Calatorie cu BMW Seria 8 Gran Coupé.

CĂLĂTORIE ÎN TIMP CU DOUĂ GENERAŢII EMBLEMATICE ALE LUXULUI BMW.

Cum arată luxul zilei de mâine? În cadrul unei călătorii de-a lungul Pasului Furka, MasterChef Nenad Mlinarevic şi hotelierul Daniel Mani călătoresc în timp cu un BMW Seria 8 Gran Coupé şi cu predecesorul său în vârstă de 30 de ani.

Călătorie în timp cu două generaţii emblematice ale luxului BMW.Cum arată luxul zilei de mâine? În cadrul unei călătorii de-a lungul Pasului Furka, MasterChef Nenad Mlinarevic şi hotelierul Daniel Mani călătoresc în timp cu un BMW Seria 8 Gran Coupé şi cu predecesorul său în vârstă de 30 de ani.

DONEC SOLLICITUDIN MOLESTIE MALESUADA.

Donec sollicitudin molestie malesuada. Donec sollicitudin molestie malesuada. Donec sollicitudin molestie malesuada.

Donec sollicitudin molestie malesuada. Donec sollicitudin molestie malesuada. Donec sollicitudin molestie malesuada. Vivamus magna justo, lacinia eget consectetur sed, convallis at tellus. Cras ultricies ligula sed magna dictum porta. Mauris blandit aliquet elit, eget tincidunt nibh pulvinar a.

Noutăţi

Care sunt cele mai interesante trenduri care se regăsesc la intersecția dintre stilul de viață și mobilitate? Cum putem înțelege cel mai bine modul în care tendințele și tehnologiile auto ne influențează viața de zi cu zi? Ne informăm pentru a vă oferi toate detaliile necesare din domeniul auto.

The BMW X3 is a stunt car in Marvel Studios’ “Black Widow”

Maşina este starul: BMW X3 este o maşină de cascadorii în filmul „Black Widow”.

În noul film produs de studiourile Marvel, „Black Widow”, Natasha Romanoff îşi etalează abilităţile de şofer - şi nu numai - într-o serie de cascadorii cu un BMW X3 şi un BMW Seria 2 Gran Coupé. Cum au fost realizate cascadoriile? Citeşte mai departe pentru mai multe informaţii exclusive. Sunt maşinile din filme reale?

Află mai multe
Trip over the Furka Pass in a BMW 8 Series Gran Coupé and its 30-year-old predecessor.

Călătorie în timp cu două generaţii emblematice ale luxului BMW.

Cum arată luxul zilei de mâine? În cadrul unei călătorii de-a lungul Pasului Furka, MasterChef Nenad Mlinarevic şi hotelierul Daniel Mani călătoresc în timp cu un BMW Seria 8 Gran Coupé şi cu predecesorul său în vârstă de 30 de ani.

Află mai multe
Bimmer

Bimmer, beemer, beamer - cum a căpătat BMW aceste porecle.

„Bimmer”, „beamer” şi „beemer” sunt porecle deja uzuale pentru automobilele BMW. Dar de unde provin aceste denumiri? Citeşte mai departe pentru a afla de unde provine fiecare dintre aceste porecle şi ce legătură au cu sporturile cu motor.

Află mai multe

Design

Materiale inteligente, lux, funcţii haptice, tehnologie și interfeţe vizionare. Lumea minunată a designului face legătura dintre trecut și viitor și este o sursă valoroasă de emoţie şi inspiraţie. Fiți alături de noi în timp ce privim cu atenţie modul în care frumusețea și inteligența modelează lumea din jurul nostru.

Kidney grille design for BMW 3 Series Sedan (2018)

Emblematic: 13 design-uri ale faimoasei grile frontale BMW.

Începând cu 1933, aproape fiecare parte frontală a unui model BMW a fost dotată cu o grilă frontală dublă. Deşi designul s-a schimbat de-a lungul timpului - devenind mai elegant şi mai funcţional - în continuare este cel mai distinctiv element de brand. Hai cu noi într-o călătorie prin istoria grilei frontale BMW.

Află mai multe
BMW 4 Series Gran Coupé

Designul automobilului: ADN-ul BMW.

Devino rapid un expert BMW. Christopher Weil, şeful departamentului de design exterior de la BMW, explică principalele caracteristici ale designului BMW, de la elementul de design „Hofmeister kink” şi farurile duble până la grila frontală, şi prezintă în detaliu principalii paşi ai dezvoltării unui automobil, de la primele schiţe până la modelul final, cum ar fi noul BMW Seria 4 Gran Coupé.

Află mai multe

Inovație

Principalul motor al progresului este inovația; fie sub forma tehnologiei de ultimă generație sau prin găsirea unor soluții noi, gândirea vizionară este singura modalitate de a merge mai departe. Priviți mai atent inovațiile care modelează viitorul.

DESIGNWORKS – INOVAȚII BMW

Designworks – Inovații BMW.

Designworks, studioul de inovații al BMW Group, sărbătorește aniversarea de 50 de ani. Este prilejul perfect pentru o călătorie înapoi în timp, dar și o invitație de a privi spre viitorul mobilității.

Află mai multe
Bowers & Wilkins speakers

Cele mai bune 6 piese pentru a testa difuzoarele maşinii.

Cum ne dăm seama dacă difuzoarele maşinii sunt bune? Am făcut echipă cu inginerii de sunet de la Bowers & Wilkins ca să creăm o listă cu 6 piese pentru a testa fiecare aspect al performanţelor sistemului tău audio.

Află mai multe

Performanță

Performanța este gravată în ADN-ul nostru la fel ca şi plăcerea de a conduce. Prin povești emoţionante pentru toate simțurile vă invităm să descoperiţi cât de captivantă poate fi mobilitatea.

Crossing the Alps with road bikes and the BMW iX

Cum am traversat Alpii cu biciclete şi BMW iX.

Ţi-ai dorit dintotdeauna să traversezi Munţii Alpi pe bicicletă? Dacă da, vei vrea să citeşti până la final acest articol. Hai cu noi într-o călătorie de-o zi prin Munţii Alpi. Îţi vom spune tot ce trebuie să ştii despre mersul cu bicicletă pe munte. Cel mai important, vei afla de ce modelul BMW iX este ideal pentru o călătorie peste munți.

Află mai multe
Parkour athlete Benni Grams with BMW X4

Parkour şi BMW X4: Plimbări duse la un alt nivel.

Care este cel mai bun mod de a explora unul dintre cele mai spectaculoase oraşe din Europa? Dacă-l întrebi pe Benni Grams, sportiv parkour, acţiunea nu trebuie să lipsească. Grams este expert în a vedea lumea într-un mod diferit. Îşi foloseşte abilităţile pentru a explora arhitectura diversă a Barcelonei alături de noul BMW X4. Atât pe patru roţi, cât şi folosind forţa corpului acesta transformă peisajul urban al capitalei catalane în locul său de joacă personal şi ne spune povestea sa uimitoare, care este plină de experienţe de neuitat, individualitate, dezvoltare personală şi, mai presus de toate, acţiune.

Află mai multe

Sustenabilitate

Sustenabilitatea înseamnă mai mult decât „a deveni verde”. De fapt, este îmbinarea dintre tehnologie, ingeniozitate și spirit de antreprenoriat pentru a dezvolta soluții care ne pot arăta o cale echilibrată de urmat. Fiţi alături de noi în călătoria de a descoperi idei, concepte și tehnologii care vor modela viitorul.

IMAGINEAZĂ-ȚI … SĂ CONDUCI ASTĂZI VIITORUL

Imaginează-ți … să conduci astăzi viitorul.

La BMW Group, experții lucrează zi de zi cu noi concepte, pentru a aduce o mașină electrică mai sustenabilă pe șoselele viitorului. Pentru a atinge acest obiectiv să ai o viziune despre viitor este esențial. Ce va însemna mobilitatea atunci? În acest articol, am întrebat experții cum văd ei cea mai verde mașină a viitorului.

Află mai multe
charging of BMW i4 Gran Coupé (G26 BEV)

Detalii privind maşinile electrice şi plug-in hybrid.

Ce tipuri de automobile electrice poţi cumpăra astăzi? Cu ce este diferit un plug-in hybrid de un mild hybrid? Citeşte mai multe pentru a afla răspunsurile din analiza noastră.

Află mai multe

Mai multe povești

Descoperă istoria "Plăcerii de a conduce".

Crossing the Alps with road bikes and the BMW iX

„Freude am Fahren”

Esenţa mărcii BMW se defineşte prin „Plăcerea de a conduce”. Sintagma a fost folosită pentru prima dată în campaniile publicitare din anii '30 şi a devenit sloganul oficial BMW în urmă cu 55 de ani, în 1965. 

Află mai multe
Crossing the Alps with road bikes and the BMW iX

Marea revenire BMW.

Anii 1950-1960 au adus unele din cele mai mari crize din istoria BMW şi au oferit scena unei evoluţii remarcabile, din pragul falimentului către succes pe piaţa mondială de automobile.

Află mai multe

MODELE BMW.

MODELE BMW.