivă de sus, cameră video cu perspectivă panoramică, perspectivă 3D de la distanţă, asistent pentru parcare laterală şi asistent pentru mersul în marşarier.
BMW iX3

DRIVING ASSISTANT PROFESSIONAL

BMW – un adevărat lider în tehnologii de condus asistat – introduce o selecţie de funcţii care uşurează condiţiile de trafic solicitante: avertizare la părăsirea benzii de circulaţie, asistent de menţinere a benzii de circulaţie, pilot automat activ cu Stop&Go şi sistem de camere video cu perspectivă la 360° cu vizualizare 3D şi perspectivă de sus.
BMW iX3

ASSISTED DRIVING VIEW

Funcţia Assisted Driving View oferă şoferului toate informaţiile de care are nevoie cu privire la împrejurimile automobilului şi la traficul din apropiere. Un afişaj 3D animat amplasat în panoul de instrumente furnizează date bazate pe informaţii colectate în timp real despre automobil şi oferă şoferului mai mult control.
BMW iX3

BMW LIVE COCKPIT PROFESSIONAL

BMW Live Cockpit Professional include sistemul de operare inovativ 7.0, un afişaj central de informaţii de 12,3” cu funcţie tactilă şi un afişaj de instrumente complet digital de 12,3”. Toate aceste caracteristici sunt menite să facă experienţa la interior intuitivă şi orientată spre şofer.
BMW iX3

SISTEM DE INTEGRARE PENTRU SMARTPHONE

Asociază-ţi smartphone-ul cu BMW Seria 5 Touring prin Apple CarPlay şi Android Auto. Conexiunea fără fir permite utilizarea aplicaţiilor preferate exact cum îţi doreşti – prin Control Display, panoul de instrumente sau Head-Up Display, disponibil opţional.
BMW iX3

DIGITAL KEY

Acum poţi avea mereu la tine cheia noului tău BMW iX3 – cu ajutorul funcţiei de cheie digitală, smartphone-ul tău îţi permite un acces facil la automobil. Digital Key îţi permite să încui, să descui şi chiar să porneşti automobilul BMW de la distanţă, cu ajutorul smartphone-ului.

Propriul tău BMW, la doar câţiva paşi distanţă.

Alege direcţii noi cu BMW iX3

BMW iX3

EXPERIMENTEAZĂ BUCURIA ELECTRIZANTĂ.

BMW iX3
 • Sistem de prezoane antifurt
 • Protecţie acustică pentru pietoni
 • Indicator de presiune în anvelope

Configurator şi preţ

Solicită dealerului tău mai multe detalii.

BMW iX3

PUTEREA SCHIMBĂRII.

BMW iX3
 • Faruri adaptive cu tehnologie LED
 • Sistem de acces „Comfort”
 • BMW Head-Up Display

Configurator şi preţ

Solicită dealerului tău mai multe detalii.

BMW iX3

PRIMUL SAV PUR ELECTRIC.

BMW iX3
 • Consum de energie, în kWh/100 km: 18,5
 • Autonomie electrică medie, în km: 450 - 459
 • Viteză maximă: 180 km/h

Configurator şi preţ

Solicită dealerului tău mai multe detalii.

DESCOPERĂ TOATE OPŢIUNILE!

BMW iX3

Află mai multe despre gama BMW iX3.

Află mai multe despre posibilităţile incredibile oferite de acest automobil futurist.

Consum de energie şi emisii de CO₂.

 • BMW iX3(1):
  Consum de energie, în kWh/100 km: 18,5
  Consum mixt de combustibil, în l/100 km: 0
  Emisii medii de CO2, în g/km: 0

  Valorile automobilelor marcate cu (1) sunt provizorii.

  Valorile pentru consumul de combustibil, emisiile de CO2 şi consumul de energie sunt determinate în concordanţă cu Reglementările Europene (CE) 715/2007, în versiunea aplicabilă în momentul omologării. Aceste cifre se referă la automobile cu configuraţie de bază în Germania, iar autonomia este calculată în funcţie de echipamentele opţionale şi de dimensiunile jantelor şi anvelopelor disponibile pe modelul selectat.

  Valorile sunt bazate pe reglementările WLTP („Worldwide Harmonized Light Vehicles Test Procedure”, trad. „Proceduri de testare armonizate la nivel global pentru automobile uşoare”). În ceea ce priveşte taxele auto sau alte obligaţii referitoare la emisiile de CO2 (cel puţin printre altele), valorile emisiilor de CO2 pot fi diferite faţă de valorile indicate aici.

  Informaţii suplimentare despre consumul de combustibil şi despre emisiile oficiale de CO2 pot fi obţinute consultând reglementările referitoare la consumul de combustibil şi emisiile de CO2 ale automobilelor noi. Acestea pot fi obţinute gratuit de la dealerul tău BMW.