BMW #StaiAcasa

#STAYSAFE

7 idei pentru timpul petrecut acasă.

#StaySafe7 idei pentru timpul petrecut acasă.
01.04.2020

Aceste idei amuzante îţi vor oferi o doză zilnică de divertisment, chiar şi atunci când nu poţi conduce. Te rugăm să stai acasă şi să ai grijă de sănătatea ta, pentru ca astfel să contribuim împreună la limitarea răspândirii epidemiei.

În aceste momente dificile, prioritatea noastră este sănătatea şi siguranţa personalului şi a dumneavoastră. Astfel, am creat împreună cu partenerii noştri de service un serviciu pentru preluarea şi livrarea automobilului acasă fără interacţiune directă între dumneavoastră şi personalul mărcii. Misiunea noastră este să sprijinim în continuare mobilitatea clienţilor noştri, dar şi de a menţine, chiar şi prin alte mijloace, legătura puternică pe care o avem cu toţii cu plăcerea de a conduce un automobil BMW.
BMW România

#STAYSAFE

Să stai acasă fără a putea să te bucuri de maşina ta poate fi dificil. Pentru a te proteja de coronavirus şi pentru a preveni infectarea altor persoane, lucrul cel mai responsabil pe care îl poţi face acum este să stai în casă cât de mult posibil. Nu dorim să te lăsăm singur, astfel că am adunat idei şi activităţi pentru fanii BMW în această perioadă, când nu ne putem bucura de condus. În consecinţă: stai acasă pentru a-ţi arăta grija şi solidaritatea!

Ştim că în această perioadă sunt lucruri mult mai importante decât să vorbim despre automobile şi mobilitate. Pentru BMW, în calitate de brand internaţional, sănătatea clienţilor, a fanilor şi a angajaţilor noştri este prioritară. Vom acţiona în consecinţă, cu încredere şi solidaritate. Suntem aici pentru a face ceea ce facem noi cel mai bine: îţi aducem bucurie în fiecare zi, chiar şi în aceste vremuri dificile. Vom trece împreună şi peste această perioadă grea. Ai grijă de tine!

__________

BMW Mission Impossible
01.04.2020

1. ALEGE PENTRU ECRANUL TĂU UN MODEL BMW.

Dacă vrei să ai mereu cu tine sunetul distinctiv al unui model BMW clasic cu motor cu 6 cilindri în linie sau cu motor BMW M, avem o idee minunată pentru tine: caută în platformele de streaming filmele celebre în care modelele BMW fac parte din distribuţie – precum „Misiune imposibilă” („Mission: Impossible”). Agentul secret Ethan Hunt, interpretat de Tom Cruise, conduce la limită modelele BMW M. Sau poţi urmări filme de acţiune, precum „Ronin”, „Curierul” („The Transporter”), sau filme din seria James Bond, precum „Tomorrow Never Dies” şi „GoldenEye”. Distracţie plăcută!

Citeşte în continuare

__________

BMW Podcast
01.04.2020

2. BUCURĂ-TE DE CONŢINUT AUDIO: NOUL PODCAST BMW.

Acum poţi asculta plăcerea de a conduce! Ia loc, relaxează-te şi intră în lumea BMW. Noul podcast BMW este o aventură în lumea BMW, prezentând în acelaşi timp şi viziunea noastră asupra viitorului mobilităţii.   

 

➜ Spotify
➜ iTunes
➜ Google Podcast
➜ AudioNow
➜ Deezer
➜ Stitcher
➜ Castbox

Citeşte în continuare

__________

Logo BMW
01.04.2020

3. AFLĂ LUCRURI INEDITE DESPRE BMW.

Este bine să te distrezi acasă, dar poţi afla şi lucruri inedite. Astfel, îţi poţi împrospăta cunoştinţele despre BMW! De la semnificaţia logo-ului BMW, istoria numelui şi poreclele sale, până la pronunţarea sa în diferite ţări – după ce vei citi aceste articole pe bmw.com, nimeni nu va mai pune vreodată la îndoială cunoştinţele tale despre BMW.

Citeşte în continuare

__________

Cursă virtuală, BMW Gaming
01.04.2020

4. O TURĂ PE CIRCUITUL DE CURSE VIRTUAL.

Deja ai terminat de citit o carte? Ai vrea să mai faci şi altceva, dar nu vrei să te desparţi de modelul tău BMW? Recomandarea noastră: alege jocul potrivit cu maşini de curse şi modelul BMW preferat şi apasă pedala de acceleraţie. Cu sfaturi de la acest jucător profesionist, vei da startul distracţiei.

Citeşte în continuare

__________

Prăjitură BMW
01.04.2020

5. GĂTEŞTE BMW.

Grădiniţele şi şcolile sunt închise – ce faci acum? În timp ce lucrează de acasă, mulţi părinţi trebuie să se ocupe atât de activităţile zilnice de la birou, cât şi de îngrijirea copiilor. Distraţi-vă gătind, prin prepararea unui tort BMW. Avem chiar aici reţeta pentru un tort în formă de maşină. Pe locuri, fii gata, găteşte!

Citeşte în continuare

__________

Difuzor BMW Bowers & Wilkins
01.04.2020

6. ASCULTĂ PLAYLISTUL PREFERAT DIN MAŞINĂ STÂND PE CANAPEA.

Muzica se aude cel mai bine atunci când este ascultată în automobil în timp ce conduci. Astfel, chiar dacă maşina ta rămâne în garaj, iar tu te afli pe canapea, poţi recrea acea senzaţie unică din călătoriile tale. Am creat un playlist cu cele mai bune 70 de melodii pentru condus, astfel ca le poţi asculta din confortul propriei case. Încearcă difuzoarele cu testul nostru profesionist pentru difuzoare. Dă muzica mai tare!

Citeşte în continuare

__________

BMW Vision M Next
01.04.2020

7. WALLPAPER BMW PENTRU SMARTPHONE.

Chiar dacă stai în casă, ai smartphone-ul aproape tot timpul în mână. Astfel, pentru a scăpa de plictiseală schimbă-ţi wallpaper-ul cu unul cu BMW Vision M Next. De asemenea, poţi descărca template-ul 3D şi poţi urmări imprimanta 3D cum îţi creează propriile piese BMW, strat cu strat.

Citeşte în continuare

__________

BMW Stay Safe

DISTANŢA DE SIGURANŢĂ NU A FOST NICIODATĂ MAI IMPORTANTĂ.

DISTANŢA DE SIGURANŢĂ NU A FOST NICIODATĂ MAI IMPORTANTĂ.

Consum de combustibil şi emisii de СО₂.

  • Disclaimer reference invalid