Imagine cu trei sferturi din partea frontală a BMW Concept 4, în Roşu Forbidden, rulând

MAI MULTE LINII. MAI MULT CARACTER.

BMW Concept 4.

Fascinaţia unui model Coupé: a fost probabil dintotdeauna cea mai fascinantă trăsătură a mărcii BMW. Pentru că nimic nu întruchipează mai clar dragostea condusului sportiv şi dinamic decât eleganţa. Entuziasmul nostru este elementul ce a dat naştere Conceptului BMW Seria 4 Coupé. Designul său impresionant îmbină elementele BMW Coupé autentice şi în acelaşi timp le reinterpretează într-o manieră dinamică. Grila frontală dublă cu design filigranat este un element cu o profunzime misterioasă, iar împreună cu vopseaua exterioară de înaltă calitate, acestea pun bazele unui nou capitol în istoria modelelor dinamice coupé.

Citeşte în continuare
MAI MULTE LINII. MAI MULT CARACTER.BMW Concept 4.

FASCINAŢIE, ÎNTR-O FORMĂ PLINĂ DE PASIUNE.

Detaliile importante ale BMW Concept 4.

Imagine cu grila verticală BMW cu ornamente din cristal a BMW Concept 4, în Roşu Forbidden

Grila verticală BMW a BMW Concept 4

Grila dublă verticală cu elemente distinctive a BMW Concept 4 atrage privirile instant şi rămâne în prim-plan ca un simbol al avangardismului. Precum o bijuterie preţioasă, domină în totalitate partea frontală a automobilului. În acelaşi timp, detaliile complexe din interior oferă exclusivitate. Elementele orizontale din cristal sunt integrate în grila de ventilaţie precum pietrele unei bijuterii şi creează efecte speciale care pot fi observate din orice unghi. În spatele lor, sunt plasate în mod discret plasa delicată şi prizele de aer, care formează un „tapet” repetitiv din cifra 4. Prin caracterul său impunător şi exclusivist, acest detaliu special creează un contrast impresionant cu aspectul dinamic al întregii părţi frontale.

Imagine din lateral cu aspectul impresionant al BMW Concept 4

ESENŢA PASIUNII.

Designul BMW Concept 4 demonstrează că proporţiile specifice modelelor BMW pot fi percepute într-o manieră ultra-modernă şi extrem de palpitantă: line, dinamice şi elegante. Esenţa unui BMW coupé. Prin poziţia sa joasă, caroseria atletică este scoasă în evidenţă de arcadele voluminoase ale roţilor spate, liniile puternice ale umerilor şi jantele mari, tri-dimensionale, din aliaj uşor. Partea din spate cu suprafeţe pronunţate subliniază postura impunătoare a automobilului prin linia lată a umerilor şi farurile înguste cu tehnologie LED.

Imagine din perspectivă de sus a BMW Concept 4, în Roşu Forbidden

CARACTER ATRACTIV.

Culoarea exterioară Roşu Forbidden adaugă o nuanţă de eleganţă şi rămâne fidelă caracterului şi dinamicii sportive ale BMW Concept 4. Aplicată în cinci straturi, culoarea exterioară creează propria sa poveste. Suprafeţele curbate pe care cade lumina lucesc cu un roşu aprins, în timp ce restul suprafeţelor rămase în umbră au tonuri de la roşu închis până la negru. Foarte rar s-a întamplat ca o culoare exterioară să reprezinte cu atâta perfecţiune simbioza dintre flerul sportiv şi eleganţa.

UN NOU TIP DE AVENTURĂ.

Elementele de design ale BMW Concept 4.

Plăcerea pură de a conduce este cea mai atractivă caracteristică a unui automobil BMW. BMW Concept 4 demonstrează acest lucru cu fiecare milimetru al proporţiilor sale atletice, limbajul de design subtil şi culoarea exterioară extraordinară Roşu Forbidden. Ceea ce clar scoate în evidenţă faptul că acest model nu este un Coupé obişnuit este grila verticală BMW, care alături de farurile înguste cu tehnologie LED şi laser, captează toată atenţia către partea frontală a automobilului. La o privire mai în detaliu se poate observa cifra 4 în grila din spatele barelor orizontale decorate cu cristale; cifra pare să se repete la infinit şi se regăseşte şi în noile prize de aer laterale. Oglinzile cu protecţie împotriva intemperiilor sunt create din aluminiu lucios şi accentuează eleganţa automobilului. Linia alungită a plafonului, umerii atletici, împreună cu stopurile înguste, tri-dimensionale, cu tehnologie LED, precum şi difuzorul aerodinamic negru impresionant oferă părţii spate un aspect sportiv intens.
Imagine cu trei sferturi din partea frontală a BMW Concept 4, în Roşu Forbidden
Grila dublă BMW a BMW Concept 4, în Roşu Forbidden
Videoclip cu designul exterior al BMW Concept 4, în Roşu Forbidden
Imagine cu trei sferturi din partea spate a BMW Concept 4, în Roşu Forbidden
Imagine cu trei sferturi din partea frontală a BMW Concept 4, în Roşu Forbidden
Grila dublă BMW a BMW Concept 4, în Roşu Forbidden
Videoclip cu designul exterior al BMW Concept 4, în Roşu Forbidden
Imagine cu trei sferturi din partea spate a BMW Concept 4, în Roşu Forbidden

DESIGN CE ATRAGE. DINAMICI CE INSPIRĂ.

Imagine cu partea frontală a BMW Concept 4, în Roşu Forbidden
Imagine cu partea laterală a BMW Concept 4, în Roşu Forbidden
Imagine cu partea spate a BMW Concept 4, în Roşu Forbidden

 

 

PROCESUL DE DESIGN.

Imagine cu schiţa BMW Concept 4 prezentă pe un ecran
Imagine cu schiţarea BMW Concept 4
Imagine cu detaliile BMW Concept 4
Imagine cu măsurarea BMW Concept 4