BMW Digital Key Aplicaţia My BMW bărbat deschizând un automobil BMW Seria 4 Coupé cu smartphone-ul său

BMW DIGITAL KEY.

Cheia digitală pentru automobilul tău BMW – facil pe smartphone sau pe BMW Key Card.

Aceasta îţi transformă smartphone-ul într-o cheie digitală: Poţi crea un BMW Digital Key din aplicaţia My BMW şi îl poţi stoca pe iPhone-ul tău, dacă este compatibil. Aceasta îţi permite să blochezi şi să deblochezi automobilul tău BMW. De asemenea, poţi autoriza până la cinci persoane suplimentare să folosească automobilul tău BMW. În cazul în care bateria iPhone-ului se epuizează, poţi debloca automobilul timp de până la cinci ore. De asemenea, ai opţiunea de a configura BMW Key Card-ul automobilului ca o cheie digitală.

Citeşte în continuare
BMW DIGITAL KEY.Cheia digitală pentru automobilul tău BMW – facil pe smartphone sau pe BMW Key Card.
Funcţiile şi beneficiile BMW Digital Key explicate în tutorialul video

AFLĂ MAI MULTE DESPRE BMW DIGITAL KEY ŞI FUNCŢIILE SALE ÎN TUTORIALUL NOSTRU VIDEO.

BMW DIGITAL KEY: INVITĂ UTILIZATORI SUPLIMENTARI.

BMW Digital Key instalează până la cinci utilizatori bărbat cu smartphone în faţa unui BMW X5

BMW Digital Key poate fi partajată cu până la cinci persoane suplimentare.

Fie că este vorba despre familie, prieteni sau parteneri de afaceri: poţi autoriza până la cinci alte persoane cu un iPhone compatibil să utilizeze automobilul tău BMW trimiţându-le o invitaţie din aplicaţia Wallet de pe smartphone-ul tău pentru a le adăuga ca utilizatori. O caracteristică practică, de exemplu, pentru noii şoferi. Când transferi BMW Digital Key, poţi seta restricţii folosind o listă de verificare. De exemplu, o cheie cu acces restricţionat limitează puterea disponibilă a motorului şi asigură că Dynamic Stability Control (DSC) şi Intelligent Safety nu pot fi dezactivate.

Notă: Limitările disponibile variază de la model la model. Doar cheia principală poate adăuga alte persoane folosind Apple Wallet. Permisiunea de utilizare poate fi retrasă în orice moment prin intermediul cheii principale. Cheile digitale partajate nu pot fi transferate către terţi.

BMW KEYCARD.

Bărbat deschizând automobilul său BMW cu BMW KeyCard drept cheie digitală

Foloseşte BMW KeyCard drept cheie digitală.

Blochează şi deblochează automobilul tău BMW rapid şi uşor cu BMW KeyCard. Cardul NFC de mărimea unui card de credit este inclus la livrare dezactivat. O cheie de maşină standard sau un Digital Key activ este necesar pentru a-l activa. Pentru a activa BMW KeyCard, plasează-l în suportul iPhone-ului şi urmează instrucţiunile de pe afişajul automobilului.

CERINŢE PENTRU BMW DIGITAL KEY.

BMW Digital Key este parte din caracteristica sistemului de acces Comfort (SA 322).

Pentru a o utiliza, vei avea nevoie de un model BMW compatibil, precum şi de un iPhone compatibil cu aplicaţia My BMW instalată.

BMW Digital Key poate fi configurată folosind aplicaţia My BMW. Pentru aceasta, automobilul trebuie să fie asociat cu ID-ul BMW. În timpul configurării, trebuie să fii aşezat în automobil şi, din motive de securitate, poartă cu tine ambele chei standard ale automobilului. Apasă butonul „link” în aplicaţie şi urmează instrucţiunile. Pentru configurarea BMW Digital Key este necesară o conexiune Internet sau WLAN.

Disponibilitatea modelului variază de la ţară la ţară.

Lista de modele iPhone şi de versiuni de sisteme de operare compatibile poate fi diferită în funcţie de modelul automobilului şi de versiunea software-ului acestuia.

Citeşte în continuare

BMW CONNECTED DRIVE: INFORMAŢII SUPLIMENTARE ŞI LINKURI.

BMW ConnectedDrive Serviciul de asistenţă clienţi

ASISTENŢĂ PENTRU CLIENŢI BMW.

Dacă ai întrebări sau ai nevoie de mai multe informaţii despre serviciile şi produsele BMW ConnectedDrive, contactează serviciul de asistenţă clienţi BMW.
BMW ConnectedDrive Întrebări frecvente femeie cu smartphone la geam

ÎNTREBĂRI FRECVENTE.

Secţiunea noastră de întrebări frecvente îţi oferă răspunsuri la întrebările frecvente despre serviciile şi produsele BMW ConnectedDrive.
Aplicaţia Ghidul şoferului BMW manual digital al maşinii smartphone

GHIDUL ŞOFERULUI BMW.

Ghidul şoferului BMW este un manual digital al maşinii pentru modele BMW selectate – inclusiv detalii şi echipamente ale automobilului, căutare de imagini şi animaţii explicative.
Servicii digitale BMW ConnectedDrive, prezentare generală, femeie cu smartphone în faţa unui automobil BMW

ÎNAPOI LA PREZENTARE GENERALĂ.

Doreşti să descoperi mai multe servicii şi produse de la BMW ConnectedDrive? Apasă aici pentru a reveni la prezentarea generală.