Android Auto, meniul sistemului de integrare pentru smartphone în control display al BMW ConnectedDrive

ANDROID AUTO.

Android Auto îţi permite să accesezi numeroase funcţii şi conţinut pe smartphone-ul tău cu Android în timp ce conduci automobilul BMW.

Doreşti să îţi utilizezi smartphone-ul tău cu Android şi atunci când eşti pe drum în automobilul tău BMW? Android Auto îţi permite să accesezi numeroase funcţii şi conţinut pe smartphone-ul tău în timp ce conduci. Smartphone-ul tău este conectat convenabil la automobil prin conexiune wireless. Toate informaţiile cheie sunt afişate în prezentarea standard a aplicaţiei Android pe control display. Aceasta înseamnă că Android Auto oferă acces rapid şi sigur la aplicaţiile smartphone-ul tău personal în timp ce conduci.

Utilizează Android Auto pentru a telefona în timp ce conduci, pentru a dicta şi trimite mesaje sau pentru a opera dispozitivele tale Smart Home. Si dacă nu este nimic interesant la radio, poţi găsi postul potrivit utilizând TuneIn, poţi asculta cărţi audio prin intermediul aplicaţiei Audible sau poţi reda cele mai recente podcast-uri împreună cu listele de redare preferate pe YouTube Music. Toate acestea în timp ce eşti ghidat către destinaţie cu ajutorul Google Maps şi primeşti sfaturi de navigare direct în câmpul vizual pe Head-up Display.

Aplicaţiile smartphone-ului sunt operate prin intermediul sistemului de control al automobilului tău BMW sau convenabil prin comandă vocală prin intermediul Google Assistant. Pur şi simplu spune „OK, Google” sau apasă butonul de comandă vocală de pe volan pentru a activa asistentul vocal digital de pe smartphone-ul tău.

Citeşte în continuare
ANDROID AUTO. Android Auto îţi permite să accesezi numeroase funcţii şi conţinut pe smartphone-ul tău cu Android în timp ce conduci automobilul BMW.
Android Auto, funcţiile şi beneficiile Sistemului de integrare pentru smartphone explicate în tutorial video

AFLĂ MAI MULTE DESPRE ANDROID AUTO ÎN TUTORIALUL NOSTRU VIDEO.

CERINŢE PENTRU ANDROID AUTO.

Android Auto este disponibil din 2020. Pentru a folosi Android Auto, vei avea nevoie de un smartphone cu Android 11 şi Wi-Fi de 5 Ghz, indiferent de producătorul smartphone-ului. Smartphone-urile de la producătorii Google şi Samsung cu Android 10 sunt, de asemenea, compatibile.


Android Auto necesită BMW Operating System 7 în automobilul tău. Serviciul face parte din pachetul opţional Connected Professional (6C3/4). Acesta este disponibil numai conectat la BMW Live Cockpit Plus (6U2) sau BMW Live Cockpit Professional (6U3). Automobilele echipate corespunzător cu BMW Operating System 7 pot fi adaptate cu Android Auto prin actualizarea software-ului.


În ţările unde pachetul Connected Professional nu este disponibil, Android Auto face parte din caracteristica opţională Sistem de integrare pentru smartphone (6CP).


Serviciul Android Auto nu are o dată de expirare şi este în permanenţă disponibil în automobilul tău BMW.


Notă: Cerinţele pot varia de la o ţară la alta.

Citeşte în continuare

BMW CONNECTED DRIVE: INFORMAŢII SUPLIMENTARE ŞI LINKURI.

BMW ConnectedDrive Serviciul de asistenţă clienţi

ASISTENŢĂ PENTRU CLIENŢI BMW.

Dacă ai întrebări sau ai nevoie de mai multe informaţii despre serviciile şi produsele BMW ConnectedDrive, contactează serviciul de asistenţă clienţi BMW.
BMW ConnectedDrive Întrebări frecvente femeie cu smartphone la geam

ÎNTREBĂRI FRECVENTE.

Secţiunea noastră de întrebări frecvente îţi oferă răspunsuri la întrebările frecvente despre serviciile şi produsele BMW ConnectedDrive.
Aplicaţia Ghidul şoferului BMW manual digital al maşinii smartphone

GHIDUL ŞOFERULUI BMW.

Ghidul şoferului BMW este un manual digital al maşinii pentru modele BMW selectate – inclusiv detalii şi echipamente ale automobilului, căutare de imagini şi animaţii explicative.
Servicii digitale BMW ConnectedDrive, prezentare generală, femeie cu smartphone în faţa unui automobil BMW

ÎNAPOI LA PREZENTARE GENERALĂ.

Doreşti să descoperi mai multe servicii şi produse de la BMW ConnectedDrive? Apasă aici pentru a reveni la prezentarea generală.