THE NEW

BMW VISION NEUE KLASSE

O NOUĂ ERĂ A MOBILITĂŢII.

AFLĂ DETALII DESPRE BMW VISION NEUE KLASSE.

0:00
0:00 /  0:00

TOATE DETALIILE BMW VISION NEUE KLASSE.

BMW Vision Neue Klasse, automobil concept 2023, interior, display BMW Panoramic Vision, BMW iDrive

BMW PANORAMIC VISION

O NOUĂ PERSPECTIVĂ.

BMW Panoramic Vision, Head-Up Display 3D, displayul central şi volanul multifuncţional fac parte din noua generaţie BMW iDrive. Informaţiile sunt proiectate pe întreaga lăţime a parbrizului. Fie că este vorba de informaţii virtuale pentru condus, de infotainment sau de navigaţie.

BMW Vision Neue Klasse, automobil concept 2023, exterior

DESIGN

DESIGNUL TRECE DE LA O ETAPĂ LA ALTA.

BMW Vision Neue Klasse – un sedan sportiv. Design expresiv, elegant şi atemporal. Suprafeţe ample, linii distincte, reduse la strictul necesar. Mai mult spaţiu pentru elemente caracteristice. De exemplu, o suprafaţă interactivă digitală care cuprinde grila frontală şi farurile, precum şi un interior extrem de luminos datorită geamurilor generoase.

BMW Vision Neue Klasse, automobil concept 2023, exterior

SUSTENABILITATE

GRIJĂ PENTRU VIITOR.

Adevărata plăcere de a conduce începe astăzi. Şi se gândeşte la ziua de mâine. BMW Neue Klasse reduce amprenta de CO₂ a automobilelor sale de-a lungul întregului ciclu de viaţă. Datorită producţiei care protejează resursele, a utilizării sporite a materiilor prime secundare şi a unui sistem de propulsie pur electric foarte eficient.

BMW Vision Neue Klasse, BMW i Vision Dee, BMW i Vision Circular, autonomie, vedere de familie, exterior, parcare

ELECTRIC. DIGITAL. CIRCULAR.

BMW Vision Neue Klasse este un concept revoluţionar. Reprezintă trecerea spre o nouă eră. Şi combină cele mai recente inovaţii pentru a crea o experienţă de neuitat.

BMW Vision Neue Klasse, automobil concept 2023, exterior

BMW NEUE KLASSE. AFLĂ MAI MULTE DETALII.

Viziunea reprezintă doar începutul. Experimentează trecerea într-o nouă eră cu BMW Neue Klasse. Completează datele pentru cele mai noi informaţii.

CONCEPTE CE AU DEVENIT REALITATE.

BMW Vision Neue Klasse BMW i4

Noul BMW i4.

Primul Gran Coupé pur electric, BMW i4 demonstrează în mod impresionant cât de dinamică și sustenabilă poate fi mobilitatea în prezent. Cu designul său sportiv și dinamica sa de condus, produce o performanță impresionantă de 250 kW (390 CP). Confortabilitate atât în deplasările de zi cu zi, cât și în călătoriile mai lungi, cu o autonomie de până la 590 km.

BMW Vision Neue Klasse BMW i5

Noul BMW i5.

BMW Seria 5 Sedan sportiv și complet electric. BMW i5 combină un motor complet electric cu o putere de 250 kW (340 CP). Se mândrește cu un design dinamic, cu suport din partea sistemelor inteligente de asistență pentru conducătorul auto. Nici distanțele mai lungi nu reprezintă o problemă, având o autonomie de până la 582 km.