BMW Service 2024, prezentare generală

BMW SERVICE.

RELAXEAZĂ-TE. AVEM NOI GRIJĂ.

#WhateverHappens. Tu şi automobilul tău sunteţi pe mâini bune alături de partenerul tău de service BMW. Iar angajamentul nostru privind serviciul Proactive Care este garanţia mobilităţii tale în orice moment. Nu trebuie decât să te relaxezi şi să te bucuri de pachetele noastre personalizate BMW Service Inclusive. Sau poţi profita de preţurile noastre atractive cu BMW Service 5+. Avem oferta ideală pentru tine. Pentru toate nevoile tale, pentru fiecare model BMW şi pentru mulţi kilometri fără stres aşternuţi în faţa ta.

BENEFICII

AVANTAJELE TALE DINTR-O PRIVIRE.

BMW Service 2024 Proactive, pictogramă

PROACTIV.

BMW Service 2024, Cea mai bună calitate, pictogramă

CALITATE ŞI EXPERTIZĂ.

BMW Service 2024, pictogramă Reţea de service-uri extinsă

REŢEA EXTINSĂ DE SERVICE-URI.

BMW Service 2024, pictogramă Piese BMW autentice

PIESE BMW ORIGINALE.

BMW Service 2024, pictogramă Ofertă service extinsă

O GAMĂ EXTINSĂ DE OFERTE DE SERVICE.

BMW Proactive Care

ANGAJAMENTUL NOSTRU FAŢĂ DE TINE PRIVIND SERVICE-UL.

BMW Proactive Care 2024

Avem grijă de problemele tale înainte ca acestea să apară. BMW Service cu Proactive Care detectează din timp dacă este nevoie de intervenţii, de la întreţinere sau uzură până la probleme tehnice. Vei beneficia de asistenţă profesională din partea experţilor noştri, în funcţie de preferinţele tale personale. Ne asigurăm că rămâi în siguranţă la drum.

INSPECŢIE ŞI SERVICE BMW

CALITATE PREMIUM ŞI PĂSTRAREA VALORII PENTRU AUTOMOBILUL TĂU.

BMW Service Inclusive 2024

BMW SERVICE INCLUSIVE.

Plăteşti o singură dată şi poţi conduce fără griji. BMW Service Inclusive îţi permite să stabileşti durata sau kilometrajul dorit şi să plăteşti un preţ fix o singură dată. Toate lucrările de service incluse sunt apoi acoperite. Modelul tău BMW este în cele mai bune mâini. La toţi partenerii de service BMW participanţi din întreaga lume.

BMW Service 5+ 2024

BMW SERVICE 5+.

Modelul tău BMW este mai vechi de 5 ani? Profită de preţurile preferenţiale şi de serviciile exclusive BMW pentru a te bucura de siguranţă, păstrarea valorii şi o plăcere de a conduce necompromisă. Preţurile noastre atractive includ utilizarea de piese BMW originale pentru frâne, filtre de combustibil şi microfiltre, precum şi timpul pe care experţii noştri îl dedică lucrului.

Garanţia extinsă BMW 202

GARANŢIA EXTINSĂ BMW.

Fii mereu asigurat. Cu Garanţia extinsă BMW ai posibilitatea de a extinde perioada legală de garanţie de 2 ani până la între 3 şi 5 ani sau până la o distanţă de 200.000 de kilometri. În această perioadă, vei beneficia de o gamă extinsă de servicii, inclusiv reparaţii rapide cu piese BMW autentice.

MAI MULTE SERVICII BMW

SERVICIILE POTRIVITE PENTRU ORICE SITUAŢIE.

Reparaţii cosmetice, schimbarea anvelopelor sau asistenţă rutieră - siguranţa ta este pe primul loc.

APLICAŢIA MY BMW

LEGĂTURA DIRECTĂ CU MODELUL TĂU BMW.

Aplicaţia My BMW te ţine conectat în permanenţă la modelul tău BMW şi îţi oferă toate informaţiile relevante dintr-o privire. Te vom ţine la curent - fie că s-a împlinit termenul pentru o revizie, fie că este afişat un mesaj de eroare sau pentru a afla mai multe despre ofertele noastre complete de service.

ÎNTREBĂRI FRECVENTE.