0:00
0:00 /  0:00

VREAU ACEASTĂ CONFIGURAŢIE

ÎNCĂRCARE
PUBLICĂ PENTRU MODELELE ELECTRICE.

INFRASTRUCTURA TA FIABILĂ DE ÎNCĂRCARE.

BMW i5 eDrive40: Consum de energie (mixt, WLTP), în kWh/100 km[1]: 15,9 – 18,9; Autonomie electrică (WLTP) în km[2]: 498 – 582

BENEFICIILE
ÎNCĂRCĂRII ÎN DEPLASARE.

BMW public charging staţie de încărcare

RĂMÂI FLEXIBIL
FOLOSEŞTE STAŢIILE PUBLICE DE ÎNCĂRCARE.

Parchează şi încarcă-ţi convenabil maşina data viitoare când mergi în oraş. Încărcarea publică a maşinilor electrice şi a celor plug-in hybrid îţi oferă flexibilitate totală. În timpul deplasărilor mai lungi sau în călătorii, încarcă ultra-rapid maşina ta electrică la staţiile de încărcare de mare putere. Cablurile de încărcare şi BMW Charging Card pentru reţeaua publică de încărcare sunt incluse atunci când achiziţionezi un model BMW electric sau plug-in hybrid.

BMW public charging staţie de încărcare

INFRASTRUCTURĂ EXTINSĂ DE ÎNCĂRCARE.

Foloseşte tariful Active pentru a încărca la un tarif fix transparent şi atractiv în una din cele mai mari reţele de încărcare din Europa, aflată în continuă dezvoltare. În una din cele mai mari reţele de încărcare din Europa, aflată în continuă dezvoltare. Staţiile publice de încărcare pentru automobilul tău electric aflate în apropierea ta sunt uşor de găsit pe BMW Maps, în aplicaţia My BMW sau în automobil. Ca alternativă, planifică un traseu optimizat pentru încărcare din aplicaţia My BMW sau direct din automobil. 

BMW public charging încărcare rapidă

ÎNCARCĂ RAPID ŞI AJUNGI MAI REPEDE LA DESTINAŢIE.

Economiseşte timp valoros cu încărcarea ultra-rapidă. În deplasare, la staţiile de încărcare de mare putere, precum staţiile de încărcare operate de partenerul nostru IONITY şi la costuri foarte scăzute în reţeaua BMW Charging. Traseul optimizat pentru încărcare din sistemul de navigaţie al automobilului tău BMW electric îţi permite să vezi din timp staţiile de încărcare. Acesta te ajută să scurtezi deplasările lungi, deoarece vei putea câştiga o autonomie impresionantă într-un timp foarte scurt.

VIZUALIZEAZĂ STAŢIILE DE ÎNCĂRCARE PENTRU MAŞINA TA ELECTRICĂ.

Află mai multe

Loading Time

Durată de încărcare pentru

Încărcare la staţii publice

Staţie de încărcare de mare putere

Poţi încărca automobilul tău foarte rapid la o staţie de încărcare de mare putere. Curentul continuu (c.c) furnizat la aceste staţii oferă capacităţi de încărcare semnificativ mai mari decât curentul alternativ (c.a.), cum ar fi cel furnizat de o priză casnică. Acesta este motivul pentru care staţiile de încărcare de mare putere cum ar fi acestea sunt potrivite în special pentru încărcarea din timpul călătoriilor. Pe ecran, poţi vedea durata minimă necesară pentru încărcare de la 10% la 80% din nivelul de încărcare a bateriei cu capacitatea maximă de încărcare a automobilului. În acest interval, încărcarea este cea mai rapidă şi, de asemenea, conservă bateria. Harta îţi arată toate staţiile de încărcare de mare putere din reţeaua BMW Charging. (Valabil de la 22/03/2023)

Staţie de încărcare rapidă

Dacă te grăbeşti în oraş sau în timpul călătoriei, o staţie de încărcare rapidă este alegerea potrivită. Acest lucru se datorează curentului continuu (c.c.) furnizat la aceste staţii care oferă capacităţi de încărcare semnificativ mai mari decât curentul alternativ (c.a.), cum ar fi cel furnizat de o priză casnică. Acesta este motivul pentru care staţiile de încărcare rapidă cum ar fi acestea sunt potrivite în special pentru încărcarea din timpul călătoriilor. Pe ecran, poţi vedea durata minimă necesară pentru încărcare de la 10% la 80% din nivelul de încărcare a bateriei cu o putere de până la 50 kW. În acest interval, încărcarea este cea mai rapidă şi, de asemenea, conservă bateria. Harta îţi arată toate staţiile de încărcare rapidă din reţeaua BMW Charging. (Valabil de la 22/03/2023)

Staţie de încărcare c.a.

Poţi găsi staţii publice de încărcare cu curent alternativ (c.a.) aproape peste tot. Acestea sunt potrivite în special pentru încărcare regulată pe perioade mai lungi de timp - cum ar fi peste noapte sau în timp ce eşti la serviciu. Pe ecran, poţi vedea durata minimă necesară pentru încărcare de la 0% la 100% din nivelul de încărcare a bateriei cu o putere maximă de 22 kW. Performanţa de încărcare depinde de opţiunile de echipare ale automobilului. Aruncă o privire pe hartă şi descoperă toate staţiile de încărcare cu curent alternativ din reţeaua BMW Charging. (Valabil de la 22/03/2023)

Încărcare acasă

Wallbox/Flexible Fast Charger

Când eşti acasă, poţi încărca automobilul tău cu Wallbox sau Flexible Fast Charger. Ambele folosesc curent alternativ (c.a.). În funcţie de model, echipamente speciale şi reprezentanţă, Wallbox oferă o putere maximă de încărcare de 22 kW, iar Flexible Fast Charger de maximum 11 kW. Pe ecran, poţi vedea durata minimă necesară pentru încărcare de la 0% la 100% din nivelul de încărcare a bateriei cu o putere de 11 kW.

Filter charging stations

Capacitatea de încărcare depinde de nivelul încărcării, temperatura ambientală, profilul individual de condus şi de utilizarea dispozitivelor auxiliare, precum şi de automobilul selectat. Durata de încărcare se aplică pentru o temperatură ambientală de 23°C după o călătorie anterioară şi poate varia în funcţie de caracteristicile de utilizare.


Utilizează aplicaţia My BMW pentru a găsi staţii de încărcare, dar şi pentru a planifica, verifica şi gestiona operaţiunile de încărcare – atât acasă, cât şi atunci când călătoreşti. Experimentează întreaga gamă de funcţii din aplicaţia My BMW în modul demonstrativ.

GĂSIREA
STAŢIILOR DE ÎNCĂRCARE ESTE UŞOARĂ.

0:00
0:00 /  0:00


Cea mai apropiată staţie de încărcare şi informaţii detaliate despre încărcare pot fi găsite cu uşurinţă în aplicaţia My BMW sau pot fi afişate de sistemul de navigaţie direct în automobil, oriunde te-ai afla.

BMW i4 Gran Coupé: Consum de energie (mixt, WLTP), în kWh/100 km[1]: 15,8 - 22,5; Autonomie electrică (WLTP) în km[2]: 406–590

BMW i4 M50 Gran Coupé: Consum de energie (mixt, WLTP), în kWh/100 km[1]: 18,0 – 22,5; Autonomie electrică (WLTP) în km[2]: 415–520

CARDUL DE ÎNCĂRCARE ŞI CABLUL DE ÎNCĂRCARE

ACCESORII DE ÎNCĂRCARE INCLUSE PENTRU MAŞINA TA ELECTRICĂ.

OPŢIUNI DE ÎNCĂRCARE ŞI
SERVICII DINTR-O PRIVIRE

ÎNCĂRCAREA E MAI UŞOARĂ.

BMW Public Charging, Plug & Charge
BMW public charging puncte de încărcare
BMW public charging Încărcarea la staţii de mare putere

Plug & Charge. Charge & go.

Mai mult decât o simplă tehnologie de încărcare. BMW Plug & Charge te poartă direct în viitorul mobilităţii electrice. Sistemul detectează automat şi autentifică automobilul tău imediat după ce îl conectezi la staţia de încărcare. Mulţumită funcţiei multi-contract, poţi alege unul din diferitele contracte de încărcare salvate de la diferiţi furnizori. De exemplu, privaţi sau comerciali. Depinde doar de tine.

Peste 510.000 de staţii de încărcare pe care le poţi utiliza.

Indiferent dacă eşti în călătorie sau doar te plimbi prin oraş. Cu peste 510.000 puncte de încărcare în întreaga Europă, vei găsi întotdeauna opţiunea de încărcare potrivită pentru tine. Iar reţeaua de încărcare se dezvoltă constant. BMW Charging permite utilizarea simplă şi uşoară a acestor staţii de încărcare.

Încărcarea la staţii de încărcare de mare putere.

Reţeaua BMW de staţii de încărcare de mare putere (HPC) îţi permite încărcarea extrem de rapidă a modelului tău BMW, cu o putere de încărcare de până la 350 kW.


[1]Performanţele de încărcare ale automobilului tău depind de starea încărcării, temperatura ambientală, profilul individual de a conduce şi de utilizarea consumatorilor auxiliari, de exemplu a sistemului de climatizare. Intervalele de autonomie prezentate au la bază scenariile optime WLTP. Durata de încărcare se aplică pentru o temperatură ambientală de 23 de grade Celsius imediat după o călătorie şi poate diferi în funcţie de comportamentul de utilizare. Intervalele de autonomie prezentate au la bază condiţiile optime WLTP.

BMW public charging cablu de încărcare mod 3

Cablu de încărcare (mod 3).

Cablul de încărcare mod 3 de la BMW, cu o lungime de 5 metri, adaptat pentru încărcarea la staţiile publice, oferă posibilitatea de încărcare flexibilă la staţiile de încărcare publică din întreaga Europă, datorită fişelor standardizate ECE. Acest încărcător este compatibil cu toate automobilele BMW electrice şi plug-in hybrid şi permite încărcarea atât acasă, cât şi în deplasare.

DE LA CLIENȚI PENTRU CLIENȚI: ELECTROMOBILITATE ÎN VIAȚA DE ZI CU ZI.

“Unde mașinile tradiționale se chinuie să găsească locuri de parcare, eu pot parca într-o stație de încărcare.”

 

Aflați mai multe despre avantajele încărcării publice în centrul orașului în materialul video. Fie că este vorba de locuri de parcare exclusive sau de posibilitatea de a organiza sarcinile în funcție de procesul de încărcare. Mărturiile clienților noștri.

0:00
0:00 /  0:00
BMW public charging încărcare la domiciliu

ALTERNATIVA TA: ÎNCĂRCAREA LA DOMICILIU.

Încarcă automobilul tău electric sau plug-in hybrid peste noapte sau între deplasări. Începe ziua gata de drum şi adaptează convenabil încărcarea automobilului tău BMW electric la viaţa ta de zi cu zi.

BMW public charging costurile maşinilor electrice

COSTUL UNUI MODEL ELECTRIC.

Cât costă încărcarea automobilului electric? Economiseşte la costurile de service şi la impozite. Există subvenţii sau stimulente pentru maşinile electrice? Află dacă o maşină electrică se justifică pentru tine.

Prezentare generală a autonomiei

COMPARAŢIE DE PREŢURI MAŞINI ELECTRICE.

BMW i5 eDrive40 Touring
BMW i5 eDrive40
i4 eDrive40 Gran Coupe
i7 xDrive60 Limousine
  • BMW i5 eDrive40 Touring

  • De la 72.174,00 €

   Ilustrațiile prezintă dotări opționale la un cost suplimentar. Prețurile indicate sunt recomandări fără caracter obligatoriu și necartelizate de la producător, inclusiv TVA și taxa standard de consum (NOVA), pe baza modelului de bază fără dotări opționale, fără costuri de transport. Cu excepția erorilor și omisiunilor. Informații obligatorii privind prețurile pot fi obținute de la partenerul dumneavoastră BMW.

  • Autonomie electrică (WLTP)[2]

   483–560 км

  • Durată de încărcare c.c (stare de încărcare 10-80%)[3]

   30 min

  • BMW i5 eDrive40

  • De la 70.200,00 €

   Ilustrațiile prezintă dotări opționale la un cost suplimentar. Prețurile indicate sunt recomandări fără caracter obligatoriu și necartelizate de la producător, inclusiv TVA și taxa standard de consum (NOVA), pe baza modelului de bază fără dotări opționale, fără costuri de transport. Cu excepția erorilor și omisiunilor. Informații obligatorii privind prețurile pot fi obținute de la partenerul dumneavoastră BMW.

  • Autonomie electrică (WLTP)[2]

   499 - 579 km

  • Durată de încărcare c.c (stare de încărcare 10-80%)[3]

   30 min

  • i4 eDrive40 Gran Coupe

  •  

    

  • Autonomie electrică (WLTP)[2]

   491 - 600 km

  • Durată de încărcare c.c (stare de încărcare 10-80%)[3]

   0:30 min

  • i7 xDrive60 Limousine

  • De la 132.447,00 €

   Ilustrațiile prezintă dotări opționale la un cost suplimentar. Prețurile indicate sunt recomandări fără caracter obligatoriu și necartelizate de la producător, inclusiv TVA și taxa standard de consum (NOVA), pe baza modelului de bază fără dotări opționale, fără costuri de transport. Cu excepția erorilor și omisiunilor. Informații obligatorii privind prețurile pot fi obținute de la partenerul dumneavoastră BMW.

  • Autonomie electrică (WLTP)[2]

   587 - 624 km

  • Durată de încărcare c.c (stare de încărcare 10-80%)[3]

   34 min

 

BMW i4 eDrive40 Gran Coupé: Consum de energie (mixt, WLTP), în kWh/100 km[1]: 16,1 – 19,1

BMW i5 eDrive40 Touring: Consum de energie, cumulat în kWh/100 km[1]: 16,5 – 19,3

BMW i5 eDrive40 Sedan: Consum de energie (mixt, WLTP), în kWh/100 km[1]: 15,9 – 18,9

BMW i7 xDrive60 Sedan: Consum de energie (mixt, WLTP), în kWh/100 km[1]: 18,5 – 19,6

BMW iX2 xDrive30
iX xDrive40
iX1 eDrive20
iX3
  • BMW iX2 xDrive30

  • De la 55.514,00 €

   Ilustrațiile prezintă dotări opționale la un cost suplimentar. Prețurile indicate sunt recomandări fără caracter obligatoriu și necartelizate de la producător, inclusiv TVA și taxa standard de consum (NOVA), pe baza modelului de bază fără dotări opționale, fără costuri de transport. Cu excepția erorilor și omisiunilor. Informații obligatorii privind prețurile pot fi obținute de la partenerul dumneavoastră BMW.

  • Autonomie electrică (WLTP)[2]

   417 - 449 km

  • Durată de încărcare c.c (stare de încărcare 10-80%)[3]

   29 min

  • iX xDrive40

  • De la 80.325,00 €

   Ilustrațiile prezintă dotări opționale la un cost suplimentar. Prețurile indicate sunt recomandări fără caracter obligatoriu și necartelizate de la producător, inclusiv TVA și taxa standard de consum (NOVA), pe baza modelului de bază fără dotări opționale, fără costuri de transport. Cu excepția erorilor și omisiunilor. Informații obligatorii privind prețurile pot fi obținute de la partenerul dumneavoastră BMW.

  • Autonomie electrică (WLTP)[2]

   403 - 435 km

  • Durată de încărcare c.c (stare de încărcare 10-80%)[3]

   31 min

  • iX1 eDrive20

  • De la 45.934,00 €

   Ilustrațiile prezintă dotări opționale la un cost suplimentar. Prețurile indicate sunt recomandări fără caracter obligatoriu și necartelizate de la producător, inclusiv TVA și taxa standard de consum (NOVA), pe baza modelului de bază fără dotări opționale, fără costuri de transport. Cu excepția erorilor și omisiunilor. Informații obligatorii privind prețurile pot fi obținute de la partenerul dumneavoastră BMW.

  • Autonomie electrică (WLTP)[2]

   430 - 474 km

  • Durată de încărcare c.c (stare de încărcare 10-80%)[3]

   29 min

  • iX3

  • De la 68.425,00 €

   Ilustrațiile prezintă dotări opționale la un cost suplimentar. Prețurile indicate sunt recomandări fără caracter obligatoriu și necartelizate de la producător, inclusiv TVA și taxa standard de consum (NOVA), pe baza modelului de bază fără dotări opționale, fără costuri de transport. Cu excepția erorilor și omisiunilor. Informații obligatorii privind prețurile pot fi obținute de la partenerul dumneavoastră BMW.

  • Autonomie electrică (WLTP)[2]

   461 - 471 km

  • Durată de încărcare c.c (stare de încărcare 10-80%)[3]

   31 min

 

BMW iX1 eDrive20: Consum de energie (mixt, WLTP), în kWh/100 km[1]: 15,4 – 17,2

BMW iX2 xDrive30: Consum de energie (mixt, WLTP), în kWh/100 km[1]: 16,3 – 17,8

BMW iX3: Consum de energie (mixt, WLTP), în kWh/100 km[1]: 17,6 – 18,0

BMW iX xDrive40: Consum de energie (mixt, WLTP), în kWh/100 km[1]: 19,4 – 21,4

ÎNTREBĂRI FRECVENTE.

MAI MULTE INFORMAŢII.

Test drive automobile electrice BMW

PROGRAMEAZĂ UN TEST DRIVE CU MODELUL BMW ALES DE TINE.

Ai dori să experimentezi chiar tu cum se conduce şi se simte modelul tău electric ideal? Pur şi simplu programează online o întâlnire pentru un test drive atunci când îţi este convenabil. Partenerul tău BMW local te va contacta cu toate informaţiile de care ai nevoie.

Automobile electrice BMW Consultanţă Partener service BMW

DOREŞTI CONSULTANŢĂ PERSONALIZATĂ?

Contactează partenerul tău BMW local dacă ai întrebări sau doreşti mai multe informaţii. Personalul nostru profesionist din service-ul BMW îţi va oferi cu plăcere consultanţă, atât telefonic, cât şi în persoană. 

Automobile electrice BMW Servicii clienţi BMW

ASISTENŢĂ PENTRU CLIENŢI BMW.

Serviciul de asistenţă pentru clienţii BMW este aici pentru a te ajuta în toate privinţele legate de BMW, astfel încât să primeşti răspunsuri la toate întrebările tale: indiferent dacă ai deja un automobil BMW sau dacă plănuieşti să cumperi un automobil BMW.

Consum şi emisii CO₂.

BMW i5 eDrive40 Toring: Consum de energie, cumulat WLTP în kWh/100 km[1]: 16,5 – 19,3; Autonomie electrică (WLTP) în km[2]: 483 – 560

BMW i5 eDrive40 Sedan: Consum de energie (mixt, WLTP), în kWh/100 km[1]: 15,9 – 18,9; Autonomie electrică (WLTP) în km[2]: 498 – 582

BMW i4 Gran Coupé: Consum de energie (mixt, WLTP), în kWh/100 km[1]: 15,8 - 22,5; Autonomie electrică (WLTP) în km[2]: 406 – 590

BMW i4 M50 Gran Coupé: Consum de energie (mixt, WLTP), în kWh/100 km[1]: 18,0 – 22,5; Autonomie electrică (WLTP) în km[2]: 415 – 520


[1]Datele oficiale cu privire la consumul de combustibil, emisiile de CO₂, consumul de energie electrică şi autonomia electrică au fost stabilite în conformitate cu procedura de măsurare prescrisă şi respectă versiunea în vigoare a Regulamentului (UE) 715/2007. Pentru autonomie, datele determinate conform WLTP iau în considerare orice echipamente opţionale (disponibile în acest caz pe piaţa din Germania). Pentru automobilele care au fost nou aprobate ca tip începând cu 1 ianuarie 2021, există doar datele oficiale conform WLTP. În plus, valorile NEDC sunt şterse din certificatele de conformitate începând cu 1 ianuarie 2023 conform Regulamentului UE 195/2022. Pentru mai multe informaţii despre procedurile de măsurare WLTP, accesează www.bmw.com/wltp


Mai multe informaţii despre consumul de combustibil şi despre emisiile oficiale de CO₂ în funcţie de model ale noilor automobile pentru pasageri consultă „Ghidul consumului de combustibil, emisiilor de CO₂ şi al consumului de electricitate ale noilor automobile pentru pasageri”, disponibil gratuit la toate punctele de vânzare, Deutsche Automobil Treuhand GmbH (DAT), Hellmuth-Hirth-Str. 1, 73760 Ostfildern-Scharnhausen, Germania, şi la https://www.dat.de/co2/

[2]Autonomia depinde de diverşi factori, în special: stilul individual de a conduce, caracteristicile rutei, temperatura exterioară, încălzire/sistemul de climatizare, sistemul de precondiţionare.

[3] Performanţele de încărcare depind de starea încărcării, temperatura ambientală, profilul individual de condus şi de utilizarea consumatorilor auxiliari. Intervalele de autonomie prezentate au la bază condiţiile optime WLTP. Durata de încărcare se aplică pentru o temperatură ambientală de 23 de grade Celsius după o călătorie şi poate diferi în funcţie de comportamentul de utilizare.