Bărbat conducând un automobil BMW cu navigaţia BMW Maps în Control Display

BMW MAPS.

Sistemul de navigaţie BMW Maps îţi face mobilitatea de zi cu zi mai uşoară cu o gamă de servicii practice precum Connected Navigation, Connected Parking şi Connected Charging.

BMW Maps – companionul perfect în fiecare călătorie. Datorită gamei largi de servicii disponibile, călătoria ta cu automobilul BMW va fi şi mai personală şi confortabilă. Cu funcţionarea sa complet intuitivă, Connected Navigation îţi permite să treci dincolo de opţiunile cunoscute ale sistemelor moderne de navigaţie, de exemplu, să introduci destinaţia folosind o căutare liberă, aşa cum eşti obişnuit la motoarele de căutare de pe internet. În plus, calcularea dinamică a rutelor bazate pe cloud adaptează imediat recomandarea rutei la orice modificare în situaţia din trafic şi oferă o predicţie precisă a orei de sosire. La destinaţie, funcţia Connected Parking te scuteşte de căutarea obositoare a unui loc de parcare şi te ghidează în mod fiabil către următorul loc de parcare disponibil în apropiere. Sistemul sugerează locurile libere în parcări mari sau pe stradă. În multe cazuri, poţi plăti orice taxe de parcare care pot apărea fără numerar cu PARK NOW. Ca şofer al unui model BMW i sau BMW plug-in hybrid poţi, de asemenea, să permiţi sistemului să te ghideze infailibil către cea mai apropiată staţie publică de încărcare de pe ruta ta, utilizând funcţia de căutare Puncte de interes. Vei primi în avans informaţii despre disponibilitatea şi curenţii de încărcare oferite.

Citeşte în continuare
BMW MAPS.Sistemul de navigaţie BMW Maps îţi face mobilitatea de zi cu zi mai uşoară cu o gamă de servicii practice precum Connected Navigation, Connected Parking şi Connected Charging.
Femeie folosind BMW Maps Connected Navigation pe smartphone

BMW MAPS – CONNECTED NAVIGATION.

Operarea unui sistem de navigaţie al smartphone-ului cu confortul tipic pentru BMW: BMW Maps – Connected Navigation te ghidează către destinaţie cu mare precizie, cu o calculare extrem de rapidă şi luând în considerare orice modificare în situaţia generală de trafic – chiar dacă nu ştii adresa exactă, o poţi găsi folosind o căutare după cuvinte cheie, aşa cum eşti obişnuit cu aplicaţiile de navigaţie de pe smartphone-ul tău. Calcularea dinamică a rutelor bazate pe cloud este caracterizată prin viteza sa mare şi adaptează constant recomandările rutei. Ruta este calculată în avans, de exemplu volumul viitor de trafic împreună cu întreaga rută sunt incluse în calculul ETA (timpul estimat de sosire). Date complete de trafic sunt acum disponibile pentru drumurile mai mici. Acest lucru permite sistemului să recomande traseul cel mai rapid – ceea ce poţi observa din estimarea extrem de precisă a timpului estimat de sosire la destinaţie.

Avantajele principale:

 • Operarea intuitivă, aşa cum eşti obişnuit pe smartphone-ul tău
 • Este posibilă introducerea destinaţiei prin căutare liberă
 • Calcularea dinamică a rutelor bazate pe cloud
 • Recalcularea rapidă a traseului în cazul modificării condiţiilor de trafic
 • Calcularea exactă a orei estimate de sosire
 • Datele hărţii cu Actualizarea hărţii sunt întotdeauna actualizate
 • Informaţii de trafic în timp real
 • Actualizarea hărţii
BMW Maps Connected Parking BMW Seria 6 Gran Turismo alb

BMW MAPS – CONNECTED PARKING.

Ai ajuns la destinaţie dar nu poţi găsi un loc de parcare? Cu BMW Maps – Connected Parking, acest inconvenient este dat uitării. Ca parte din ghidarea traseului, această funcţie sugerează proactiv cele mai bune opţiuni de parcare în imediata apropiere a destinaţiei tale de navigaţie. Ai posibilitatea de a alege între un loc într-o parcare cu mai multe etaje sau o parcare pe stradă. Dacă alegi o parcare acoperită, va fi afişată cea mai bună aproape de destinaţia ta. Dacă alegi un loc de parcare pe stradă, va fi sugerată ruta către destinaţia ta cu cea mai mare probabilitate de a găsi un loc de parcare aproape de destinaţie. În plus faţă de toate acestea, îţi începi călătoria deja bine informat pentru că automobilul tău BMW îţi oferă informaţii generale despre situaţia parcărilor la destinaţia aleasă. Toate aceste opţiuni sunt afişate pe control display în automobilul tău. Facilităţile de parcare cu spaţii libere vor fi adăugate pe harta de navigaţie şi străzile vor fi evidenţiate dacă probabilitatea de a găsi un loc de parcare acolo este ridicată. Locurile de parcare recent eliberate sunt, de asemenea, afişate în sistemul de navigaţie.

Avantajele principale:

 • Nu este nevoie să cauţi loc de parcare
 • Navigaţie până la următorul loc de parcare liber disponibil aproape de destinaţia ta
 • Arată, de asemenea, locuri în parcările acoperite
 • Recomandă rute cu cele mai bune posibilităţi de parcare
 • Informaţii generale despre situaţiile de parcare la destinaţie
BMW Maps Connected Charging vizualizarea autonomiei electrice pe Control Display

BMW MAPS – CONNECTED CHARGING.

BMW Maps – Connected Charging îţi oferă o gamă largă de servicii practice pentru a face conducerea automobilului tău complet electric BMW i sau BMW plug-in hybrid chiar şi mai confortabilă. Acestea includ: Trip Planner cu opriri recomandate pentru încărcare pe parcursul traseului, precum şi Park & Charge Assistant, care oferă locuri de parcare disponibile cu staţii de reîncărcare aproape de destinaţia ta. Vei găsi detalii despre adresă, ora de deschidere şi capacitatea de încărcare pentru fiecare staţie. În plus, vei găsi sugestii despre modalităţi interesante de a-ţi petrece timpul de aşteptare în fiecare staţie de încărcare. Deosebit de inteligent: funcţia eRoute* calculează automat opririle de încărcare de pe ruta ta dacă aceasta depăşeşte autonomia totală. Beneficiază mai departe de un filtru pentru staţie de încărcare rapide sau practicul Range Circle, care vizualizează autonomia automobilului tău BMW ca un cerc pe hartă.

* Disponibilă pentru modelele BMW i începând cu BMW iX3.

Avantajele principale:

 • Planificarea rutei, inclusiv opriri pentru încărcare
 • Locuri de parcare disponibile cu staţii de încărcare aproape de destinaţia ta
 • Informaţii despre staţiile de încărcare
 • Sugestii POI în zona staţiei de încărcare
 • Filtru de staţie cu încărcare rapidă
Video exemplificativ cu sistemul de navigaţie BMW Maps

Află în tutorialul nostru video mai multe despre BMW Maps şi funcţia sa de navigaţie, inclusiv ghidarea rutelor de căutare a destinaţiei.

CERINŢE PENTRU BMW MAPS.

BMW Maps cu Connected Navigation, Connected Parking şi Connected Charging face parte din pachetul opţional Connected Professional (6C3/6C4) şi poate fi utilizat doar conectat cu Live Cockpit Plus (6U2) sau Live Cockpit Professional (6U3). Vei avea nevoie de un automobil cu BMW Operating System 7 sau o versiune ulterioară.

Citeşte în continuare

BMW CONNECTED DRIVE: INFORMAŢII SUPLIMENTARE ŞI LINKURI.

Magazinul BMW ConnectedDrive bărbat cu smartphone stând pe canapea

BMW CONNECTED DRIVE STORE.

Vizitează magazinul online BMW ConnectedDrive şi rezervă noi servicii digitale pentru automobilul tău BMW pe care le poţi folosi imediat pentru următoarea ta călătorie.
Aplicaţia Ghidul şoferului BMW manual digital al maşinii smartphone

GHIDUL ŞOFERULUI BMW.

Ghidul şoferului BMW este un manual digital al maşinii pentru modele BMW selectate – inclusiv detalii şi echipamente ale automobilului, căutare de imagini şi animaţii explicative.
Femeie utilizând aplicaţia My BMW din BMW ConnectedDrive pe smartphone în faţa unui BMW X5 alb

Aplicaţia My BMW.

Înainte, în timpul sau după călătorie: aplicaţia My BMW susţine viaţa ta mobilă de zi cu zi prin multe funcţii inteligente.
Servicii digitale BMW ConnectedDrive, prezentare generală, femeie cu smartphone în faţa unui automobil BMW

ÎNAPOI LA PREZENTARE GENERALĂ.

Doreşti să descoperi mai multe servicii şi produse de la BMW ConnectedDrive? Apasă aici pentru a reveni la prezentarea generală.
BMW ConnectedDrive Întrebări frecvente femeie cu smartphone la geam

ÎNTREBĂRI FRECVENTE.

Secţiunea noastră de întrebări frecvente îţi oferă răspunsuri la întrebările frecvente despre serviciile şi produsele BMW ConnectedDrive.
BMW ConnectedDrive Serviciul de asistenţă clienţi

ASISTENŢĂ PENTRU CLIENŢI BMW.

Dacă ai întrebări sau ai nevoie de mai multe informaţii despre serviciile şi produsele BMW ConnectedDrive, contactează serviciul de asistenţă clienţi BMW.