#StaySafe: jocuri BMW pentru acasă

O seară de jocuri cu întreaga familie ar putea fi exact ceea ce-ţi trebuie pentru a-ţi lua gândul de la situaţia actuală. Cel mai bun lucru este că poţi printa jocurile BMW la tine acasă şi poţi începe să te joci imediat. Contribuţia fiecăruia dintre noi la evitarea răspândirii pandemiei nu a fost niciodată atât de uşoară: trebuie doar să stăm acasă pentru a evita contaminarea cu noul coronavirus.

Citeşte în continuare
#StaySafe: jocuri BMW pentru acasă

Copiii se plictisesc atunci când stau acasă? Ajută-i să scape de plictiseală cu jocurile BMW. Pentru a-ţi înveseli aceste zile petrecute în confortul casei tale şi pentru a menţine copiii ocupaţi, avem pentru tine două jocuri cu tematică BMW: „Marea cursă BMW” (2-4 jucători) şi „Găseşte perechea” (2-8 jucători). Nu ai nevoie decât de o imprimantă, o foarfecă şi un zar. Locuieşti singur? Acest lucru nu înseamnă că trebuie să renunţi la distracţia oferită de jocuri. Poţi juca „Marea cursă BMW” cu prietenii prin apel video, dacă ambele părţi au câte un zar, iar o singură persoană se ocupă de foaia cu jocul. În plus, te rugăm să respecţi regulile actuale: stai acasă pentru a preveni răspândirea pandemiei.

Citeşte în continuare
Ştim că în această perioadă sunt lucruri mult mai importante decât să vorbim despre automobile şi mobilitate. Pentru BMW, sănătatea clienţilor, a fanilor şi a angajaţilor noştri este prioritară. Vom acţiona în consecinţă, cu încredere şi solidaritate. Suntem aici pentru a face ceea ce facem noi cel mai bine: îţi aducem bucurie în fiecare zi. Vom trece împreună şi peste această perioadă. Ai grijă de tine!
Joc BMW: suprafaţa de joc

MAREA CURSĂ BMW.

  

Poţi descărca aici „Marea cursă BMW”.

 • Marea cursă BMW: reguli

  Obiectivul acestui joc: prima persoană care trece de linia de sosire după trei ture de circuit câştigă.

  • Cum se ocupă poziţiile la linia de start: persoana care obţine cele mai multe puncte la aruncarea cu zarul înainte de începerea cursei, îşi poate plasa automobilul în prima poziţie la linia de start. Cel care are următorul număr de puncte după acesta va fi în a doua poziţie, şi aşa mai departe.
  • Jucătorii încep jocul în ordinea poziţiilor de la linia de start. Fiecare jucător dă cu zarul şi înaintează în funcţie de numărul de puncte obţinut.
  • Dacă un jucător obţine şase puncte în timpul cursei, se activează modul „Boost” şi are voie să arunce din nou cu zarul.
  • Pe acelaşi spaţiu se pot afla mai multe automobile în acelaşi timp.
  • Dacă ajungi cu automobilul pe unul dintre spaţiile cu risc de pe circuit, poţi înainta numărul de spaţii dat sau trebuie să mergi înapoi numărul de spaţii dat.
  • Spaţiul riscant cu simbolul unui ceas înseamnă că jucătorul trebuie să stea pe tuşă o rundă până vine din nou rândul său.
  • Există două puncte (teren nepavat şi bandă spre standuri) unde jucătorul trebuie să aleagă unul dintre cele două trasee posibile. În timp ce trece de cele două puncte roşii, jucătorul trebuie să decidă deja traseul pe care îl alege. Apoi, acesta trebuie să spună celorlalţi jucători, cu voce tare, alegerea făcută. Jucătorii trebuie să aleagă singuri dacă doresc să rişte şi să opteze pentru traseul mai scurt, dar mai riscant sau să ocolească printr-un loc mai sigur.
  • Câştigătorul este jucătorul care a trecut linia de sosire după trei ture de circuit. Astfel, nu uita să cronometrezi turele de circuit!
Jocuri BMW: imagini de memorat

GĂSEŞTE PERECHEA

Descarcă aici. Printează faţă verso.

Poţi descărca „Găseşte perechea” aici.

  

 • Găseşte perechea: reguli

  Obiectivul jocului este să colectezi cât mai multe perechi posibil.

  După ce ai printat şi ai decupat cărţile, le aşezi pe masă cu faţa în jos. Amestecă-le bine! În sensul acelor de ceasornic, fiecare jucător poate întoarce oricare două cărţi. Atunci când vede două modele BMW identice, jucătorul le poate lua şi parca în garajul său şi este din nou rândul său. Acest lucru continuă până găseşte două modele diferite. Atunci este rândul următorului jucător.

Jocuri, jocuri şi iar jocuri…

Jocurile BMW te ţin în priză? Norocul tău, avem şi alte opţiuni pentru tine:

 

 

Creator: Nina Kleine-Vogelpoth

THE X5