Noi suntem M – Întâlnirea

NOI SUNTEM M.

Noi suntem M – Întâlnirea

NOI SUNTEM M – La a 50-a aniversare sărbătorim cinci decenii de istorie fascinantă împreună cu o comunitate minunată. Dedicăm acest jubileu nu numai numeroaselor noastre momente petrecute împreună, ci mai ales pasionaţilor de maşini, conducătorilor auto şi tuturor entuziaştilor M. Începe o nouă eră, o eră a emoţiei, electrificării şi a tehnologiei puternice. Propria noastră viziune asupra performanţei, electrificării şi stilului de viaţă expresiv va modela BMW M în viitor. Pe lângă numeroasele lansări de produse şi evenimente, avem câteva surprize pregătite pentru tot anul. A 50-a aniversare începe cu „Huddle Speech”. NOI SUNTEM M.

Citeşte în continuare
NOI SUNTEM M.
Noi suntem M – Întâlnirea

DISCURSUL ADUNĂRII.

În ultimii 50 de ani. O echipă. O pasiune.

Această reuniune, cea mai sportivă dintre toate, ne caracterizează. Indiferent cât de diferite sunt automobilele şi conducătorii lor auto – cu toţii iubim bătăile mai rapide ale inimii, adrenalina şi emoţia generată de fiecare BMW M. Ceea ce ne uneşte este pasiunea pentru acel sentiment special experimentat de fiecare şofer de BMW M. NOI SUNTEM M.

Citeşte în continuare

În ultimii 50 de ani am avut curajul să ne urmăm calea.

 

Pas cu pas. Provocare după provocare. 

Şi ne-am mişcat repede.

 

Dar astăzi nu este despre trecut.

Este despre sărbătorirea următoarei curse: viitorul. 

 

Noi suntem M! 

Transformăm energia în acţiune.

Şi curajul într-un stil de viaţă asumat. 

Suntem bucuroşi. 

Extaziaţi pentru fiecare centimetru al cursei.

 

Pentru emoţie. Pentru bătăile inimii. Pentru pasiune.

Şi dacă o simţi, va exista întotdeauna o uşă deschisă. 

 

Împreună suntem o echipă. Suntem o emoţie. 

Şi abia am început.

Citeşte în continuare
Logo WE ARE M
50 YEARS OF M POWER!

50 DE ANI DE PUTERE M!

Sărbătorim împreună cu cea mai mare comunitate M din toate timpurile.

Noi suntem M
Noi suntem M
Noi suntem M
Noi suntem M
Noi suntem M
Noi suntem M
Noi suntem M
Noi suntem M
Noi suntem M
Noi suntem M

LOGO MOTORSPORT LEGENDAR.

BMW M – Logo-ul Motorsport

Anul aniversar începe cu revenirea emblemei iconice BMW Motorsport. BMW M lasă un semn pentru cei care iubesc tradiţia. Logo-ul cu semicercurile neregulate în albastru, violet şi roşu a fost folosit pentru prima dată pe maşinile de curse ale BMW Motorsport GmbH, fondată în 1972. Toate modelele BMW M şi modelele BMW cu pachetul M Sport au acum opţiunea de a avea logo-ul clasic în faţă, spate sau pe capacele roţilor.

CULORILE M.

BMW M3 Competition în albastru Macao

În anul aniversar, în ofertă există o gamă largă de culori istorice, precum galben Dakar, violet Daytona, albastru Macao sau roşu Imola pentru modelele selectate. Vizualizatorul BMW Individual oferă o primă impresie asupra culorilor speciale distinctive.

NOI SUNTEM O PASIUNE. NOI SUNTEM M.

Întâlnirea BMW M1

O comunitate construită în 50 de ani de pasiune. Sunteţi cu toţii invitaţi.

 

Care este cea mai bună amintire BMW pe care o ai?

 

Împărtăşeşte-o cu noi via #50aniBMWM sau #NoiSuntemM.

POVEŞTILE NOASTRE.

Poveştile noastre

Ia parte la acţiune: Facem un scurt tur prin istoria celei mai puternice litere din lume. 

O privire înapoi din 1972 până astăzi cu poze originale şi clipuri video uimitoare. Experimentează 50 de ani de BMW M într-un mod complet nou – acasă la noi, la Nürburgring Nordschleife.

BMW M EDITIA DE 50 DE ANI.

Ediţia specială BMW M 50 de ani

Modelul aniversar special.

Ediţie limitată, caracteristici unice de design, stil exclusiv: pentru a marca începutul celui de-al şaselea deceniu de existenţă, BMW M GmbH oferă o ediţie exclusivă bazată pe modelul sport de înaltă performanţă BMW M4.

BMW M LOVE.

Cartea BMW M LOVE

Cartea aniversării.

Informaţii exclusive, interviuri, fotografii şi multe altele sunt prezentate în noua carte „BMW M Love”. Disponibilă acum la Delius Klasing şi pe Amazon.

50 DE ANI DE BMW M.

Sărbătoreşte cu noi.

Concorso d’Eleganza Villa D’Este

Concorso d’Eleganza Villa D’Este

În 20 mai 2022 începe cel mai exclusivist concurs de frumuseţe din lume pentru automobile istorice pe fundalul Lacului Como. Scenariul este perfect pentru aniversarea BMW M. O expoziţie a automobilelor BMW M istorice, incluzând maşini unice, premiera mondială exclusivă a noului model BMW M şi Parada M sunt dovada impresionantă a carismei BMW M, din trecut spre viitor. 

Citeşte în continuare
Muzeul BMW / Expoziţia M

Muzeul BMW / Expoziţia M

În muzeul BMW există ă expoziţie fascinantă care marchează aniversarea. Din 24 mai, pentru a sărbători momentul în care a fost fondat BMW M, secţiunea M a muzeului a primit o schimbare de stil cu perspective fascinante asupra istoriei mărcii cu cea mai puternică literă din lume. Câteva prototipuri documentează dezvoltarea companiei şi ilustrează concepte diferite din vremurile lor. Expoziţia din BMW Tower din München va fi deschisă până la sfârşitul anului.

Citeşte în continuare
24 de ore la Nürburgring

24 de ore la Nürburgring

Următorul moment culminant al anului 2022 este în perioada 26 - 29 mai 2022: 24 de ore pe legendara Nordschleife oferă şansa de a concura pe cea mai lungă şi mai dură pistă de curse din lume pentru 130 de maşini de curse. Un test de anduranţă real pentru noul BMW M4 GT3, care îşi face debutul în ringul de 24 de ore al anului jubiliar al companiei. Şi mai sunt multe de sărbătorit în programul de susţinere, cu o paradă a 50 de ani de BMW M, o expoziţie 50 de ani de BMW M Motorsport şi o Cursă a legendelor M Motorsport. 

Citeşte în continuare
Festivalul Vitezei Goodwood

Festivalul Vitezei Goodwood

Festivalul Vitezei Goodwood (FoS) are puţin de-a face cu faimoasa rezervă britanică. Aici, totul este despre combinarea performanţei, a motorsportului şi istoriei. În fiecare an, peste 180.000 de vizitatori internaţionali se adună la Goodwood House din Westhampnett, lângă Chichester, în sudul Angliei. Este cel mai mare eveniment de acest fel din lume – şi în acest an găzduieşte un BMW M Special. 

Citeşte în continuare
BMW M Track Days

BMW M Track Days

Tânjeşti deja după sportul cu motor? Atunci BMW M Track Days 2022 sunt exact ceea ce iţi trebuie: Fie că eşti un client BMW M cu propria maşină sau o Echipă BMW M Motorsport, totul este despre abilităţile tale la volan şi pasiunea ta pentru sportul cu motor. La BMW M Track Days, ai şansa să experimentezi modelele BMW M de stradă şi de curse împărţite în două grupuri, DE STRADĂ şi DE CURSE. Porneşte motorul pe 14 mai la Red Bull Ring, pe 8 şi 9 iulie la Hockenheim sau pe 29 septembrie la Nürburgring.

Citeşte în continuare
BMW M 50 DE ANI The Huddle

ÎNCEPEM UN NOU CAPITOL.

ÎNCEPEM UN NOU CAPITOL.

Consum de combustibil şi emisii de CO₂.

 • BMW M3 Competition Sedan: Consum mixt de combustibil, în l/100 km: 9,8 (WLTP); Emisii medii de CO2, în g/km: 223 – 224 (WLTP)

 • BMW M3 Competition Sedan cu xDrive M: Consum mixt de combustibil, în l/100 km: 10,0 – 10,1 (WLTP); Emisii medii de CO2, în g/km: 228 – 230 (WLTP)

 • BMW X6 M Competition: Consum mixt de combustibil, în l/100 km: 13,1 (NEDC) / 13,1 – 13,4 (WLTP); Emisii medii de CO2, în g/km: 301 (NEDC)/ 299 – 305 (WLTP)

 • BMW i4 M50: Consum mixt de energie electrică, în kWh/100 km: 18,0 – 22,5 (WLTP); Emisii medii de CO2, în g/km: 0 g

 • BMW iX M60: Consum de energie, în kWh/100 km: 21,7 – 24,7* (WLTP); Emisii de CO2, în g/km: 0 (WLTP)

 • BMW M 1000 RR: Consum mixt de combustibil, în l/100 km: 6,5 (WMTC); Emisii medii de CO2, în g/km: 151 (WMTC)

 • Modelele ilustrate includ echipamente opţionale.

 • Datele oficiale despre consumul de electricitate şi autonomia electrică au fost determinate în conformitate cu procedura de măsurare obligatorie şi respectă Regulamentul (UE) 715/2007 valabil la momentul aprobării acestora. Cifrele WLTP iau în considerare orice echipamente opţionale. Valorile WLTP sunt utilizate pentru evaluarea impozitelor şi a altor taxe legate de automobil care sunt (de asemenea) bazate pe emisiile de CO2, precum şi în scopul subvenţiilor specifice automobilului, dacă este cazul. Acolo unde se aplică, valorile NEDC listate au fost calculate pe baza noii proceduri de măsurare WLTP şi convertite înapoi la procedura de măsurare NEDC pentru comparare. Pentru automobilele de tip nou testate începând cu 01.01.2021, nu mai există date oficiale conform NEDC, ci doar conform WLTP. Pentru mai multe informaţii despre procedurile de măsurare WLTP, accesează https://www.bmw.com/wltp.

  Informaţii suplimentare despre consumul de combustibil şi despre emisiile oficiale de CO2 pot fi obţinute consultând reglementările referitoare la consumul de combustibil, emisiile de CO2 şi consumul de energie ale automobilelor noi, care sunt disponibile la toate punctele de vânzare şi la https://www.dat.de/co2/.

  Toate automobilele, echipamentele, posibilităţile de combinare şi variantele prezentate aici sunt exemple şi pot fi diferite în ţara dumneavoastră. Nu constituie sub nicio formă o ofertă obligatorie din partea BMW M GmbH. Vizitaţi site-ul web BMW local sau contactaţi dealerul dvs. autorizat BMW M pentru detalii corecte despre ofertele din ţara dvs.