BMW electric cu ecotichet de 45.000 lei

ALEGEREA POTRIVITĂ.
PENTRU TINE,
PENTRU VIITOR.

Modele electrice BMW,
cu ecotichet de 45.000 lei.

E momentul să-ți faci curaj pentru un nou început, unul 100% electric. Alege automobilul viitorului din gama BMWi cu ecotichet în valoare de 45 000 lei și bucură-te de călătoriile tale cu încrederea ca ai grijă de mediul înconjurător datorită emisiilor 0 şi costurilor mai mici de utilizare.

În era electromobilității, plăcerea de a conduce devine electrizantă. Răspunsul imediat și tehnologia complexă eDrive care propulsează fiecare mișcare fac parte din experiența de care ne bucurăm la volanul modelelor electrice BMW. Alege să pornești într-o nouă eră alături de BMW.

Citeşte în continuare
ALEGEREA POTRIVITĂ. <br>PENTRU TINE, <br>PENTRU VIITOR.Modele electrice BMW, <br>cu ecotichet de 45.000 lei.

Modelele electrice BMW.

Ecotichet: 45.000 lei*

*Ofertă valabilă prin Programul National de Finanţare privind reducerea emisiilor de gaze cu efect de seră derulat de Administraţia Fondului pentru Mediu, valabilă de la momentul aprobării bugetului. Detalii la dealerii autorizaţi BMW participanţi în campanie.

BMW iX3.

 • Autonomie electrică medie: 460 km
 • Durată de încărcare rapidă la staţiile de încărcare DC: 34 minute
 • Rata de leasing prin BMW Select - 499 EURO + TVA.**
 • Garanție extinsă la 4 ani. BMW Service Inclusive 5 ani.
 • Ecotichet 45.000 lei*
BMW iX3

BMW i3.

Acest model a fost construit de la zero ca şi automobil electric şi special conceput pentru mobilitatea urbană. Bucura-te de arhitectura unica Life-Drive si tehnologiile inovatoare, zi de zi la volanul unui BMW i3.
 • Putere: 170 CP.
 • Autonomie: 285Km.
 • Ecotichet: 45.000 lei *
 • Garanţie extinsă: 3 ani.
BMW i3

BMW i3s.

Sportiv şi electrizant: BMW i3s îmbină dinamica de condus excelentă cu cele mai moderne tehnologii. Noul sistem de Control automat al stabilităţii („Automatic Stability Control” – ASC) funcţionează mai rapid şi oferă mai multă tracţiune şi stabilitate atunci când accelerezi sau frânezi.
 • Putere: 184 CP.
 • Autonomie: 279 Km.
 • Ecotichet: 45.000 lei *
 • Garanţie extinsă: 3 ani.
BMW i3s
 • BMW iX3.
 • BMW i3.
 • BMW i3s.

** Un exemplu de calcul al ratei de leasing, valabil doar pentru persoane juridice, prin BMW Select care este un produs de leasing financiar oferit de UniCredit Leasing I.F.N. S.A. prin BMW Financial Services pentru un BMW iX3: Preț de listă, inclusiv extindere garanție la patru ani si BMW Service Inclusive cinci ani, propus de către dealerii BMW participanți 57.368 EURO + TVA. Rata lunara fixa 499 EURO + TVA, perioada contractuala 36 luni, rulaj anual inclus 15.000km, avans client 7.745 EURO + TVA la care clientul trebuie sa adauge si Eco Tichetul estimat la 7.700 EURO + TVA, valoare reziduala 28.684 EURO + TVA. Finanțarea este disponibila sub rezerva acceptării cererii de finanțare care va face subiectul analizei financiare de către departamentul de risc al UniCredit Leasing IFN SA.

BMW iX.

NOUL BMW iX: PIONIERUL UNEI NOI ERE.

Născut dintr-o viziune. Creat pentru mobilitate electrică. Graţie tehnologiei eficiente BMW eDrive şi a propulsiei sale cu tracţiune integrală, BMW iX beneficiază de o autonomie excepţională şi de o acceleraţie de la zero impresionantă. Limbajul de design minimalist îi conferă un aspect modern şi expresiv. În interior, ambianţa premium de calitate superioară cumulată cu tehnologii de ultimă generaţie asigură confort maxim şi spaţiu mai mult decât suficient pentru cinci persoane. Descoperă noul tău loc preferat – BMW iX.

Rezervă online şi înscrie-te mai jos pentru a fi printre primii care vor vedea modelul atunci când acesta va fi disponibil la dealerul tău.

Citeşte în continuare

BMW i4.

PRIMUL GRAN COUPE PUR ELECTRIC.

Cu aspectul său sportiv, cea mai bună dinamică din clasă şi zero emisii locale, BMW i4 este un model BMW adevărat. Aceasta face ca inima mărcii BMW să bată acum integral electric. 

Echilibrul său rafinat de sportivitate tipică BMW, confort şi performanţă durabilă sunt unice în segmentul său. Gama de modele BMW i4 va fi disponibilă în diferite versiuni având o autonomie de până la 590 km (WLTP). Cu o putere de până la 530 CP (390kW), BMW i4 poate accelera de la 0 la 100 km/h în aproximativ 4 secunde.

 

Rezervă online şi înscrie-te mai jos pentru a fi printre primii care vor vedea modelul atunci când acesta va fi disponibil la dealerul tău.

Citeşte în continuare

YOUR WORLD. My BMW.Aplicaţia My BMW ţi se potriveşte perfect, la fel ca automobilul tău BMW. Este legătura directă cu automobilul tău şi cu lumea BMW, chiar şi atunci când nu eşti în maşină. Cu un design modern, o interfaţă intuitivă şi multe funcţii, aplicaţia My BMW va deveni însoţitorul tău zilnic în deplasare. Planifică-ţi deplasările cât încă eşti în mişcare sau verifică statusul încărcării automobilului tău electric BMW.

Citeşte în continuare