The innovation partner of Brand Minds

Mulți fani doresc șansa de a conduce o mașină de curse pe circuite de renume mondial. Automobilismul virtual oferă o opțiune sigură și mai comodă: sim racing. Pe simulator, cursele realiste sunt reproduse datorită simulării computerizate pe PC sau o consolă de jocuri, iar legile fizicii, tracțiunea, aderența și comportamentul anvelopelor sunt simulate cât mai precis posibil.

Citeşte în continuare
BMW Sim Racing

Este nevoie numai de platforma potrivită (software-ul de simulare), hardware-ul (PC sau consolă) și perifericele adecvate, cum sunt volanul și pedalele. Sim racing este, prin urmare, mult mai mult decât un simplu joc pe un ecran.

Dacă nu ai platforma potrivită, alătură-te BMW VIRTUAL vs. REALITY TOUR 2021 și califică-te pentru semifinalele și finalele BMW SIM Racing de la Salzburg din 23 și 24 octombrie.

Citeşte în continuare
COME CLOSER. WE DON'T BYTE!

COME CLOSER.
WE DON'T BYTE!

Bucură-te de şansa de a conduce o adevărată mașină de curse BMW pe circuite renumite la nivel internaţional. Cupa BMW SIM Racing îţi oferă ocazia de a-ţi duce abilităţile de pilot la nivelul următor.

Citeşte în continuare

COME CLOSER.
WE DON'T BYTE!

BMW VIRTUAL vs. REALITY TOUR

Este momentul să descoperi ce înseamnă SIM Racing şi de ce este utilizat chiar şi de piloţii de curse profesioniști, in perioada 10-12 septembrie, în parcarea exterioară Baneasa Shopping City, Bucureşti.

Cei mai buni piloți din 9 ţări sunt calificați pentru etapa finală din octombrie de la Salzburg.

Poţi consulta Regulamentul Oficial al Campaniei aici.

Citeşte în continuare

Așadar... COME CLOSER. WE DON'T BYTE!