#STAYSAFE: JOCURI BMW PENTRU ACASĂ.

O seară de jocuri cu întreaga familie ar putea fi exact ceea ce-ţi trebuie pentru a-ţi lua gândul de la situaţia actuală. Cel mai bun lucru este că poţi printa jocurile BMW la tine acasă şi poţi începe să te joci imediat. Contribuţia fiecăruia dintre noi la evitarea răspândirii pandemiei nu a fost niciodată atât de uşoară: trebuie doar să stăm acasă pentru a evita contaminarea cu noul coronavirus.

Citeşte în continuare
#StaySafe: jocuri BMW pentru acasă.

Copiii se plictisesc atunci când stau acasă? Ajută-i să scape de plictiseală cu jocurile BMW. Pentru a-ţi înveseli aceste zile petrecute în confortul casei tale şi pentru a menţine copiii ocupaţi, avem pentru tine două jocuri cu tematică BMW: „Marea cursă BMW” (2-4 jucători) şi „Găseşte perechea” (2-8 jucători). Nu ai nevoie decât de o imprimantă, o foarfecă şi un zar. Locuieşti singur? Acest lucru nu înseamnă că trebuie să renunţi la distracţia oferită de jocuri. Poţi juca „Marea cursă BMW” cu prietenii prin apel video, dacă ambele părţi au câte un zar, iar o singură persoană se ocupă de foaia cu jocul. În plus, te rugăm să respecţi regulile actuale: stai acasă pentru a preveni răspândirea pandemiei.

Citeşte în continuare
Ştim că în această perioadă sunt lucruri mult mai importante decât să vorbim despre automobile şi mobilitate. Pentru BMW, sănătatea clienţilor, a fanilor şi a angajaţilor noştri este prioritară. Vom acţiona în consecinţă, cu încredere şi solidaritate. Suntem aici pentru a face ceea ce facem noi cel mai bine: îţi aducem bucurie în fiecare zi. Vom trece împreună şi peste această perioadă. Ai grijă de tine!
Joc BMW: suprafaţa de joc

MAREA CURSĂ BMW.

  

Poţi descărca aici „Marea cursă BMW”.

  • Marea cursă BMW: reguli
Jocuri BMW: imagini de memorat

GĂSEŞTE PERECHEA

Descarcă aici. Printează faţă verso.

Poţi descărca „Găseşte perechea” aici.

  

  • Găseşte perechea: reguli

Jocuri, jocuri şi iar jocuri…

Jocurile BMW te ţin în priză? Norocul tău, avem şi alte opţiuni pentru tine:

 

 

Creator: Nina Kleine-Vogelpoth

THE X5