The innovation partner of Brand Minds

Mulți fani doresc șansa de a conduce o mașină de curse pe circuite de renume mondial. Automobilismul virtual oferă o opțiune sigură și mai comodă: sim racing. Pe simulator, cursele realiste sunt reproduse datorită simulării computerizate pe PC sau o consolă de jocuri, iar legile fizicii, tracțiunea, aderența și comportamentul anvelopelor sunt simulate cât mai precis posibil.

BMW Sim Racing

Este nevoie numai de platforma potrivită (software-ul de simulare), hardware-ul (PC sau consolă) și perifericele adecvate, cum sunt volanul și pedalele. Sim racing este, prin urmare, mult mai mult decât un simplu joc pe un ecran.

Dacă nu ai platforma potrivită, alătură-te BMW VIRTUAL vs. REALITY TOUR și califică-te pentru semifinalele și finalele BMW SIM Racing.

 

Citeşte în continuare
COME CLOSER. WE DON'T BYTE!

COME CLOSER.
WE DON'T BYTE!

Te poţi bucura de şansa de a conduce o adevărată mașină de curse BMW pe circuite renumite la nivel internaţional. Cupa BMW SIM Racing îţi oferă ocazia de a-ţi duce abilităţile de pilot la nivelul următor - te aşteptăm şi la anul!

 

Citeşte în continuare

COME CLOSER.
WE DON'T BYTE!

BMW VIRTUAL vs. REALITY TOUR

În perioada 10 - 12 septembrie, în parcarea Băneasa Shopping City din Bucureşti a avut loc SIM Racing România, unde ai avut ocazia să descoperi de ce SIM Racing este utilizat chiar şi de piloţii de curse profesionişti.

Cei mai buni piloți din 9 ţări sunt calificați pentru etapa finală din octombrie de la Salzburg.


Câştigătorii SIM Racing România:

Dragos Simion
- 02,17.012
Cristian Berindea - 02,16.266

Poţi consulta Regulamentul Oficial al Campaniei aici.

 

Citeşte în continuare

COME CLOSER. WE DON'T BYTE!