SUSTENABILITATE BMW

AMPRENTA AUTOMOBILULUI BMW.

INTRODUCERE

SCHIMBAREA ÎNCEPE CU TRANSPARENȚA

Dar cum pot afla care este amprenta ecologică a viitorului meu automobil? Amprenta automobilului BMW este răspunsul la întrebarea ta. Patru criterii cheie de sustenabilitate și o evaluare extinsă a ciclului de viață (LCA), verificat de Agenția germană de inspecție tehnică, îți pot oferi o imagine completă. Clar și transparent. Te ajută să iei o decizie în cunoștință de cauză.

Sustenabilitate BMW 2023 amprentă automobil impact climatic

IMPACTUL CLIMATIC

DIN LEAGĂN PÂNĂ ÎN MORMÂNT.

EMISII PE PARCURSUL ÎNTREGULUI CICLU DE VIAȚĂ.

Grupul BMW s-a angajat în mod voluntar să respecte obiectivul de 1,5 grade Celsius al Acordului de la Paris privind schimbările climatice. Amprenta ecologică a automobilelor noastre este exprimată în CO₂e, echivalentul CO₂. Această variabilă măsurată standardizează impactul climatic al diferitelor gaze cu efect de seră, cum ar fi metanul. Și continuăm să depunem eforturi pentru a reduce acest impact. Chiar și înainte ca un automobil BMW să părăsească uzina și, de asemenea, dincolo de durata sa de exploatare utilă.

Sustenabilitatea BMW 2023, energie eoliană

Energie verde.

Mai multă energie din surse regenerabile de-a lungul lanțului de aprovizionare, în producție și în rețeaua de încărcare BMW. BMW acoperă deja 100% din necesarul de energie externă al uzinelor sale cu energie electrică verde. Iar furnizorii noștri o folosesc tot mai mult în producția lor.

Sustenabilitatea BMW 2023, energie solară

Economie circulară.

Conservarea resurselor și păstrarea materialelor în circulație cât mai mult timp cu putință. Promovăm principiul circularității în producția noastră. Pe scurt, asta înseamnă reciclarea mai multor componente și materiale, utilizând astfel mai puține materii prime.

Sustenabilitate BMW 2023 amprentă automobil eficiență

EFICIENȚĂ

REALIZEAZĂ MULTE CU PUȚIN.

CONSUM ȘI AUTONOMIE ÎMBUNĂTĂȚITE.

Eficiența înseamnă obținerea unui impact maxim printr-un efort minim. BMW EfficientDynamics a fost un pilon cheie al strategiei de sustenabilitate BMW pentru numeroase generații de automobile. Cu ajutorul unor soluții inovatoare, acesta reușește să ofere o plăcere sporită la volan, combinată cu un consum mai mic și o autonomie mai mare.

Sustenabilitate BMW 2023 amprentă automobil producție eficientă

CONSTRUIT PENTRU EFICIENȚĂ MAXIMĂ

Oțelurile de înaltă rezistență, împreună cu portierele și hayoanele din aluminiu, reduc greutatea automobilului. Roțile aerodinamice, comenzile clapetelor de aer și multe altele sporesc coeficientul aerodinamic. Gestionarea inteligentă a căldurii reduce consumul de energie. Un automobil BMW este construit pentru a combina plăcerea sporită la volan cu un consum mai mic și o autonomie mai mare.

Sustenabilitate BMW 2023 amprentă automobil aplicația My BMW

CONDUS EFICIENT CU APLICAȚIA MY BMW.

Aplicația My BMW oferă sfaturi și idei practice pentru a-ți spori eficiența personală. Îți arată consumul anterior și îl compară cu automobile similare din comunitate. De asemenea, sugerează idei practice pentru a-ți optimiza consumul, asigurându-se că vei conduce mai eficient din punct de vedere energetic. Menținând, în același timp, plăcerea de a conduce.

Sustenabilitate BMW 2023 amprentă automobil economie circulară

ECONOMIE CIRCULARĂ

RE:THINK, RE:DUCE, RE:USE, RE:CYCLE.

CONSERVAREA RESURSELOR PRIN INTERMEDIUL MATERIALELOR RECICLATE.

Scopul nostru este de a conserva materiile prime naturale și de a păstra în circulație, pe termen lung, materiale de înaltă calitate. Prin urmare, folosim materiale reciclate, cum ar fi aluminiu secundar, în bateriile noastre de înaltă tensiune sau în materialele plastice. Abordarea „Secundar în primul rând” a BMW este concepută pentru a crește treptat procentul de materiale reciclate și reutilizabile până la 50%. În același timp, proiectăm automobilele astfel încât să poată fi dezmembrate și reutilizate mai ușor la sfârșitul duratei de exploatare.

Sustenabilitate BMW 2023 amprentă automobil lanț de aprovizionare

LANȚUL DE APROVIZIONARE

RESPECTUL FAȚĂ DE OAMENI ȘI MEDIUL ÎNCONJURĂTOR.

EXIGENȚELE SOCIALE ȘI DE MEDIU ÎN LANȚUL DE APROVIZIONARE.

Responsabilitatea înseamnă să privești lucrurile în detaliu. Din acest motiv, știm din ce sunt făcute automobilele noastre. Și monitorizăm foarte atent lanțurile de aprovizionare cu materii prime. În acest fel, contribuim la respectarea drepturilor omului și la respectarea standardelor de mediu.

DESCOPERĂ PIONIERII MOBILITĂȚII SUSTENABILE.

Sustenabilitate BMW 2023 Neue Klasse

NEUE KLASSE: VIZIUNEA NOASTRĂ ESTE SUSTENABILITATEA

Descoperă astăzi inovațiile de mâine. Neue Klasse este biletul tău către un viitor circular, digital și pur electric. Noile noastre automobile combină plăcerea pură de a conduce cu cel mai înalt nivel de eficiență. În timpul producției, ne propunem să convertim resursele și să folosim materiale reciclate unde este posibil.

Sustenabilitate BMW 2023 amprentă automobil G60 sustenabilitate BMW i5 și Seria 5 Sedan

SUSTENABILITATEA ÎN NOUL BMW SERIA 5.

Care este amprenta ecologică a modelului BMW i5 pur electric? Și care este evaluarea ciclului de viață al noului BMW Seria 5 Sedan? Află mai multe prin intermediul primei noastre „Amprenta automobilului”: